1 rum kvar + golven!

Ja nu är det sovrummet + golven kvar. Men blir en paus med för mat nu. Måste få i oss lite mat. känns som vi inte gör något annat än äter nu när vi äter som man ska göra hela familjen och inte bara thea;)

Frågan är bara, kycklingwok, kyckling i grädde eller kyckling i ugn! Kan inte bestämma mej=/ Men vi får se vad andra hälften tycker. thea hon ville inte ens ha kyckling haha.

Här tjatas det om tomten tomten och tomten. Så vi får se hoppas hon hinner glömma han snart för annars blir det ett väldigt tjat om tomten!

Varför är mina hormoner som dom är?!? Gahh håller på att bli galen och reta upp mej på allt just nu som inte är som ja vill eller som inte går som ja vill eller folk ja tycker gör fel. Gahh blir galen på mej själv och vill inte vara ett åskmoln.

Bestämde oss här hemma riktigt idag att gubben ska åka hem direkt efter jobbet hela veckan. Fanns vissa saker vi hade behövt göra på vardagarna som vi ställer in. Anledningen är vår men det är en bra enledning. Får se hur nästa helg blir om vi skiljer på oss då eller hittar på saker. Eller om vi bara är vi 3 hemma då med som denna helg..

2 underbara dagar har jag haft nu! Visst igår var gubben som ett bi till o från men jag förstår han så då säger ja inget!

Nej nu blir de mat vad ja nu bestämmer mej för att göra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback