Ny lägenhet gu vad skönt!!

Ja nu har vi flyttat till enny lägenhet. Mysigt til tusen=)Den är riktigt fin o ja trivs till tusen. ska försöka fixa lite bilder på den sen. Men allt är inte klart. Har hela Sovrummet kvar att fixa. är bara theas garderob med kläder i våra ligger fortfarande i kartonger.

I fredags bar vi massor o packade in. vart klar med theas rum redan då. Kändes viktigast att hon skulle få sitt rum klart så hon vet vart hon hör hemma.

På lördagen Så vart det mer upppackning och mat hos simone. trevligt sällskap är roligt. tyvärr vart det bråk ocksåmellan mej o S Men känns som de löste sej. får tänka oss lite båda två bara.

Sen igår vart det ännumer upppackning, Sen kom sara stefan och seb och åt lunch med oss. lyxiga korv med bröd;) Gott var det. sen kom dom med efterätt. riktigt god banankaka. Sen  18 kom Elin, anders och harry. åt god kyckling o pratade massor! Bestämde att vi skulle försöka umgås mera igen.

Idag blir det affären med simone nu kl 10, sen fixa mer här hemma, sen får vi se om ja får ner våra kära grannar på middag=)

Är så glad att jag har så många underbara människor i vårat liv. Ställer attid upp. Listan skulle nog bli lång så dom som vill får ta åt sej. Men en extra röd ros till svärmor och hennes stefan för att hjälp i helgen! Och allt annat ni alltid ställer upp med för oss!

Är så less!

JA vi har flyttat mycket i våra dagar jag och thomas men jag har ALDRIG varit såhär less. Blir fan ingen mer flytt poå hur länge som helst, vi slänger, slänger o slänger saker men kartonghögen växer bara mer och mer. räknade igår kartongerna och har för mej det var 34 packade då. nu är vi uppe i 39! Och då är de massa saker kvar känns de som.

Idag måste vi ta golven. alltså skura o dammsuga, tänkte inte göra det något mer innan flytten då vi flyttar på freda o jag tog dom i helgen. men det är en som ska komma och kolla på lägenheten idag så är lika bra att ta dom så dom får se hur "snyggt" golvet är.

Igår fick jag jobba igen. är roligt men känner mej mest bara stressad nu inför flytten. så nu blir det inge mer jobb.

Tänkte gå till kära skolan idag men fick veta att vi skulle ha en sex oxh samlevnads dag om hur man förhindrar tonårsgraviditeter. Då kände ja inte för att gå dit längre.

Tack Tess för att du fixade min blogg=)

Nej nu blir det att göra lite nytta innan hon kommer

Ny dag nya tag=)

Ja idag städade vi massor hemma. var hemma från jobbet då min mage spårat ur av mina tabletter ja tror ska hjälpa mej ner i vikt haha. Ja dom kanske hjälper åpå så sätt att allt kommer ut;) men får se.

var till s o g imorse för att tacka riktigt för pengarna. lite jobbigt då g bara börjar kritisera bilen och sånt men man ha rlärt sej hur han är.

sen vart det en tur till underbara sara=) åt middag ihop och busade=) thea lärde sej en ny mening också;) Inte nu;) haha lär inte vara bra när hon förstår innebörden av den.

sen ringde N från jobbet o ville ja skulle jobba imorgon, förklarade läget med magen o hon skulle sätta mej i 1an imorgon. Så alla som vill se mej imorgon så finns ja på jobbet;)

nej nu börjar thea strula ha en bra kväll

pärlan står ute!

Ja nu var det klart ny bil är köpt. eller ja ny och ny beror på hur man ser det. men ny för oss=) thomas for iväg o köpte den idag. lite skönhetsfel utvändigt men inte i motor o sånt som man märker.

Är så lycklig. allt har börjat gått åt det hållet vi vill nu. är inte många bitar kvar innan vi är där vi vill vara=)

nä blir det sängen tror jag o drömma om bilen=)

rolig dag

Ja idag var en rolig dag. var först massa packning hemma. sen blev det en tripp till s, s och s=) Så himlans mysigt att träffa dom igen=) =Var för länge sen.

När vi skulle in där såg vi att våran kommande dörr var öppen, chansade och frågade målarnen om vi fick komma in o kolla och de fick vi=)  Var super fint i köket o badrummet. även dom andra rummen, men tyvärr är det helt fel tapeter=/ Dom vi valde blev inte av=/ Suck. Får se hur dom löser det. Hoppas vi kan få iallafall sovrumms tapeten vi ville ha för den som sitter där nu är hemsk!

Ringde o pratade med hyresvärden o hon var snäsig och sur som vanligt.

Sen ringde jobbet o frågade om ja ville jobba. självklart vart det i mitt huvud. kom på sen när vi lagt på att ja inte har skjuts hem men de löste sej då patrik jobbar=) SKa komma ihåg att ta ut bensinpengar iallafall. för det känns bäst att han får det. haha vet inte hur mycket eller något då ja inte frågat men får chansa;)

Nä nu blir de mys i soffan=) kul att mina besökare börjar komma tillbaka=)

Underbart väder!

Ja solen skiner o snön försvinner ie n väldig fart=) så skönt ju! Thea har varit ute större delen av dagen. det är sånnahär dagar man inser hur mycket ja kommer sakna uteplatsen. Nu kan ja bara ha dörren öppen och hon springer in och ut massor=)

Tina var på besök idag. håller tummarna vännen!

Sen for vi iväg till svärmor o lånade telen av henne då fick vi middag också=) tänk att allt är så gott hos henne! Sånt ja inte riktigt gillar hemma är super gott hos henne!

Verkar ha löst sej till flytten tack vare min kära svärmor=) Blir troligen en 16 kubik last/bil eller nej bil med stort på vet inte vad dom heter haha.

Tack till min underbara svärmor som finns här för oss!

Bilder. Måste ta fler!!

här kommer lite bilder på mitt hjärta=)











Blogg paus

Japp det har de blivit och kommer nog fortsätta vara det är ganska mycket i mitt liv just nu.

11 dagar till flytten och en bil som inte fungerar knappt märkte idag då vi hämtade den efter att ha haft svärmors bil i helgen att den blivit värre=/ SÅ nu blir de att ragga dragkrok eller hoppas på att E kan få låna en på sitt jobb och hjälpa oss. Får vi tag så hon kan  låna blir de enda att försöka hitta en bil vi kan låna så dom som hjälper oss att flytta också kan ta sej mellan ställena. Men vi får se.

Jävla bilar säger ja bara.

Har blivit massa bilåkning i helgen. satt o räknade nu för ja tyckte trippmätaren stog på för många mil men insåg att många bäckar små blir mycket. sen resan till farmor på nästan 15-18 mil tog en hel del också. insåg att vi hade kunnat åka upp till övik för samma mil som trippmätaren gått till. men men ska tanka den på torsda då vi ska lå¨na den då med för att ta oss till läkaren.

Nä nu blir de mat o tänka haha

Grattis!

Grattis till S och G Som igår kammade hem pengar på bingolotto=) Grattis till er.

Idag har vi tagit kort hos jossan. blir mer sen. NU blir det att försöka natta thea och fixa mera här hemma.

Grattis!

Grattis till S och G Som igår kammade hem pengar på bingolotto=) Grattis till er.

Idag har vi tagit kort hos jossan. blir mer sen. NU blir det att försöka natta thea och fixa mera här hemma.

Tillbaka till vardagen

Ja nu är man hemma, telia sa att vi inte skulle ha nå internet och telefon men det har vi. konstigt!

ska packa lite mer nu men skriver sen lovar!

5 kilo lättare på 5 min

Ja nu ikväll har jag gått från att ha mått piss i 2 dagar riktigt till att bli 5 kilo lättare. det löser igenltigen inte allt men just löser det allt! TUSEN TACK NI 3! Jag skulle göra samma sak för er. Men lite dåligt samvete har jag allt endå.

Ja det vi pysslade med sist var att städa hela lägenheten åt dom=) såg hur glad dom vart när dom kom hem=) Alltid skönt att komma hem till ett nystädat hem. mest när vi bor så många här så behövs det städas ofta! och är man alla som städar springer man bara på varandra.

Jag vill inte åka hem, önskar jag kunde bo i denna lägenhet med dom i 22 dagar till! men de vet ja att då skulle dom bli galna på oss;)

Ler på riktigt nu på både insidan och utsidan. tror det syns.'


Just ja vi var iväg o badade idag med thea. det var ingen hit. hon frös och höll fast i mej som en igel vägrade släppa mej så efter 20 min så gav vi upp.,. men sen när vi hade klätt på och allt då sprang hon iväg och skulle bada.. tokiga thea. Behöver ja säga att hon inte fick det;)

Nä nu ska ja se mer på tv och vara social  här.

Du spöke som bor här lämna tillbaka alla mina strumpor, tröjor och byxor NU!!! Måste ha mina kläder NU!!!

Puss o kram o sov gott ni där ute för det ska jag verkligen göra idag.

Hållt på massa idag=)

Idag var en konstig morgon då thea fick för sej att vakna redan 0500. i vanliga fall om vi är hemma så ger vi henne mat o sen somnar hon om men nu när vi delar sovrum med sara o seb så gick det inte. Tror thea väckte seb med hennes skrikande för när hon druckit sin välling så hör vi hur seb börjar skrika. gick och stoppade i nappen ett antal gånger o försökte få han att somna om men gick inte så de fick bli sara som tog honom. han fick mat och thea låg o höll han i handen men sen fick thea för sej att lägga sin hand i hans ansikte så då vart seb pigg trodde vi iallafall. Jag och sara gick upp och seb låg kvar gick in med thea till thomas så vi satt trötta båda två. seb somnade om.

Vid 7 somnade thea om så då sov vi alla tre i en tresittssoffa;) inte så bekvämt men mysigt=) sen höll vi igång och packade o donade för vi skulle åka hem idag. Visste att thomas inte ville det. det ville tydligen inte stefan heller så helt plötsligt var det bestämt att vi skulle stanna ett tag till=) Alltid roligt är bara lite jobbigt då vi inte har sängar alla haha men karlarna går nog inte under av soffan;)

vid 11 åkte vi ut till timrå och tittade till lägenheten, packade lite mer kläder o mat och for sen till min pappa. Då hjälpte han oss med bilen. Nu vet vi prec hur vi ska göra det sista. blir skroten imorgon och ska se om vi hittar delen. Hoppas på att sen kunna ha en fungerande bil.

Sen kom vi hit 2 så då lagade vi lite mat och sen har vi gjort både det ena och det andra. men kan inte skriva vad än. nu ska vi ner o tvätta kl 16. tänkte ja tar saras och våran tvätt så slipper hon boka om tiden. är inge mycket o då får ja mina kläder tvättade också;)

Nä nu blir det att ta lilla thea o mysa innan vi ska iväg ner. Trivs så bra här=) längtar tills vi flyttat hit!

Ha en bra dag om ja inte hinner skriva nå mer!