ja vad skönt det är idag=)

Ja idag ser det ut att vara riktigt skönt ute. ska gå en sväng till svärmor sen så fort frysen är urfrostad. Insåg att det ä lika bra o göra det nu innan man storhandlar. Thomas ska ju stjusa svärmor på jobbet på onsda så ska vi låna hennes biloch åka och handla på dagen och sen ska vi på banken. känns skönt att vi ska vara lite barnfri och gå o handla. hoppas bara att han inte kännr sej stressad för då blir det aldrig någon bra handling tyvärr.

ja nu börjar ja undra om gumman verkligen blir mätt på det hon äter=/ för som det är nu får hon 210 ml och efter 2-3 timmar på nätterna vill hon ha mer. så då vaknar hon. hon som alltid sovit hela nätter förut. Men det posetiva är att hon oftast somnar om direkt. Nu har hon somnat redan vid 21 några kvällar i rad och då vaknar hon mellan 12-2 och äter o somnar om sen runt 4-5 äter o somnar om. så något känns inte rätt hoppas det går till sej såfort vi börjar med gröten. är ju inte så långt kvar. funderar på om vi ska rucka på 4 månaders gränsen där med och se om hon håller sej mättare på gröt på kvällen. Men men man får se.

Imorse vaknade hon 5 och åt och vägrade sen somna om. låg och halvslumrade til och från fram till 8 då ja väckte thomas så fick han ta henne så ja fick sova. inga protester och dom gick upp. sen 10 kom dom igen och då åt hon och somnade om. men sov bara till 11.30 så vi får se.

Nä nu ska ja gå o kolla på frysen om det går bra med urfrostningen. den såg hämsk ut men snart är den fin=) så då kan ja fylla den med nya grejer. =)

ha en bra dag för det ska jag ha=)

image5

Kommentarer
Postat av: Anonym

min prinsessa
du är så vacker
Farmors Lill-hjärta
Var såååå kul att få träffa dig idag

2007-09-22 @ 20:57:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback