idag har man bara latat sej nästan


Ja idag har man inte fått många knop gjorda eller det kanske man har beror på hur man ser det. på förmiddagen så tog vi det lungt åt frukost och strosade på. sen tog jag och gumman och satt och och knäppte kort. 48 kort vart det=) men jag tror hon tyckte det var tråkigt för hon somnade lika fort igen haha. ringde även och ändrade efternamn på dörren och sånna saker. så nu har jag snart nytt namn där=) mycket som ska fixas då man är gift=)

sen var vi på bvc. gumman fick sin första spruta=/ var jobbigt men hon klarade det riktigt bra. skrek bara då dom höll i henne för det hatar dom. annars gick allt super bra. hon var 64 lång och vägde nu 6999gram=) en riktigt stor tösabit!!

det går på tok för fort. sen så höll vi på hemma skulle natta henne igen. och då somnade jag själv också haha vaknade av att hon låg och sparkade mej hahahaha! då är de illa. sen så lagade vi tacos mums=) sen efter det har vi bara myst på=)

 en bekant till mej på internet fick reda på att hon fått mf=/ stackarn vet inte va ja ska säga.

sista inlägger före sönda nu åker ju bort imorgon=) ska bli kul o åka till elin och anders igen trivs så bra med dom=) känns som man aldrig gjort något annat än varit med dom=)

 nä nu ska ja försöka natta gumman och sen gå och diska det sista=) det blir bra det hoppas jag får se när man kommer isäng inatt haaha har ju vänt på dygnet


jobbigt o ligga bland kläder haha



image7



banken idag

ja idag har vi gjort massa nytta. varit på banken och fixat massa med konton och även lämnat in min telfon på lagning. så nu har jag något jätte gammal jag lånat av pappa. men bättre än ingen telefon.

just ja innan ja glömmer det grattis rigmor på namnsdagen=)

Ja då var svärmor barnvakt idag. verkar ha gått super bra=) hon är ju så snäll min lilla gumma=) varf iväg nu på kvällen till bowlingen och hon kollar så nyfiket på alla men sen vart det nog haha somnade som en stock efter lite gnäll.

var läskigt idag endå. när vi skulle åka till bowlingen så träffade vi thomas riktiga farmor utanför kinaresturangen. då började hon prata sen frågade thomas hur det var med henne och då sa hon att hon är lika förvånad varenda dag då hon vaknar upp. känns så jobbigt o höra sånt=/ sen så frågade hon varför vi inte kommer och hälsar på något. är inte så insatt i just dne delen på thomas släkt men får se hur man gör. pratade lite jag och thomas och ja förstår han nu. men men som han sa ibland måste man glöma och förlåta. men en farmor är hon inte för han. Hon tyckte gumman var jätte söt. hon hade tydligen 8 barnbarns barn nu. ganska coolt=)

ja på freda far vi till elin ska bli roligt kommer inte hem förens på sönda så då kommer de inte bli nå skrivet. gubbarna ska bygga på huset och ja och elin har ja inte en aning om vad vi ska göra igentligen. hmm ja kanske kommer på det tillslut. hon ha rnog planer som alltid. hah

uff vi måste börja vända på dygnenoch få matvanor. har bestämt oss för att börja äta frukost, lunch och middag=) men det är mest för gummans skulle för hon äter ju gröt på morgonen till ersättningen och sen pure 2 ggr under dagen så då går de o kombinera våran mat med hennes så  hon får se att vi också äter>=) har märk att hon äter mer då konstigt men sant=)

idag i bilen gjorde thomas mej glad=) vi satt och pratade om ja kom in på det att ja borde börja lägga manken till och få bort bebismagen på riktigt och den gosisen sa då att  men vaddå jag gillar ju dej som du är!! vill att det ska vara lite o ta på=) så det kändes så skönt nu slipper ja tänka på det för att ja ha rtrott att han velat att den ska bort.

har även kommit på att min gumma är ingen bebis längre hon är ett litet barn=) kolla själv. observera att byxorna hon har på sej är 68!! Bodyn är uppvikt så den passar!

image6

shoppar dag

Ja idag har man shoppat.men bara det nödvändigaste. Är dyrt att leva. har ju storhandlat och vi prövade nya ica maxi i birsta idag för os e prisskillnaden. och visst lite dyrare var det men inte många kronor och det får man igen på att det är en mycket mysigare affär så man trivs där. Är ju kul o gå o handla nu. sen är de bra med shop express för då ser man hur mycket man handlat för så då handlar man inte mer än onödan.  En till bra sak är att dom har nalle phu blöjor;) så gissa vad gumman har nu;) men dom funkar inte lika bra på natten som willys så vi byts av lite=) Kunde inte låta bli då dom var billiga idag=)

Ja mamma har varit barnvakt hela dagen nästan. så när vi kom och skulle hämta henne så hade hon nya kläder på sej=) min kära mamma hade bara råkat köpa en tröja och ett par byxor med nalle phu på;) stackars gumman hon kommer HATA natte phu som stor. men då får de var amitt fel

har letat papper till tackkorten idag men hittar inga=/ hyfsat sur det enda jag hittade kostade typ 400 kr för 100 ark och jag behöver inte 100 ark bara 15! fatta. gahh blir galen men får fortsätta leta. måste ju få iväg dom snart så inte folk tror man glömt dom.

Ja imorgon ska man på banken och dåå ska som sagt svärmor vara barnvakt. får nästan dåligt samvete av att vi har barnvakt så ofta. eller ofta har typ haft det 4 ggr sen hon föddes. men endå känns mycket nu bara för att det blir 2 dagar på rad fast imorgon är det bara 1 timme det handlar om men endå! känns i mitt mammahjärta! men ja vet att hon har det bra.

Ja nu sitter gumman och sover på thomas arm han ser på tv och jag sitter här. ska snart gå in o plocka upp dom sista matvarorna. lämnar oftast torrvarorna tills ja får lugn och ro och kan konsentrera mej på att få in dom rätt

roligt endå=)

ja ganska roligt var vaken till straxs efter 2 inatt och upp 8 som om ingenting har hänt! nu sitte ja här och gumma har nyss somnat om. ska snart åka ner på arbetsförmedlingen med thomas och skriva in han igen=/ är ganska tråkigt=/ Men vad gör man=)

Ska väll svara på komentaren här lilla svärmor;)

Såklart gumman ska få bli bortskämd hos dej med;) sålänge som du inte trycker i henne sånna grejer förens vi har gett henne det första gången=) Vill inte att det blir som med mej att det var min mormor som lärde mej o äta godis. Är ju bra sålänge man kan låta bli=) Vill ju att hon ska bli gammal innan hon får veta vad det är för något=)

fick lust att gå ut o äta imorgon kväll. så får se vad tina hittar på då. har vi tur kan hon vara barnvakt. men man får se.

Nä nu blir de ett kort ska klä på mej så vi kan åka snart=) Alla är ju klara utom jag. Som alltid haha

natt och ja borde sova

ja thea sover sött i sin säng, thomas sitter och kollar på någon konstig film på tv4 film och jag sitter här. kan inte riktigt ta mej till sängen trotts att den ser mysig ut. tror det är e att ja inte vill förstöra bäddningen. sen är det ju inte så mysigt o gå o lägga sej ensam. Hoppas att hans film snart är slut.

gumman älskar gröt=) gu vad det slinker ner=) gröt med lite katrinplommonpure till=) Så kul o se henne äta=) Men hon måste få morotspuren imorgon igen har helt glömt bort den.

Idag har vi bara slappat tror ja låg i sängen till 1 och sne gick ja och la mej 4 igen. tror thomas tyckte jag såg trött ut för han körde mej i säng då gumman hade somnat.. haha eller så ville han spela cs=) Så nu har ja nyss diskat klart som ja skulle göra då=)

Har sen på kvällen varit till thomas mormor och morfar. alltid lika kul att träffa dom. då berättade siv roliga saker men inget ja skriver här så du svärmor ring om du är nyfiken;) man måste ju ta varenda sekund i akt o träffa folk. dom frågade om vi ville ha fika och vi ville inte igentligen men vi sa ja bara för att få träffas.man såg hur glada dom vart då vi kom in och inte bara gick=)

Tycker dom är söta endå är typiskt gamla. dom köpte ju nya soffor i julas och kommer man dit så är dom täckta med ett lakan och handdukar så man inte ska skita ner dom=) tycker det är så gullig=) märks att dom brukar ha barnbarna=)

På onsda skulle igentligen mamma ha haft gumman då vi ska på banken och sånt men nu kunde hon inte längre så nu ska gumman få vara hos hennes farmor=) Känns lungt än så länge för nu tror ja då inte att det åker in nå chips i hennes mun;) men om typ 1 år blir de nog farligare=) Är roligt att hon vill ha gumman trotts att hon endå är "liten" =) Så nu kanman få gå på banken och prata i lugn och ro utan att hon riskerar att skrika konstant.

Ja imorgon ska man bara vara hemma ska väll pyssla lite för att försöka få gummans rum klart. behöver även fixa bokhyllan här inne som är kaous nu. Sen på tisda så ska vi på ikea och sen på kvllen och handla. ska bli kul och se hur thomas är dena gång om han är stressig eller lugn=) ganska kul att ibland är han jätte stressig och ibland kan vi gå runt och strosa.

Har insett att jag gillar icas blöjor=) gillade inte dom i 3.6 kilo men nu med 4-9 så funkar dom hur bra som hälst=) håller hela nätterna och då känns dom inte nes blöta som willys ibland kan göra. så sånna blir de flera av=) hoppas bara att dom har erbjudandet nu när vi ska dit om det att handla för 300 o få köpa 1 pkt för 79 eller om det är 500 man ska handla för osäker.

Nä nu ska vi krypa ner i sängen för hans film är äntligen slut!

Sov gott o dröm sött. kom ihåg att hälsa på era nära och kära och somna aldrig osams man vet aldrig hur fort någon försvinner från en.

kolla bara farfar=/ han mådde ju super bra och allt kl 18 då han gick ut 1825 var han död=/ bara 71 år gammal också. så som sagt det kan komma fort!

Gonatt

ja vad skönt det är idag=)

Ja idag ser det ut att vara riktigt skönt ute. ska gå en sväng till svärmor sen så fort frysen är urfrostad. Insåg att det ä lika bra o göra det nu innan man storhandlar. Thomas ska ju stjusa svärmor på jobbet på onsda så ska vi låna hennes biloch åka och handla på dagen och sen ska vi på banken. känns skönt att vi ska vara lite barnfri och gå o handla. hoppas bara att han inte kännr sej stressad för då blir det aldrig någon bra handling tyvärr.

ja nu börjar ja undra om gumman verkligen blir mätt på det hon äter=/ för som det är nu får hon 210 ml och efter 2-3 timmar på nätterna vill hon ha mer. så då vaknar hon. hon som alltid sovit hela nätter förut. Men det posetiva är att hon oftast somnar om direkt. Nu har hon somnat redan vid 21 några kvällar i rad och då vaknar hon mellan 12-2 och äter o somnar om sen runt 4-5 äter o somnar om. så något känns inte rätt hoppas det går till sej såfort vi börjar med gröten. är ju inte så långt kvar. funderar på om vi ska rucka på 4 månaders gränsen där med och se om hon håller sej mättare på gröt på kvällen. Men men man får se.

Imorse vaknade hon 5 och åt och vägrade sen somna om. låg och halvslumrade til och från fram till 8 då ja väckte thomas så fick han ta henne så ja fick sova. inga protester och dom gick upp. sen 10 kom dom igen och då åt hon och somnade om. men sov bara till 11.30 så vi får se.

Nä nu ska ja gå o kolla på frysen om det går bra med urfrostningen. den såg hämsk ut men snart är den fin=) så då kan ja fylla den med nya grejer. =)

ha en bra dag för det ska jag ha=)

image5

stan idag

Ja idag har ja varit på stan med mamma. gumman fick ett par vantar av henne "igen" är dom tredje vantarna från henne iår=) haha Men hon är sötför det. hon har stickat 2 par jätte fina och smarta och diag hade hon köpt ett par röda på intersport=) Det roliga är att det är tumvantar så gumman ligger och suger på den tomma tumman i dom=) hon är för gullig=) så nu ligger gumman i vagnen och sover och vi ska snart laga mat. fiskpinnar och potatis på en fredag hmm. ja men det var vad vi har sugna på.

Fick lite bättre lön än vi trodde den månad det känns skönt. men dom åker in på sparkontot dom med. ska ju betala allt sen. men som sagt skönt det slipper oroa sej. Har kommit på det att man klarar sej med mindre än man tror. Berättade för mamma idag vad vi lever på nu och hon tyckte vi gjorde det bra. är ju 3 st och först storhandlar jag för ungefär 1500 och d är de mesta till gumman med där. Sen så handlar vi för ungefär 40 kr per dag i genomsnitt på allt. då är även nöjen inränade. men vad gör man då. borde igentligen fortsätta leva ungefär såhär.

vet folk som är ensam som tycker att 100-200 kr per dag är lite. så alla tycker olika=) jag tycker ungefär 40 kr om dagen funkar perfekt=) för oftast handlar man ju inte varenda dag.

Thomas var iväg o bowlade idag då ja var med mamma. roligt att han får egentid nu är de bara jag som också ska försöka få lite sån. men det kommer nog,

inatt stod jag och städa köket till halv 1 haha. sen somnade jag gott behövde inte ha det på mina axlar mer. men sen inatt tyckte ja synd om gumman. känsliga läsare varnas. För vaknade vid 4.30 av att hon spydde. då var de inte så mycket men ja henne på sidan och då kommer de bara mer o mer=/ hela hon, sängen och allt vart nerspytt så det var bara o börja bädda om och bada henne vid halv 5 inatt. sen somnade ho inte om förens vid 6 och vaknade 7 igen=) så ja idag är man lite trött. funderar på om hon är påväg o bli sjuk igen. för hon äter inte som hon ska men men hon har nte spytt iallafall.

Nä nu ska ja slita thomas från våran nya ps2 som vi fick och gå o laga mat

Kram

ja ännu en dag med bra rygg=)

Är glad idag med. Har intye ont idag heller. kunde tillochmed gå på banken och tillbaka utan attd et kändes. går itne som asta 93 eller utan nu ser ja bara ut som en anka=) Men det klarar jag av att leva med;) Så skönt iallafall.

Har även vågat bära gumman=) jippi hurra säger jag=) Men bara en kort bit. kändes men det var ingen fara. men får ta det i rätt takt.

igår fick ja jätte ont i örat och ficklock. trodde det var öroninflamation eller någon. men ja klarade mej utan medeciner och imorse då ja vaknade var det helt borta=)

Det är så skönt för trotts att min rygg börjar bli bättre så hjälper han till mera=) igår stängde han av cs för att ta och mysa med gumman bara sådär. det är inte vanligt. och det är dom stunderna man springer iväg så dom får mysa=) Så ja stod och diskade i godanro medans dom satt i soffan och pratade. kom in efter 20 minuter och då sov gumman. Och då var klockan bara runt 10. hon som har somnat runt 12 nu massa dagar. så han kan=) Nu vågra han även mata henne, eller han körinte med ursäkten att hon äter bättre ho mig längre. Men purerna får jag fortfarande ta själv. Det vill han inte ge sej in på än.

Gu vad less ja blir på alla som ska klaga på prec allt man gör. Spelar ingen roll om det är att hon sitter i bumbon eller att jag har börjat med smakisar. Blir less. därför det inte kommer ut nå bilder i bilddagboken längre typ. orkar inte med att folk ska påpeka sånt. Jag vet ju vad som är bäst för gumman. Visst hon satt i bumbon 1 vecka före REKOMENDERAD ålder. och det gick fint. visst det ser ut som hjon inte hade någon hals men det har hon ju inte heller. sen säger hon faktiskt till om det blir obekvämt för henne. Sen smakisarna från början var det sjukhuset som sa åt mej o ge henne 2 tsk per dag med katrinplommon för at få till hennes mage. och då ja såg och märkte att ersättningen inte är lika rolig längre så har vi börjat ge henne morotspure. och sen fick ja höra att hon får förmycket. va stjutton hon får 1 iskub 3 gånger om dagen. det är lixom inget alls hon måste ju endå ha ersättningen. men ho är gladare nu och är mer matglad för hon vet det näör hon ätit upp sina 90 ersättning får hon sin iskub pure och sen får hon äta så mycket ersättning hon vill ha till. Och vi trivs med det.

Ja va ska man skriva mer då. finns de nå mer? Träffade ju sanna igår var roligt o sitta o prata om allt. Sen var vi till mammma och pappa och hämtade tripp trapp stolen och sen så var vi ut o kollade på bowlingen det är roligt o komma ut. idag ska vi på ikea med svärmor och även på ica maxi. sen så kommer elin förbioch ska äta middag med oss=) Alltid lika kul då hon kommer förbi.

och till dej svärmor läntar också efter våra promenader=) Senaast början på nästa vecka ska vi böraj gå igen hoppas jag. men då ska du få dra vagenen "som vanligt :)* för jag går rakare utan.

undra när man ska våga åka på max oxh äta igen det kommer nog ta lång tid!!! var ju där ja fick ont. nä nu åste ja sluta för gumman är nog påväg o vakna eller va ja nu ska skylla påaför att verkligen dra mej härifrån!

Hörs säkert imorgon igen=)

ska kanske skriva igen då.

här bara springer dagarna iväg. hur ska man hinna med detta liv=) gumman bara växer och växer. Så kul=)hon blir bara duktigare och duktigare och man ser en massa framsteg. det senaste är att vi nu har vänt på henne i bärselen. så nu sitter hon och kollar utåt=) hon trivdes massor mer nu=)

Ja min rygg då den har ju strulat över 1 vecka nu så thomas har ju fått vara hemma från jobbet och allt. uff och fy säger jag. men när ja vaknade imorse så vvar de som om bortblåst hmm. har ja ätit för mycket tabletter eller är de sant ja vi får se har ju kunnat diska lite och sen så har ja suttit här men som sagt får se om de kommer tillbaka men de hoppas jag inte. men vågar inte lyfta gumman riktigt än. vill inte riskera att allt kommer tillbaka. Men thomas säger att ja fortfarande går som asta 95 men det känns bra iallafall haha=)

Ja idag ska Sanna och hennes lilla tjej komma hit *glömmer alltid vad hon heter* ska bli kul vi har sagt att vi ska träffas enda sen i julas men det har inte blivit av. men idag så kommer dom=) ska bli kul. så slutar ja skriva mitt i en mening är de för att dom kommer=).

ja på freda ska ja iväg o träffa en lärare på IV ska börja läsa lite ämnen nu då thomas endå är arbetslös och går hemma. känns som jag lika gärna kan börja redan då. Men får se hur mycket det blir. har ju även sökt en utbildning på 33 veckor så är ja färdigutbildad frukostvärdinna och sånt sen. men den är de inte stor risk att ja kommer in på. pratade med ansvarige igår och alla kommer gå före mej. så finns det att det är få sökande så kommer ja få börja. är nämligen 20 års gräns. men bara o hålla tummarna.

ja det har varit bra att jag har varit sjuk har ja insett. För nu har thomas fått jätte mycket bra tid mde gumman. För jag har helt enkelt inte kunnat ta hand om henne. Ser en sån stor skillnadpå han nu. Han går upp på nätterna och lagar mat åt henne och allt. sen att ja matar det är en annan femma=) Han kan sitta och gosa och leka med henne i soffan i timmar utan att han vill att jag tar henne. Och det viktigaste han har insett att vissa saker med gumman kan man inte säga snart till=) så det är posetivt som få=) Så nu har ja en helt annan pappa till henne=)

Ja nästa onsda ska vi iväg på banken och prata pansionssparande och även fixa om våra konton. Han har gett mej det förtroendet så vi ska skaffa gemensamt konto. det är ett stort steg för thomas efter det som hände med exet. Men det var han som kom med förslaget så det känns bra. som det är nu är det typ alltid bara 1 av oss som har pengar på kontot och det håller inte i längden. vi ska även skaffa ett gemensamt räkningskonto där alla autogiron dras från. sk akopla så mycket som möjligt på det.=)  går ju o få hyran och allt på sånt=).

Ja nu har man varit gift ganska länge eller iallafalll 9 dagar. haha. känns som de gjorde innan men har sett en enorm skillnad på thomas konstigt nog eller så är de ja som har börjat se han med andra ögon=) Det är frågan ja alltid kommer fundera på haha.

ja nu har man städat massa också håller på o möblerar om. men har hittat 1 rum som alltid är skititgt hur man än gör. och det är köket. städar man på morgonen är de lika skitigt på kvällen. är ganska iriterande. men det betyder att man ska städa mera haha. vart iallafall skit snyggt i vardagsrummet tycker jag. så nu är de bara o börja möblera gummans rum på riktigt=) ska bli kul. har ju beställt madrass tillsängen men tror ja kommer på skicka tillbaka den då denna säng är jätte smal. eller så får vi ta en funderare om vi verkligen kommer andvända den sängen eller köpa ikea billiga. men som agt vi får se idag

Nedrans rygg=/

Ja nu har de hänt något med ryggen=/ satt och åt och när ja klev upp så gjorde det jätte ont=/ gör fortfarande ont och kan inte bära gumman=/ Hoppas det går över tills imorgon. För har ingen lust att ha det såhär när thomas jobbar. Kommer att få ha gumman liggandes i sängen hela dagen och bara lyfta henne upp och ner i mitt knä som detär nu=/ uff och få det blir ingen rolig dag. Men men håll tummarna att det går över

Ska ju iväg och fika också. det vill ja ju göra!!! Men men får prioritera.=/

Gumman har feber nu med men hon är inge häning längre så det är nog tänderna. Hopaps det går över snart.

Ja nu är man gift. känns som vanligt. är ju lika lycklig som förut=) visst bråkar man iblandmen de behöver man göra för att klara av att leva tror jag=) så länge man löser det=)

nä nu vaknar tösen skriver mer sen=)

nu ska man berätta kanske=)

Ja i lördas var det alltså dop.. och bröllop=) men det är en annan femma=) Allt gjordes iorning på lördagen för dopet. grädden vispades och kakorna las upp på fat. allt annat hade vi gjort på fredagen=)

men under dopet så helt plötsligt börjar prästen prataom att vi borde gifta oss och såklart säger vi ja=) men kan ju säga att vi bestämt oss innan redan att vi skulle göra det men då slog vi sak i det o alla vart glada troro jag=) var så fint tyckte jag! är så lycklig=) är nu fru hautala lood=) känns helt underbart. är ju thomas jag vill leva med resten av livet ju!! ja vet inte vad ja ska ksriva mera om den dagen =/

idag har vi handlat åt gumman insåg att jag bara hade 2-3 bodysar i storlek 68 som hon har nu så det vart o shoppa nya=) roligt men dyrt.

nä nu blir de sängen

älskar dej thomas=) nu är de vi på alla papper också inte för de spelar någon roll för du finns alltid i mitt hjärta!!

kommer mera

kommer skriva långt då tiden hinner med kan berätta att i lördas då vi döpte gumman gifte vi oss=) vart en suprise suprise=)

uff och fy=/

idag är gumman jätte grinig och kinkig. Hon har feber och allt=/ men vi tror att det kan vara tänderna. satt och läste nu och allt stämmer in så vi får se. hoppas dom kommer fort iallafall

Ja du idag skulle man städa men nej då då fick man främmade istället, ja ag har ju det jag gör ikväll hoppas hon endå somnar 21 som hon har börjat göra även fast hon har ont.

Måste få in handskarna ur bilen så ja kan börja baka också tidne rinner för fort så det finns inte alls=/ men men

imorgon ska ja med mamma och klippa sej eller ja ska hålla henne sällskap, men tiden kommer bli knapper lär få städa hela natten mot freda och hela freda förmidda. för fredagen blir också fullt upp på. ska ju baka och duka och allt. elin ska åka ner och vika servetter med mej och duka på fredagen det känns skönt iallagall..

nä nu vaknar gumman igen ha de bra

passar på

Passar på att skriva lite medans gumman sover. men borde igentligen göra annat nu men orkar inte=/ är så trött nu för tiden=/ vill men det går lixom bara inte. Men måste ta tag i det snart. Lägenheten har rasat igen katterna river allt och uff. på 2 dagar har 4 krukor åkt i golvet och gått sönder. har inte en enda kruka nuså det ska ja önska mej i julklapp.

Nä men till något roligare. idag var vi iväg och mätte och vägde gumman. Nu väger hon hela 6350g och är 61 lång. vilket betyder att hon gått upp över 1 kilo på 4 veckor nu=) Det går fort. hennes kurva går rakt upp kan man säga haha=) såg roligt ut. MIn lilla tjej blir stor för fort=)

Så idag ska jag baka 120 "cocosbollar" jag vill säga något annat tll dom, men inte värt o göra i bloggen. Sen så ska det städas ch damsugas och skuras golv. synd att thomas jobbar för då hinner jag inte l ika mycket som om han hade varit hemma.

Var hos michaela och elvin igår. hon sminkade mej och gjorde en frisyr inför dopet så hon ska veta hur vi ska göra då fr att det ska gå fortare. Det kkommer bli jätte fint=) känns så skönt att man ska vara riktigt fin för 1 dag och då är det ju endå gumman alla kommer kolla på=)

Har äntkligen fått veta vad det är mamma håller på med inför dopet till gumman. för hon berättade idag då hon inte vet om hon kommer hinna klart med det. en tavla som hon broderar med datum o vikt och allt=) hon är ju för söt min mor=)

Känns roligt med dopet. få träffa alla släktingar och allt. kollar nu och det blir några barn också=) detblir roligt kan ja lova=)  ska börja duka på freda eftermidda/kväll så man har det gjort tills på lördagen för den dagen blir stressig. ska ju på dop klockan 10 också  o sne mellan 11- 12 kommer michaela  och ska göra iordning mej och sen så kl 13.30 så ska vi träffa prästen. MEn tror allt är köpt utom ägg, grädde och drickor nu. men drickorna tar vi när vi åker ner till kyrkan direkt. slipper krångla med dom hem ch sånt.

Har kommit på nu i vilket stort behov vi är av en babyvakt. så det mpåste vi införskaff oss snart går ju inte . man kan ju inte göra något alls. för somnar hon i sovrummet så vaknar hon om ja bär henne till vagnen och då kan ja bara vara i sovrummet och i vardagsrummet. annars hör jag henne inte=/ fdet är ju oftst i köket o här inne man vill passa på o vara när hon sover ju!

Nä nu ska ja tvinga thomas att göra chokladbollsdegen så ja kan knåda ut dom. ska även göra smördeg idag=) men lär ju sluta med att jag äter upp hallongrottorna haha. Måstekanske göra 15 muffins till ska gå o kolla hur många vi gjorde och hur måna gäster som kommer.

Ha de bra och håll tummarna med mj att gumman sover ett bra tag till!

uff för min gamla bm

Ja va då på efterkontroll idag. hade sett fram emot det men suck ja med min bm så blir det ju som det blir=/  tog stick i fingret och det såg bra ut alla värden var ättre än innan jag vart gravid. hade lite hög puls såg hon sen. fick väga mej och det är där det jobbiga kom=/ vågen stod på 71 kilo vilket innebär att jag väger samma som jag gjorde i v 30. vägde 56 innan jag blev gravid. så då kommer hon där o säger att ja men du det var inte så bra du borde ha gått ner mer vid denna tidpunkt. Nu ligger du ju på gränsen till o ha övervikt. vadå övervikt. vart på min kropp finns det för mycket? jo visst har en mage men jag trivs såhär. trivdes inte som ja va förut. nä men hon tycker ja ska gå ner 10 kilo till minst. men nej ja kommer inte trivas då=/ Fick ut mina p-plåster iallafall. hon försökte trycka på mej en kartong kondomer också men det tackade ja nej till kommer inte andvända alla endå haha.

Uff känner mej inte pigg nu efter det hon sa=/ varför ska dom förstöra för en då man mår bra. har jag verkligen massa o få bort? dom tankarna snurrar i mitt huvud nu.

Nu håller vi på o fixar massa i lghen. äntligen har lixom bara bott här i 6 månader snart haha. imorgon ska tavlor, lampor och hyllor upp=) har börjat med gummans rum idag=) så kul endå=)

nä nu ska ja fortsätta ladda upp alla bilder ja hade i kameran har endå inge mer intresant i skriva om haha lite får du läsa iallafall=)