Så glad och stolt man blir=)

Vi har alltid fått jätte mycket beröm för thea på dagis sen hon började här. Men ju längre hon går ju mer får vi höra. Och idag kom det vi längtat efter! Lämnar henne som vanligt och det var en vikare där som thea är galen i dock kommer ja aldrig ihåg namnet på henne. Så thea pussades o kramades och gick sedan iväg med henne.

När ja kommer ut möter jag på A som är en av theas ordinarie och hon säger då att hon tror thea behövde vara sjuk! För hon är helt annolunda nu! Dom har tyckt hon har varit duktig men det har hänt massor. Och hon har alltid velat varit uppe i dom och inte jämt barnen men nu är det tvärtom. igår hade hon hittat kompisar som  hon lekte massor med, hon har även ett mycket bättre humör genom hela dagen=) Hoppas bara det inte var en endagsgrej.

Är så kul att se hur hon utvecklas!

just ja ja har glömt att berätta vad hon gjorde igår! Vi höll på att plocka undan i lägenheten och jag ser hur glasen, tallriken och bestiken försvinner från bordet i vardagsrummet. *vi hade myspysfika* Gick o kollade vart dom tagit vägen och då har skruttan ställt in dom i maskinen!! Min stora tjej! Förstår inte vart tiden tar vägen!

Just ja hennes nya favoritord när det inte går som hon vill är typiskt;) hon är så söt när hon kommer o säger typiskt! haha

Nej nu ska ja skynda mej att duscha innan ja ska åka!

Kommentarer
Postat av: sara

naw så sött! Ebba älskar också ställa in disken, fast hon får inte, för hon måste klättra så mkt.. ;) Så hon får nöja sig med att diska.



Skönt att hon utvecklas på dagis.



Du är inte inne på msn, så skriver här. Hur pluggar du nu när du pluggar på distans? Jag funderar på att plugga matte A 50% på distans, har man rätt till mer dagis tider då? Vet du vart man kan göra detta? sökt på både komvux och folkhögskola, men hittar inget!

2009-11-05 @ 10:04:46
URL: http://zasata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback