dags att skriva igen

Ja då är de väll dags att skriva igen då. ännu en helg har gått. har ju varit hos elin och anders i  sulå igen. det är roligt och mysigt där. avslutade helgen med att äta pizza och se på film här=) På lördagen vart det vått för killarna. iallafall med sprit och öl. dom drack rejält. och tror du inte ja blir väckt 4 på morgonen av thomas som säger har vi nå alvedon med oss. nej men elin har treo vid kaffemaskinen bvlev mitt svar han hade fått migrän. första gången sen i april så det är ju bra det iallafall. men nu vet vi alkohol är inte bra då han blandar.

har funderat på om hans migrän har varit för att han slarvat med sömn och mat. för sen i april har vi ätit riktigt med mat sovit riktigt och allt. han har ju slutat med tidnignen och det har gjortmycket. är så glad att han mår bättre=) livet leker på högsta nivå. iallafall på det sättet. sen finns det ju sätt som det inte leker lika mycekt på.

Gumman bara växer och växer. just nu sitter hon på thomas mage och pratar helt pigg. hon sov i 2 timmar och vaknade sen så nu blir det en sen natt igen. men hon sover bra på morgonen iallfall=)

imorgon ska ja steka hamburgare och strips om ja nu inte övertalar thomas om det nu men det lär inte vara det lättaste. han är mätt. mätt hela tidne för han tycker vi äter jämt hahaha.

nä nu ropar gumman hoho så det är ju lika bra o sluta skriva=) ska fixa varma mackor också =)

ha det bra höres sen!

Kommentarer
Postat av: farmor

Morron
När ska Farmor få se sin prinsessa??

2007-10-02 @ 05:23:38
Postat av: dess

när vill farmor se henne du verkar ju ha fullt upp;)

2007-10-02 @ 12:22:06
URL: http://dessthea.blogg.se
Postat av: farmor

ja farmor är en upptagen "tant"
skojar bara
Torsdag kväll kanske eller fredag
Ska äta Suringar på torsdag bara *L*
I morgon ska jag på bio...

2007-10-02 @ 20:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback