Trevlig dag på stan=)

Ja idag har man haft en trevlig dag på stan=) Nu är ÄNTLIGEN kläderna fixade till dopet. KOmmer vara s fin=) och billiga var dom. Är bara ett par leggings nu som saknas=) sen är de klart. gu vad kul=) Var med Carro och Michaela på stan. Första gången som jag ser engla glad=) var så kul o se=) hon verkar så harmonisk och allt=) Prec som gumman oftast är. Men däremot var elvin dålig tror vil han nös och höll på=/ Hopppas det inte är så att han håller på o bli sjuk.

Imorgon ska man fika med föräldrar i stan igen=) det ska bli riktigt roligt. om nu alla kommer verkar det som att det blir 11 föräldrar+ barn *om ja nu räknat rätt* vi kommer nog ta upp ett helt cafe haha. Undra vart vi ska få plats.

Är hyffsat less på permobil nu. att dom inte kan ge ett vettigt svar. hur svårt är det att säga att nej du fick inte jobbet om det nu är så=/ inte kul o inte få veta något. i 3 dagar har han hittat på ursäkter. Man blir så förbannad.

Ja idag åt vi jätte god kykling, bacon och strips till middan=) mums vi kan laga mat jag och thomas=) Ska snart gå o diska upp och lite sånt efter oss. bättre sent än aldrig.

Våran damsugare är jätte cool. Man kan tro att den har varit med i pimp my ride=) Haha en svärt dammsugare med glitter på. teleskopslang, gömt handtag som man kan fälla ut och sen rkomade fälgar. haha det du det är inte alla som har en sån dammsugare. sne kostade den bara 300 kr också och då var det med 3 påsar. är riktigt nöjd=)

imorgon blir det full fart som vanligt haha jag sitter aldrig still känns det som. om det inte vore för katterna skulle det inte bli n stökigt här hemma *asg* men nu ahr vi dom som river allt. tyvärr. men men bara mer för mej o städa,

har idag fixat så vi ska få låna skummgummimadrasser av elin och anders tills dopet. har inte sovplats annars haha=) men nu har vi till alla. kommer vara fullt hus hela tiden känns det som. men det är de värt. får ju träffa massa folk. kommer typ 60 pers på dopet som det ser ut. massa massa folk haha=)

köpte hårfärg idag så nu ska michaela färga mitt hår. kan hända att det bir på torsda. så sen är ja inte blond längre snyft för er som gillar det blonda=)

nä nu du lilis får du inte nå mer o läsa haha har ingen fantasi kvar nu haha

Kommentarer
Postat av: Lillis

haha nehe inget mer ja får läsa??? Vad ska då göra då?? haha

2007-08-28 @ 23:03:53
URL: http://lillrottis.blogg
Postat av: dess

hmm gå o sova;)?

2007-08-28 @ 23:04:44
URL: http://dessthea.blogg.se
Postat av: Lillis

haha ja kanske de:-D

2007-08-28 @ 23:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback