gott nytt år i förväg

ja gott nytt år på er alla! åker iväg nu snart och kommer inte hem förens typ torsdag. ska bli kul o åka iväg. MEN tänker inte sticka under stolen med att det känns lite "onödigt" att åka 40 mil för en nyårsafton. för mej är inte det något speviellt nämligen. har aldrig riktigt uppskattat det.

Nej nu ska det sista pakas för nu kom den torra tvätten! ha en bra tisda, onsda och torsdag

12 Februari

Ja det är den dagen då jag fyller 20.=) SKa bli kul att träffa folk igen. Har nu trixat o fixat med inbjudningskort/inbjudningssms som ska ut till folk. Inbjudningarna vart ett påhitt som ja tyckte var bra=) För jag behöver veta hur många som ska komma då det ska fixas lokal eventuellt och även pajer=) Och tänker inte tvinga min kära svärmor att göra pajer den 11 febrari precis=)

Men komme rinte fira förens den 14 februari och det får folk acceptera! För den 12 vill ja bara mysa med thea o thomas+ att ja har skola då.

Hoppas jag kommit ihåg alla på min lista annars lär ja komma på mej på vägen.

nej nu ska ja ta hand om min lilla thea. thomas är iväg och är barnvakt åt hans systerbarn.

gått bra

Ja det gick super bra för skrot inatt. hon somnade efter 21 ocxh vaknade 9 imorse=) Jag somnade också bra så gick bra även för mej;)

Har idag pysslat på här hemma och håller fortfarande på med det. Har insett nu efter jul att vi håller på att växa ur våran 2a. men på något sätt ska ja få plats med allt=) Ger mej inte då ja trivs i lägenheten. tur att vi har en stor 2a annars hade det varit kört haha. Insåg att thea fick lite för mycket i julklapp av alla haha.

Snart fyller jag år=) Håller på att kollar upp om de går att hyra en lokal. annars blir det tajt. får nog inte plats här. Önskelistan är inte lång heller. Pengar till en diskmaskin och en tvättmaskin haha. Lär bara få ihop till det ena om ja har tur men alla vet va ja önskar mej=) Bättre o sattsa på det än massa prylar ja inte har plts för. är väldigt jobbigt att diska i längden. eller nej jobbigt är fel ord. det tar tid. tid som ja skulle behöva ha till annat haha.

Nä nu blir det att forsätta pyssla för att få till en fin lägenhet=) Ska nog börja med disken;)

ha en bra lördakväll=)

tyst och tomt

Ja tyst och tomt är det här. thea är inte hemma=/ Hon sover hos sina favoritkusiner. det gillar hon=) Hon vart jätte glad när vi kom dit. hoppas hon kan sova=) det kommer nog inte ja;)

nu på kvällen kom simone och hennes gubbe hit o åt gott o spelade lite spel=) sen pratade vi massor. var riktigt roligt. dukades även fram alkohol men häldre upp en drink men nej kändes inte bra så gav bort den;)

Spelade med andra ord som vi fick i julklapp. fy fan vad kul märks att ja o simone tänker lika. jag sa tex ett land där indianerna kommer ifrån, hon direkt sa indien *tydligen kommer inte indianerna därifrån*

en till var jag ska spring sprin spring och hoon sa forest jump haha. själklart tyckte vi=)

En helt lyckad kväll som tyvcärr slutades aldeles för tidigt. men nu sk aman nog sova.

Sova ut och en hel natt underbart men saknar min älsklingsdotter=) Men men skriver mer imorgon.

Sova borta

Imorgon ska thea sova hos faster med familj=/ FÖrsta gången hon sover borta. Kommer bli jobbigt.

undra vad ja o thomas ska göra då haha.

Här är ett fint kort på dom sen igår


Drömde mardrömmar inatt igen=/ tur thomas låg där så ja kunde krypa upp brevid honom. Har drömt samma dröm i 3 nätter nu=/ Enda sen vi träffade en vis person. men inatt vart drömmen längre och värre. Men men det är ju bara en dröm som tur är.

kommer ett inlägg sen om julafton

God Jul=)

Ja god jul på er alla från oss=)

Igår var det en rolig dag. men den gick för fort. vart birsta på morgonen, sen vartdet hem o hämta svärmor och sen hit hem o fixa mitt hår * måste färga det 1 gång till innan ni fr se det* Sen bjöd vi på kycklingwok=) mums säger jag=)

Sen vart det städning, han kalrt med allt utom golven. hade hunnit med dom också men ville inte dammsuga så sent. Så 900 idag åker snabeldraken med dess moppfölje ut=) Sen är vi klara=)

Emelie och Hägge var här igår och såg på uppesittarkvällen. vi vann inget men vi spelade iallafall=) Trevligt tyckte jag vi hade det.

Nu står thomas i duschen, sen ska han raka sej o på med finkläder. Sen blir det min tur. Hoppas mina byxor hinner torka. Fick hänga dom på elementet ett tag.

Sen vid typ 10 kommer min familj hit o äter lite gröt o skinkmacka. Sen blir det monica med familj runt 12 och då kommer även pertti och Kaisa och ska lämna paket till dom små=) När Pertti har åkt ska ja ringa svärmor så kommer hon =) Sen är vi vårat gäng=)

Nä nu måste ja ta o duscha jag med och försöka få till  mitt hår på något sätt;) Sen ska allt förberedas inför ieftermidda då vi ska äta =) MUMS

men som sagt

GOD JUL ÖNSKAR VI TILL ER ALLA=)

utmanad

4 av mina favoritprogrampå TV

Bonde söker fru
 unga mödrar
 scrubs
  csi

4 saker som jag gjorde igår

handlade mat
jobbade
 åkte buss
 träffade mor o far


 4 saker som jag ser fram emot


att julen ska vara över
gå ner i vikt
att mina skrotar ska vakna
att det ska bli jul=)


 4 av mina favoritrestauranger

 Svärmors kök;)
viktoria i stan
sen vet ja inte

4 saker på min önskelista

 Att ekonomin ska bli bättre *dvs att thomas på jobb.
en platttång;)
ljuslyktorna på ikea
att thea så få var frisk

 4 personer jag utmanar:
-C-
rigmor
Caly
hägge

Tokig??

Ja jag tror jag har blivit tokig. går runt här med julmusik i öronen och påtat på och hjälp klockan är bara 7.30 nu! hjälp när började jag egentligen? Nu sitter jag här och ska ta en paus och äter en lussekatt med ett glas julmust haha=) Fin frukost va;)

NU är hela köket klart *läs förutom golvet* Så det är skönt. är det rummet som alltid tar längst tid. visst kommer måste diska o sånt efter middagen o sånt men endå mycket bättre än innan. skurade tom skåpluckorna. Theas stol blänker! visste inte att den kunde vara så bokfärgad;) fick bort massa vände tom på stolen=)

Badrummet är också färdigt=) eller ja det ser kaous ut men det är pga all tvätt. ska tvätta ikväll nämligen=)

tänkte väcka upp mina 2 älsklingar om 1,5 timme. då ska jag vara så klar så det bara är att bädda sängarna och dammsuga, torka golven. Har ju nu under morognen kommit på att jag har ärenden ut till birsta. FAN får se till att vara där prick 10 då dom öppnar. men går nog fort=) är bara typ 4 grejer varav 3 måste fixas innan jul haha.

nä nu känner jag hur tröttheten kommer över mej så lika bra att fortsätta direkt

snart jul=)

Ja snart är det jul. tiden springer iväg. vaknade 0500 imorse av att jag var törstig gick upp o drack o nu kan ja inte somna om haha. tror som svärmor sa att det är nervositet inför imorgon. ska ju hålla mitt första riktiga julfirande här hemma=) Tur man har en snäll svärmor som hjälper till o donar o fixar=) Annars hade nog allt blivit kaous;) Om några år kan ja nog göra allt själv hahaha

nu sitter jag och matar in jullåtar på mp3. tänkte sen stänga in mej i köket och skura lite skåpluckor;) sen blir det badrummet. ska ju städa det "sista" idag. Sista i våra ögon brukar bli antingen för mycket eller för lite. så det visar sej sen.

måste även dyka ner o frysen o se vad vi har att bjuda svärmor på till middag idag för sån ville hon ha;) Och alltid roligt med middagsgäster. Funderar på kycklingwok=)


NÄ nu håller inte nerverna för att sitta här mer. Hejdå=)

Mycket händer

Ja nu har det hänt mycket så allt skrivande har ja glömt bort. Började förra veckan med att ha ögoninflammation+ förkylning.på det så började theas hosta krånga igen så hon var vaken och hostade hela nätterna.

Sen på onsdagen var det möte. lät inte possetivt men får svar på tisdag. Theas faster var här o var barnvakt då. dom hade super kul=)

Torsda vart det sjukan med thea för att kolla med ultraljud. han tyckte allt såg bra ut men vc skulle återkomma till oss med svaren. sen vart de jobb på kvällen=)

Freda då for vi till övik och hade nå julgrejs. roligt för dom äldre barnen=) Åkte ner hit på lördagen igen.

idag har vi bara städat och myst=) thomas har varit till ena grannen med tomtekläderna till jul och lite sånt=) skönt att dom passade. sen kom tina och färgade mitt hår. vart inte nöjd men det var inte hennes fel utan färgens. så måste köpa ny färg nu och färga. Fan vad dyrt de blir att färga mitt hår. insåg idag att ja behöver minst 3 helst 4 till mitt hår. men men

nu på kvällen var det tv och lite sånt mys och nu ska vi sova=) ska bli så skönt.

tror det blir julhandling imorgon=) får se hur man känner sej.

Lucia=)

Ja idag är det lucia. ska iväg till svärmor och lussa med thea och hennes kusiner=) Ska nämligen vara barnbakt åt thomas systers barn. Två vilda små men som ja tycker är lugna endå när dom är med oss *peppar peppar* MOnica och Rejne* hur han nu stavas* ska nämligen iväg o prata det sista med tomten;)

Igår vart det idol. FY FAN äntligen vann rätt. jag har varit delad då ja tycker mer om alice. men Kevin är ju en värdig vinnar, han har ju inte ens hängt löst någon gång. Hoppas bara alice får ett bra kontrakt hon med.  FÖr sjuga det kan hon=)

Har varit massa hos tandläkaren och fan ja har fortfarande tandverk suck. Men men det går väl över. håller på med min kevepeninkur iallafall.

Unda vad man ska göra ikväll. Hmm det visar sej=)

Just ja vill ni ha ett tips;) Ligg inte i soffan och få för er att ta en 1.5 liters julmustflaska som är halvfull och dricka;) gick lite fort så poff julmust i hela rummet;) så ja rekomenderar;) gör INTE det

bonde söker fru

Gulligt par det blev idag iallafall. men tycker han verkar vara en konstig kille, ena tjejen vägde ju för mycket men de gick ju att banta. och den andra hade alla kilon på rätt ställe. behöver ja säga nå mer? Hoppas han är mer djup än vad tv vinklar det.


Undra hur valen nästa vecka går. är det bara jag som tycker att det har gått fort denna säsong? känns som det var längre alla andra gånger

 Undra om det är många som verkligen blir kär på riktigt så tidiigt eller om det är att många blir lurad av föräldskelsen. Hmm får tänka vidare=)

En härlig dag

Ja idag har jag haft en härlig dag om man bortser från tandvärken=/ Skulle träffa Simone idag hade vi bestämt och då hon äntligen får tag på mej runt 12 kände ja nej jag far ingenstans har tagit starka grejer idag nämligen. Skickade sms med att hon gärna kunde komma hit och en ;) sån efter då det typ inte är någon som har åkt hit ut. hon säger då att hon inte hade någon bil idag men kunde åka buss. Då tappade jag hakan. Och visst hon var jätte välkommen=)

Kom ut hit ill 14.30 och då satt vi oss och fikade, hade riktigt trevligt. vi är lika bra på att prata båda två så vi babblade lite för mycket;) KOm iallafall på iden då hennes anders skulle hämta henne att jag kunde ju bjuda dom på middag;) sagt o gjort vi åt en mycket god middag tyckte jag. strips och hamburgare;) haha Pratade massor.

Vet ni vad det bästa var? Thea har lite svårt att gilla andra människor på djupet och efter bara typ 10 min var thea kär=) Satt fast i Simone hela dagen. vart jätte ledsen när hon åkte på kvällen.=(

Vi ska troligen bada på lördag och går allt lika bra då så ska ja nog fråga om barnvakt någon kväll o se hur det går då. hon sa själv första gången typ vi träffades på birsta att hon kunde vara barnvakt. och idag sa hon det med;)

finns 2 personer till förutom mig och thomas som hon är så med just nu och det är hägge och Rigmor=) Är skönt att se henne så avslappnad=)

här kommer några bilder=)


sötisen busar=) med byxor på huvudet;)



vad har jag på fötterna??



sötfia=)




suddig men hon hjälper mamma att diska



en trött och skitig thea=)

Nä nu blir det att leta fram lite räkningar som har kommit lika bra att betala dom inatt då det kommer in lite pengar.

Upptadera?;)

Ja kanske är på tiden. haha har inte haft ork/lust att skriva. men kan ta veckan i kort.

Fredag: jobbade och det var roligt=)

lördag: myste på här hemma bakade lussekatter, pepparkakor och nå rischoklad. har bara knäcken kvar. men den ska ja ta när inte thea är hemma. är så kladdigt och varmt. på kvällen kom det hit massa folk och fikade och sen spelade vi massa tvspel.

söndag: Då for vi upp till viksjö och kollade på lucia avslutning som theas kusin var med i. Thea träffade tomten och det gick bra=)

Måndag: ett viktigt möte på skolan som betydde mycket, får se hur nästa möte slutar, ser ljust ut iallafall.

tisdag: Jobb och sen tvspel på kvällen med hägge och Christian.

Ja sen är vi här idag. som ni ser så händer det inte så mycket här hemma. Tror det är därför jag inte skriver nå mycket.

Imorgon blir det tandläkaren och sen blir det birsta en tur, har fortfarande inte hittat någon tröja till jul. måste försöka kolla på bilen också och se om dom kan hitta något. Är ju julfirande hos thomas pappa  nästa helg, men som det ser ut nu så kan vi inte åka upp=/ ska usåfall försöka fixa att iallafall thea och thomas åker upp. Men men det visar sej ska ringa pappa och fråga om han ställer upp som bilfixare;)

nä nu blir det att städa

Urinvägsinfektion=/

Ja en sån har tydligen lilla thea=/ Åkte till vc idag för att få något mot hostan som hon har haft i 2 veckor nu. Men igår märkte jag och thomas att theas kiss inte luktade gott *brukar inte lukta något i vanliga fall detta STANK* Tog upp det med hon på VC idag och hon tordde bara det var att hon inte dricker som hon ska nu när hoin hostar/snorar men vi kom överens om att ja urinprov. efter 2 timmar då vi äntligen  får kiss i den andra påsen så visade det sej på en UVI. Stackars min lilla thea. men hon har varit snäll endå för att vara en sån. Hon blir kanske som mej, känner inte av dom. Så nu blir det antibiotika i 3 dagar och sen blir det hostmedecin på det.

Känns som man är en så dålig förälder för hon ska ju inte få uvi som 1.5 åring=/ Men har läst runt nu och det är tydligen ganska vanligt då man sätter dom  bilstolen. Så nu blir det att ta med sej en filt varenda gång vi ska starta kalla bilen som hon får sitta på.

Försöker i vild förtvivlan få tag på syon på skolan. ska prata med henne så fort som möjligt. får nog maila, verkar vare enklaste sättet. Och min kära klasskompis M var jätte gullig fixat så hon kan följa med och allt. så vi får se.

Nä nu blir det att ta och dra täcker över huvudet och försöka bli frisk själv. hatar förkylningen.

just ja ja fyndade 2 par byxor igår för samman

Förlåt

Ja förlåt för mitt dåliga bloggande i helgen, har jobbat som en gnu! Sen när jag kommer hem är man helt slut o bara vill lägga sej o sova. så i lördags hade vi frömmande som såg på film så då gick ja o la mej innan filmen var slut,

nu försöker jag fåtag på Johanna och Sara. Måste boka in ett möte och kolla vad det finns för andra möjligheter för mej att studera. måste få det gjort men blir tyvärr inte gymnasiet som det ser ut, jag som trivas som fisken i vattnet=/=/=/ FAN men men ska räkna hit o dit o sen får man se vad det slutgilltiga blir. Vet att kära M också kommer bli ledsen då.

Nä nu ska ja ta med mej telefonen och min halsbränna och lägga mej i sängen igen. kram