Fredagen den 20 Augusti 2010

Oj dagarna går fort, och nätterna segt just nu haha=) Men det är sånt man får ta!

Idag for vi och handlade på morgonen, trotts 2 förkylda små gick det riktigt bra. Billigt vart det också! Sedan apoteket och köpa nässpray. Sedan hem.

Vi sov alla 4 mitt på dagen=) Skönt var det men vi vart sen till tvätten  haha. Men vi hann endå! Älskar tvättstugorna här, synd att dom inte är det fräshaste bara. Men torkskåpet gör under! på 1 timme är tvätten torr! Sedan har man längre tid på sig.

Så vi tvättade på och bestämde oss för att göra en pizzamidda, men noel var ej med på noterna. Men det gick endå.

Sedan ringde mamma och berättade att det var lugnt på marknaden. Så vi packade in oss i bilen och for dit. Tänkte det får bära eller brista. Thea hade jätte kul!. Hon åkte karuseller och köpte klubbor och strumpor=) imorgon blir det ponnyridning och mera karuseller.

Dock var en jättesnäll som hade karusellerna, Hon skulle promt åka ena själv och ja efter första varvet var hon ledsen. Men han stannade den så thomas kunde stå brevid och då var de superroligt! Är så kul att se henne så glad! Hon gillade också att mommen var med oss och gick runt=)

När ja kom hem och kollade lite på internet insåg jag att csn kommer redan på måndag! hurra ny mobil!!

Just ja fick post idag. uppkörning och teoritidens bekräftelse kom. Började må illa av nervositet direkt när ja öppnade det. allt vart riktigt verkligt. Ska JAG ut och köra bil i trafiken?!? Nu ikväll då jag satt mej och skulle kolla när ja skulle betala dom så insåg jag. hjälp hur ska ja hinna?!? Men det ska nog gå! körskolan har planerat det super och hoppas på att få lämpen med pappa FORT!!

Noel har sovit konstant sedan typ 22 kanske. skönt! Undra hur natten blir, såhär länge har han inte sovit på 3 kvällar utan att vakna. Men bara klockan kan utvisa.

Nej nu blir det sängen så man orkar imorgon! Ska försöka komma ihåg kameran då=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback