Tisdag 27 oktober!

Ja Tisdag igen då. Veckorna flyger fram.

Thea har ingen feber idag. Funderar på om det kan vara hennes tänder som spökar. För hon har 3 tänder nästan längst inne som bröt ut bara för  ett litet tag sedan, och om det är dom som växer och gör så hon får feber? Ja man kan alltid fundera iallafall. Något lär de vara då det kommer strödagar eller flera dagar med låg feber.

Idag ska vi fixa på här hemma. Längtar redan till lunchen då vi ska äta Lassangen igen! MUMS. Vet vad jag skulle kunna leva på just nu=).

Sista 2 räkningarna ska ja betala också. Men det går fort. då har ja mer koll på vad vi har kvar sedan. Är inge kul när alla pengar försvinner direkt;)

Känns konstigt att vi inte får pengar på torsda igen . haha Thomas har ju fått var 14 dag nu i 10 månader och helt plötsligt är det bara en gång. From nästa månad då han får in hela summan på en gång lär det vara enklare att veta allt. Men alla andra klarar ju att ha inkomst 1 gång i månaden så snart är ja nog inne i tänket igen=)

Imorgon får jag se Bus igen=) Får se vad dom säger. Magkänslan säger en sak och huvudet en annan. Sen har ja funderat flera dagar nu tänk om dom säger att det är en tös! Att snoppen ramlat bort haha=) Ska bli kul o se=)

Nej nu ska vi gå o äta frukost=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback