natt och ja borde sova

ja thea sover sött i sin säng, thomas sitter och kollar på någon konstig film på tv4 film och jag sitter här. kan inte riktigt ta mej till sängen trotts att den ser mysig ut. tror det är e att ja inte vill förstöra bäddningen. sen är det ju inte så mysigt o gå o lägga sej ensam. Hoppas att hans film snart är slut.

gumman älskar gröt=) gu vad det slinker ner=) gröt med lite katrinplommonpure till=) Så kul o se henne äta=) Men hon måste få morotspuren imorgon igen har helt glömt bort den.

Idag har vi bara slappat tror ja låg i sängen till 1 och sne gick ja och la mej 4 igen. tror thomas tyckte jag såg trött ut för han körde mej i säng då gumman hade somnat.. haha eller så ville han spela cs=) Så nu har ja nyss diskat klart som ja skulle göra då=)

Har sen på kvällen varit till thomas mormor och morfar. alltid lika kul att träffa dom. då berättade siv roliga saker men inget ja skriver här så du svärmor ring om du är nyfiken;) man måste ju ta varenda sekund i akt o träffa folk. dom frågade om vi ville ha fika och vi ville inte igentligen men vi sa ja bara för att få träffas.man såg hur glada dom vart då vi kom in och inte bara gick=)

Tycker dom är söta endå är typiskt gamla. dom köpte ju nya soffor i julas och kommer man dit så är dom täckta med ett lakan och handdukar så man inte ska skita ner dom=) tycker det är så gullig=) märks att dom brukar ha barnbarna=)

På onsda skulle igentligen mamma ha haft gumman då vi ska på banken och sånt men nu kunde hon inte längre så nu ska gumman få vara hos hennes farmor=) Känns lungt än så länge för nu tror ja då inte att det åker in nå chips i hennes mun;) men om typ 1 år blir de nog farligare=) Är roligt att hon vill ha gumman trotts att hon endå är "liten" =) Så nu kanman få gå på banken och prata i lugn och ro utan att hon riskerar att skrika konstant.

Ja imorgon ska man bara vara hemma ska väll pyssla lite för att försöka få gummans rum klart. behöver även fixa bokhyllan här inne som är kaous nu. Sen på tisda så ska vi på ikea och sen på kvllen och handla. ska bli kul och se hur thomas är dena gång om han är stressig eller lugn=) ganska kul att ibland är han jätte stressig och ibland kan vi gå runt och strosa.

Har insett att jag gillar icas blöjor=) gillade inte dom i 3.6 kilo men nu med 4-9 så funkar dom hur bra som hälst=) håller hela nätterna och då känns dom inte nes blöta som willys ibland kan göra. så sånna blir de flera av=) hoppas bara att dom har erbjudandet nu när vi ska dit om det att handla för 300 o få köpa 1 pkt för 79 eller om det är 500 man ska handla för osäker.

Nä nu ska vi krypa ner i sängen för hans film är äntligen slut!

Sov gott o dröm sött. kom ihåg att hälsa på era nära och kära och somna aldrig osams man vet aldrig hur fort någon försvinner från en.

kolla bara farfar=/ han mådde ju super bra och allt kl 18 då han gick ut 1825 var han död=/ bara 71 år gammal också. så som sagt det kan komma fort!

Gonatt

Kommentarer
Postat av: Farmor

Morron på dig
jag ringer sedan, blev nu nyfiken på vad som sades *ler*
Men vad tror du om mig. Chips, popkorn.
Nej nej. Hehe
Men vad är
Farmor / mormor till för,,
Jo att skämma bort sian små hjärtan.
Sen lindar dom små en runt sina händer 10000 tals varv.
Dom tittar på en med sina vackra små ögon och ler och säger SNÄLLA
Då smälter man ju...
Vänta du bara tills du får barnbarn så får du se.
Man är som vax i deras händer.
Det ska bli kul men samtidigt pirrigt at passa Lill-gumman. Några år sedn nu...
Det kommer att gå bra... Så gammal är jag ju inte ännu. *S*
Ha det, Ni har verkligen vänt dygnet nu då sonen inte jobbar *L*
Blev en riktig roman nu från min sida..

2007-09-24 @ 05:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback