Lördagen den 17 Oktober!

Ja vart tar tiden vägen? Redan den 17 oktober. Men frågan är bara vart är snön??? Tycker det börjar bli dags för snön nu! Men tyvärr kan ja ju inte bestämma när den ska komma men man kan önska;)

Inatt fick jag sova! Så skönt. Somnade vid 00. Vaknade 06 då thea vaknade men varken ja eller thomas kollade på klockan först så han gick o gjorde välling som hon bad om. Sen somnade hon om. DÅ kollade ja på klockan. Annars hade hon inte fått välling utan vi hade klivit upp. Så 9 imorse vaknade hon igen=) eller ja straxs före=) Sovmorgonen var behövlig!

Vi duschade och åt frukost sen började ja städa=) Eller nej städa är fel ord vi började vika all tvätt vi har;) Vek 2 kassar igår och har vikit 2 kassar nu. NU är det 1 tvättkorg kvar + alla strumpor jag fått ihop=)

Är så mysigt när vi är hemma hela familjen utan massa krav=) Bara ta dagen och timmarna som dom kommer. Bara kunna slappna av!

Undra vad resten av dagen har att erbjuda=) tvätt ikväll iallafall=)

nej nu ropar skruttan hon vill ha sällskap=)

Kommentarer
Postat av: Sassa & Seb

haha oj det var inte lite tvätt! :) Skönt att man kan ta dagen som den kommer, har insett att det är ETT MÅSTE nu här. Fy!



Stora kramar till er!

2009-10-17 @ 12:40:27
URL: http://ourson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback