Planerna snurrar

Ja planerna snurrar. Får se hur allt slutar. just nu går allt för bra så snart kommer nog första bakslaget. Allt brukar ju inte flyta på.Men vi hoppas de går som vi vill. Har kollat upp allt så allt klaffar nu är det bara 1 samtal jag väntar på. *hoppas hoppas* Men vi får se. Vill inte veta av livet som kommer bli;)

Igår var vi till sara, stefan och seb. Var riktigt mysigt. var där ute vid 3 och for hem 9=) åt mat och pratade massor. Mins inte när thea var så liten som seb. Hon var så gullig med han. när han gråt kom hon oftast med nappen och sa bebbe shy. haha hon  försökte verkligen få han tyst. tyvärr hände 2 olyckor också men inget som dom inte klarade.  LÄngtar redan tills vi ska träffa dom igen.

Nä nu blir det att gå in med thea och väcka thomas. Hon kom upp nu och satt sej i soffan och började sjunga haha=) tänk om man hade sånt morgonhumör;)

VAd händer i helgen för er?

Kommentarer
Postat av: Linn

Jo, men tänderna är uppe en bra bit faktiskt men det är först nu allt blivit jobbigt. Men han har även åkt på en förkylning, så kan ju vara det också.



Jo, hoppas bara allt går vägen nu. :)

2009-02-06 @ 13:55:08
URL: http://linnsann.blogspot.com
Postat av: Julia

Jag hoppas att allt är bra med dig. :) Vi får ta och ses snart och ta en fika tycker jag. :) Kram Julia

2009-02-06 @ 15:37:51
URL: http://jtn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback