Torsdag 26 November

Japp om 5 dagar är vi inne i december. Inte klokt egentligen! Men ganska skönt. Kollar man ut genom fönstret så blir man besviken! Det är skinande sol och GRÖNT överallt. Okej om det var skinande sol men  snö överallt

Är nervös idag inför besiktningen.  Diskuterade bilen igår med thomas och det finns 2 grejer som ska bli mest intressant att se. Och det är ABS bromsarna av avgassystemet/ljuddämpare. Enligt vissa har vi hål under, enligt andra inte. Dock har vi inte kollat själva då majoriteten lixom thomas säger att det inte är hål. Men Ska bli intressant att se. Sen att jag lixom många andra blir nervvrak varenda gång bilen ska besiktas! Trotts att man inte kan göra något åt det så känns det så jobbigt! Men vid 16 idag vet jag om man blir fattigare. eller ja hur mycket fattigare för turen att den går igenom lär ja inte ha.

Theas ena dagisfröken hade fått för sej att ja skulle ha innan jul. konstigt haha hennes minne är nog inte på topp då och var och varannan vecka frågar hur långt det är kvar;)

Nej nu ska ja fixa lite nyttiga saker! Hoppas hoppas!!

V 29 Idag!! Hjälp. Tiden stanna nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback