ska kanske skriva igen då.

här bara springer dagarna iväg. hur ska man hinna med detta liv=) gumman bara växer och växer. Så kul=)hon blir bara duktigare och duktigare och man ser en massa framsteg. det senaste är att vi nu har vänt på henne i bärselen. så nu sitter hon och kollar utåt=) hon trivdes massor mer nu=)

Ja min rygg då den har ju strulat över 1 vecka nu så thomas har ju fått vara hemma från jobbet och allt. uff och fy säger jag. men när ja vaknade imorse så vvar de som om bortblåst hmm. har ja ätit för mycket tabletter eller är de sant ja vi får se har ju kunnat diska lite och sen så har ja suttit här men som sagt får se om de kommer tillbaka men de hoppas jag inte. men vågar inte lyfta gumman riktigt än. vill inte riskera att allt kommer tillbaka. Men thomas säger att ja fortfarande går som asta 95 men det känns bra iallafall haha=)

Ja idag ska Sanna och hennes lilla tjej komma hit *glömmer alltid vad hon heter* ska bli kul vi har sagt att vi ska träffas enda sen i julas men det har inte blivit av. men idag så kommer dom=) ska bli kul. så slutar ja skriva mitt i en mening är de för att dom kommer=).

ja på freda ska ja iväg o träffa en lärare på IV ska börja läsa lite ämnen nu då thomas endå är arbetslös och går hemma. känns som jag lika gärna kan börja redan då. Men får se hur mycket det blir. har ju även sökt en utbildning på 33 veckor så är ja färdigutbildad frukostvärdinna och sånt sen. men den är de inte stor risk att ja kommer in på. pratade med ansvarige igår och alla kommer gå före mej. så finns det att det är få sökande så kommer ja få börja. är nämligen 20 års gräns. men bara o hålla tummarna.

ja det har varit bra att jag har varit sjuk har ja insett. För nu har thomas fått jätte mycket bra tid mde gumman. För jag har helt enkelt inte kunnat ta hand om henne. Ser en sån stor skillnadpå han nu. Han går upp på nätterna och lagar mat åt henne och allt. sen att ja matar det är en annan femma=) Han kan sitta och gosa och leka med henne i soffan i timmar utan att han vill att jag tar henne. Och det viktigaste han har insett att vissa saker med gumman kan man inte säga snart till=) så det är posetivt som få=) Så nu har ja en helt annan pappa till henne=)

Ja nästa onsda ska vi iväg på banken och prata pansionssparande och även fixa om våra konton. Han har gett mej det förtroendet så vi ska skaffa gemensamt konto. det är ett stort steg för thomas efter det som hände med exet. Men det var han som kom med förslaget så det känns bra. som det är nu är det typ alltid bara 1 av oss som har pengar på kontot och det håller inte i längden. vi ska även skaffa ett gemensamt räkningskonto där alla autogiron dras från. sk akopla så mycket som möjligt på det.=)  går ju o få hyran och allt på sånt=).

Ja nu har man varit gift ganska länge eller iallafalll 9 dagar. haha. känns som de gjorde innan men har sett en enorm skillnad på thomas konstigt nog eller så är de ja som har börjat se han med andra ögon=) Det är frågan ja alltid kommer fundera på haha.

ja nu har man städat massa också håller på o möblerar om. men har hittat 1 rum som alltid är skititgt hur man än gör. och det är köket. städar man på morgonen är de lika skitigt på kvällen. är ganska iriterande. men det betyder att man ska städa mera haha. vart iallafall skit snyggt i vardagsrummet tycker jag. så nu är de bara o börja möblera gummans rum på riktigt=) ska bli kul. har ju beställt madrass tillsängen men tror ja kommer på skicka tillbaka den då denna säng är jätte smal. eller så får vi ta en funderare om vi verkligen kommer andvända den sängen eller köpa ikea billiga. men som agt vi får se idag

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Hej gumman
skönt att du börjar bli bättre i ryggen.
Läntar nu till våra promenader igen.
Sköna fina höstprommenader.
Sen är det JÄTTTElänge sen jag såg gumman...
Det är dags att träffas nu.
Ha en trevlig kväll . Pussa gumman (och Sonen)
he he he

2007-09-19 @ 15:25:32
URL: http://thenewlife.blogg.se
Postat av: Mia

Hej! Skönt att höra om ryggen. Hoppas den mår lika bra idag också.
Kanske man ska bli sjuk... jag syftar på papparollen. hihi...
Det är nästan alltid så att man måste säga till och be om saker här hemmma. Tror inte dom förstår vilket jobb det är med en liten förrän de själva får ta ansvar helt och hållet.
Good 4 u!

2007-09-20 @ 12:28:38
URL: http://woodland.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback