lägga bloggen på hyllan?

ja helt ärligt funderar jag åter på det, har knappt tid att sitta här vid datorn, och gör jag det är det annat jag gör.  Anledningen till det är

*stundande körkortet som kommer närmre och närmre.
*thomas jobbar
*hemmet tar en hel tid tyvärr
* 2 underbara barn som vill ha mammas uppmärksamhet
*Tagit på mej i skolan så skulle tippa på att jag typ läser 200% snart....

Har bestämt mig för att ta och ha ett riktigt jävla hårt tempo i skolan. Vill verkligen in på min utbildning på högskola i höst och ska därför läsa in mina 100% + 3 ämnen till som är på 75 %. Samt att jag ska läsa i sån takt så det finns inte då jag inte kan läsa alla ämnen samtidigt. Men det ska gå!

Körkortet kommer närmre och närmre. Men är fortfarande långt kvar.

Den tiden som är kvar försöker jag spendera med vänner och familj. men känner mig osynlig.

Men ja lägga bloggen på hyllan? känns lockande, får se hur ja känner imorgon. Frågan är bara vad är de ni vill läsa om?

Jaha då var det bestämmt thomas blir kvar ...

Jaha då var det bestämmt thomas blir kvar på kubal i2 månader till


Oj vart inge dator ikväll heller. Har kö...

Oj vart inge dator ikväll heller. Har kört igång stenhårt med skolan redan nu. Känns super trotts att jag lyckats ta på mig massor för mycket. Har tagit uppgifter nu så jag kommer plugga typ 200% mu i ett år. Men gör jag det så kan jag förverkliga min dröm om att kunna börja plugga det jag vill göra till hösten redan. Och det är mitt stora mål att jag ska kumma göra det. Har nu ikväll räknat ut och det kommer bli tufft fram tills den dagen körkortet är klart. För sedan. Kan jag släppa det! Underbart med mobilen och mobilblogga. Ny är jag slut efter 67-20 tal matte!! Godnatt!!


Allt jag skriver verkar inte komma fram. J...

Allt jag skriver verkar inte komma fram. Jag har 2 alägg på rymmen. Frågan är hur det blir med detta. Är nu hemma igen. Helt underbart även fast kjag måste städa lite haha. Haft 2 underbara dagar och barnen verkar ha haft det bra! Thomas syster har gjort ett toppenjobb med 4 barn. Imorgonkvåll då vi blir ensamma igen kommer det långt och med bilder! Eller ja. Från dessa dagar


Onsdagen den 25 Augusti 2010

Ja nu är de nära tills skolstart! och som jag längtar=)

idag blir det en fullrulledag=)

Skruttan ska på dagis nu 8 sedan ska jag och thomas sätta oss med första uppgiften i skolan som vi fått=)

Det som står på dagens schema är:

*plocka ordning hemma och dammsuga/skura
*bädda rent i sängar och packa kuddar/täcken.
*Packa åt oss alla 4
*städa bilen
* Packa bilen
*laga matlådor
*åka på barnenshus
*åka in till stan och betala första delen
* åka till siv och gunnar och hämta något där

Sedan är vi klara=) Och allt ska vara kalrt 15 för då ska vi sitta i bilen påväg upp! Sover hos thomas syster inatt och imorgon far vi vidare till skolan=) 6.30 ska vi vara vid affären i viksjö=) Längtar nå så grymt.

Kommer ha med mig både dator och och mobilen så mig kommer ni inte slippa;)

Nej nu blir det att lämna thea och starta!

lång dag

Ja det vart en lång dag, spenderade nå timmar hemma hos mamma och pappa idag och det var mysigt=) åt mat och bara var, somnade även till i ena broderns soffa haha=)

när vi skulle åka hem funkar inte vindrutetorkarna!!!!! PANIK vi ska upp på skolan imorgon och måste verkligen upp! hur ska de gå utan bil kändes det som vart hel tom less och panikslagen. Ringde pappa i totalpanik, vi stannade och det var inte bara glapp så vi försökte ta oss hem, gick men var inte mycket mer än så..

Underbara pappa ringer och säger att han sitter i bilen! Han var påväg hit! Så i spöregn kom han och hjälpte thomas att kolla bilen! nu vet vi vad som är fel och har fått till det provisoriskt så vi ska kunna ta bilen till skolan iallafall! sedan blir det till att laga den!

fick underbart erbjudande om att få låna en bil också! Var en sån lättnad så det finns inte. Men nu  löste allt sig, hoppas på bra väder bara endå=)

Känns skit att lägga ut pengar på den och laga den, men vill försöka rida stormen ut och kunna köpa en vettig bil efter jul! så vi får se vad detta hamnar på!

Hoppas iallafall jag har turen med theas overall, isåfall får hon en rosa=) har jag otur blir det en gråmelerad. Men det är en bra overall iallafall!

Nej nu ropar sängen, hoppas jag kan sova trotts regnet

Tisdagen den 24 Augusti 2010

Godmorgon=) livet leker trotts sjukdommar!

Igår köpte ja overaller åt noel, 2 st. Hittade äntligen riktiga son jag vill ha då ja tycker vinterkläder är A och O. Så då lägger ja heldre ut mer och får riktiga grejer nu när han är liten. Så idag ska vi åka och lämna tillbaka den han inte ska haa kvar, hatar storlekarna, 80 eller 86 blir det iallafall=) och en svart snygg!

Vi var även på max och åt midda. thea hoppade och hade sig.

Letade kläder åt skrot. Vart 2 par byxor och 1 tröja, vill ha nå annat än myspysbyxor på henne men hon vägrar=/

Nu med mobilerna tror jag det kommer komma massa massa bilder=) så enkelt att ta och lägga in på fb gratis=)och sedan sätta hit det=) Men lär försöka få till mmsbloggandet också=) igår funkade det inte"



noel med förliten napp;) men den är bäst



pillar med skydden i bilen



lillprinsen är med i soffan=)



hoppar hoppas=)

Ha en bra dag=)

Min lilla prins!

Min lilla prins!


Ny kärlek;)

Ja så illa är det här är min nya kärlek=)



är så grymt nöjd med färg, dom få funktionerna jag kollat och allt!! HURRA!!

Måndagen den 23 Augusti 2010

Åter måndag. Denna vecka är full och just nu hoppas jag min karl blir frisk innan vi ska iväg =/. Veckan kommer se ut såhär:


Måndag: Thomas jobbar fick vända på jobbet efter 1 h då värmen och förkylningen inte gick ihop. Så migränen är ett faktum.
Tisdag: Thomas jobbar
Onsdag: Åker upp till monica med bilen full. sover där uppe.
Torsdag: Åker vidare till skolan=) barnen blir kvar hos monica=)
Fredag:Hämtar barnen hos monica efter skolan, far hem där svärmor väntar. Sover kvar.
Lördag:Svärmor åker hem?
Söndag:Svärmor åker hem?

Ja är väl inte så mycket egentligen men nu har vi haft en lugn sommar så nu kommer det bli skönt med dagsrutiner också=)

Skulle hämta ut mobilerna idag, men fick ett mail igår om dom så vi måste ta oss till affären för att köpa dom. Så tänkte ta bussen ut nu idag och se på 2 affärer vad dom kostar!

Jag försöker planera mat. Något som har nå smarriga mattips?=)

Runt runt och bakåt. Snart kanske framåt?

bild004 (MMS)

Runt runt och bakåt. Snart kanske framåt?


Lördagen den 21 augusti 2010

Oj vilken underbar dag vi haft!

Åkte till mor och far och fikade, eller ja mor och ena brodern var vaken. Sedan lämnade vi noel med mamma och jag thea och thomas gick ner på markanaden igen.=) Hon Åkte karuseller för dom sista plopparna hon hade kvar så totalt 6 st vart det fast bara 2 olika haha! Hon är lite enformig så haha. Hon ville även åka en till men vi kände att det inte hade gått då hon ville åka själv och vågade inte riktigt riskera något.

Sedan vart det dom efterlängtade hästarna. Och OJ vilken hitt!! Aldrig sett skrot sådär lyrisk! Hon red totalt 8 gånger men sista gången fick hon dubbelbiljett av oss så hon fick rida massor den gången. allt hon tjatar om nu är att rida och hästar, så håller på att kollar upp om det är möjligt och det verkar så=) Så bara hålla tummarna.

Sedan har ja anmält henne till barngympa. Så hoppas det finns platser kvar=) Och sedan har hon dansen hon ska gå. haha fullrulle höst blir det. men ridningen är bara varannanhelg och röra på sig är bara nyttigt!

Vi åt langos och myste på och sedan for vi hem. jag bran av i sängen.

Sedan vart det fläskfile med brända strips haha. dom glömdes bort. Men fläskfilen var så grymt god så det gjorde inget!!

Den 8 september är det blingoparty här hemma. Bara hojta om ni vill komma=)

Tänk att vissa är för snål att betala ...

Tänk att vissa är för snål att betala 20 kr i avgift för parkering så dom ställer sig där dom inte får. Blir skadeglad du när vi såg massa bilar med böter på. Haha ' kommer från hon som lånade pappas stolpe istället för att parkera på skolan' men han var inte hemma och vi slipper trängas. Haha


Haha Thea trivdes här

dsc00208 (MMS)

Haha Thea trivdes här


Är man på marknaden måste man vara skyddad...

bild007 (MMS)

Är man på marknaden måste man vara skyddad mot ljud! Syster åker karusell


Hurra noel sov över 3 timmar vaknade åt ...

Hurra noel sov över 3 timmar vaknade åt sin flaska mat utan problem och somnade sedan sött om! Ska bli kul att se hur resten av natten blir! Första gången sedan han blev sjuk! Nu sova!


Fredagen den 20 Augusti 2010

Oj dagarna går fort, och nätterna segt just nu haha=) Men det är sånt man får ta!

Idag for vi och handlade på morgonen, trotts 2 förkylda små gick det riktigt bra. Billigt vart det också! Sedan apoteket och köpa nässpray. Sedan hem.

Vi sov alla 4 mitt på dagen=) Skönt var det men vi vart sen till tvätten  haha. Men vi hann endå! Älskar tvättstugorna här, synd att dom inte är det fräshaste bara. Men torkskåpet gör under! på 1 timme är tvätten torr! Sedan har man längre tid på sig.

Så vi tvättade på och bestämde oss för att göra en pizzamidda, men noel var ej med på noterna. Men det gick endå.

Sedan ringde mamma och berättade att det var lugnt på marknaden. Så vi packade in oss i bilen och for dit. Tänkte det får bära eller brista. Thea hade jätte kul!. Hon åkte karuseller och köpte klubbor och strumpor=) imorgon blir det ponnyridning och mera karuseller.

Dock var en jättesnäll som hade karusellerna, Hon skulle promt åka ena själv och ja efter första varvet var hon ledsen. Men han stannade den så thomas kunde stå brevid och då var de superroligt! Är så kul att se henne så glad! Hon gillade också att mommen var med oss och gick runt=)

När ja kom hem och kollade lite på internet insåg jag att csn kommer redan på måndag! hurra ny mobil!!

Just ja fick post idag. uppkörning och teoritidens bekräftelse kom. Började må illa av nervositet direkt när ja öppnade det. allt vart riktigt verkligt. Ska JAG ut och köra bil i trafiken?!? Nu ikväll då jag satt mej och skulle kolla när ja skulle betala dom så insåg jag. hjälp hur ska ja hinna?!? Men det ska nog gå! körskolan har planerat det super och hoppas på att få lämpen med pappa FORT!!

Noel har sovit konstant sedan typ 22 kanske. skönt! Undra hur natten blir, såhär länge har han inte sovit på 3 kvällar utan att vakna. Men bara klockan kan utvisa.

Nej nu blir det sängen så man orkar imorgon! Ska försöka komma ihåg kameran då=)

Stort tack=)

Japp jag har fått en sådanhär=) Super kul att få=)




Tack Dessan för awarden!


Jag vill ge den till:

Sara

Emelie

Elin

Amanda

Familjen lever

sanna

Beccis

7 Sanningar om mig själv.

1. Jag har bott på behandligshem i 1.5 år. Dock ej för droger eller alkohol.

2. Var 17 år när jag vart full första gången, hade sådan ångest så skickade sms till både mamma och pappa dagen efter.

3. Har aldrig varit på krogen.

4. Är så grymt mörkrädd så när thomas jobbar nätter sover jag med lampor tända överallt utom i sovrummen.

5. Har jätte problem att be om hjälp och fråga om barnvakt till barnen.

6. Tror på andar och spöken.

7. Jag har flyttat 12 gånger på 6 år.


Regler

Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du fått den.

Tack och länka tillbaka den du fått Awarden av.

Ge Awarden till 7 bloggsystrar/brödrer och länka dem.

Skriv 7 intressanta sanningar om dig själv.


Torsdagen den 19 Augusti 2010

Oj ska ja orka mej på detta nu?

Här hemma leker vi sjukstuga på riktigt. Är glad att vi går lite i omgångar iallfall. Först var jag med en hemsk och långdragen skit från att ja började känna av den tills den bröt ut och nu slutligen tills jag nästan känner mig frisk.

Sedan noels tur. Han lyssnade på mina böner! det bröt ut första dagen thomas var ledig. Det forsar ur honom och han har det riktigt jobbigt, sover knappt på nätterna och lite på dagarna, men vi går i skift. Jag tar nätterna och thomas dagarna. Jag är endå så van med att vara vaken nätterna igenom.

Idag kom skrot. "mamma jag är förkyld" Och mycket riktigt. förkyld är hon dock lindrigt än sålänge. Får se hur de utvecklas. SÅ nu väntar jag bara på thomas. Hoppas det inte bryter ut där han ska trotts allt jobba sista vändan nästa vecka och vi har skola då.

Det har med andra ord  knappt hänt något här hemma, vi varvar sovning med mys framför soffan. Därför ja inte skrivit.

Dock har ja bilder på hela lägenheten i kameran nu. Nu är de bara nästa fråga vart är kabeln?!?

Har ett till inlägg att göra så försöker skriva imorgon och hoppas på att ha hittat kabeln då

Måndagen den 16 Augusti.

Nu är studieförsäkran inne, bara 1,5 vecka kvar sedan kör man igång!

Vilken natt ja fick. Hade sett fram emot att få fixa det sista i garderoben, men jo tjena.

Först somnade noel 19, gick in och nattade skrot och hon var riktigt svårnattad, Men somnade 19.45 typ. Gick ut var uppe 1 minut då slog noel upp sina blå. Sedan vid 21.30 vaknade skrot och noel hade inte helt somnat in, så fick springa mellan dom så 22 gav ja upp. tog med thea in till oss och noel somnade självklart direkt.

Efter många turer hit och dit så somnade thea äntligen någongång mellan 00.30-1. Somnade jag också så vaknade när noel vaknade 3 och sedan sov vi till 8=) Skönt

Får se hur natten som kommer blir.  Känns skönt att Thomas sedan är ledig 6 dagar.. Oj 1 vända kvar.. 10 dagar sedan är han arbetslös som de ser ut idag.

Nej nu ska ja fixa lite. Höres sedan!

Lördagen den 14 augusti 2010

Oj lördag idag. Jag vill vara på stan och kolla idag, men är inte pigg. och vill inteåka med 2 små!

Har gjort ett expriment just nu. Körde maten på infall och vad jag vart sugen på. Så blev kassler, svamp, oliver, vitlöksbonjor, mjölk och grädde och riven ost på toppen=) Brukar göra samma men utan vitlöken och oliverna. Går det inte att äta finns det pannkakor';)

Så nu står formen i kylen under plast och jag bara väntar på att klockan ska ticka iväg 3 timmar till. 18 åker in den in i ugnen=)

Längtar så grymt tills gubben kommer hem! Ska bli så skönt att bara ge han en kram=)

Nu ska jag forsätta orka dagen, är helt slut, halsen är dock borta, sedan om det är för tabletterna eller att det är borta det får tiden utvisa! Vågar inte sluta äta dom än iallafall!

Förkyld=/

Japp nu tror jag inte det är någon återvändo, varit jättetrött hela dagen och nu ikväll kom halsen och näsan. Näsan är igentäppt och halsen svullen x8 känns det som.

Gillar inte  när sånhär kommer så olägligt. Thomas jobbar 3 dygn till=/ HOPPAS barnen klarar sig. Och att jag har snälla barn resten av helgen!

Sov gott

Fredag kväll

Fredagkväll är här.

Dagen vart inte alls som jag tänkt men underbar endå=) Morgonen började med att jag och barnen myste för fullt! Låg länge i sängen och bara var!

Sedan vart det att kliva upp och börja vakna riktigt haha. Är trött dygnet runt men det går=) Bjöd in simone och charlie hit och dom kom vid 12.30. Pratade på och var mest hela tiden=) Andreas kom förbi efter jobet då han inte sett lägenheten än. Så nu har han sett den också=)

Just nu ligger thomas och nattar thea och jag försöker natta noel. men han råkade somna 1 gång förmycket idag så han är inte tillräckligt trött. Men snart så=)

Imorgon hade jag velat åka ner på stan. men blir inte så vill inte åka själv med mina 2 små så då låter jag det vara. Känns inte som det roligaste att göra då.

Undra vad man ska göra istället? Gå ut och leka ska vi göra om vädret tillåter, annars lär vi trotts vädret med regnkläder;) Måste köpa regnstövlar. och det är nu! Får passa på nästa gång på birsta. Ska köpa på Jula haha. Inte snyggast men ser ut att vara bra och till bra pris!

Såfort barnen somnat ska jag och thomas se UPP. Hoppas den är bra=)

Fredagen den 13 Augusti 2010

Fredagen den 13 är ni skrockfulla? Det är inte jag. Denna dag har varit en turdag sedan jag träffade thomas!

Dagarna springer fram här hemma och datorn hamnar inte i första hand längre på kvällarna. Jag och Thomas har spenderat dom sista kvällarna åt att se desperat så nu har vi sett klart första boxen så har några kvar att se!


Dagarna som varit har vi haft fullt upp.

I tisdags rymde jag iväg på hemligt uppdrag på eftermiddagen.

På onsdagen tvättade vi och sedan for vi till Sulå. Hälsade på och umgicks. Mysigt var det.

Igår kom svärmor ner och fikade och sedan packade vi bilen och for upp till monica och var där. Det vart surströmming, men jag äter inte det så det vart köttbullar ! Supergott med hemlagade!

Noel växer och gror! blir större och större och duktigare och duktigare. Nu är det inga problem att sätta ner han på golvet själv, dock är ja lite feg fortfarande då han tippar ibland så vill inte lämna han själv än. 2 tänder har kommit nere och han är mest glad hela tiden!

Thea hon har börjat på dagis igen. men hon gillar inte dessa korta dagar då hon bara får gå 8-11 nu i 2 veckor. Men sedan blir det 8-15 och då lär hon vara nöjd=)

Idag fick hon vara hemma. Vi kom hem sent igår och jag vet att hon behöver sina 12 timmar minst så ringde imorse. Ville inte ta kampen med en jättetrött skrutta. Så hon fick sova vidare. kollade först så phu var hemma. Och hon sov till 9=) Så var nog bra att jag ringde dit.

Idag ska vi röja lite. har kläder överallt känns det som. Måste bli färdig med det. Ska även se till att thomas har en hög till som ska ner till förådet. Jag hittar inte vårat föråd haha.

Bilder kommer! Nu måste jag bara hitta kameran och sladden haha!



jag saknar snön!

Nu har noel fått ny stol och båda sitter b...

bild004 (MMS)

Nu har noel fått ny stol och båda sitter bak! Om 2 veckor har även Thea ny stol. Nu förstås jag hur dom som har 3 barn i stolålder löser bilstolarna! Nu åka till faster till barnen.


En sur Thea. Dock är hon glad över att hon...

bild003 (MMS)

En sur Thea. Dock är hon glad över att hon fick träffa momen lite! Och berit! Nu hem lägga barn sedan tv!


Såhär snygg kan man vara när man åker hem ...

bild007 (MMS)

Såhär snygg kan man vara när man åker hem från sulå. Skor basker blöja och inget mer haha. Synd bara på den dåliga bilden! Nu ska vi träffa momen sedan åka hem och sova! Trött idag.


Sluta blogga? Ja just nu känns det så. M...

Sluta blogga? Ja just nu känns det så. Men såfort vardagen kommer igen kommer jag inte tänka så! Vet inte vad det är med oss vi lägger oss mycket tidigare än vi brukar. Datorn har blivit ointressant. Jag plockar eller ser på tv när barnen sover. Dagarna springer iväg. Kom ihåg att ta kort idag när barnen sov. Gick inge vidare! Någon får gärna påminna mig imorgon! Längtar tills på tisdag! Ska bli kul! Insiom börjar dagis igen för skrot. Hon längtar. Men jag funderar på vart tog dessa 7 semesterveckor vägen? Thomas har 2 vändor kvar på kubal innan han är arbetslös. Och om 2 veckor börjar skolan för oss två igen. Undra om hela livet fortsätter gå såhär fort?! Då kommer mina barn vara vuxna fort ju! Nej nu ska jag sluta skriva. Farligt från mobilen! Sov gott!


Lördagen den 7 Augusti 2010

Oj här ska det sättas fart och blogga igen har varit förlite av den biten. Och nu om annat än flytt.

I onsdags gick bilen sönder=/ Eller  ja thomas fick rulla igång den. I torsdags startade den inte första gången. Men andra. Då var det klart! Det var startmotorn. Igår kom A förbi och kollade och konstaterade att det var den. Så vi for och köpte ny och sedan for vi alla upp dit=) Lagade bil och umgicks så nu har vi  bil.

Ungarna stormtrivs här! Sover jätte bra  och Thea har inga problem med att leka i sitt rum och själv! Någon hon nätan jämt vägrade i gamla.. Jag sover mycket mycket bättre och har inga problem med att somna!. Allt detta gör att jag blir mer och mer säker på mina misstankar om gamla!

Dessa dagar har jag typ bott i sängen! Min rygg strejkade i onsdags så gubben fick komma hem från jobbet=/ Men underbara mamma erbjöd sig att komma första kvällen han skulle jobba och ta barnen här hemma. Men vågade inte stå själv med dom på natten. Och tur är det.. För när noel vaknade på kvällen kunde ja inte ens lyfta upp honom.

Idag är första dagen jag försöker överleva på bara alvedon. Får se hur eftermiddagen slutar.

Senast imorgon kommer jag ta bilder på lägenheten=) Så då kommer dom ut här!

Nej nu ska ja ta lilla sonen och sätta oss med skruttan och se film och ha lördagsmys!

Haft 2 skit dagar. Ryggen smällde igår s...

Haft 2 skit dagar. Ryggen smällde igår så jag fick ringa hem thomas låg länge innan jag ens tog mig upp. Idag trodde jag att jag skulle klara en kort promenad gick inte så legat nästan hela kvällen. Imorgon är en ny dag och jag funderar på att ringa läkaren. Detta är ohållbart! Snacka om bebissugen man blir i bland! Måste få bort det suget haha. Skriver riktigt imorgon. Och mitt mål är bilder innan lördag!


Vem har sagt att man inte kan leka innan m...

bild006 (MMS)

Vem har sagt att man inte kan leka innan man somnar och dra bort hela sängskyddet?


Tisdagen den 3 Augusti 2010

Dagarna far förbi i en väldig fart. Hinner knappt med mig!

Kommer bli flyttprat i några dagar till haha sedan ska ni bli av med det=)

Igår kom Emelie och hälsade på. Hjälpte mig med skruttans rum så det vart klart=) Så nu har även hon ett rum som går att leka i! Hon vart jätteglad över alla leksaker hon inte visste att hon hade! Så kul att se henne, försvann och lekte på sitt rum själv.

Påkvällen sågade vi även till garderoben! eller ja skrubben /walk in closet haha. Beror på vad man vill kalla den=)

Idag kom Sara med barnen och Simone med lilleman och hälsade på=) bjöd på gofika från tempo;) Sedan fick  ja lite hjälp/sällskap att packa upp sista kartongerna i köket. Så det är nu klart! Eller ja jag hittade en till kartong ikväll. Men den tar jag imorgon!

Sedan vart det kläder! Fick underbar hjälp att hänga massor! Och vet ni vad? det vart helt plötsligt roligare att hänga kläder då! Så har gått igenom massor nu ikväll. Men finns en hel del kvar!

Hallen börjar också ta form helt=) Så  skönt! och insåg att vi får in 3 vagnar utan problem i den haha=)

Nu ikväll fick ja nå tokfnatt! Började röja i sovrummet. så nu är det inga kartonger kvar tror jag. Utan bara massa ikeakassar som ska upp! Men mitt provisoriska tvbord i sovrummet funkar! hjul på det så får de stå där! och billig som bara den! 6 kr betalade jag haha!

Nu ska ja sluta surra! Närmare helgen kommer bilder på hur det ser ut här hemma=) Vill bli helt klar först.

Avslutar inlägget med en kommentar jag fick av en vän som hängt med i alla flyttar idag " När Dess nästan är färdiguppackad efter 2 dygn då trivs hon i en lägenhet!!!!"

Hon har så rätt så!

Våran havsutsikt från balkongen. Inte myck...

bild002 (MMS)

Våran havsutsikt från balkongen. Inte mycket men vi har. Har även en till glimt


Våran havsutsikt från balkongen. Inte myck...

bild002 (MMS)

Våran havsutsikt från balkongen. Inte mycket men vi har. Har även en till glimt


Måndagen den 2 Augusti

Godmorgon!

Gissa vad? Vi har flyttat och har internet och allt!! Hurra säger jag!

Allt flöt på så grymt bra i helgen. När vi gick och la oss var vi nästan helt färdiga i lördags med all städning.

Igår morse bar svärmor och thomas ut massa möbler till släpvagnen, och vid 12 sattes det igång på allvar. Vi började fylla flyttbilen och det sista i släpet. Typ 14 var vi helt klar med lägenheten, urstädningen och allt. Före 15 haade vi 1 full släpvagn och 1 superfull flyttbil.

Då tog vi en pizzapaus och sedan hämtade vi hem skruttan som hade varit hos mamma. Under dagen var det 9 st som var med och gjorde diverse saker!

Vi åkte och satt oss här ute vid 16. Pratade umgicks och hade riktigt trevligt tyckte jag.

Vid 17 kom dom som bodde här och började tömma, tyvärr fick vi oss några skratt.

5 minuter före utsatt tid så klockan 17.55 fick jag nycklarna!!! Alla gick in kollade lägenhet, fick beröm. Sedan kördes det igång. Tömde flyttbil sedan släp och sedan flyttbil igen. Och 19.30 satt jag och emelie ner och kollade klockan. Då var allt inne i lägenheten!! Riktigt skönt att allt flöt på!

på kvällen var det 6 st som bar och jag elin här inne och tog noel och packade upp.

Vid 22-23 så hade vi fått upp massor i köket, nästan hela vardagsrummet, sängar att sova i samt lite mer! Det var riktigt skönt att allt bara flöt på!

Så ett riktigt superstort tack till alla som var med och gjorde denna flytt möjlig för oss!! Utan all underbar hjälp skulle vi inte ha klarat det i tid och så smidigt!!

Nu ska ja packa upp! Kram!