passar på

Passar på att skriva lite medans gumman sover. men borde igentligen göra annat nu men orkar inte=/ är så trött nu för tiden=/ vill men det går lixom bara inte. Men måste ta tag i det snart. Lägenheten har rasat igen katterna river allt och uff. på 2 dagar har 4 krukor åkt i golvet och gått sönder. har inte en enda kruka nuså det ska ja önska mej i julklapp.

Nä men till något roligare. idag var vi iväg och mätte och vägde gumman. Nu väger hon hela 6350g och är 61 lång. vilket betyder att hon gått upp över 1 kilo på 4 veckor nu=) Det går fort. hennes kurva går rakt upp kan man säga haha=) såg roligt ut. MIn lilla tjej blir stor för fort=)

Så idag ska jag baka 120 "cocosbollar" jag vill säga något annat tll dom, men inte värt o göra i bloggen. Sen så ska det städas ch damsugas och skuras golv. synd att thomas jobbar för då hinner jag inte l ika mycket som om han hade varit hemma.

Var hos michaela och elvin igår. hon sminkade mej och gjorde en frisyr inför dopet så hon ska veta hur vi ska göra då fr att det ska gå fortare. Det kkommer bli jätte fint=) känns så skönt att man ska vara riktigt fin för 1 dag och då är det ju endå gumman alla kommer kolla på=)

Har äntkligen fått veta vad det är mamma håller på med inför dopet till gumman. för hon berättade idag då hon inte vet om hon kommer hinna klart med det. en tavla som hon broderar med datum o vikt och allt=) hon är ju för söt min mor=)

Känns roligt med dopet. få träffa alla släktingar och allt. kollar nu och det blir några barn också=) detblir roligt kan ja lova=)  ska börja duka på freda eftermidda/kväll så man har det gjort tills på lördagen för den dagen blir stressig. ska ju på dop klockan 10 också  o sne mellan 11- 12 kommer michaela  och ska göra iordning mej och sen så kl 13.30 så ska vi träffa prästen. MEn tror allt är köpt utom ägg, grädde och drickor nu. men drickorna tar vi när vi åker ner till kyrkan direkt. slipper krångla med dom hem ch sånt.

Har kommit på nu i vilket stort behov vi är av en babyvakt. så det mpåste vi införskaff oss snart går ju inte . man kan ju inte göra något alls. för somnar hon i sovrummet så vaknar hon om ja bär henne till vagnen och då kan ja bara vara i sovrummet och i vardagsrummet. annars hör jag henne inte=/ fdet är ju oftst i köket o här inne man vill passa på o vara när hon sover ju!

Nä nu ska ja tvinga thomas att göra chokladbollsdegen så ja kan knåda ut dom. ska även göra smördeg idag=) men lär ju sluta med att jag äter upp hallongrottorna haha. Måstekanske göra 15 muffins till ska gå o kolla hur många vi gjorde och hur måna gäster som kommer.

Ha de bra och håll tummarna med mj att gumman sover ett bra tag till!

Kommentarer
Postat av: svärmor

hur gick det med chokladbolarna?
bakade du dom ??

2007-09-05 @ 16:16:19
Postat av: Nlie

Man kan alltid köpa krukor på secondhand affärer, typ 5kr styck ;)

2007-09-06 @ 20:50:12
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback