Kväll och thea har ätit!!

Jag är så lycklig!! Thea åt massor till middag idag!! Vet inte om vi ska försöka testa skjuta lite på middagen till 17 då hon kanske är mätt sedan mellis på dagis eller om vi ska fortsätta äta 16.15 och se om hon fortsätter.

Så mycket som hon åt idag åt hon även i helgen! Thomas fick tom ställa sig och steka mera pytt då det tog slut!! Haha det är så kul att se!!

Men är fundersam hon ska äta med sked?! Förut har hon velat ha gaffel, men nu ska hon ha en sked!? vet inte om hon tycker det är enklare att äta så.

Vi gjorde trolldeg nu på eftermiddagen jag och thea. En grön sådan. Dom står i ugnen nu för stelning. Hon har länge tjatat om att hon vill göra ett troll till mormor. Nu kan ja lova att det inte bara blir mormor som fick ett troll;) Perfekta julklapparna från skruttan, sedan att alla vill gömma dom det är en annan femma ;)

Funderar på om vi ska slå in dom imorgon efter dagis;) Så hon även får slå in dom själv haha=)

Varning L:

Egentligen borde ja börja slå in julklappar så jag inte måste ta alla på en gång sedan. Men måste ha mera papper först. hatar att slå in alla paket i samma papper, då köper ja helde 10 olika rullar och öppnar alla;) Tur öb har billigt papper=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback