Lördagen den 21 augusti 2010

Oj vilken underbar dag vi haft!

Åkte till mor och far och fikade, eller ja mor och ena brodern var vaken. Sedan lämnade vi noel med mamma och jag thea och thomas gick ner på markanaden igen.=) Hon Åkte karuseller för dom sista plopparna hon hade kvar så totalt 6 st vart det fast bara 2 olika haha! Hon är lite enformig så haha. Hon ville även åka en till men vi kände att det inte hade gått då hon ville åka själv och vågade inte riktigt riskera något.

Sedan vart det dom efterlängtade hästarna. Och OJ vilken hitt!! Aldrig sett skrot sådär lyrisk! Hon red totalt 8 gånger men sista gången fick hon dubbelbiljett av oss så hon fick rida massor den gången. allt hon tjatar om nu är att rida och hästar, så håller på att kollar upp om det är möjligt och det verkar så=) Så bara hålla tummarna.

Sedan har ja anmält henne till barngympa. Så hoppas det finns platser kvar=) Och sedan har hon dansen hon ska gå. haha fullrulle höst blir det. men ridningen är bara varannanhelg och röra på sig är bara nyttigt!

Vi åt langos och myste på och sedan for vi hem. jag bran av i sängen.

Sedan vart det fläskfile med brända strips haha. dom glömdes bort. Men fläskfilen var så grymt god så det gjorde inget!!

Den 8 september är det blingoparty här hemma. Bara hojta om ni vill komma=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback