Mums med mat!

Japp nu står gratängen i ugnen och köttet ska snart börja stekas, Ska ta och be gubben börja hacka sallad nu snart så jag får springa på affären för 3dje gången idag!! Märks att det inte var jag som kom på vad vi skulle äta och vad vi behövde;) För först hade vi ingen marinad, sedan ingen ost och nu ingen beasås!! Måste ha bea sås till. Fast funderar på att testa en gammal favorit nämligen cafe de paris sås på färdig påse! Mums att dippa gurka in om det blir över;)

Fick underbart främmande idag också! Linda kom förbi igen!! Funderar på att föreslå att vi får komma ut inom om en  snar framtid!! Saknar henne så grymt, men märker det då man inte träffats på ett tag.

Våran boxer strulade idag igen! Ringde då telia och fick prata med en underbar människa.  Han lyssnade verkligen på mej och ja han löste problemet, men förstod att vi är riktigt less så han ska fixa så en tekniker åker hit och kollar allt. Och är det så att dom inte hittar nå fel så slapp vi endå betala, för som han sa något måste vara fel.

Väntar fortfarande på svar från skolan, inte så konstigt kanske då det är helg och lärare har ju faktiskt ett annat liv också;)

Just ja vi var påväg att köpa ett bord idag, men då det vart så passa mycket pengar på en gång som vi inte riktigt har förens på tisdag och då det strulade sig hit och dit så får vi se, Är det kvar på onsdag så ska vi ragga någon som vill bära och sedan hämta det. Kommer nog bli bra.

Nej just ja affären var det!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej

Vill ni fortfarande köpa bebiskläderna?

Hör av er! kram

2009-11-21 @ 16:40:36
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback