sur som ett bi

Ja det är det minsta jag är. varför ska prec allt krångla för oss? är det något som förföljer oss. prade med fk för 3 veckor sen om thomas föräldrapenning sen han var hemma med oss då jag hade ont i ryggen och då lovade hon mej en viss summa på ersättningen. idag ringer han för dom har inte kommit och dom skulle komma inom 3 dagar så lika bra o ringa då får vi veta att dom inte alls ger han den ersättningen utan sänker den med 350 kr om dagen. alltså dom är sjuka. så  nu ska ja vänta i dessa pengar och sen ringa och tjafsa. dom har lixom räknat ut hans sgi på ett jobb han hade som var 3 timmar om dagen!! Då han var inskriven på arbetsförmedlingen samtidigt så ska han få räkna mera enligt det som står på sidan. och sen så om inte den räknas så är det senaste fasta tjänst och det är ju på ett jobb han hade för länge sen men endå. rätt ska vara rätt.

sen så kommer han troligen inte få ut a-kassan. alltså hur tänker dom som har hand om allt? anmälde direkt och skickade in alla papper direkt för aatt få en snabbare behandlingstid och ringde idag för att kolla om han skulle hinna få ut till denna månad. men då får vi till svar att det är 1-2 veckor innan dom ens hinner börja kolla på hans fall då det hamnar i ordning pådatumen dom kommer in. och efter att dom börjar kolla får vi räkna med 4 veckor innan det är färdigt. och kollar man så så är det i december pengarna kommer. hur hade dom tänkt att man ska kunna leva som?

Sen på råga på allt så fick insåg jag nu idag då posten kommer att nu är han hos kronofogden på riktigt. suck stön. det är ju så att han och hans "kära" ex tog ett lån han som borgen som det verkar och nu har hon skitit i att betala. så det är 12000 vi ska punga ut med på 10 dagar annars är han där. så det är bara o inse ringa kronofogden och göra en avbetalningsplan. det värsta är att hon får ju inte ett skit för deta=/ suck suck suck.

det enda posetiva är att gumman sov från 20-8 imorse=) med 1 matpaus då=) så skönt. idag är hon 4 månader också=) tiden går fort! för fort

Kommentarer
Postat av: ja du vet vem !!

JÄVLA APA
FYYY FAN...
HOPPAS HON FÅR ETT HELVETE
RESTEN AV SITT LIV...

2007-10-10 @ 11:31:31
Postat av: Nudel

Såg er i tidningen idag kom jag ju på nu i läsande stu;)
.
GUH va hemska människor! Och 12.000kr på 10 dagara utan ett öre. Hur ska det gå till. Hoppas det löser sig för er på något vis.
.
Dumma EX. Visst din sambo gick i borgen för henne och har då de ansvaret. MEN hur kan man (hon) vara så OND att skita i att betala av ett lån och låta det gå till borgesmannen istället? Herregud vilka människor det finns!
.
Som sagt hoppas det löser sig på ett eller annat vis för er.
.
Nu fyllde jag i "kom igåh mig" så jag slipper skriva i varje gång oxå ;)

2007-10-10 @ 11:53:19
URL: http://nudlans.blogg.se
Postat av: Nudel

Säger tack för kommentarerna, igen =p Har just läst igenom allt nu. Ska ta och slå in lite JULKLAPPAR NU. En julklapp rättare sagt. Todiloo! =)

2007-10-10 @ 11:57:27
URL: http://nudlans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback