Magen

Ja jag orkar inte ta om bilderna. vill någon säga nå negativt är det bara att vara tyst!


Magen v 19+4 tidig morgon!



skruttan igen den är så söt!!

Tack bror

Ja just nu är jag riktigt glad att jag har min bror=) fick veta av läraren att jag inte förstått division med bråk riktigt. men efter ett telesamtal med honom och msn till hjälp så förstår jag nu. Har ni räknat några tal på det och känns som ja förstår. Så blir till att göra annat några timmar och sen gå tillbaka och göra något tal så jag verkligen vet att jag förstått haha=)

Nu har vi ätit god fiskgratäng=) gjorde matlåda till både mej och thomas i det så vi har imorgon=) Ska verkligen plugga HELA dagen imorgon då det känns som jag inte gjort så mycket osm jag hoppades vid detta laget.

Nej nu blir de mys med skrot innan hon ska sova0)

Klaga

Ja nu måste ja få ut mej allt!

Så les på smärtan nu!! har mina fogar som strejkar och inte vill som jag. Igår gick ja 30 min sen var de kört. idag kunde ja gå lite på stan men när jag suttit på bussen hem var det kört. Sängen nästa. Tur att jag kan plugga från sängen iallafall.

Sen har ja börjat få dom jävla sammandragningarna=/ fick rådet att ringa mvc bara för att kolla med dom. ringde dit och dom bad mej ringa KK. Ringde dit och hon ville helst ha in mig på kontroll men efter lite rådfrågning med en annan sa dom att om dom börjar göra ännu ondare eller om jag får mer flytningar *hur man nu kan få det* Så skulle ja ringa direkt. Är tydligen enklast att få en överblick om dom får kolla en när man har dom.

Städade 20 min nu hemma och sen sa det poff så gick de inge mer=( Men ska ligga här lite nu och försöka fixa klart köket sen iallafall

Halvvägs!

Ja precis idag är jag halvvägs gången! Bara 140 dagar kvar nu. Ska dessa 140 dagar gå lika fort som dom första 140 så kommer jag snart ha en bebis här hoppas jag! Känns så underbart. Magen börjar växa i lagom takt, sparkarna kommer mer och mer. Inget skulle kunna vara bättre just nu! Jo att jag inte hade ont o fogarna konstant.

Igår hamnade jag uppe hos grannen på kvällen. Trevligt hade vi. synd det blir så sällan bara=/ Men får försöka ändra på det.

L och F ni finns i mina tankar! Hoppas detta ska bli så bra som möjligt! Finns här!!

Ja idag blir det ändrade planer. skulle in på stan och plugga med Linda. Men nu ställde vi in det istället. Så nu blir de nog bara en lunch i stan=)

Har inget att skriva mer än att jag fick en lika bra lämning idag som igår! Vinkar och sen är de bra. Men märks att hon ska kolla på ALLT när vi går. den promenaden som jag går på 5 min själv max tar minst 15 min att gå för oss på morgonen. Hon ska lukta på alla blommor och kolla på stenar och ja allt. Men hälde att det tar 15 min och vi kommer fram utan bråk och lyft än att vi ska bråka och ta oss dit på 5 min haha.

Nu vill jag ha första snön!

Aj Aj

Ja så mår ja nu har ingen ork eller lust med något. Men försöker städa. går inte fort men de går framåt iallafall! Huvudsaken kanske.

snart ska min älskade skrot hem från dagis=) ska bli kul att se vad hon har har berätta om dagen idag från dagis haha. Kommer nya upptåg varenda dag med henne=) Hon är för go! Ska alla berätta hur hon lekt med alla barnen och fröken, vad hon gjort och vad hon ätit. oftast har hon ätit samma sak enligt henne, potatis kyckling och ris;) Haha Hon är go=)

Var iväg och köpte fiskgratäng färdig som man värmer bara som jag tänkte vi skulle äta till middag. varit SÅ sugen på det ett bra tag nu=) Och nu blir de av. Lär bli lite sjungade med skruttan också=) Hon står med sin microfon och sjunger. bästa köpet till henne på länge.

Vart sugen på att åka 75 mil uppåt i sverige till våren. får se hur de blir med det. Skulle vara en upplevelse som heter duga!

Någon som är intresserad?=)



Hoppas det är flera som nappar så det blir av=)

Thea på dagis

Japp nu är skrutt på dagis igen=) Hon trivs som fisken i vattnet tror jag. Idag fick jag en sån lämning som jag ville ha. Haha. Vi klädde av oss och allt sen gick vi till en fröken. då bytte thea hand till hennes sa hejdå och att vi skulle vinka. gick och klädde på mej igen gick och vinkade i fönstret sen gick hon iväg glad=) Så vill jag ha varje dag! Men man kan inte få allt man vill haha=)

Nu sitter jag här i ensamheten igen=/ Börjar redan känna hur det är tråkigt att vara själv haha. Men ja vänjer mej=) Ganska skönt är det då jag är utvilad på eftermiddagen när jag hämtar skruttan=)

Idag ska den sista svenskan göras. finns inget annat som hägrar. För sa att de skulle vara klart på måndagar så jag har resten av veckan till allt annat. Haha=)

Nej nu hägrar en god frukost! Undra om ja har nå bröd hemma.

Säng säng sova sova!

Ja så känner jag nu ligger här i soffan då jag skulle vara social ikväll och inte bara ligga inne i sovrummet. TOg med svenskaboken då ja tänkte göra sista svenska uppgiften. Men hur gick det? Inte öppnat denn och vi har suttit vid varsin dator! Ja så som våra kvällar brukar kunna bli!

Imorgon ska skruttan vara på dagis igen kl 08. Haha jag är trött då! då har ja satt i mitt "schema" att jag har fram till 9 på mej att stöka med det jag vill stöka med som kolla mailen, blogga bädda sängarna och plocka om det behövs. Sen ska det köras igång fram tilll lunch då ja får äta haha=) Annars orkar ja inte. sen fortsätta fram till en 14.30 då har ja en timme på mej att förbereda inför middagen innan skruttan ska hämtas 15.30

Tror det kommer bli riktigt bra dagar då thomas kommer försvinna runt halv 7 och komma hem runt halv 5 varje dag. Thea kommer ha dagis mellan 8-1530 alla dagar utom freda då hon får 8-14. Så då har jag dagarna till att hinna med min skola=) och det posetiva är att då hinner jag med engelska och svenska fram till januari=) jag är HELT säker. TÄnker ge mej fan på det så ska sätta mej imorgon och kolla hur mycket engelska ja behöver göra i veckan för att hinna=)

Nej nu kommer snart gubben hem med halstabletter hoppas jag så ska ja krypa ner och sova=) Lika bra så ja orkar med morgondagen=)

Inte ha vitt

Nej vitt ska man inte ha när man försöker få till en rättvis magbild och då min rosa tröja vart nersölad så kör ja på bättre på onsda. men kan bjuda på söta thea som ska göra som mamma. Min mage syns lite endå=)






sen sa hon att hon ville ha en bild på mamma och thea och se på. så vart denna



Ja sista bilden kan väl kallas magbild även från mej fast ja inte är nöjd!

Hurra, Slipper köpa vinterskor!

Ja idag skulle jag ut och hitta vinterskor, åkte runt överallt och kollade!! Hittade inga. Jag har för många och svåra krav bevisligen. Ville hitta ett par skor som hade riktiga mönster under, ingen klack alls, helst halvlånga stövlar, dragkedja på sidan men gärna snörning också så ja kan reglera dom. Haha=) tror ni ja hittade några? Det fanns antingen klack och mönster eller inte klack men inga mönster.

Kom på i sista affären att hmm, vart är mina skor sen ifjol? jag kom på då vilka ja hade så sket i allt vad skor heter och begav mej hemmåt. Var ner i förådet och där fanns dom=) Mina svarta mönstade skor utan klack med dragkedja i sidan och snörning fram. halvhöga skaft inte helt stövlar. Haha men nu slipper ja köpa skor iår. hade nog blivit ett par lika dana som aj tillslut hittade annars haha=)

Hittade även 2 par höstskor till skrot men ska bara behålla ena paret. Men är sur på affärerna. Man måste tydligen ha en pojke eller bara i allmänhet vilja ha blått eller svarta skor. fanns inga höst skor i någon annan färg! så nu har ja ett par svart/grå hemma och ett par svart/blå. får se vilka som sitter bäst och thea gillar mest.

Nej nu ska ja ta o laga mat ha de super!

Thomas kände bus igår=)

Ja jag har sista dagar tyckt att ja känner bus utanpå men varit osäker. och varenda gång thomas ska känna så slutar det. Men igår lyckades jag få till det. Bus var livig o hade träning tror ja. thomas satt dit sin hand o efter  bara nå sekunder kände vi det båda två=) Så nej jag hade inte inbillat mig haha=) Han fick känna 2 ggr sen somnade bus för det vart tvärlugnt.

Nu har ja lämnat skruttan på dagis. Hon vart ledsen men ja tror de gick bra! Längtar redan tills jag ska hämta henne. KOmmer nog kännas konstigt med dom "långa" dagarna hon fått. Men skönt att jag hinner med skolan på 100%

Nu ska jag ta och plugga lite. eller ja ja tänkte göra klart svenskan för denna vecka. Men skriver sen=)

Magbilder imorgon.

Japp nu har ja gett mej tusan på det. blir en magbild imorgon och sen på torsdagar. Kommer nog inte lägga ut alla men några. Skiter i om folk ska påpeka hur den ser ut åt ena eller andra hållet! SÅ imorgon kommer den.

Idag har vi städat massa men inte så mycket som jag tänkt då min rygg spårade ur. Men tänkte att ja skulle ta min första ensamma dag imorgon till att städa för att sedan börja plugga på tisda=)

Känns så konstigt. imorgon sker de. imorgon förändras inte mycket om man kollar men för oss här hemma förändras massor! Helt plötsligt så är de inte helt självklart längre, nu står ja här. Hoppas inte mina fogar blir värre bara för då blir de problem. Men det tar jag den dagen isåfall=)

Imorgon ska ja göra försöket att inte ta vagnen till dagis, thomas och thea har aldrig vagn. MEN då sitter hon på hans axlar. Men är ju inte många minuter ner till dagis så det ska ju funka haha=) Är nervös inför lämningen mins knappt hur man gör haha=) Är ju länge sen ja lämnade själv. Men ja kommer klara det!

Nu ikväll ska ja vika lite tvätt så det bara kan läggas in imorgon. hittat att mitt skrivbord är perfekt för högarna;) haha så där kommer de snart vara massa högar.

Funderar på att gå på affären och köpa en dricka också. Men då ska ja orka gå ut i mörkret. Är lite läskigt.

Nej nu ska sista blanketten skrivas ut!

storhandla och hämta overaller.

Ja nu ska vi snart bege oss utåt. Ska åka till mamma och pappas affär o hämta overallerna idag=) Känns tidigt men vad gör man inte=) måste skaffa mej ett kuvärr bara så ja kan lägga pengarna i dom. eller ja de finns nog i skänken.

Sen blir det till att storhandla på en gång innan det bli kaous i birsta=) Måste ju fylla upp kyl och frys rejält haha=) Börjar eka lite tomt. Men har inte fått till listan än kom ja på kanske ska ta ett krafttag. haha behöver ju åka på 2 affärer då jag fastnat på en mjölk dom har på city gross. Skruvkork så då inbillar jag mej att den inte smakar kylskåp efter 2 dagar.

Thea skrot gillar verkligen sin microfron och stativ! enda sen hon vaknade har hon sjungt för fulla hus=) Mammas gosprick=)

Nej nu är det lika bra att börja fixa iordning sig så man hinner med allt man ska=)


Besviken på klädbytardagen.. Julklappar inhandlade

Ja jag vet inte om det var kaous och oordning just denna gång eller om det bara var jag som inte var sugen. Hittade inget alls nästan och hade ingen ork i kroppen alls. Men hittade iallafall lite.

Sen vart de birsta. hittade äntligen en mikrofon till thea. Hon är helt kär iden. Sitter och sjunger o sjunger i sjunger! så underbart söt. Hon har verkligen intresset för dans och musik=)  sen hem efter det=)

Köpte även theas julklapp idag. En gitarr i barnstorlek. tror hon kommer bli helt överlycklig. Hon älskar att spela. så fort vi är hos hennes farfar ska hon spela och såfort vi gått förbi dom vill hon spela. Så nu köpte vi den. Var inte så dyr som tur var.

Vart även tröjor till thomas. 3 st tjockare så nu har han massor, men behövs nu i praktiken och då jag lånar dom;)

Ååkte ner på stan och skulle äta på bite line, men med en dotter som inte är på humör så gavs det upp ganska fort tyvärr. ville verkligen träffa emelie.

Vart lite bebiskläder handlade. Men nu har ja sagt att ja köper inge mer förens den som bor där kommer ut=) dressen ja vill ha fanns inte i butik så är bara den ja ska beställa innan det är helt stopp. Då har vi start garderoben. sen behövs inge mer då. utan får ta det sedan. Allt eftersom=)

Nej nu ska ja slumra någon minut så ja orkar med kvällen, blir mys hemma när skruttan somnat. lite ost o kex o sånt=)

Klädbytar dag=)

Japp idag blir det klädbytardag=) Ska fara med S och S. Ska bli så kul då ja är helt galen i klädbytardagarna haha=)
Även om man inte hittar något så är det just känslan. Känslan med att gå runt och kolla och trängas med folk. Haha skulle någon filma första timen där minst så skulle dom nog smälla av. thomas har varit med en gång då han tänkte att han skulle se om ja menade allvar och han höll på att smälla av hahah! Var värre än han trodde haha=)

Efter det så blir det birsta. Måste försöka se om dom har bytt ut kepsarna mot mössorna. Sen ska det handlas lite mera varma kläder till thea.

Insåg igår när jag och thomas pratade att vi egentligen inte behöver betala theas vinterkläder iår. För i våras fick hon pengar av S och G som vi sa vi skulle spara till detta. Men vi får se. Just nu finns de ju pengar till dom men är bilen som kan ställa till det;)

Nu ligger skrot och kollar på musses klubbhus, Jag skriver här och thomas försöker vakna.

Ska kliva upp nu så ja hinner fixa iordning mig med VARMA kläder innan vi ska åka. Ska ju trotts allt stå ute nästan 1 timme haha=)

Höres i eftermidda

äntligen hemma!

Ja nu är jag ÄNTLIGEN hemma igen! tänk att 3 dagar kan kännas så länge. Tror thea saknat mej nästan lika mycket=) haft en helt underbar kväll nu ikväll. Bara suttit och myst och gosat! hon var jätte glad över att träffa hela mej  haha=) Hon är för go!

Har inte blivit mycket skrivit då jag mest bara pluggat där uppe, man gör inte så mycket annat när man väl är där. Men känner att ja borde gjort mer än ja gjort. Men jag gjorde lite iallafall=)

Har gett mej stjutton på att matten och engelskan ska vara klar tills träffen i januari=) haha det blir TUFFT men ja ska klara det + alla andra ämnen. för då har ja fortfarande heltid med studier och kan endå ha mer till för bebis och thea.

Thomas har fått sin plats nu=) HURRA börjar till veckan. Så from månda blir de hela dagar för Thea på dagis. Även att vi måste avboka bilen=/ FAN ville veta vad det kommer kosta. Får se om han kommer ha tid snart eller om vi får leta en annan verksta=/ då kommer de blir mycket mycket dyrare. Men nu ska vi bara vara glad att han kommer ut.

Inset att min bebis sparkar MASSOR. försökt hittat på andra anledningar och inte trott att det är den men nu kan ja inte neka det längre. Så nu får vi se när thomas känner för jag har känt utanpå=) Men den sparkar på så konstiga ställen därför jag nekat och inte trott på det. Är inte sparkar mitt på magen haha=)

Nej nu ska ja ta o städa lite dom har varit jätte duktiga här hemma i stort;)

Lång dag är nu över

Ja nu är denna långa dag över. Nu blir det en skön säng och sova hela natten så jag orkar med en minst lika lång dag imorgon. Är skola enda till 1620 sen bär det ÄNTIGEN av hemåt! Ska bli så skönt att få komma hemåt. Komma hem till mina 2 älsklingar=)  Ska bli så mysigt.

Ska be dom komma och möta mig vid statiol=) mina skruttar.

Idag har jag haft möte om min engelska. Och det vart ett lyckat möte efter mycket om och mer. Så nu har ja en annan bok och det jag gjort idag är mer än jag gjort på 4 år.

Nej nu ska ja sova så skriver ja mer imorgon.

Mina skruttar ska på Drakborgen=)

Thea och Thomas konversation imorse.

Thea: vart är mamma?
Thomas: hon är ju på skolan  
Thea: Men gosse!

haha Theas nya favoritord är Men gosse. Kommer från våran granne som smittade sej på thomas och någon blandning av det har thea fått haha=)


Torsdag uppe i skogen

Ja idag är de torsdag igen. Byter vecka och är uppe i skogen=) Har konstant huvudvärk men tror det är luften. Det är för lite avgaser här uppe haha=)

Saknar mina 2 där hemma så otroligt mycket. Men det går bra endå! jag vet ju att dom har det super bra även utan mig. Även fast jag tror att mamma fattas där hemma;) Men T har blivit så huslig så det är ingen fara, ställer sej och diskar "frivilligt", städar massor, lagar mat. Ja allt de ja velat få in en rutin på från bådas sida i 3 år. Nu kommer det=) Hoppas bara de håller i sej från bådas sidor.

Idag ska thomas äntligen få ett svar! Få ett svar på om han får praktikplatsen. Men med våran otur så får han säkert inget svar endå idag. Men vi hoppas. Och hoppas dom säger JA. Haha tror det skulle vara en perfekt praktikplats där för Thomas.

Idag blir det plugga, plugga och plugga. Engelska hela förmiddagen då ja ska prata med läraren om min bok, sen är de linjetid och  till sist samhälle hela eftermiddagen. Imorgon har vi lite mer spridda ämnen.

Nej nu ska ja ta och göra mig iordning inför dagens bravader. byta strumpor och sånt

V 20! Tiden springer iväg

Ja tiden springer verkligen iväg. Snart halvvägs=)

Du är på dag 134 av 280. (47,9%).
Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 0 fulla dagar (v19+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 146 dagar kvar till beräknad förlossning.


Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram. Mängden fostervatten är ungefär en halv liter.

Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.


Läkaren ringde

Japp nu har äntligen läkaren ringt upp mig. ringde när ja satt i skogen haha=) Men nu har ja lite information och det känns lite bättre sen kommer det inte kunna kännas helt  bra.

Det denna läkare sa var att nästan alla bli frisk. Men inte alla. Han sa det att om det visar sej nu att det är kvar eller har blivit större kommer vi troligen få komma och kolla en gång till. Och då blir det UL på bebisen såfort den kommit ut. Så får man se hur det är då för av dom som har det kvar så försvinner det ofta direkt av sig själv.

Skulle de inte försvinna sa han att det blir antibiotika dagligen och jämna läkarbersök och går det inte över då heller blir det operation runt 2 år.

Men han tyckte ja skulle ta ett steg i taget. Försöka att inte tänka för mycket på det hur svårt det än är. För ut kommer bebis komma och det kommer bli bra med detta på ett eller annat sätt.

Känns skönt att ha mer information=)

Hola=)

Japp nu är jag på skolan. Hade internet och efter lite grejande så kom jag in.

Sitter och funderar på vad bebisen i min mage håller på med just nu. Något konstigt är de iallafall.

har glömt gurkan henna=/ Thea plockade ur den ur påsen=/ Hoppas maten går att äta utan gurka=/ Fan.

Fick dela rum med linda. så får se om vi får någon rabatt som dom sagt;) Det visar sej.

Nej nu ska ja iväg på den sista lektionen för idag sen ska jag äta midda och bara ta det lugnt=) Datorn lär hägra en hel del. Det finns inte så mycket annat att göra här uppe. Isåfall är det om man ska vara social. Just ja ja ska ta lite engelska ocksåå haha. förträngt det. Men de ska göras.

Saknar dom där hemma. Min kära thea och thomas!! Fan vad detta kommer bli hemska dagar

God Natt

Ja godnatt på er=) Nu ska ja sova så jag orkar upp och packa allt inför imorgon min lista är kalr men inget är packat haha=) KOmmer inte starta denna dator imorgon innan ja åker men går allt bra kan de hända ja bloggar från thomas datorn. SKa hinna med med.

Men imorgon eftermiddag är ja ledig och tillbaka i leken=) Då ska ja plugga massa engelska och ta det lugnt=)

Men nu ska ja kissa dricka saft och sova=) godnatt=)

Lilla Bus i magen=)
Thea bus=)
Thomas=)

Mitt hjärta tillhör er

Fan sjuk=/

Ja jag kände redan imorse att något i min kropp stämmer inte. Nu är de klart jag har blivit sjuk=/ Näsan rinner, halsen är tjock, febern gör sig påmind och kroppen känns som om ja gått igenom en magsjuka nyss! Sen har ja riktigt ont i magen=/ börjat få  det på kvällarna nu. Ont och en blandning av sammandragningar. FY.

Det värsta är att ja ska upp till skolan imorgon=/ Hur gör man med det? Åker upp sjuk eller stannar hemma? Jag missar nå så grymt med grejer av att vara hemma så det vill jag verkligen inte. Men hur snällt är det att åka upp och riskera att smitta alla? Fan vad delad jag är. Hoppas jag hinner få tag i någon på skolan innan vi åker imorgon så man får se vad dom säger. Fan fan fan.

Ingen läkare ringde upp min idag. Hoppas samtalet kommer imorgon och att jag kan ta det då. Kan ja inte ta det ser ja till så jag kan ta det.  Vill ha lite mera svar.

Min skrutt ligger någonstans mellan frisk och sjuk=/ stackars liten=/ Vet ju hur hemskt det känns.

Älskar Thea och kotten mer än något annat!

Ny dag med massa att göra innan imorgon!

Ja så känns de nu. Är en dag med massor måsten och om och sånt. Åker på skolan imorgonbitti vid 8 tror jag. Då ska allt vara klart. Tänkte vara snäll med thomas och städa massor idag så han slipper städa, han har även matlådor i hela frysen så han behöver inte laga någon mat. Det enda han behöver göra är att vara med thea och diska haha=) Är jag för snäll eller kan ja inte släppa taget;)?

Nu sitter jag med sista studierna. Känns skönt att snart vara klar. Har 2 punkter kvar som ska göras idag sen är jag helt klar=) SÅ SKÖNT. Sa prec det till Linda varför tokpluggar man inte fom första veckorna utan sista veckorna? Ska bli ändring på det nästa gång hoppas jag=)

Denna gång kommer ja kunna blogga när jag är där uppe. För datorn ska med och dom säger att det finns internet på rummen=) ska bli kul att se om ja o Linda får dela rum eller inte. Det visar sig imorgon bitti.

Mina tankar snurrar och snurrar på min lilla bebis. Vet ju att hur det än blir kommer den få ett bra liv om vi går så långt. Måste ställa in mig på det=)

Vem är du där inne?







mamma kommer sakna dej skrotthea=)


UL igen=)

Ja nu har vi varit på UL igen. Hon hittade idag en förstorad njurbäcken. Här på sjukhuset tycker dom dom ska kollas upp efter 5 mm. Många sjukhus har 10 mm Och min var på 6.6 hos bebisen.

i 99% av fallen försvinner det helt. men ska tillbaka i v 24 alltså första veckan i november. är det fortfarande samma eller den har växt kommer vi få träffa en barnläkare direkt efter och få höra vad det innebär och vad som händer när den kommit ut.

hittar inte min kamera så har inte den bästa bilden att bjuda på men här kommer en=)





Måndag!

Ja idag är det måndag. Brukar inte tycka om måndagar men idag har de inte varit så hemsk.

Thea är påväg att bli förkyld på riktigt nu. Näsan rinner och hon är täppt. Så börjar det alltid. Hoppas det ger med sej och blir en lindrig då thomas kommer vara hemma själv i 3 dygn. Sen måste ja hitta barnvakt i 2  timmar på torsda morgon. Ingen som vill ha en förkyld thea 2 timmar;)? Haha Thomas ska ju iväg på den interjuven. Och tog 2 veckor att få tiden. Men vi får se är thea sjuk o ingen vill ha henne får han boka om det=)

Nu kl 9 går min buss. Då ska ja åka in till stan med L. Vi ska sitta på Bibblan och plugga lite. Måste få massor klart nu. För det går inte längre. Mest inte om skrot är sjuk imorgon med. Då lär ja rymma till biblioteket även imorgon ett tag. Sen far jag vidare=) Hurra.

Nej nu blir det att göra sig klar för denna dag=)

När jag kommer hem så kommer bilderna ut=) Alla som blir bra=)

Är så lycklig=)

FAN

JA så känner ja nu sitter o funderar o läser och verkar inte som vi kan fästa ståbräda på freya. tur vi inte beställt vagnen än. Måste åka ut och fråga om det stämmer eller inte.

Nu står det 4 wok lådor och 4 korvstroganoff lådor i frysen=) Imorgon blir det även lassange lådor=)

Nu ser jag ensam mamma söker. roligt=)

Imorgon är de ul igen på sjukhuset. Då kommer det äntligen bilder ut=)

Matlåde tajm

Japp insåg idag att jag vill försöka komma så billigt undan som möjligt nu när jag ska på skolan så ska göra matlådor=) var iväg och köpte nya nu idag då vi inte har nå många. vart såna i metall. så nu idag ska det göras korvstroganoff och kycklingwok. Sen får vi se vad ja gör mer. Nu ska ja bara bestämma mej om ja ska äta matlådor varje måltid och ta med sej frukost eller om ja ska köpa frukost och lunch. Men de kommer ja nog på har ju någon dag att fundera på=)

Är så stolt över thea=) Vi kör fortfarande blöja om vi ska någonstans med bilen som nu när vi for och hanlade. Nu i bilen påväg hem sa hon att hon behövde bajsa, var i stan så inte enklaste att stanna, thomas förklarade då att vi snart var hemma men hon har blöja på sej och sånt. thea vänta säger hon. kommer hem går in på toa och hon har hållt sig=) Duktiga tjejen mammas=)

Nej nu är de väl bara att börja. ska komma på vilken av dom vi ska äta idag till middag bara haha=)

Vart tar tiden vägen?

Ja så känns det nu. Känns som det var igår jag var upp på skolan sist men det är drygt 3 veckor. ska upp på onsda igen. Då blir det 3 jobbiga dagar. Eller ja dom blir jobbiga då jag inte har skruttan med mej! Men har ju ett annat stöd! Haha Hoppas jag somnar lika tidigt som sist. Det var riktigt skönt att sova ut.

Imorgon har jag UL Igen=) Längtar efter att få se bebisen med bättre grejer så jag kan se den bättre än sist. MEn vet ju att allt är bra. Har försökt  få in bilderna på datorn från Ul i onsdags. Men dom som sett bilderna förstår nog att det är svårt så har gett upp. Ni får se bilder på månda=)

Undra om det är en Alvin eller Frida som gömmer sej i magen. Mina tankar går fram o tillbaka.=)

Undra vad man ska göra idag. Kanske ta och rensa klart dom sista klädhögarna så jag slipper dom. Men vi får se. vet 1 sak jag måste göra. Det är samhällen ska bli klar. För imorgon blir jag av med boken. Så annars står ja här utan haha=)

Satt just och funderade på vad som händer nu i veckan och insåg att jag har fullt upp!

Imorgon ska jag träffa L i stan tidigt så ska vi sitta på bibblan och försöka bli klar med lite grejer. 1400 är det sjukhuset och sen hem och fixa midda o allt.

Tisda: Börja packa ihop allt jag ska ha med mig upp och tvätta. Ska även ha en mysdag med thea. När hon är på dagis på blir det att bli klar med lite mer grejer. Ska ju som sagt vara klar på onsda.

Onsda morgon far jag upp till Hola igen kommer hem sent på freda kväll. Eller ja beror på vad man menar med sent.

Sen lörda o sönda har vi inget inplanerat och känns som det är lika bra då ja inte vet hur min kropp kommer må efter 3 dagar där uppe. Sen lär ja vilja mysa massor med skrot=) Funderar på om man ska hitta på nå bara ja, thomas och thea någon av dagarna=)

Nej nu ska ja äta frukost och sen blir det samhälle för fulla muggar

Ena stolen hemma=)

Ja nu har jag ena barnstolen hemma. Den är SÅ snygg. Kommer ha svårt att slita mig haha=) Vill ha den nu synd inte thea kan åka i den;)

Var trevligt när elin var här=) lekte med ungarna och pratade massor.

sen kom svärmor god mat. tyvärr hade thomas slängt min gräddfil så fick gå och köpa ny hahaha men sånt som händer när man ber gubbar städa kylskåpet.

Nu ikväll blir det sängen huvudet känns tungt som vanligt.

Nu börjar sparkarna bli starkare=) Underbart

Massa besök idag.

Ja idag kommer vi ha massa besök här. Eller inte massa men i 2 omgångar=) Först kommer Elin runt 12=) Tänkte jag och thea ska baka någon god kaka *eller ta affären* Innan så vi har nå gott att fika. Sen kommer troligen stolen lät de som=) Hon höll på att tvätta den=) så har fixat så pengarna ligger framme. Känns bara så fel haha=)

Ja nu ska jag ta o vika massa tvätt i sovrummet på förmiddagen. Ska även försöka bege mej in i garderoberna på theas rum. Hon har en som är kaous med sina kläder i och en som typ är tom om jag mins rätt. tror det kan vara kartonger med theas urvuxna kläder där bara. så där ska det göras iordning. SÅ jag får in alla Lillkottens saker. Just nu har jag dom överallt undadgömt haha=) Vill ha allt på samma ställe men endå inte framme. Tror det blir bra=)

Just nu verkar det vara en tokig  bebis i magen. så mycket som jag känt nu på morgonen har jag nog aldrig känt samtidigt någon gång. Mysigt men läskigt.

Vid 16 idag kommer svärmor. Ska ätas surströmming här hemma=/ Tycker inte om det men de gör dom andra så då får ja stå ut haha=) Är alltid trevligt att träffa dom.

Nej nu har ja inte tid att ligga här längre. Vill göra någon nytta. Men ha en super lörda. Skriver garanterat mer


Grönsakerna klara, köttfärsen steks och jag ska duka!

Ja prec så är det här hemma nu. Städningen är klar ialla rum utom sovrummet. ska ta det sen ikväll då jag ser på tv. Massa tvätt som ska vikas nu när vi tvättat massor.

Grönsakerna och såserna är klara och köttfärsen håller thomas på att steka nu. Jag ska duka sen väntar vi bara in främmandet=) Eller ja grannarna=)

Imorgon blir det en dag som jag kommer ha fullt upp på.  För vid 12 kommer Elin och Harry. Ska umgås lite så ska väl försöka baka något innan. Sen kl 16 kommer svärmor då blir det surströmming på hög nivå för alla utom mig och thea haha=) Funderar på att göra lövbiffsrullar men får se=)

Söndagen är jag ledig=) Funderar på att umgås med Emelie och måste även Plugga MASSOR. Eller har inte så mycket som jag tror kvar. Men har en del iallafall. Har skit ämnena kvar haha=)

Thea for nu på eftermiddagen och badade med Linda E och J=) Tack Linda=) Hon hade jätte kul tror jag=)

Nej nu ska jag gå och duka för massa folk runt vårat lilla bord haha=)

Skriver sen

Barnvagn Bestämd!

Ja nu är barnvagnen bestämd. Lär åka in och lämna handpenningen imorgon och beställa den då =) En freya! HAr sett den ofta på bussar och massa men aldrig kunnat komma på vad det var för vagn! igår såg jag den men då kom vi så vi hade inte tid att fråga massa.

Åkte dit idag när vi varit och handlat. Och där står den=) Så ska in och lämna handpenning och sen hämta ut den i januari om allt fortsätter gå bra. Har förlossningsgaranti även om vi tar hem den=) var skönt att veta att man kan få ta hem den men endå ha garantin. Men vi kommer ta hem den i kartongen så får den stå i den tills vi behöver den.



Den ser inte riktigt ut så då vi ska ha mjuklift i men är samma stil på den=) Så nu är ja glad. Den är högre än carenan i ryggen så det tyckte ja var super.

Oj inte ett enda Inlägg

Ja det var första gången på länge jag inte skrev något inlägg igår. Konstigt.

Igår hade ja fullt upp iallafal. Thea tog en skitnatt och var vaken runt 2 timmar mitt i natten=/ men upp halv 8 som vanligt och göra oss iordning. Gick upp till grannen straxs efter 9 och gjorde inköpslistan till tacosen ikväll. Sen gick jag bort till R. Köpta MASSA kläder till thea för lite och ingenting. 1 hel kasse + täckjacka byxor för 350 kr=) Billigt o bra.

sen vart det stan/birsta i för många timmar. Köpte overallen till thea endå, fixade en overall till bebis som ska lämnas tillbaka då jag fick ett super erbjudande på kvällen så har fått erbjudande om 2 andra riktigt billigt. så nu hoppas jag dom blir mina runt den 2=) Köpte även en tröja till thomas. När han frågar om en tröja så nekar man inte! Vart inte så mycket mer köpt. 2 bodysar till bebis men den ena ska lämnas tillbaka då linda fick mig att tänka på färgen haha=)

Jag är sån tänker inte på färgen handlar och sen åker ja tillbaka med det för jag ångrat mig och inser att det kommer jag inte andvända om det blir en pojke altenativt en tjej. Ja jag vet hur jag är.

Har börjat ta lite bilder och ska ta mer. Får inga bra bilder på Ul bilden=/ vet inte hur ja ska få in den här. Vill ju lägga in den. Men kommer bilder på inköpen senare=)

Nu blir de att visa thea lite kläder. Sen klä på sig och åka på affären och handla mat så man kan städa i lugn och ro sen=)

Skriver garanterat mer med bilder sen=)


Blir ingen bild ikväll=(

Blir ingen bild ikväll på lillbebisen batterina är slut=/ Men finns på min mobil om någon vill se så får ni smsa=)

NU ska ja se filmen vi skulle se igår men somnade ifrån igen.

Lycka=) V 19 idag redan enligt henne=)

Bebisen mår super bra=)

Ja bebisen i min mage mår super bra=) Inget fel alls på den som hon kan se=) Är så LYCKLIG.

Nu blir Ul på måndag igen för att få se riktigt och få bra bilder. Ludmillas utrustning är ju inte den nyaste men man ser bebisen och hon ser allt hon ska göra och kunna=) Men då är hon tränad=) Ska försöka få kort på bilden men tror de blir svårt haha=) Men ska försöka!

Är så lycklig så vet inte vart jag ska ta vägen!!

Nu blir det duschen!

Japp nu blir det duschen sen åker vi!! Om 2 timmar ligger jag där och kollar.... LÄNGTAR ser fram emot det men är med blandad rädlsa och förväntan. Är så glad att Ludmilla tar emot oss=) SKulle inte klara att åka själv på sjukan idag då hade jag skitit i att åka. Känner mej själv. Nu får vi se detta gemensamt!

Bjuder på lite bilder på thea sen vi var hos svärmor sist=)




Thea hittade farmors mössor till byttor haha=)



Denna bild gillar jag RIktigt mycket=) kolla minerna på dom två=)


Har jag några nerver?

Ja känns som allt i min kropp har krypit ut på utsidan haha=) kan inte koncentrera mig på något alls haha.=) Läntar bara 5 timmar framåt. Vill inte veta hur jag blir om några timmar. Haha Som jag ska till N igår på msn tur hon slipper prata med mej där idag på förmiddagen=) För jag lär inte  vara rolig att prata med.  Mer ego än vanligt.

Blir en fullt upp dag mellan 12-15. för 12 ska vi hämta hem skrot från dagis och lägga henne i sängen direkt så hon får sova hemma. Senast 13.15 behöver vi åka till Linda med henne. För att sedan fortsätta ner mot stan där vi ska vara 14.15 och då ska man ha hunnit fixa parkering och allt. Men tror dagen kommer gå fort=) Sen direkt efter UL ska vi åka och hämta skrot hos Linda igen.

Nu på förmiddagen så ska jag skriva klart mitt vatten helt och publicera det. Sen tänker ja inte plugga förens i eftermiddag igen haha=) Ska passa på att städa lite. Jag är alltid på bra städhumör när jag väntar på något som ska hända.

Nej  nu överger jag er. får se hur många gånger jag kommer skriva innan ja åker men annars upptaderar jag direkt när ja kommer hem!

Snart ses vi igen=)


Nu blir det film sen sova=)

Ja blir ingen mer upptadering ikväll har endå inget att skriva. så besviken på en person bara.

Nu ska vi se film och sen sova försöka få natten att gå fort.

Men vi höres imorgon mina läsare=)


Kan klockan gå fortare?!?!

Kan inte klockan gå fortare så att det snabbt blir imorgon kl 14!!! Längtar så grymt efter att få se min kotte igen! Min lilla bebis. Hoppas bara allt är bra med den också=) Många timmar är det kvar. och lång tid tar dom då dom kryper fram i världens konstigaste takt haha

Behöver plugga mera men kan inte koncentrera mig alls. tänker bara på imorgon=) Vill så mycket. Men vi får se=) Inte så många timmar kvar=)

Nej nu ska ja ta thea och gå och leka lite i hennes rum=) Hon har massa leksaker haha=)

Vem är du?

Längtar till Jul=)

Ja nu längtar jag till julen! Har börjat handla julklappar och planerat så vet nästan vad alla ska få=) Första är tom köpt=)

Frågan är bara vart man ska fira jul. Blir inte här hemma iallafall hoppas jag sen får man se vart det blir=) beror på vem som vill och kan fira med en också=)



Thea ifjol hemma hos oss  med faster + familj

Den går igen!

Ja den går på riktigt igen!! fick igång den idag också!!! undra om den håller på att berätta för oss att den snart är trasig haha=) Blir en ny i januari i vilket fall men endå! Den diskar ialafall

Detta blir ett minne blott några dagar till


Gråter gråter gråter

Ja jag kan inte se på tv längre=/ grät 2 gånger nu till samma program. Sjunde himlen.. Jag brukar kunna få några tårar och sånt men nu sista dagar är jag hemsk. Jag gråter floder. Verkligen storbölar här för mig själv. fy vad fjantig jag känner mej då.

Undra om man ska skyna sig att göra lite lunch nu eller om man ska göra tidig middag. Vi ska äta chili con carne. men orkar inte göra det så det blir köttbullar oc gurka istället.

Gjorde min gubbe glad igår=) Gjorde fiskpinnar. Han älskar det. Jag fick i mig en tugga thea gillade det inte heller men han fick det iallafall=) haha. Nu dröjer det LÄNGE innan nästa gång.

Nej nu ska ja återgå till samhälle, inte fått så mycket gjort som ja ville pga grejer här hemma. men lite är gjort iallafall.

Plugg Plugg ja så ser mitt liv ut nu!

Ja så känns det nu. Pluggar och pluggar och pluggar. Har riktigt mycket som ska göras klart nu sista veckan. Nästa gång ska jag ta skiten direkt haha=) För då kommer det vara ännu mer då det är 2 månader istället för 1 haha=) Men nu börjar jag få in rutinen så då går de enklare haha=) Börjar få till hur jag ska göra, vilken tid jag orkar mest på dygnet och sånt.

Får se om det blir en pluggdag med linda idag. Det låter som så=) Det roliga är att vi borde inte få något gjort tycker man men vi får massa gjort haha=)

Nu börjar nerverna komma riktigt. Har svårt att tänka på något annat än UL imorgon. Längtar så grymt mycket. Men är en längtan blandad med rädlsa och oro. Ja det blir en nervös förmiddag imorgon. Varför kunde jag inte haft en tid 0800 på morgonen haha=) Då hade ja sluppit gå och varit nervös så länge haha=) Men som jag sa till Thomas. Är så otroligt glad och uppskattar verkligen den tiden så grymt mycket!

Skrot ska snart på dagis. Hon har tjatat sen i torsdags om dagis. Så vi får se hon lär bli överlycklig då jag berättar att hon ska dit haha=) Är så skönt att se att hon trivs. Är inte skrik och panik såfort vi lämnar henne vilket det var förut. Men nu när hon börjat här inser jag vilket skitdagis hon gick på förut. Nu ska dom bara ta theas Pottträning på allvar. Just nu gör dom inte det=/ Men vi får se=)

Nej nu ska ja nog ta och börja lägga upp dagen på ett bra sätt=) Så jag får något gjort och så mycket som möjligt gjort på dessa 5 timmar thea har dagis=)



Måste börja försöka blogga igen!

Ja jag måste försöka börja blogga igen.  Har inte mått nå bra i kroppen sista dagarna så har inte orkat gjort något mer än sovit typ.

Vart tacos med simone och andreas idag. pratade lite inköp och barnvagnar. Sen åkte dom hem och thea sov gott=)

Thomas och thea var ute och cyklade förut idag. Då jag pluggade. Dom är så söta.

Måste komma ihåg att ändra theas tid på dagis på onsdag. Måste hämta henne redan 12 då vi ska vara is tan 14 och hon ska hinna somna och vi ska skjuts henne till barnvakten=) Vill inte ha med henne ifall vi får nå svar vi inte vill ha. Sen vill ja kunna njuta om att ser bra ut.

Nu ska vi snart se 17 again här hemma om vi orkar haha=) vi är lika trött båda två tror jag=)

Just ja idag funkade diskmaskinen igen haha körde den tom då ja skulle visa andreas vad det var för fel på den. så får se om den startar imorgon igen eller om de var en engångsgrej. Hoppas den startar imorgon med haha=) skulle vara underbart=)

Längtar så grymt till onsdag och torsdag=) Ska bli så kul att se igen. Är så glad att jag får komma till henne och uppskattar det verkligen fullt ut!  Lilla du i magen vem är du?

På lörda blir de surströmming här hemma. får se om de blir med bara thomas mamma o gubbe eller hur de blir=) fick inge svar av dom som skulle ringa upp idag så vi får väl se.

Nej nu blir de tv med gubben ska försöka skriva mera imorgon=)



Lilla du=)

RUL på onsdag=)

Idag svävar jag äntligen på moln=) Har fått en RUL tid hos L på onsdag=) Vilket betyder att thomas kan följa med=) Han får också se lillbebisen=) Hurra! Är så glad. Så nu hoppas vi bara allt ser bra ut. Ska ringa upp på sjukhuset och prata med dom nu  om min tid på måndag. Funderar nämligen starkt på att avboka den så någon som behöver den mer kan få den.

Igår var vi till mamma och pappa på dagen. Träffade farmor och sören som var där. Fick då en kniv efter farfar! Betyder så grymt mycket. farfar var nämligen knivmakare och hans knivar var man tvungen att förtjäna. Men nu får vi barnbarn som inte fått någon kniv en kniv. Är så glad och stolt. Är såna jaktkniv. ska ta kort sen=)

Sen kom grannen och åt surströmming och vi pratade massor. eller ja jag åt INTE surströmmingen men dom åt den=) Sen på kvällen började ja må pyton mitt huvud ville inte som jag trotts alvedon=/ Därav den lilla upptaderingen igår. Orkade verkligen inget alls.

Nu ligger skrot brevid mig här och ser på tv. Hon är så mysig=) Nåde den som förstör hennes morgonstund med disney=)

Idag ska ja försöka göra klart min sista svenska uppgift och även naturuppgiften. ska bli klar med allt som måste göras denna vecka så jag Bara kan ha matte och engelskan kvar sen=)

Nu vet ja inte vad ja vill ska skriva så därför kommer de lite bilder=)

Någon som känner sej manad att klippa detta hår;)?




Mammas skrutta=)


Orkar inte=/

Nej har försökt få ihop ett inlägg länge nu men går inte har för ont i huvudet. dagen kommer imorgonbitti istället


Fick kniven idag=)!

Var det verkligen lördag igår?

Var det verkligen lördag igår? Jag brukar alltid ha mindre besökare på lördagar och söndagar men igår hade jag fler=) Roligt.

Nu sitter skruttan och sjunger till Phu på tvn. sen ska hon se på Mussesklubbhus. Sen Blir det duschen för oss alla=) Får se vad hon tycker om det idag. Är roligt på vardagarna för då har hon så brottom ut till Phu så hon duschar på max 30 sek haha=) Hon älskar vatten i vanliga fall. Men när inte tvn finns så kan hon duscha i timmar om hon får. Hoppas på att få badkar snart.

Nu verkar det ha börjat bli bestämt. Blir en "ny" vagn. Vi var igår ner och kollade på den vi har i förådet sen thea och det var som jag befarade=/ På sidan där den håller upp hela vagnen är sne=/ Tyckte jag såg det redan då vi tog ner den men ville inte se det=/  Så den blir det att åka iväg med till tippen eller något. Suffletten är inte heller bra men det visste jag.

Så nu blir det att börja kolla blocket. Vet precis vilken vagn jag vill ha. eller ja det finns 2. Och går jag ner till en 06, 07 kan jag få dom för 2000. bara att man får kolla så den verkligen är i bra skick vid stötdämparna och alla fästen. Men tror det kan ta ett tag att hitta då jag helst vill ha den svart/gråa. Men man får åka direkt man hittar någon även om det är redan om 2 veckor.

Nu ska jag mysa mera med mina Sötnosar. Ifall någon av dom är på bra humör, verkar inte så tyvärr.



Finns ingen sötare=)

Mysa=)

Ja skrot ville inte som vi så nu ligger vi i sängen och har mys=) alla 3=) haha

fick precis kalrtäcken att farmor kommer ner imorgon=) hurra ska åka dit och träffa henne alltså hon mamma och pappa. Sen blir det surstömming och tvätt.

Men skriver inge mer än så ikväll=) ha en bra kväll alla=)



Skrot=)

Mina Älsklingar=)

Det är sånahär gånger man håller sig borta. Vaknade i ren panik nu då jag sovit i över 2 timmar haha. Hör hur dom gör något kollar vad och mina älsklingar lagat mat åt mamma=) Ska smyga iväg på affären så får dom laga klart maten haha

Halva dagen har gått=)

Ja halva dagen har gått och jag skulle kunna sova haha=) Men det är MÅNGA timmar kvar innan jag ska sova=) Ska försöka se en film ikväll.

Haha nu går pottfasonerna av sig själv! Är så glad! Hon har blöja när hon sover så nu när han vaknade klev hon upp lekte lite sen försvann hon såg hur hon tog av sig blöjan. Sen kommer hon tillbaka då har hon varit och både kissar och bajsat=) Hon är så duktig=)

Frukosten imorse var en hitt! Är så kul När hon äter. Hon är jätte dålig på att äta frukost. Nu åt hon nästan hela mussepigg mackan och det är ju endå 2 rostade mackor=)

Nu har thea sovit och vi har städat. Haha alla rum utom sovrummet och badrummet är klart som vanligt=) Är så glad att vi börjat hålla ordning haha=)

Nu i eftermiddag vill jag he upp lite tavlor, eller så sitter jag och pekar vart dom ska vara haha. Jag får alltid underkänt när jag ska sätta upp tavlor haha=)

Imorgon blir det farmor på förmiddagen och sen surströmming på eftermiddagen=/ Jag ska äta kött istälellet tänkte jag=) Har ju 3 burkar surströmming i kylen som måste ätas upp haha=) Tur grannen är snäll och kommer ner och äter med thomas=)

Nej nu ska ja ta och fixa tavlor=)  Men först lite bilder=)

Bjuder på mej med frisyren;)



Hmm osten var krånglig




Sen var jag en sån dålig mamma så jag andvände datorn som barnvakt när jag städade. Ja jag vet man ska inte det.



Jag tycker verkligen om skruttans hår=)


Mådde inte så bra=(

Nej efter att ha fixat frukost och suttit och ätit så känner jag att det inte var så bra som jag trodde. Men jag fick ha 2 timmar som var bra=)

Nu ska jag börja städa. Städa sovrummet haha=) Är inte så mycket egentligen förutom alla tavlor och sånt haha=) Får  se hur vi får till det! Vill få upp alla bilder på Skruttan=) även min favobild på thomas=)

Ska kanske försöka få bilder på lillmagen också=) Välidgt många börjar fråga efter bilder så lika bra att ta=)

Thea vart helt överlycklig över musse pigg mackorna=) Kommer bilder på frukosten sen=)


Undra vem du är=)

Lördag hemma hos oss=)

Ja idag är det lördag och jag är på ganska bra humör endå konstigt nog=)

Gick in i köket för att dricka vatten och disken står diskad ovh färdig i stället och köket är i övrigt städat=) Var skönt att se. Då kändes det inte lika jobbigt att diska halv 10 igår kväll haha=)

Idag ska jag bara pyssla på hemma. Tänkte ta med skrot ut och leka med thomas lite. Vem vet vi kanske tar årets sista cykeltur=) Det tyckte jag lät som en bra ide! Får se om Skruttan tycker samma sak=)

Ikväll ska vi äta paj=) ska testa mig på att göra köttfärspaj=) Men frågan är om ja lyckad med äggstamningen  som jag inte brukar tycka om! Thea skrot är inte som alla andra=) Hon ÄLSKAR paj! Mins då vi var uppåt sist. Då hade hennes farfar och kaisa gjort Biffar och makaroner till henne men hon ville ha Paj haha=) Så hon åt mackaroner och paj;) Längtar redan till middagen haha=)

Nu till frukost tänkte jag göra skrot glad=) Göra Musse Pigg mackor=) Hon älskar allt som har med Musse Pigg att göra. Så funderar fortfarande på att köpa Mussehuset till henne i julklapp. Men vi får se. Beror lite på för det är mycket pengar =)

Nej nu ska vi se på musse pigg och sen blir det frukost=)

Lump och musse pigg kommer hon säga=) Eller så kommer hon vilja ha boy och musse pigg=) Haha=)



Lycklig idag=) 17+2=)

Fler och fler

Ja fler och fler börjar säga att dom tror jag ska få en pojke=) förut sa typ alla tjej nu börjar det jämna ut sig haha=) Är roligt att se vilken sida som får rätt=) Men för mej spelar det ingen roll=)

Har blivit kär. Thomas också. Tänk vad gulligt med Thea och Frida.=) Var inte meningen att jag skulle tänka så men så vart det!

Har bestämt mig att försöka sluta klaga! ska hålla mig till max 1 klagoinlägg per dag=) sen ska ja bjuda på minst 1 bild i varje inlägg haha=) Hur tror ni det går;)? måste ju försöka hålla kvar dom läsare jag har =)

Nej nu ska ja fråga gubben om vi ska se film annars blir det sova för mig haha=)



Finns inge godare!!

suck

Diskstället tömdes inte som lovat och disken står kvar. fast den var det ingen som lovade att tömma.

Nej jag har inte brottom men det blir ju inte gjort annars!

Nej nu ska ja diska

Tjejnamn?

Ja varför är tjejnamn så svårt? har jätte problem att komma på något tjejnamn vi tycker om. Killnamn är inga problem och är så inställd på att det är en tjej i magen efter theas reaktion.


Någon som har nå tips på tjejnamn som går ihop med Thea?

Skit Maskin!

Ja vi har konstaterat att vi kan ge upp på riktigt. Får inte igång den igen=/ Så det var bara ställa sig och tömma hela skitmaskinen och börja diska!! Tror inte jag har diskat sen i mitten på maj! Så nu Fan den som kommer hit och andvänder 8000 glas;) haha Märks inte att jag nyss kommer från disken va;)? Min rygg började strejka efter glasen. Men tog allt. Men fan för thomas om Han vägrar hjälpa mej i fortsättningen haha. Då får han med mig att göra haha.

Så absolut senast 3dje veckan i Januari blir det en ny skitmaskin! Tänker inte ge upp hoppet om att bilen blir billlig så vi kan köpa den redan denna månad men vill inte ta ut något.

Mina händer börjar göra sig mer och mer påmind=/ Har domningar och har haft det säkert 1 månad nu i dom 2 sista fingrarna på varje hand och enda till armbågen på undersidan. Inget jag lider av då jag är van förens NU haha. Gick inte att diska nå bra när man inte kände dom fingrarna kändes som jag tappade ALLT. Men inget gick sönder iallafall.

Nej nu ska jag fortsätta med skitstädningen. Brukar städa bäst när jag är iriterad och på skithumör! Skiter i den jävla ryggen som skriker också!!!

Theaskrot och mamma diskar




Thea är iallafall helt överlycklig att diskmaskinen är trasig





Tur det första lasset gick fort




Fick upp mina fina krokar iallafall!



Fy för att handdiska!!!

Snyft=/

Verkade som jag ropade för tidigt nu får vi inte igång diskmaskinen=/ vågar inte åka och köpa en ny heller förens vi vet vad bilen kommer kosta att laga då det är sånna skillnader på vad det kan hamna på=/ snyft min rygg=/

Livet gör ont ibland

Ja så känns det idag. Jag har hur mycket planer som helst för dagen men ryggen mår skit så lär inte bli jätte mycket gjort. Skrot är hemma från dagis  då hon har sina lediga dagar=) Thomas håller på att försöka få tag på HSB innan 11 skulle han få tag på henne. Så får vi se vad hon säger. Hoppas på att hon säger ja självklart kom hit då och då så pratar vi mera. Men vi får se. Kan lika gärna få ett nej.

Igår kunde jag inte somna=/ Låg bara och funderade och vände mig. Jag tycker inte om när inte saker går ihop i mitt huvud. Men det löser sig nog snart.

Imorse fick vi sovmorgon=) Skrot vaknade 06 och kom in till oss. Sen somnade hon om direkt. Jag och thomas vaknade av thomas väckarklocka nu 08 och då vaknade skrot också när vi började röra på oss. Sötnosen=)

Pratade med E igår och nu behöver dom inte bilstolen längre. Ska fixa så vi kan träffas så vi får hämta den då. Sen får vi se när Den andra hör av sej så får jag göra mitt val då haha=) 2 stolar är alltid bra att ha men man ska ha plats bara. vi har 2 stolar till thea också. Så extrastolar är bra för mej som inte har körkort men ofta åker med andra bilar. Är så glad att vi får en med bas denna gång=) Eller får vi köper=)

Haha Nyss sprang Thea med en väldig fart in till vardagsrummet. Hon är helt galen i bilar, bussar, traktorer, motorcyklar och  gräsklippare=) Och just nu klipper dom gräset här ute=)  Är roligt att se henne för hon är inte en tjej tjej som bara tycker om dockor, hon är inte heller en pojk pojke som bara gillar fordon utan hon är verkligen en blandning av båda=) Prec så som jag ville ha det=)

Nej nu ska jag försöka klä på mig. får se om jag får på mig byxorna eller om thomas får hjälpa mig=/ han har fått gjort det mer och mer nu=/

Höres sen

En lång dag har nu lidit mot sitt slut

Ja en lång dag med mycket svenska är nu snart slut. Har 2 uppgifter kvar sen är all svenska klar. Tänkte göra dom ikväll men då jag hade en skrot med massa magproblem=/ Hon vägrar bajsa i blöjan och nu när hon är hård blir det ett väldigt spring på toa. Men det är det värt!

Ieftermiddag har vi inte gjort något alls. Fick främmande nu på kvällen vilket ja inte var beredd på haha=) Men är trevligt att prata.

Ikväll så har jag gjort något det var länge sen jag gjorde. Jag har en tvrummet kväll haha. Jag bor typ i sovrummet på kvällarna men nu har jag suttit här ute sen 19 och ska se klart lyxfällan här ute sen blir det plocka i disken då den som står i äntligen är kall nog haha=)

Trivs så bra i lägenheten nu=) Börjar komma i mer och mer ordning. Börjar bli mer nöjd med hur det ser ut. Men det jag är mest nöjd med är vardagsrummet=) eller ja inte möblerna men med att vi tog bort bokhyllan och allt i den för nu är det mycket enklare att hålla snyggt. Nu vill jag ha nu soffa och tvbord bara haha sen är jag kanske nöjd=) haha.

Sovrummet börjar arta sig riktigt=) nu ska bara det sista bort, tavlor upp och min bokhylla ska fixas en gång för alla=) Undra om man ska göra det imorgon=) Är ganska lätt om jag bara tar mig orken=) haha

Badrummet måste vi handla massa till. Eller nej inte massa men förvaring. Vet bara inte hur man löser förvaringen där inne.

Nej nu ska ja sluta babbla lägenhet=)

Höres imorgon

Svenska hela dagen

Ja så känns det nu! Har läst svenska sen 9 imorse och håller fortfarande på. Inte ens klivit upp ur sängen sen jag började. Men nu kurrar magen så behöver nog kliva upp och fixa lite mat att stoppa i lillmagen=) den kurrar på fint.

Såhär ser det ut i mitt knä just nu



dator massa papper och vindruvor=) Mums

Har kört fast nu med massa ord! måste försöka få tag på någon som är bra på ord som kan hjälpa mig. för inte ens lexikon på internet är till hjälp just nu=/

Nej höres sen

V18

Oj redan v 18. vart tar tiden vägen??

Du är på dag 120 av 280. (42,9%).
Du är i vecka 18.
Du har gått 17 fulla veckor och 0 fulla dagar (v17+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 160 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 18

Kroppen:
Vid den här tiden gör man den första ultraljudsundersökningen. Ofta är det först nu som du på riktigt kan ta till dig att ett barn faktiskt är på väg. Ultraljud görs för att bättre veta när barnet kommer att födas. Barnmorskan visar hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet. Man tittar även på läget på moderkakan.
Du vet nu, så exakt som man kan komma, när du är beräknad att föda. Det blir ändå bara en riktpunkt, du kan föda inom tre veckor före och två veckor efter detta datum utan att det räknas som onormalt. I regel är detta en period när du mår bra och trivs med din graviditet.

Fostret: Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.


God Morgon=)

Ja godmorgon alla där ute. Idag är det en vanlig torsdag. Jag kan pusta ut då thea inte verkar bli sjuk! Hon är lika pigg som hon brukar vara nu=) så förhoppningsvis var hon bara riktigt trött igår. Men det visar sej=)

Idag ska skrot på dagis igen. Hon tjatar om det och tycker dagis är så roligt. Så är glad att vi löste hur hon ska kunna gå kvar på dagis till våren=)

Såfort skrot har gått ska jag sätta mej och fördjupa mig i engelskan i 2 timmar och sen svenskan i 2 timmar. Kan bli mer också. Vi får se.

Thomas har fortfarande inte fått något samtal. Men det kommer nog snart hoppas jag!

Nej nu ska jag ta bort datorn och mysa med mina älsklingar innan vi ska kliva upp!

När man nyser svarar Thea-...

Ja vi har insett en gullig sak senaste dagarna. När någon nyser kommer thea och säger förlåt. Haha det roliga fick ja veta är att man i usa säger något liknande fast på engelska för att släppa ut allt. Haha. Hon är så söt

Söta Linda=)

Ja Linda är underbar. Hon tänker riktigt långt och igenomtänkande.

Idag ringde hon och sa att hon hade köpt en grej. For ut dit när vi hade varit på affären och köpt choklad och bananer. Thea tjatar om bananer så tänkte att det var lika bra att hon fick såna=) Så nu är hon nöjd=) Ja men nu till det fina paketet igen. Jag såg krabat påsen och förstod då nästan vad det var. Något jag kollat på länge men aldrig skulle köpt då jag inte tycker om att lägga pengar på mej själv haha.

Thea öppnade mitt fina blåa paket och i paketet låg det





En sån kula=) haha vet inte vad dom heter men dom ska hänga nere vid magen och pingla så ger det ett lugn till bebisen när man som mamma är stressad. Och hon tycker jag stressar väldigt ofta och mycket haha=) Vilket hon har helt rätt i. Stressar upp mej på småsaker som är onödigt.

Tack igen vännen!

Verkar som thea kanske är påväg att bli sjuk=/ Både Linda och Sara tyckte hon såg krasslig ut. men vi ser imorgon om det var hennes övertrötthet eller om hon är dålig=/ Ingen feber som är mer än hennen kvälls temperatur iallafall.

Nu ska ja återgå till idol=)

Thea hemma

Ja nu är thea skrot hemma igen=) Hade gått jätte bra på dagis men hon är en bestämd dam. Hon Hade vägrat somna med M utan det var A som skulle natta. Haha konstigt nog så bytte dom. Hmm ja ja inte bra att hon vinner haha men dom gör som dom vill=) hon hade ätit massa kyckling ris och majs=) Så nu lär hon bli glad då hon ser att vi ska äta fisksoppa idag. haha Men funderar faktiskt på att koka makaroner och steka köttbullar bara. Är så sugen och det går fort att göra men vi får se.

Ska försöka äta middag redan 1630 hemma nu medans alla är hemma. För då får jag kanske i thea bättre kvällsfika. Men vi får se hur det blir när och om thomas kommer ut på praktik. Hans af och han har riktigt bra kontakt nu så vi får se hur lång tid det tar.

Ja nu är de bestämt att inte papporna får följa med på UL. Vilket jag inte förstår då man är 2 om att ska ha barn och får man fel besked så behöver man ha stöd där. Men får se. Ska försöka få en tid hos ludmilla så thomas kan följa med dit. Hon verkar ha semester denna vecka så får ringa nästa vecka.

Jag funderar på att bege mej in och börja städa skrubben snart. Det behövs verkligen så vi får någon ordning där inne och så vi kan få undan lite mer grejer. Har både dammsugare och tvättkorg som skulle behöva stå där nu när jag funderar på att ta över tvätten. För då måste vi ha kvar den fula på hjul. För min rygg kommer inte klara att bära.

Har insett att vi kan byta massa syslor mellan oss som han hade förut så får ja ta nu. Som tvätten har alltid thomas haft men nu kan ja ta den. För det är inte så ansträngande än sålänge.

Nej nu ska ja leta fram kameran och se om jag kan få till nå bilder. Vill försöka fixa min garderob en gång för alla nu också

Skriver sen

Inlägg 300

Ja nu blir det inlägg 300=) har blivit många nu på slutet så antalet gick fort upp. Får se när jag kommer till 400 inlägg.

Idag blir det dagis för skrot igen=) Thomas ska nog äntligen få svar från arbetsförmedlingen och HSB om praktik=) Jag håller tummarna allt jag bara kan=) han behöver det och jag behöver det. Haha Komma ifrån varandra lite.

Är så skönt Naturen är nästan klar=) ska göra det sista imorgon. Måste ge mej in på engelska och svenska idag. Få igång mer ämnen.

Nu ligger Theabus och Thomas här brevid och ser på Musse pigg och sjunger. Hon är söt=) Hon Älskar verkligen musse pigg.

Fick precis veta något roligt. så nu håller jag tummarna.

Oj imorgon är det v 18! Vart tar tiden vägen??

Fl beroende?

Ja det är frågan. Kommer inte in på familjeliv och blir galen Hade ju massor jag skulle skriva där nu.



Idol snart=)

Ja idag blir det idol. eller om några minuter. kom på att jag har chips dip och dricka hemma. blir vårat myspys såfort thea har somnat. hon hade somnat men vaknade upp igen så nu försöker han på nytt.

Fick nästan klart allt på uppgiften. Så skönt! Nu blir det svenska hela dagen imorgon tror jag. eller om jag tar 50% svenska och 50% engelska imorgon och på torsdag=)

Nu är det 2 veckor tills jag varit på Ul. Insåg att jag går in i v 18 på torsdag. Vart tar veckorna vägen? Känner mig inte gravid. Eller jo fogarna har jag men dom känner jag även fast jag inte är gravid. Sen har jag ju små sparkarna men dom kommer ju inte hela tiden.

Nej nu ska ja fixa fram allt innan idol

Tack älskling för allt du gjorde idag. Det uppskattar jag så grymt mycket!

2/3 delar snart klart!

Ja nu är snart 2/3 av naturen färdig. har 6 frågot kvar + 3 ja ska gå tillbaka till ch se om ja kan lösa eller måste maila om. Sen är det bara mina egna frågor och vart vatten kommer ifrån som jag ska svara på=) Sen är Naturen för denna månad klar. Sen har jag bara massa annat kvar haha men en bit på vägen.

Var bra att komma iväg hit och sitta utan att bli störd. vi sitter vid varsin dator och bara pluggar. Eller nej inte just nu för då sitter hon och fixar sina naglar hos någon tjej.

Ringde prec thomas och bad han ta med engelskan hit sen. Får se om man får ro att plugga någon engelska när Theabus kommer men annars ska ja ta det ikväll. För nu fan är ja igång. Nu ska inget få stoppa mig förens jag är klar med allt som ska bli klart. Hart 2 veckor på mej emd allt utom naturen för det ska vara klart om drygt 1 vecka.

Är Kär! Ja inbland inser jag att jag är nykär på nytt. Varför är inte varenda dag så? vill vara nykär jämt! då skulle man ju vara glad hela tiden haha. Men det skulle nog inte funka.

Fick bra grillväder idag=) hoppas det håller i sig=)

Nej nu ska jag göra klart mina natur uppgifter då det blir helt klart=)

HURRA!!!

Igår vägrade våran diskmaskin starta. Hur vi än gjorde så funkade den inte! Höll på att klättra på väggarna nu för ja kände Fan måste tömma det som är i den och diska upp allt och sen börja leta en ny=/ Men bad thomas kolla den en sista gång. för vi hörde ju hur den gick igång men gick inte vidare.  Så han gjorde rent filtret, och drog ut maskinen lite och då gick det! så troligen har något rör kommit i kläm bak så den inte fylldes med vatten. Haha. Men nu hör jag hur den funkar!! Hurra. Vi har diskmaskin igen. Jag slipper skada min rygg ännu mera!

Har insett att jag kan knappt tömma den understa korgen längre=/ Den övre är inga problem. Lika när vi ska fylla den. Så får kolla med gubben om han vill hjälpa mej med den. Försöker göra allt för att klara av att "leva" så länge som möjligt. Som dammsugaren rör jag inte. Inte ens om ja får betalt. eller jo kanske den dagen han får fullt upp med praktik. Fast är som vi pratade om. sköter jag allt uppplock och sånna grejer kan han dammsuga och skura. Men känns inte som han ska behöva ha jätte långa dagar med praktik och sen städning hemma.

Nej nu ska ja bädda sängen och packa ihop allt så jag kan åka och tvätta upp allt hos L=)Än så länge skiner ju solen=)


Bilder=)

Insåg att jag har hur mycket som helst och kan inte lägga ut alla men någon kommer här iallafall=)



Våran lilla skrotfia=)



Vi efteråt



jag=)

Finns mer bilder om någon vill se så hojta

8/9 2007=)

Ja den dagen glömmer jag nog inte i första taget. Var nämligen den dagen jag gifte mig. Gifte mig med Thomas=) Visst vi har våra stunder och perjoder med bråk Men i slutändan är allt underbart!. Förstår inte nu hur vi kan sitta fast som vi gör utan att slå ihjäl varandra. HOPPAS han får en praktik idag nu. haha=)

Kommer aldrig glömma när jag stod där fram. Stod där och såg alla som bara kommit på dop. Men tji fick dom. Bara en dop var det inte! Den känslan finns kvar i mig än idag. Känslorna som jag hade och har. Vi vart enad som en liten familj. Vi 2 blev 1 och lilla skrot som bara var 3 månader gammal. Lilla Skrot. Minnena lever kvar.

Ja 2 år har det blivit och många fler ska det bli! Hoppas iallafall jag! Snart blir vi ennu en familjemedlem också=) Tänk vad underbart livet kan vara!

Idag har Linda bokat sin tvättstuga åt mig. Ska tvätta där hela dagen. Ser det också som en chans att komma iväg och få Plugga i lugn och ro utan att ha massa annat som kommer ivägen. Nu blir det bara jag, Pluggandet och tvätten. Haha. Sen kommer Linda vara hemma lite också.

Sen ieftermiddag kommer Thomas och Thea ut till L så ska vi ta årets sista grillning från våran sida. Hoppas bara det är uppehåll då. Eller ja jag vill ha sol HELA dagen så jag kan hänga min tvätt ute haha=) Men sån tur lär jag ju inte ha=/ Men kommer iallafall ha en heldag till studier som sagt. Får göra allt på datorn och sen skicka in det när jag kommer hem=)

Nej nu ska jag leta och se om jag hittar nå bilder att bjuda på från dagen för 2 år sen!

Kinderäggs choklad!

Ja ligger i sängen nu och äter kinderäggs choklad. Känner hur något små sparkar i magen=) Så härlig känsla. Men är inte starka sparkar än men dom kommer snart hoppas jag=)

Idag har vi tagit det lugnt. Varit till timrå och hälsat på siv och gunnar. sne varit med Linda. Thomas skjutsade henne sen kom hon hit och vi pratade med busade med skrot. var riktigt trött. sen åkte dom igen och jag slumrade 20 min. Det var skönt.

sen fick vi för oss att äta pizza ringde linda som då var hemma så vi åkte och köpte pizza och for till henne och åt! Har hittat min nya favo pizzeria.

Nu på kvällen har jag pluggat pluggat och pluggat.

Nu måste ja sova. kram kram

Ny morgon Nya tag.

Ja så känns det nu. Min rygg mår INTE bra alls idag så ska avboka min hårklippning. Kan knappt gå på toaletten och då ska jag sitta still i säkert över 1 timme=( Så får ta den om någon dag/vecka.

Thea är så söt med pottan. 2 kvällar rad har hon kommit och satt sig på pottan och kissa för att sen gå och lägga sig igen. Nu imorse gick hon och satt sig på pottan. Hon är söt=) Och duktig!

Jag ska till sjukgymnasten idag klockan 10 och thomas och thea ska ska gå till siv och gunnar så ska ja gå dit sen när jag är klar. Ska sen leta upp mig en egen tens aparat i affären. dom kostade inte så mycket och det är värt att köpa en tror jag. Inte för jag tyckte att den hjälpte något sist. Men vi får se.

nu ser thea på sina morgonprogram=) nalle phu och musses klubbhus=) finns inge bättre om man frågar henne.


Matte testet får ligga på bordet

Ja matte testet får ligga på bordet tills imorgon. Är för trött nu märkte jag. ALLA siffrar bara snurrar i huvudet och jag ser ingen logik i något alls. Haha. Hatar att köra fast på 1 tal. Men tur ja kan fortsätta imorgon=)

Nu ikväll har jag bara legat här i sängen. Har så nedrans ont=/ Inte roligt alls. Thomas tog på mig byxorna förut när jag skulle på affären. Nådde inte ner till fötterna med armarna utan att jag vek mej dubbel. men chokladen skulle jag ha. Ni kan tänka er hur sur jag vart när den inte fanns kvar=/ Suck. Haha.

Imorgon blir det att låsa in sig i omgångar i sovrummet. Måste hitta ett hållbart schema rätt igenom och inte något som verkar bra. För har massor ja ska göra och har inte så mycket ensamtid förutom nu på kvällar sålänge thomas är hemma. Men kommer han bara ut på en kär praktikplats så kommer det bli mer rutin för mig då jag får mer fasta tider för thea på dagis. Kommer ha massa tid att plugga då. Men har ett tufft år framför mig. Insåg nu att om 1,5 vecka ska nästan ALLT vara klart till första träffen. Så bara sätta fart till 100.

Thomas ska ringa massa mer praktikplatser imorgon. Får se om han får något. Ska ringa sin arebtsförmedlare på Onsdag igen.

Nej nu orkar jag inte vara vaken mer=/ kroppen mår inte bra! Höres imorgon

Nu tror vi vi har det!

Ja nu tror vi att vi har det. Får vi en pojke blir det en Alvin=)  Eller snarare Alvin Ulf Owe.=) Haha väldig kontrast tur man bara andvänder förnamnet

Trött trött

Ja så känns mitt huvud nu. Vill bara sova men har inte tid än  på ett bra tag! Nu ligger skrot och thomas och försöker somna i theas säng. Så då hinner jag troligen göra klart mitt matte test som ska skickas tillbaka imorgon till skolan. Men det blir inga problem=) sen ska ja börja på nästa test!

Måste försöka reda ut lite hur fort jag får jobba och inte. för vill jobba så fort i 2 ämnen att jag har största delen klar till jul. MEN vill inte förlora csn till våren för att jag läser för lite då. Men vi får se. Hoppas på att klara Engelskan bra iallafall.

Nu har jag fått det bekfrätat vad det är för något jag har sug efter!! Kinder äggs choklad. eller ja den heter nå sånt. Hoppas bara det slutar för det är inte nyttig! Den chokladen och apelsin jos! haha Ingen bra blandning.

Är så glad nu för thea har verkligen förstått det här med pottan/toaletten.=) Hon säger alltid till nu och kissar knappt i blöjan. Är när hon sover som det kan hända en olycka. Och det är inte så konstigt!

Nu ska ja räkna matte. Skriver nog sen

Städa städa

Ja så känns det just nu. städar städar och städar. Men finns blir det när man ser resultat! Sitter just nu med det sista påslakanet i knät som ska på sängen för att den sen ska vara klar=) Då ska äntligen dne sista tvätten vikas som jag har "glömt" nu i någon dag. Haha. Måste försöka få till detta kära rum nu Och då ska det bli helt klart. haha

Ska ut på ikea sen och leta en hylla svärmor gav mig det tipset! Så får vi in dvd över tvn på en hylla=)  Då jag älskar att se tv i sängnen.

Igår fick jag höra att Ungdomshemmet jag bodde på har stängt igen. Fick då för mig att börja leta lite av personalen. Hittade 2 direkt. Dom 2 som jag hade mest stunder  med som var både bra och dåliga!

Älskade familj=)

Ja idag fick jag sovmorgon=) Dom är så söta och underbara! väcktes straxs efter 9=) Theabus hade vaknat strax efter 8=) Sovmorgon för alla om man ser det så=)

Igårkväll tog vi och såg på filmen vi skulle hura i fredags då koderna slutade funka så det inte gick som jag ville. Men igår funkade det. såg ca 1 timme sen sov jag gott haha=) kan inte detta med att vara vaken.

Thea hade en jobbig kväll igår=/ sov bra fram till straxs före 22.  Sen började hon vakna och somna=/ Någonstans kom det massa liv ifrån så hon hade jätte svårt att sova. Vet inte vart det kom från och tur är det.

Ja nu ska vi ta det stora steget. Theabus ska få börja göra resor utan blöja. Typ handla, åka på ikea, hälsa på folk och sånt. För nu är hon näsintill blöjfri hemma. Hade hänt 1 olycka på 2 dagar hos Monica. Och då hade hon fullt upp med att leka men endå kom hon ihåg det!

Nej nu ska ja ta och klä på mig och fixa lite här hemma ska försöka få upp lite tavlor här hemma.

Naturkunskap är inte min grej!

Ja så är det verkligen. sitter här med naturkunskapen nu när thea skrot sover. Hon somnade gott idag=)

Håller nu med med ekosystem och massor och det snurrar verkligen bara i huvudet. Haha. Men det är väl det som är meningen innan man förstår. Vi har en väldigt anolunda form vi läser naturen i så vi ska inte skicka in svaret på frågorna i boken utan ska komma på minst 5 saker som vi undrar över i just det kapitlett som hon sedan förkalrar. Men tror man lär sig bättre då. Sen är det bra att jag lär ju inte ha nå problem att få ut alla frågor haha. Då jaf inte förstår mycket så har ja massa frågor.

Nu ska jag göra klart fråga 1-9 i boken och sen göra matte testet som ska skickas tillbaka upp=)

Mysigt att vara hemma vi 3 igen=)

Tillbaka!

Ja nu är ja tillbaka hemma och ska komma in i vardagen igen med massa bloggande.

Igår var vi ut och åt på jops. Var jätte god mat. enda minuset vara tt dom kom och drog undan tallrikarna kändes det. Man fick inte äta klart typ. eller ja när man tog sista tuggan var dom där. Lite synd.

Sen skulle vi se på film och bara ha de mysigt. Hade tänkt ljus och allt men då filmhyrningen vart strul och vi inte vågade hyra på affären då vi inte visste när vi var hemma idag så vart det det okända. Vi ser alltid det på kvällarna=)

Tyvärr slutade min kväll med att jag somnar 21.15 och thomas straxs efter HAHA. När vi för 2 gången på 2 år har fixat barnvakt över natten så sover vi haha=) Men nu är vi utvilad och har ny energie.

Vill ni ha ett tips av mej? Paradisbadet + foglossningar = ingen bra kombination! Haha. Jag var förberedd på det och har satt mig själv där just nu men det gör ont. hade ju så kul då killarna skulle komma ikapp oss i gummiringarna men inte lyckades så då vart det att man fick springa upp massa. Haha men sista gångerna tror jag det var jag som ville upp mest;)

Sen stannade vi på dollar i härnösand på väg hem-. Något roligt hände då. Jag skulle köpa sudd. hittade 2 för 10 eller 6 för 20. tog mina 2 för 10. DÅ hittar jag en korg där det är 10 st för 10 kr. haha självklart bytte jag.  Så nu kan jag göra många fel!

Ska ta och fixa iorning allt här hemma nu och vika tvätten klart som ja började med igår

skriver säkert sen=)

Hon med så mycket hår

Ja thomas var snäll och ringde och bokade klipptid åt mig. när hon får höra namnet frågar hon om det är hon med så mycket hår. hahaha Klippte mig där senast i april;) men hon mins det än idag haha. Hon pikade mitt hår då haha.
Ska bli skönt och 150 kr för att klippa sig är inte farligt!

Nu blir det jops och en myskväll med thomas=) thea har det super bra hos faster! skönt att veta

Hurra Tack Linda!

Hade 2 roliga saker att berätta men vågar bara berätta ena.

Och det är att Linda har hjälp mig nu med att lösa det jag funderat på i säker 2 månader snart. sen det vart bestämt att jag skulle plugga. Så nu har jag med hjälp av henne löst hur vi ekonomiskt här hemma ska ha råd att thomas går hemma med mig dom första 2 månaderna=) Så nu är jag glad. Tror nämligen jag behöver honom hemma innan vi får in alla rutiner då jag tänker fortsätta plugga även fast bebis kommit nämligen. Men vill inte dra upp thea från dagis då jag efter mycket läsande och pratade insett att det inte är bra. Men nu har ja löst det! HURRA. Men får han ett jobb vilket jag hoppas blir han inte hemma 2 månader haha=)

Den andra håller ja ett tag till på då ja inte vet om jag får berätta den men är något roligt som kommer göra så jag verkligen klarar detta! har aldrig trott på mig själv så mycket som jag gör nu haha

Bestämt mig

Ja nu har jag bestämt mig. Kommer inte följa med uppp till Monica och lämna Skrot. Tycker det är så jobbigt då hon ska sova borta haha. Så säger hejdå till henne hemma och thomas åker upp. Då slipper hon  ha en mamma som är ett nervvrak och bara vill gråta haha.

Tror verkligen jag måste försöka skaffa barnvakt på nätterna lite oftare..

Vet att allt går bra och litar på dom där uppe. Men är endå separationsångesten. Vet att hon hade det SUPER bra sist och kommer ha det lika bra nu och inte bättre då hon börjar bli större och förstår och är med på ett annat sätt.

Men det blir bra. Ska åka med L och handla när dom åker tänkte ja så jag tänker på annat. Blir paradisbadet imorgon=)=) HURRA vad roligt.

Vet inte hur mycket mer jag kan upptadera idag. något inlägg till kommer det bli med bilder. Men sen får jag se då vi ska ha en kväll utan datorer ikväll=)Undra vad man ska göra utan skrot haha=) Är så van att ha kvällar och allt uppbyggda efter hennes rutiner haha=)

Undra vart vi ska äta idag. Thoms vill på jops men vi får se. Måste bestämma oss snart. haha

EFTERLYSER LUNDMYR!

Ja jag försöker få tag på lundmyr byxor och en av deras bodysar i storlek 56 eller 62. Men hittar ingenstans där det går att köpa så tänkte kolla det finns ingen av alla läsare som har ett sånt sett hemma att sälja eller vet någon som har det?

finns på mailen [email protected] eller här på bloggen=)

110 dagar kvar till julafton bara?!?!

Ja jag var och läste en blogg jag alltid läser och ser då på sidan att det står att det är 110 dagar kvar till julafton! Det är ju ingenting. Om det nu stämmer men det borde det göra. Hjälp måste verkligen lägga ner energi på att få alla julklappar färdiga. haha=) Har lite förslag men tyvärr inte allt kvar. Thea har vi börjat handla till. Ska bara klara av att ha det i skåpet utan att röra dom enda till jul haha=) Men man får träna.

Om det är 110 dagar till julafton så måste det betyda att jag på julafton bara har 56 dagar kvar till Bf. Känns som det är en evighet kvar men tiden går så fort så fort!


Pottan i sängen

Ja alla sätt är bra utom dom dåliga säger dom va?

Både och och thomas flyger upp till sittandes i sängen då vi hör ljudet av någon som kissar. Får då ett "hej mamma o pappa thea kissar pottan" Då har hon hämtat pottan lyft upp den till sängen tagit av sig blöjan satt sig på pottan och kissar. Haha Riktigt gullig. MEN hade inte varit lika gulligt om vi inte vaknat så pottan vällt eller något haha. SÅ går det när man har en dotter som vägrar väcka en på morgonen.

En annan sak som hände 4.55 inatt var att jag vaknar av att thea säger. "mamma desire mamma desire napp." Då har hon tappat nappen så hon får en ny säger tack och somnar sedan om=) Gullig tös man har=)

Idag ska hon till faster och kusinerna. Ska sova där. Jag och Thomas ska ut och äta och sen ska vi ha en myskväll hemma. Firar 2 år som gifta den 8 på tisdag alltså=) Så vi "firar" det idag. Om nu ingen blir sjuk haha.

Jag har så grym separationsångest=(  Förstår inte varför det är så jobbigt varenda gång. Litar ju på M annars hade jag aldrig tänkt tanken.

Nej all min rädsla är inte borta den finns kvar men känner att jag måste försöka vara glad. försöka vara lyckllig och tänka framåt. KOmmer bli lika ledsen om det händer något hur jag än gör. Men kan inte ha allt framme och kan absolut inte börja boa. Allt åker in i garderoben.


Nu blir det stänga av

Japp thomas ligger och fortsätter natta thea igen=/ hon vaknade upp och vill inte ha henne i sängen så då får han försöka få henne att  somna om på hennes på.

Nu blir det lyxfällan och sen sova. Ska försöka bli frisk. Mår verkligen inte bra=/ 

Sov gott alla=)

Imorgon hoppas jag att det blir en bra dag! lika lördagen verkar som det kanske inte blir nå skitbad. tycker inte om att folk kommer sista sekunden med saker dom vetat om ett tag. okej om man blir sjuk det är en sak. Själv åker jag även fast mina fogar är som dom ska och sen får vi se vad jag kommer kunna göra. för är ganska inställd på att inte göra något mer än bubbla=) Men vi får se vad som händer

Nej nu ska jag verkligen stänga ner fastade med S på msn haha=)

Sjukgymnasten, stan och vara hemma

Ja dagen började med ett besök hos sjukgymnasten. Hon tyckte jag skulle komma dit 2 ggr i veckan för att få tens behandling. får se hur det blir eller om jag går och köper mej en egen såg att dom inte var så dyr. men får se.'

Sen lunchade jag och mamma på stan=) det var mysigt. Pratade och hade oss, träffade sen simone en snabbis och sen Linda. Handlade lite kläder till bebis. För första gången kändes det inte fel alls.

Sen fyndade jag min bärsele för 190 kr är så nöjd=) så nu ska den göras ren=)

Nu ligger jag i sängen och tror jag håller på att bli förkyld=/ FAn nu när vi ska ha barnvakt imorgon och åka på paradisbadet på lördag. Men är ja såhär lär inget av dom bli av. För tror inte Monica vill ha thea om ja är sjuk. och det förstår jag! så vi får se. Hoppas på det bästa.

NU måste ja fixa något att äta skriver säket mer sen ska försöka ta kort på kläderna också=)

Fyndat igen!"

Ja nu har jag fynat igen. Köpte en babybjörn bärsele för 190 kr idag=) Är en activ som ligger på över 1000 kr i nypris=) Lycklig vart jag. Nu måste jag fixa klart min uppgift om demokrati så jag blir en i kursen!

Skriver om min dag sen

V 17=)

Du är på dag 113 av 280. (40,4%).
Du är i vecka 17.
Du har gått 16 fulla veckor och 0 fulla dagar (v16+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 167 dagar kvar till beräknad förlossning

En vanlig torsdag.

Ja så känns det nu. Fick inte ut något av mitt samtal igår men troligen fattade personen iallafall.

Gumman du finns i mina tankar. det ska du veta! Önskar jag kunde göra mer.

Nu ska jag iväg till sjukgymnasten. då ALLT krockade nu på morgonen så får jag åka buss haha. Det var länge sen jag åkte buss. Ska bli skönt endå att få bilen kollad. Hoppas bara det inte blir jättte dyrt. men det visar sig.

Undra vad hon säger om min rygg=/ Hoppas jag får tens aparaten som hon pratade om. För då kan jag kanske leva lite sen. Vill inte ha detta i så tidigt som jag har det! Men bara stå ut!

Nej nu måste ja klä på mej och fixa iordning mig innan jag ska åka. Skulle behöva få upp thomas på statiol. Vårat paket kom igår vid 22 fick jag smset. lite konstigt tycker jag.=/


Vart kommer alla besökare ifrån?

Ja det är min fråga haha=) besökarna ökar stadigt varenda dag likaså sidvisningarna. Men inte tycker jag att kommentarena har blivit nå fler;) Något som inte stämmer.

nu blir det tv för mig mitt huvud går sönder

En snabb tur till Linda

Ja efter maten vart det en snabb tur till Linda. vi åkte dit och fikade. tårta och bullar=) Mums. Bokade även tid på en verksta i morgon med en abs broms sökning. Tyvärr insåg jag nu när jag kom hem att det krockar med mitt läkarbesök=/ så kommer få åka dit ensam=/ Hatar läkaren själv. Men det går iallafall.

Det som  har hänt idag är inget jag kommer dela med mej av här. Dom som måste veta kommer få veta men det är inte många. Insåg iallafall en sak som jag inte sett förut med en människa. Har blundat länge men nu gick det inte att blunda. Gick inte att inte se längre. Men det ska ja ta mig igenom.

Nu blir det att lägga sig i sängen och ta med sig papperen om demokrati och läsa lite. är så otroligt dåligt påläst så kan inget alls om det och nu ska ja ta ställning till det. nu vart texten konstig då jag kom åt någon knapp på datorn. inte bra med en ny dator.


Imorgon har jag en fullspäckad dag. Läkaren kl 10 stan 12 träffa Linda 14 och vara på birsta vid 18  som det verkar. Är mammafika då=) om det nu blir av vet hur det brukar vara=)

Får se in vi tar en myskväll framför en film ikväll också. Ha de super

trodde jag var värld mer=/

Trodde jag var värld mer än detta! Tack så jävla mycket. Nu vet jag hur mycket jag verkligen betyder för dig=/

Hur fan kan man såra någon såhär??

Thea är hemma=)

Nu är thea bus hemma=) sitter och funderar på vad man ska göra för middag då jag inte är upplagd för att göra något alls förutom att dra täcket över huvudet och lägga mej igen=/ Är inte min dag för 5 öre.

Håller på att ringer runt om bilen, har även pratat med pappa lite och fick veta att våra däck var bättre än vi trodde. Men att det är sommardäcken som måste bytas. Bra att man har en pappa med koll. Pratade även lite om inställningarna som ska göras och han tyckte som vi andvända bilen lite och avakta tills vinterdäcket kommer på för annars är risken STOR att vi får göra om allt då. Är bara abs som ska bytas nu på en gång. Och ska försöka få tag på den verkstan som thomas har pratat med. Kan inte han så blir det till att göra en koll på björneborgs och då kostar bara kollen 800=/ sen kostnader för att fixa den. Men det fixar vi.

har även börjat fundera lite på grejer vi behöver köpa till bebisen. Kommer inte på något alls haha. Är så tomt i mitt huvud just nu så mins inte ens vad jag behöver köpa. Men det visar sig. har ett tag på mig att fundera.

Satt och tänkte på december månad och vet prec hur den ska lösas nu. Kommer inte bli roligt men blir desto roligare i januari=) Får ju bara halva våran inkomst då.

Nu ska jag ta och tömma diskmaskinen och fylla den med ny disk. sen får man se om man beger sig in i frysen för att leta något att äta till middag. Glömde tvätttiden även idag så imorgon kväll är det tvättstuga på riktigt.

Snart v 17 vart tar tiden väge??



haha såhär fick vi lösa det för att kunna se på dvd i sovrummet haha=)

HATAR ordet Måste

Hatar ordet måste=/ Allt jag ville skriva nu

Thea skrot på Morgonen=)

Ja thea är helt galen i Musses Klubbhus så varenda morgon ska hon se det medans man fixar henne. Helst ska hon ha n¨ågon frukt till efter frukost. idag såg det ut såhär:





Hon är för söt=)

Tisdag morgon.

Ja vart inge mer skrivet igår. Åkte till Linda och duschade acke och thea. haha  mysigt såg dom ut att ha=) Sen for vi på affären och sen och åt pizza. RIKTIGT god pizza och billig var dom så nu  vet jag vart jag ska köpa pizzor=) Ringer man och åker sen är dom nog klara när man kommer dit=). Mums

Thea har blivit en vilde=/ inne i världens trotts så slutade med att vi åkte från linda mycket tidigare än vi tänkt igår då hon inte kunde vara snäll alls. Drog acke i svansen och allt=/ Stackarn.''

Efter ett bråk här hemma igår stängdes alla datorer av och jag gick och hyrde Män som hatar kvinnor. Konstig men bra film tyckte jag. Köpte chips och dricka till. Hade riktigt mysigt=) var bara vi i 2 timmar. Sånt behövs oftare.

Idag ska vi ha acke bus igen=) Sen ska vi tvätta mellan 13-16 så får se om de blir en tur till Linda efter det=) det brukar bli så=) Men vi ser=)

Nej nu ska ja hjälpa till lite här hemma=) Thea ska få på sig kläder och äta frukost innan hon ska gå till dagis=)

skriver snart igen

Första uppgiften klar!

Ja nu är min första uppgift på allmänna linjen distans klar! det var att skriva om sig själv och massa sånt. skulle bli minst 1 a4 och tror jag skrev drygt 1. Haha det var så roligt att bara skriva.

Nu tänkte jag ta mej in i duschen och sen blir det till att fortsätta med något annat. Måste bara komma på vilket ämne jag vill göra nu=) lutar åt att jag tar skit demokrati så jag har det gjort då det verkligen inte är min sida. Kan inget om det så innan jag tar ställning så måste jag läsa på massa om det. Fick som tur är en bra länk igår som det står massa om det på. Sen har jag min bok också. SÅ det ska nog gå bra.

Min sjukgymnast skulle ringa upp mig idag angående min rygg. känns skönt. Hoppas på att få en snabb tid. Går inte att ha det såhär=/ Men är riktigt glad att jag köpte den bärbara datorn. För nu kan jag ligga i sängen och göra allt. har mina böcker på thomas sida och jag och datorn på min sida. Så det känns skönt att inte skolan kommer i andra hand iallafall.

Ska åka bort med datorn till pappa någon dag nu så han får hjälpa mej med office eller vad det heter. Har bara en prov version nu så om 23 gånger kommer jag stå utan haha=)

Nej nu ska ja sjunga låten som kom på radion sen blir det duschen innan jag fortsätter=) Ha de super

Redan september.

Tiden springer iväg lite för fort för mig! Hänger inte med i månaderna. Känns som det var nyss vi hade massa kalas här hemma och endå var det länge sen.

Vi här hemma har redan börjat prata om hur vi ska göra med allt när Thomas fyller 30. Visst det är ett bra tag kvar. Men är några saker vi måste komma på. Som om han ens vill ha nå festligheter eller om vi åker på semester då. Men det är upp till honom.

Igår innan jag somnade kom jag på att vi har tvättstuga idag=/ Vi som skulle till Linda=/ Får se hur det blir med det.=/

Jag är inte ett dugg bättre i ryggen idag=/ brukar alltid vara helt bra till morognen dag efter. Säg inte att jag ska få samma problem som jag hade med Thea=/ då blir livet tufft.

Snart ska jag väcka upp min lilla skrot som ligger så sött och sover. =) Finns ingen vackrare syn än den jag har nu. Båda mina Älsklingar som ligger och sover. Thea har arben om Thomas=) Så sött

Nej nu ska ja ta och börja fixa iordning här hemma så man kan ta tag i denna dag. Kommer sitta framför denna dator ganska mycket konstant mellan 9-14. Har en hel del att göra redan nu. SÅ lika bra att starta direkt!