En ny dag har gått till sitt slut

Ja ennu en dag är över. EN dag det inte hänt något alls nästan. eller jo! vi var till simone och fikade. var mumsigt och thea fick sina julklappar ja inte tyckte hon  behövde köpa;) men thea slet upp pennorna direkt o sen efter ett tag var maten rolig=) tror korgen var roligast sprungit runt med den hela eftermiddagen haha.

Stannade på birsta påväg hem och skulle köpa 2 rör chips på öb. såg när ja skulle betala att dom hade dom goda mackorna där. poff så var mitt ena chipsrör borta och mackorna där. MUMS vad gott det var så våran middag vart mackor;) thea fick nyttig kycklingwok iallafall.

FIck äntligen svar på en grej igår som jag har väntat på sen den 23 december. och det vart ett bra svar så nu kan ja släppa lite iallafall. Känns skönt att slippa vrida sej på nätterna och vara orlig för hur allt ska lösa sej. SÅ SKÖNT!

Sen idag fick ja som sagt veta vad min pressent är=) SLipper ja tänka på dej i februari också. räcker med allt annat som ska fixas. Är igentligen konstigt, pratade med en kompis om det idag att när man fyller år så lägger dom flesta ut massor av pengar på fika, tårtor, kaffe, läsk o alla sånna grejer, mest när det är jämt. sen står man o sliter i köket för att få allt klart i tid och hinner knappt umgås med dom som r hos en. Det borde vara tvärtom igentligen att fyller man år ska man inte behöva göra något. slopa alla pressenter o fixa fika hahaha.

Nä nu blir de sängen snart=) blir en lång dag imorgon

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vill du hellre ha fika än en disk- eller tvättmaskin nu då? ;)

2009-01-09 @ 10:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback