Hållt på massa idag=)

Idag var en konstig morgon då thea fick för sej att vakna redan 0500. i vanliga fall om vi är hemma så ger vi henne mat o sen somnar hon om men nu när vi delar sovrum med sara o seb så gick det inte. Tror thea väckte seb med hennes skrikande för när hon druckit sin välling så hör vi hur seb börjar skrika. gick och stoppade i nappen ett antal gånger o försökte få han att somna om men gick inte så de fick bli sara som tog honom. han fick mat och thea låg o höll han i handen men sen fick thea för sej att lägga sin hand i hans ansikte så då vart seb pigg trodde vi iallafall. Jag och sara gick upp och seb låg kvar gick in med thea till thomas så vi satt trötta båda två. seb somnade om.

Vid 7 somnade thea om så då sov vi alla tre i en tresittssoffa;) inte så bekvämt men mysigt=) sen höll vi igång och packade o donade för vi skulle åka hem idag. Visste att thomas inte ville det. det ville tydligen inte stefan heller så helt plötsligt var det bestämt att vi skulle stanna ett tag till=) Alltid roligt är bara lite jobbigt då vi inte har sängar alla haha men karlarna går nog inte under av soffan;)

vid 11 åkte vi ut till timrå och tittade till lägenheten, packade lite mer kläder o mat och for sen till min pappa. Då hjälpte han oss med bilen. Nu vet vi prec hur vi ska göra det sista. blir skroten imorgon och ska se om vi hittar delen. Hoppas på att sen kunna ha en fungerande bil.

Sen kom vi hit 2 så då lagade vi lite mat och sen har vi gjort både det ena och det andra. men kan inte skriva vad än. nu ska vi ner o tvätta kl 16. tänkte ja tar saras och våran tvätt så slipper hon boka om tiden. är inge mycket o då får ja mina kläder tvättade också;)

Nä nu blir det att ta lilla thea o mysa innan vi ska iväg ner. Trivs så bra här=) längtar tills vi flyttat hit!

Ha en bra dag om ja inte hinner skriva nå mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback