ja ännu en dag med bra rygg=)

Är glad idag med. Har intye ont idag heller. kunde tillochmed gå på banken och tillbaka utan attd et kändes. går itne som asta 93 eller utan nu ser ja bara ut som en anka=) Men det klarar jag av att leva med;) Så skönt iallafall.

Har även vågat bära gumman=) jippi hurra säger jag=) Men bara en kort bit. kändes men det var ingen fara. men får ta det i rätt takt.

igår fick ja jätte ont i örat och ficklock. trodde det var öroninflamation eller någon. men ja klarade mej utan medeciner och imorse då ja vaknade var det helt borta=)

Det är så skönt för trotts att min rygg börjar bli bättre så hjälper han till mera=) igår stängde han av cs för att ta och mysa med gumman bara sådär. det är inte vanligt. och det är dom stunderna man springer iväg så dom får mysa=) Så ja stod och diskade i godanro medans dom satt i soffan och pratade. kom in efter 20 minuter och då sov gumman. Och då var klockan bara runt 10. hon som har somnat runt 12 nu massa dagar. så han kan=) Nu vågra han även mata henne, eller han körinte med ursäkten att hon äter bättre ho mig längre. Men purerna får jag fortfarande ta själv. Det vill han inte ge sej in på än.

Gu vad less ja blir på alla som ska klaga på prec allt man gör. Spelar ingen roll om det är att hon sitter i bumbon eller att jag har börjat med smakisar. Blir less. därför det inte kommer ut nå bilder i bilddagboken längre typ. orkar inte med att folk ska påpeka sånt. Jag vet ju vad som är bäst för gumman. Visst hon satt i bumbon 1 vecka före REKOMENDERAD ålder. och det gick fint. visst det ser ut som hjon inte hade någon hals men det har hon ju inte heller. sen säger hon faktiskt till om det blir obekvämt för henne. Sen smakisarna från början var det sjukhuset som sa åt mej o ge henne 2 tsk per dag med katrinplommon för at få till hennes mage. och då ja såg och märkte att ersättningen inte är lika rolig längre så har vi börjat ge henne morotspure. och sen fick ja höra att hon får förmycket. va stjutton hon får 1 iskub 3 gånger om dagen. det är lixom inget alls hon måste ju endå ha ersättningen. men ho är gladare nu och är mer matglad för hon vet det näör hon ätit upp sina 90 ersättning får hon sin iskub pure och sen får hon äta så mycket ersättning hon vill ha till. Och vi trivs med det.

Ja va ska man skriva mer då. finns de nå mer? Träffade ju sanna igår var roligt o sitta o prata om allt. Sen var vi till mammma och pappa och hämtade tripp trapp stolen och sen så var vi ut o kollade på bowlingen det är roligt o komma ut. idag ska vi på ikea med svärmor och även på ica maxi. sen så kommer elin förbioch ska äta middag med oss=) Alltid lika kul då hon kommer förbi.

och till dej svärmor läntar också efter våra promenader=) Senaast början på nästa vecka ska vi böraj gå igen hoppas jag. men då ska du få dra vagenen "som vanligt :)* för jag går rakare utan.

undra när man ska våga åka på max oxh äta igen det kommer nog ta lång tid!!! var ju där ja fick ont. nä nu åste ja sluta för gumman är nog påväg o vakna eller va ja nu ska skylla påaför att verkligen dra mej härifrån!

Hörs säkert imorgon igen=)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tror att föräldrarna vet vad som är bäst!
Stå på dig! :)

2007-09-24 @ 22:07:04
URL: http://emfaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback