samma blöja=/

SUCK! igår hade thea samma blöja hela dagen på dagis. så hon hade den från 9-17=/ dom som alltid skryter om att dom byter efter lunch, efter sovning och vid behov jo tjena inte igår=/ Hoppas inte det händer igen då blir jag galen.

och visst dom kan ha bytt men då måste dom ha tagit en blöja av någon annan då vi har helt olika märken hemma och där. såidag så kom thomas med ett helt paket till dit för att pika dom.

visst det kan glömmas men det får inte glömmas. Mest när dom vet att dom blir jätte röd när blöjan sitter för länge.

nu fick ja avreagera mej

ha en bra dag det ska jag ha

städning pågår

Lång dag igår

Ja det var det. började med att man for ut på ikea kl 10 och köpte alla theas grejer. tror summan på kalaset vart 2175+99. sen ska vi ha lådor, men det får vänta lite. sen vart det barnenshus, och thomas är söt. han är ju helt galen i kök och sånt och vi hade bestämt att gå ifop med T och köpa ett men sen sket sej lönen där så då kunde hon tyvärr inte så då skulle vi köpa ett för 199 på ica. ett vabligt rött kök med 3 plattor och 1 ugn typ. vi går in på barnenshus och skulle handla till theas kusier och något litet till henne. Då ser han det köket han ville thea skulle ha. han stog med kartongen länge länge, frågade personal om det och allt möjligt. och vet du vad han säger;)? Detta tar vi;) haha så ja det blri typ theas enda och sista julklapp från barnenshus!

Trodde jag skulle få skruva ihop alla möbler utom fotöljen igår men det kunde jag glömma! Bara sängen och hyllor resten ska bli julklappar tydligen. så nu har hon 4 stora paket som väntar.

satt och slog in alla paket igår och det gick åt 7 hela rullar + 1 rulle leksakspapper. *alltså sånt från affären* Det känns som det är bra gjort endå för storleken på paketen.

Börjar äntligen bli lite nöjd i sovrummet. nu ska man bara få till det efter alla julklappar också.

Thea var helt lyrisk igår över sängen vi skruvade ihop den med hjälp av henne och allt nrä den var klar bäddade vi den och där la hon sig sen och bara myste! Såg så gulligt ut.

Ska ta kort på sängen och allt sen. Måste bara få ordning.

Sen fyndade jag utekläder till mej=) köpte täckbyxor + jacka för 699=) är nöjd. inte snyggaste jackan men duger fullt för mej=) Köpte även skor! 450 jävla kr för ett par bra skor med mönstersula. haha men det fick det bli. thomas fick också täckbyxor för 299 kr är nöjd över dom.

ikväll blir det party hos svärmor tror jag. hmm ska ringa o kolla. men ha en bra dag=)

Funderar på att byta gardiner och sånna grejer idag. sätta upp ljustakarna utan att tända dom. jobbar nämligen hela helgen=/ så har inte tid då.

lönen inne

Ja nu är all lön inne skönt. måste nog bara lägga om räkningarna vi får se. ska nu klä på mej sen blir det birsta.

troligen inte magsjuka mår bra nu  iallafall=)

ha en bra dag=)

Magsjuka nästa?

Ja ja hoppas hoppas hoppas inte att det är magsjuka som är pågång=/ FAN. borjade meda tt jag mådde illa igår kväll. tänkte inte mer på det för har hänt förut så inge konstigt att jag mår illa. men vaknade nu 430 av att det bara kör runt. Nu vågar ja inte lägga mej i sängen än ifallatt. hoppas hoppas hoppas. Vill inte och har inte tid.

gahh thomas lön strular. så alla inlagda räkningar sket sej. står klart o tydligt att pengarna ska vara inne 25. men får ringa o kolla kan ju hända att det bara är en sen insättning. vet ibland får man ju in pengarna 10, 12 eller 14 så kan ju vara så.s ynd bara att jag får lägga in räkningarna igen.

Igår tog vi en sväng till svärmor. hon ville ha hjälp med bloggen och vi skulle endå hämta ett paket på posten.

idag hade ja planerat massor, men får se hur det blir med allt nu.

ska nog chansa och gå och lägga mej igen är verkligen tröttare än tröttast. thea vaknade nämligen igen igår och somnade 1.

ha en bra dag och håll era tummar för mej att jag är frisk

1 månad till jul=)

Ja såhär dags på julafton så myser vi nog i sängen med lite julklappar=) Kommer öppna även på morgonen just för att hennes kusiner kommer ner och ska se till så det är ungefär lika mycket julklappar under granen. jag själv tycker det känns så fel om thea har 10 och dom 5 tex. för monica och R kommer inte ta med allt i ungarna ner.

Jag tycker julen börjar bli riktigt rolig igen är så mysigt att börja planera mat, julklappar, julbilder ja allt sånt även kläder haha. nu när thea börjar förstå.

på jul blir det att möblera om hela vardagsrummet. måste bort med datorn för vi ska äta här inne. enda minuset men bara maten är borta och sånt så kommer det bli mysigt igen. får se hur thomas har tänkt att lösa allt.

1 av mina julklappar har skitit sej pga mitt dåliga minne haha.hade köpt en jätte fin bok till mamma sen öppnar jag den och läser lite och inser men hjälp den har ju hon fått redan hahaha fast i mindre format haha. så det blir ingen bok till henne.

Sen är det inte många som kommer få paket av oss. blir dom närmsta. Svärmor som inte vill ha pressenter får välja själv, finns 1 här hemma från thea till henne men vill hon inte så behöver hon inte ta emot den;) men du får ju gärna göra det. är ju ine från oss utan henne;)

Måste hitta julklappar till bröderna. men vad fan vill en 15 åring och en 16 åring ha i julklapp som inte kostar skjortan???

Nej nu blir det att klä på sej och sne krypa upp brevid mina 2 söta älsklingar i sängen. om inte thea hinner komma upp först som igår;)

Sängen nu

Ja ja kom ju just på att det snart är måndag och det betyder att tisdagen kommer snart då blir det att fara iväg. ska fixa iordning sovrummet då. KÄnner det nu när vi fick en super lön och äntligen har hittat en lägenhet vi trivs is å är den ju bara en tvåa så får man göra det bästa. Just nu så hamnar alla saker huller om buller som är theas så hon ska få en expedi hylla tror jag det är med backar i så ska vi hennes saker i dom. och sen får hon ny säng så hon får en för sin längd. kommer även köpa bord/stolar som hon kan ha här i vardagsrummet efter väggen då hon älskar att måla och inte alltid vi har "tid" att sitta i köket med henne. blir även n fotölj men den ska också vara här inne.

ska även leta en nattlampa, tror hon är mörkrädd=/ hon vaknar jämt om nätterna o skriker i panik. inte samma sak om det finns en lampa så ja jag vet inte.

är så glad att jag äntligen hittat en lägenhet jag trivs i, synd bara med grannarna men det är sånt man får ta. Tänkter fortsätta klaga om vi märker att dom fortsätter. Synd bara att detta är en 2a skulle behöva en 3a nu med alla theas leksaker. så på tisdag när hon är på dagis så ska jag ta fram en kartong till och rensa bort mera. har märkt att hon leker med några grejer bara och vi har inte plats med allt.

känns som ja klagade i detta inlägg? men vet inte nu blir det sängen så det snabbare blir måndag och sen tisdag.

är en fullspäckad vecka nu som kommer

en lång natt

Ja jävla grannarna spelar musik i fulla muggar suck.jag ska upp o jobba o tänkte snart sova.

thomas ringde störningsgrejen och dom skulle kolla det.

okej om dom sagt till att vi ska ha fest ikväll då är det 1 sak men nu bara poff började dom=/

får se när det blir tyst

lördagen snart slut

ja då är lördagen snart slut. idag har det hänt lite iallafall.

var först till thomasmorfar som fyller 79 idag grattis=) Fick jätte gott fika bröd och glasstårta thea var helt galen. Sen gick vi till svärmor och fick korv *mums* tack igen=)

Sen hem och bädda rent sängen o sånt.

kl 20 stog maten på bordet och vi fick främmande=) Kul med sällskap. men nu sitter dom i soffan och ja sitter här;) har sett en jätte gullig film Space Chimps hette den=) sevärd faktiskt.

fick även veta att det blir jul här iår. thomas fick som han ville.

FANNNNNNNNNNN nu börjar grannaran spela musik hoppas för fan det slutar snart annars kommre thomas gå dit och han blir galen! JÄVVLA GRANNAR!!!!!!!!!! ALLTID HÖR VI DOM:

om vi skulle flytta igen är det pga dom!

nä får lägga mej med thea så ho inte vaknar

¨Ännu en ny dag

Ja dagarna springer iväg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. NU är det fredag och jag sitter på skolan och har rast. ska snart ha mentor. Har haft matte och kök redan.

idag efter skolan blir det direkt att dra upp till farmor=) ska bli så kul att träffa henne igen det var så länge sen. Hon fyllde nämligen 70 i onsdas så då måste man ju fira henne=)

Imorgon blir det hmm att ta det lungt tror jag. finns lite att städa och känns som det är något annat jag ska göra också. men får se om jag kommer på det.

Timmarna på jobbet verkar lösa sej. ser ut som jag är uppe i 49 men vet inte det visar sej snart. hoppas schemat kommer snart. blir galen av att gå och vänta han skrev astt det skulle komma igår. men vem är förvånad? det är ju våran resturang vi pratar om.

På söndag ska jag jobba=) HURRA säger jag känns som en evighet sen. Är kul att jobba när man väl kommer dit och börjar jobba. Men innan känns det motigt.

Nä nu blir det att försöka få lite ro i huvudet allt bara snurrar jag jag vet varken ut eller in.

Tack Johanna för att du orkar med mej och ställer upp så¨bra

svaka

Ja en sån är ja inne i nu=/ känns inte alls bra. får bara bakslag, efter bakslag efter bakslag . hur länge ska man orka? ja på något sätt löser det sig alltid men som det ser ut nu så löser det sej inte på det sättet jag vill.

som det ser ut nu så blir det:
*hoppa av skolan motvilligt
*bara ha jätte få timmar på jobbet
*gå hemme hela dagarna med thomas och bli galen på varandra.

+ massa saker ja inte vill dra upp här men det kommer bli kaous!

nu ska ja försöka sova

sjuk=/

Ja jag är sjuk elelr förkyld är rätta ordet=/ vill inte svättas o fryser om vartannat o så är det hela tiden. har försökt bädda sängen och  vikt tvätten men efter det så bara rann svetten av mej. så ja det går inte som ja vill.

schemat har fortfarande inte kommit ut=/ bara timmarna och dom stämmer inte hoppas jag. för stämmer dom så ska jag jobba 18 timmar på 4 veckor. är jag verkligen så dålig? Ja j vi får se det verkar ju komma upp snart.


idag blir det att bara ta det en lugnt. men kompis som vi skulle träffa hade glömt det och hittat på andra saker., vart lite less men men. så nu blir vi bara hemma kanske bäst med min förkyldning.

snart kommer thea skrot hem från dagis=) hurra saknar henne så mycket. då blir det att försöka städa klart här hemma har panik över alla saker *och då ser det bättre ut än för 2 veckor sen;)* håller fortfarande det riktigt städat och det är så skönt/kul att slippa ha städandet över sig.

just ja ja ha inte berättata tt vi ska få nytt badkar och ny toalettstol=) jippi. våran toalettstol stål och droppar dygnet runt är störigt då det knappt går att spola då det aldrig fylls på med rätt mägd vatten. sen så har vi bara duschkabin. ska bli så skönt med ett badkar igen=)

nä nu blir det att laga min bh i kanten innan thea och thomas är hemma.

pok

håll tummarna

ja håll tummarna att det är fler timmar påväg in. kommer gå under om jag bara har 18 timmar denna månad=/

Jobb nästa

Ja snart är det jobb som gäller. jobbar 11.30-16. och då vi bor i lilla tallnäs så går det knappt nå bussar. i från timrå går dom 1 gg i timmen men härifrån varannan ungefär. och på eftermiddagen ännu sämre.

så svärmor ska skjutsa mej idag och hägge hämtar mej påväg från sitt jobb. thomas skulle igentliegn ha skjutsat mej men nu så ska svärmor endå till birsta så jag flörtade lite;)

Får se vad jag ska göra på jobbet. hoppas på typ dt1an men kan lika gärna bli kassan=/ suck. Men men kassan funkar den med bara jag som har så dåligt minne haha.

ska bli kul att se i februari då allas provanställningar går ut vilka som får jobba kvar. tror tyvärr att dom då kommer måste låta folk gå. och jag kanske blir en av dom.

Har jätte problem att hitta en säng till thea som jag gillar.  alla jag hittar känns inte helt rätt. hade hittat en i vitt ja ville ha men då gillade inte thomas den och tyckte om den röda. meen då kan ja ju inte ha alla rosa påslakan=/ *jag gillar inte rosa och rött* Men vi får se kanske ska åka på någon annan affär en ikea och kolla.

här kommer en bild på en utslagen hjältinna efter att ha haft främmande



och här är våran snömängd

zzzzz

Så jävla ont

Ja så jävla ont gör det i mej att se dej såhär. kunde ja trolla skulle ja ändra på det. Älskar dej och vi ska försöka fixa en egen minnesvärd dag!

Vi för alltid thomas.


är för less för att skriva nu kommer bara bli saker som misstolkas

Tyst o Lugnt

Ja nu är det tyst och lugnt här. Ringde och bjöd hit svärmor och gubbe på midda men dom kunde inte då så det var på fika. efter kanske 30 min ringde thomas syster o sa att hon kände doften av nybryggt kafft och bullar så dom kom hit dom med=) Var trevligt o roligt. Kul att se hur bra dom 3 kottarna leker trotts åldersskillnaden thea är ju 1 trixie 4 och sebastian 7. Men det var full rulle.

Pratade mer om julen. så ringde mamma när dom åkt o pratade med henne. Har ju lite svårt att släppa tanken på att jag inte kommer fira jul med dom iår troligen. min första jul utan dom. Men det går om ja vill=) får fira lilla julafton innan eller efter=) Äta något gott som inte har med julen att göra;)

får se om ja får med mej svärmor redan på förmiddagen dit och att hennes gubbe kommer på kvällen. Vi får se. blir isåfall att vi sover där uppe.

Ja det är ett tag kvar men det lutar åt det riktigt mycket.

ja jag vart lite förvånad när dom åkte över 1 grej men alla tänker väl inte som jag tydligen.

nä nu ska ja ta fram kycklingen till middagen=) Får middagsgäst ikväll=)

Lång o stor tjej=)

Ja idag var jag på skolan hela dagen.

Medans jag var där han dom göra mycket hemma var till bvc. Thea väger nu 12.6 kilo och är 86.5 lång hon har även 25/26 i skor;) så det är en stor tjej för att inte ens vara 1,5 år=) men vi är ju långa jag och thomas.

sen for han till arbetsförmedlingen o hämtade pappaer så thea fick komma till mej på skolan då jag hade lunchrast o rita=) det tyckte hon var kul. Gickfram och tillbaka i koridoren och kollade massor också=)

Sen ringde han lönekontoret på hans jobb och fick veta att som det ser ut får han ut typ 20000 mer än vi trodde så nu blir det att äntligen få ihop våran buffert och den räddade julen. och vintern. insåg att jag behöver nya vinterkläder=/ Så det blir till att skaffa det den 25te.

sen sjutsade han hägge för han skulle hämta sin bil som varit på verkstaden. fick följa med en sväns sen.

Sen for vi he, och då kollade ja igenom kortetja framkallade. insåg att ja måste leta billiga album någon som har nå tips på vart ja hittar det? ska inte vara nå små skitar utan stora för typ 200 bilder.

ja sen byttes vi av först fick jag sova typ 45 min sen thomas och sen vart det affären.

Nu har vi nyss sett klart på idoll är så sur över vem som åkte fattar inte hur johan kan vara kvar.

Nu blir det sängen ifall om thea vaknar lika tidigt imorgon igen *vaknade 7 idag*

sov gott=)

jobb=)

Ja idag blir det äntligen jobb igen. Är så skönta tt jobba och göra något. har nte tid att sitta här men vill bara önska er en bra dag=) skriver mer ikväll

jobbar 11.16

Du vet att jag håller alla tummar och tår för dej! Tror detta kommer gå super. Hoppas du inte behöver vänta för länge!

Julkort

Ja då är det dags att fixa julkort till julen har sån panik över att hitta något. har hittat 1 men det är många som inte tycker det passar så ska nog byta. så blir nog att knäppa ett endå.

Imorgon blir det jobb 11-16 verkar vara janne och betty som jobbar så då blir det roligt=)

Nu blir det sängen är så trött efter theas grin natt

Tandläkaren avklarad

Ja då var tandläkaren avklarad.. Fick en ny tid på måndag. hon som satt ville försöka sattsa på att hinna färdigt innan jul så jag får ingå i avtalet. men vi får se. fan att ja inte gått dit som jag har skullat gjort.

NU blir det at försöka få till någon lunch men tror inte ja får äta en på ett tag.

fick veta att vi ska iväg på hyss ikväll;) får se hur det slutar. men jag vet redan svaret haha men alltid kul med roliga grejer.

Är riktigt halt och kallt ute idag höll påa tt fara på ändan efter skolan.

Just ja kom ÄNTLIGEN igång med mitt arbete om hotellet idag. måste skynda, skynda skynda mej färdigt. vet inte hur ja ligger till i svenskan=/ Måste verkligen kolla upp det. kanske ska överge er och kolla det direkt.

bjuder på en härlig bild som ja funderar på att fixa en grej med;)



just j förtsätt gärna kommentera;) var kul o se 5 nya=)

Skola

Ja nu sitter jag i skolan och har "rast". Vet inte om jag kan kalla det rast då jag försov mej och kom hit 40 minuter sent. Idag så blir det skola till 11.20 sen kommer thomas hit så ska vi skynda oss till tandläkaren. ska vara där kl 11.30. Blir mycket tandläkare nu för att hinna laga det som är kvar efter sviterna med thea;) ja fick ännu sämre tänder när ja väntade henne.

Ieftermiddag blir det att ta det lugnt. vika in tvätten från igår och bara mysa med thea. hitta på något gott att äta också. men allt löser sej=)

Inatt vart det inte många timmars sömn. Thea håller på att få alla sina tänder. blir GALEN på att inte få sova.  Det har kommit 12 tänder i hennes mun nu på sista tiden.

nä nu börjar lektionen.

ha de bra!

22 unika

JA nu har ja 22 unika läsare om dagen ungefär men nästan inga komentarer. skriver ja inte om något man kan komentera? haha så tråkigt ju haha.

idag var svärmor här och åt midda tror hon gillade det;) sen vart det kladdkaka. sen åkte hon hem. så nu ska vi ta de lungt. ska bara diska först=)

Idag har ja åter igen städat. körde runt med våran super dammsugare och sen rensade ja sista kläderna. nu kl 19 ska vi tvätta så då kommer det endå mer kläder. får inte plats med allt i våra få garderober. men det går om man vill.

fick mitt skolfoto igår och är så nöjd=) såhär vart jag=)



trotts glasögonen vart jag nöjd=)

nä nu blir det disk men mysa med familjen. kanske ska rensa klart thomas alla strumpor också;)

trött

Ja snart blir det sängen. har varit en lång dag och är inte ens klar med allt ja skulle vara klar med.

började städa imorse i sovrummet och insåg att detta kommer ta tid *hade säkert 15 kartonger o packa upp oc h massa tvätt*  vi körde på i kanske 1 timme max så alla kartonger försvann.

sen var det dagsa tt åka till svärmor och ät amiddag. FY FAN VAD GOTT! potatis, svampsås och kött. mums sen vart det glass med sås och tillslut tårta med theas hemmagjorde chokladbollar=) Hon har bakat massor idag=)

sen bar det hem och fixade sängen så vi har någonstans att sova. hadde all nytvätt där;) håller även på att rensa theas kläder men går inte nå bra, trotts att ja tagit bort MASSOR svämmar hennes 6 stora hyllor över. men vi får se.

imorgon blir det skola och sen göra klart i sovrummet. behövre även dammsuga av lägenheten igen. HATAR det med att bo på botten, allt dras in. längtar inte tills vintern kommer.

På tisdag är ja helt ledig så då kommer svärmor och äter thomas berömda kycklingwok. ni som har misst den har verkligen missat något.

just ja maten fixade sej. dom skrev ett mail tillbaka och jag ska svara påd et. lät nog väldigt arg:$

ha en bra kväll och sov gott

städar för fullt

Ja idag tog vi en städdag. skulle igentligen ta den imorgon men då jag vart hemma idag tar vi den nu. har kört hela badrummet *inklusive avlopp* hela köket med skåptorkning och allt. det behövdes=) Håller nu på inne i vardagsrummet har rensat i bokhyllan och hjälp är det så en bokhylla ska se ut? ja fick plats iallafall. har även rensat databordet och hyllan ovanför. man samlar så mycket skit.

nu somnade äntligen thea efter en hård kämpardag för henne så då blir det en paus i stadningen hon vaknade till när min tele ringde och det betyder att hon inte sover djupt så då vågar jag inte fortsätta. Har lite kvar här inne som dynorna som ska bort och soffan som ska dammsugas/skuras. ska även dra fram sofforna så vi riktigt kommer åt.

får se om vi hinner med sovrummet ikväll. det är värst där inne. Annars blir det imorgon. där kan man iallafall stänga dörren;) Ska nämligen iväg o äta middag hos grannen=) och då kan ja ju inte städa;) Så vi får se hur länge man blir där och sånt=)

Igår kom grannen förbi och vi skulle se på film. men det vart ingen film såg först på idol sen vart det varma mackor i köket med massa prat o sen idol sen hmm tror ja att jag satt mej vid datorn. vid 23 kom thea uppknatandes igen så då var det bara att köra ut han och lägga sej med henne efter ett tag.

Nej nu blir det till att börja göra det jag kan göra här inne innan hon vaknar och hägge ringer,

Ha en bra kväll=)

trött

Ja ja fattar inte hur ja kan vara så trött. tror det är maten som gör det. äter inte så nyttigt som jag borde och inte så ofta som ja borde.

snart blir det jobb=) alltid kul att jobba=) Men hatar dessa småpass hinner bara dit o vända typ. hoppas ja får bättre schema nästa gång;)

Hjälpt thomas med massa papper idag. så nu är allt klart. väntar bara på att dom första kassakorten ska komma i brevlådan.

ikväll får vi kanske främmande. bjöd hit grannen så nu får vi se om han kommer komma=) lät som så;)

kanske ratar Matsevice snart får se vad dom svarar på mailet jag mailade igår. för denna leverans var skit verkligtn. och lägga ut pengar påa tt f å skitsaker när ja kan gå i affären själv. för trodde tex dom iallafall kollade vindruvorna *fick mögliga*

Men men får se vad dom svarar.

här kommer en bild på sötisen thea när hon fick choklad sist;)


Förlåt

Ja det är det enda jag kan säga. Har haft fullt upp så har inte haft en tanke åt bloggen=/ och dom få gånger jag fått för mej att skriva så har det alltid kommit upp något.

men får skylla på att jag inte vill att min svärmor ska ha för mycket att läsa ikapp;) hon kom till sverige igår kväll igen.

Ja hur har veckan som gått sett ut. jobbade 12.5 timme  i lördags det var jobbigt! Men gick super bra . bara göra det bästa av situtaionen=) började 10-30 och slutade 23=) Sen söndagen skulle jag jobba 11,30-15 kändes skönt med en kort dag då kommer arbetsledaren o sa att han ändrat mej till 12-20;) så det vart 8 timmar till där=)

Sen måndagen skulle jag gå till skolan. KL 0900 ringer Janne och väcker mej o frågar om ja vill jobba. självklart vill ja jobba.han sa att ja kunde börja 12-17. Ser thomas kl 16 utanför jobbet då vi ska på kalas sen. börjar fundera på när ja igentligen slutar och kollar med arbetsledaren *är en ny nu* då säger han 19!?!?!? ja vi hade diskutitoner om det men det slutar med attja går upp o ringer o ändrar alla planer och jobbar till 1830.

Sen dess har ja inte jobbat. ska jobba ikväll o imorgon.

Idag är det skolan.men mitt huvud vill inte som jag vill. Får gå dit och gå på samhälle, skriva ut lite papper och sen gå hem igen om det inte blir bättre.

Nu blir det sängen för mig ett litet tag;) ska bara gosa o pussa på dom ja älskar lite=)

Vart sur på t imorse igen. JAG MÅSTE FÅ SNOSA ÄLSKLING ANNARS FUNKAR INTE JAG!!! hhaha han är smart så han har insett att snozning inte är nå bra men ja måste få ha min dagliga halvtimme.

hörs förhoppningsvis ikväll=)