Mycket jobb och en jobbig rygg=/

Ja nu finns det faktiskt en anledning till att det är lite upptaderingar. Har jobbat som en gnu.

Skulle igenligen bara jobba freda och sönda. men då ja jobbade i fredags så kommer Issa och frågar om jag vill stänga på lördagen och ja de ville ja gärna, men sa som de va att ja inte kan stägningar så hon skulle prata med janne om det. Hon gick och pratade med Rickard först och han trodde inte det skulle vara nå problem. så på kvällen fick ja veta att ja skulle stänga lördagen=) Och fick även veta förra veckan att ja skulle jobba ikväll. Men jag har haft ont i ryggen ända sen i onsdags men tagit mej igenom arbetspassen med hjälp av alvedon. igårkväll kände ja att det blivit ännu värra kunde inte ens sopa. men tänkte att de går säkert över.

Men nej då=/ Imorse när ja vaknade kom ja inte ens ur sängen=/ fick ringa skolan o sjukanmäla mej och även jobbet för att det går inte. sa till Janne då att hittar han ingen annan så kan ja jobba men vill helst inte. och han hittade andra=) För tillfället kan ja inte ens gå=/  Men de går endå på något sätt. tagit en tradulan nu så man kan alltid hoppas. Annars blir det läkaren imorgon.

Har nu avverkat 25 timmar på 3 dagar=) det är vad jag brukar jobba på 1 hel månad för tillfället.

vad på klädbytardagen på lördagen och shoppade lite. var kul då ja hittade en matta för 40 kr som jag vart kär i, har letat en phu matta till bra pris länge men inte hittat något. det roligaste var att de var grannen som lämnat in den;) haha=) Gjorde av med 250 kr och fick massa kläder! Billigt och bra.

Nä nu ska ja ta och tvätta rent den rosa vagnen vi har för den ska ut på blocket! köpte nämligen en ny i lördags;) bild kommer sen på den=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback