Säg till om jag stör!

Säg till om jag stör.
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag.
Du rubbar hela min existens,
Välkommen

Söndagen den 28 Februari 2010

Söndagen är nästan över och förns nu får ja tid att blogga.

Imorse när vi vaknade började vi med maten på engång nästan. Min familj skulle komma på middag. Och gu vad beröm jag fick! Det är så kul att bjuda på mat när man märker hur dom gillar det=) Mera sånt. Haha. Jag ficck även min efterlängtade stekpanna! Så nu ska det lagas mat i massor=)

Jag och thea fick varsin OS mössa i rosa/gråa nyanser=) jätte fina! Noel fick ett par sockar! Hurra!! har behövt såna!

Insåg idag igår när ja gick igenom kläderna till noel att ja måste kolla riktigt. För vissa saker i 62 kan han redan ha. Märks att det finns små och stora kläder! Dessa måste vara små!

Imorgon börjar mitt nya liv. Kommer tyvärr bli tufft men ja ska klara det! Så ikväll ska det tömmas och letas upp alla gosaker vi har hemma. Allt som är kvar imorgon när thomas åker ska slängas. Går inte att hålla på såhär. Blir mat regelbundet och inte massa småätande! Nej jag tänker inte banta! jag tänker bara lägga om livet så det blir som man ska ha det! Är inte nyttigt att dricka dricka och äta godsaker dagligen! Nej smal och smidig ska jag bli, eller ja iallafall så smal så jag får plats i en 38;) sedan får folk avgöra om dom tycker det är smalt eller inte för mej är det så ja vill se ut och trivs bäst!

Nu får vi se om noel får ont i magen igen, Isåfall är de lök/vitlöken.

Nej nu ska vi göra middag. Undra vad bara haha=)

Erfarenheter av amningsnapp/mellanlägg?

Söker erfarenheter av amningsnapp/mellanlägg. Funderar på det trotts min vilja men hur har du upplevt det om du haft det?

Gör det så ont?

Ja den frågan fick jag idag. Gör det så ont?. Jag har inte kunnat släppa den tanken. Då det tydligen tom syns när jag inte anstränger mig och tänker på att dölja det. Frågan är om det är värt smärtan då det finns altenativ.

Och som vanligt så pratar jag om amningen. När noel suger tag så känns det som tusen nålar. Jag måste se till så mjölken runnit till INNAN han suger tag för annars klarar ja aboslut inte smärtan. Det är svampen som gör det tror jag. det blir värre och värre och värre. Ska ringa på måndag igen.

är det inte meningen att jag ska amma?! Känns nästan så.

Nu blir det melodifestivalen här hemma. Sedan blir det film=) Imorgon kommer mamma, pappa, bröder och madde på lunch! ska bli kul=)

Nu håller ja på att gå igenom 62/68 kläderna lilleman har=) Behöver kanske inte handla nå mer. Vi får se. Är lite som spelar in. Men det visar sej! OM vi behöver handla mera är det inte många plagg haha=)

Lördagen den 27 Februari

Oj nu är det snart Mars! Tiden springer iväg=) På gott och ont.

Igår vart Noel 4 veckor=) Lillprinsen börjar bli stor=) När thomas och han var på bvc i onsdags vägde han 4170 och var 55 cm lång=)

Idag behöver jag åka på apoteket samt HM. Thea totalvägrar byxorna som jag köpte så ska lämna tillbaka dom och köpa såna som hon redan har. Hon är verkligen inte en tjej tjej utan mer en tjej med starka åsikter! Hon ville nämligen inte ha nå klänningar nu när vi beställde utan ha gröna byxor, tröjor med bilar på och massa sånt haha=) Men vart båda delarna!

Är glad över hms priser, vart kan man få så mycket kläder i bra kvalite *enligt mej* till sånt bra pris? Jag beställde nu 24 plagg. Vart 1300 med frakt. Då har jag basgarderoben för thea i sommar och noel fick 4 bodysar och 2 par byxor haha så nu är de bara att vänta in sommaren!

klockan är redan 14!

Ja dagarna går fort klockan är redan 14. Lilleman är lugnare nu får bara nå attacker då och då han skriker.  Sedan är det bra igen. Han sover nu sött brevid mej i sittern.

Nu finns det åter "gott" kaffe här nere;) haha köpte tom 2 paket gevalia igår så nu kan vi bjuda på frächt kaffe!

På sönda kommer mamma, pappa dennis och kanske madde och tobbe hit och hälsar på och ska äta midda! har 3 maträtter ja stå mellan att laga så vi får se vad det blir! beror lite på vilken tid det blir ochsånt haha

Thea älskade filmen. Försöker hitta någon ny till ikväll och har gjort det!

Jag har bestämt att thomas ska åka ivilket fall som helst. Han behöver komma hemifrån bara han så och göra något roligt. Jag klarar båda två galant endå själv trotts att båda två skriker och ena trottsar till max=) Känns som man kommit in mer och mer i livet med två=) nu ska ja bara övervinna rädslan att ta med thea och noel på stan själv utan att thea har vagn! Men det ska gå! snart är ja där=)Det får ta den tiden det tar. Blir dock ståbräda kan ja garantera som ska beställas/köpas.

När thomas slutar idag ska han åka förbi Lidl åt mej och sedan kommer han hem. Då blir det en tur på tempo och vi här hemma måste ha mat. Sedan får han åka iväg till stan=)

Hade "hemska" krav på honom;) Ta egen bil, inge drickande pga bilen och komma hem efter viktoria. *dom andra ska vidare senare* Enligt många är de nog konstiga krav. men både jag och thomas är så bestämda med hur vi tänker och känner så det funkar fin fint för oss=)

Om någon får lust att komma förbi i kväll så är de mys i soffan som gäller som ni isåfall så ansluta er till haha=)

Fredagen den 26 Februari 2010

Ja åter fredag. Idag är det tänkt att thomas ska iväg och äta middag med jobbet då det är en av doms sista dag. Nu hoppas jag bara det blir så. Thomas sa att försätter noel som han hållt på sedan igårkväll tycker han inte de känns bra att lämna mig med nattningen av skrot samtidigt. Han verkar ha riktiga problem med magen just nu=/ Skriker som bara den såfort han är vaken och det är bara bröstet som duger. Inatt skrek han 1 timme i sträck och har skrikit nästan konstant sedan 6 nu. Men nu sover han *pepper peppar*

Idag blir de mys hemma =) Har inga planer och ute snöar det. Thea är dagisledig på fredagar. Har faktiskt hyrt en film jag tänkte att vi skulle se idag jag och thea och bara mysa när lilllebror sover någon av gångerna, om han nu sover..

Nej nu ska ja ta fram frukost.

Torsdagen den 25 februari

Oj ja denna dag har gått och bloggen har blivit utanför. är nu 3 minuter kvar innan det är fredag.

Imorse lämnade jag skrot på dagis. gick super bra även idag=) Sedan gick ja hem fixade ordning vagnen och väckte noel för mat. Sedan vart det stan för gravidfika. Skulle bli 6 st på charm, vi slutade med 3 st på kebab city;) Trevligt var det. ganska komiskt att alla 3 höll låda i perjoder. Bestämde mej att åka på birsta så vi fick hem nå mat. Sagtoch  gjort nu har vi mat hemma. På city gross där ja skulle köpa blöjor var thea INTE på humör, inte jag heller men vi överlevde. men hade inte thomas kommit då han kom hade ja gett upp.!

hämtade blöjhinken idag efter att ha glömt det varenda gång vi varit ut, även  idag glömde vi den men thomas vände vid citygross medans ja och ungarna handlade haha=) Kaous men det gick=)

Är så glad för blöjhinken! HURRA=) har saknat den massor nu då vi stod utan.

idag vid 20 kände ja hur hela min kropp började spåra ur, började svettas, benen kändes konstiga och det kändes som ja skulle svimma, anade vad det kunde vara så ja tog noel som sov och laoss i sängen. 1.5 timme senare är jag mig själv igen. Sömnbristen börjar göra sig påmind. Så det blir nya rutine även på sömnen nu framöver. Måste tänka på thea, noel och mig själv.

Inser att jag har LÅNG väg tillbaka med ryggen, om ja ens komme tillbaka. När ja gick från bussen till willys kände ja att det inte var någon ide att gå fort. Sedan när vi var och handlade kände ja hur ryggen började göra ont och när vi kom hem hade den gett upp=/ Nu har ja ont så ja vägrar gå känns de som=/ FAN FAN låt mig slippa dessa fogar nu!

Nej nu är hon 4 över och jag måste lägga mej även om ja inte kan sova!

Någon som har en liggandes?

Någon som har en fleece overall i storlek 62 liggandes över som ni vill sälja? neutral färg eller åt pojkhållet? Insåg att Noels är det inte långt tid kvar att ha på! han är för lång!

Hojta gärna om ni har någon!

Onsdagen den 24 Februari

Japp ida har ja och noel shoppat! massa kläder till honom och till skruttan=) Tror det kommer bli kalas här hemma när skruttan kommer hem. Först får hon massa kläder av mamma, sedan kommer farmor=) Kan det bli bättre?! Borde städa hennes rum, men vart är orken? haha

Gick super bra med båda barnen imorse=) dock var thea väldigt fundersam över nallebjörnen jag bar på magen haha. Hon skulle också bära på magen. så ska ta fram hennes bärsele sedan=)

Hinner inte skriva nå mer nu, ska pyssla på lite hemma. ha de super!

Kärleken är enorm!

8 September 2007. Glömmer aldrig den dagen!










Jag har inte silver och inte guld
Inget du kan få
Det jag äger ligger blottat för din syn
Mina händer är tomma men hjärtat fullt
Av nåt du inte ser
Så jag har nånting som är mera värt ändå
För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få

Och när vindarna leker på vidderna, dansar jag med dig
Om solen bränner svalkar jag din hud
För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få

Så sant så sant!

Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärtom. Det är kvinnan som väljer den man som ska välja henne.





Borta bra men hemma UNDERBART!

Ja det är skönt att komma iväg ibland och få tänka på annat. men det är alltid mest underbart hemma! Helt underbart att komma hem igen!

Lilleman är nu samma lilleman så ingen förkylning på gång. näsan rinner lite men det har den gjort konstant ett tag. Dock är ja fundersam på min dotter=/ Men det visar sej imorgon om hon enbart var trött och grinig. Hoppas på det sista.

Idag när vi skulle hem startade inte BILEN!! inte roligt att stå 13 mil hemifrån utan en bil som vill starta haha. Men efter 1 timme på motorvärmare och mina ord om att fredrik som är kille kan allt så hade vi en bil som startade;) Vart ett stopp i kramfors på dollar. Måste dit snart igen känner jag! gick för fort och noel var tung haha. Sedan vart de lunch på donken och sedan technichus innan hemfärd.

Thea var super glad att lillebror var hemma! Så kul att se=) Dock fick hon panik när noel spydde. haha. han spyr det kommer kräks skrek hon. haha

Jag handlade kläder till noel idag. thomas satt på det direkt för att testa. det går haha=) Liten blir stor=)

Tisdagen den 23 Februari 2010

Ja tisdagen är här. vi har haft en underbar natt. Somnade typ 2220 sov till 02 matade sedan sov vi till 5.30=) Utvilad mamma och bebis=)

Idag har ja lektin mellan 8.30-9.30. sedan bär det av till dollar samt h-sand med Linda. Kl 14 ska vi från natur träffas på teknikus. Vara där 1.5 timme. Sedan far vi hem=) Längtar så grymt!  Har aldrig längtat såhär efter thea och thomas när ja varit här. Men tror det är lite för nu är lilleman med så jag blir påmind om dom hemma hela tiden!

Funderar på om noel är påväg att bli förkyld igen=/ Hans näsa låter bara sämre och sämre=(

Nej nu ska ja fixa det sista här inne på rummet innan ja ska till frukostbuffen halv=)

Höres sedan idag=)

Kärleken till mina barn är enorm! även till Thomas!

Trött mamma, pigg noel

Ja nu är ja riktigt riktigt trött! Märks att jag fått 3 timmars sömn, och haft 10 timmars lektioner på det! Nu tycker ja dock lilleman ska somna haha varit vaken 3 timmar snart haha. spydde ner pyjamasen och filten förut=/ Nu ligger han i body haha=) hoppas han inte spyr ner täcket också haha

Han har varit SÅ duktig idag min lilla pojk=) Sovit ätit och fått nya blöja om vartannat bara! Lite kinkig några gånger. Men gått över fort. har haft underbar hjälp av L att gunga vagnen, hålla noel och ja allt!

Tycker dagen har gått bra trotts att ja var påväg att somna 2 ggr haha men det gick=) Nu vill ja dock att noel ska somna så mamma får sova. Ska mata han 22 igen om han inte somnat innan haha går alltid och testa och sedan hoppas på att han sover inatt.

Hoppas vi snart ska ha en bil skulle underlätta MASSOR.

Kommer måsta byta blöjor redan imorgon åt noel=/ Fan har 1 paket hemma som ligger radat. Men tur att thea behöver dockblöjor;) Tur simone köpte en storlek större och att ja tänkte efter! För blöjor hemma har han! eller ja 2 paket haha

Nej nu ska ja nog släka ner och hoppas på att noel snart ska inse att han är trött.

HAr aldrig saknat mina små där hemma såhär mycket=/ tror det är för jag har noel så blir påmind om skrot och thomas hela tiden=/

Trött mamma, pigg noel

Ja nu är ja riktigt riktigt trött! Märks att jag fått 3 timmars sömn, och haft 10 timmars lektioner på det! Nu tycker ja dock lilleman ska somna haha varit vaken 3 timmar snart haha. spydde ner pyjamasen och filten förut=/ Nu ligger han i body haha=) hoppas han inte spyr ner täcket också haha

Han har varit SÅ duktig idag min lilla pojk=) Sovit ätit och fått nya blöja om vartannat bara! Lite kinkig några gånger. Men gått över fort. har haft underbar hjälp av L att gunga vagnen, hålla noel och ja allt!

Tycker dagen har gått bra trotts att ja var påväg att somna 2 ggr haha men det gick=) Nu vill ja dock att noel ska somna så mamma får sova. Ska mata han 22 igen om han inte somnat innan haha går alltid och testa och sedan hoppas på att han sover inatt.

Hoppas vi snart ska ha en bil skulle underlätta MASSOR.

Kommer måsta byta blöjor redan imorgon åt noel=/ Fan har 1 paket hemma som ligger radat. Men tur att thea behöver dockblöjor;) Tur simone köpte en storlek större och att ja tänkte efter! För blöjor hemma har han! eller ja 2 paket haha

Nej nu ska ja nog släka ner och hoppas på att noel snart ska inse att han är trött.

HAr aldrig saknat mina små där hemma såhär mycket=/ tror det är för jag har noel så blir påmind om skrot och thomas hela tiden=/

Måndagen den 22 Februari 2010

Ojojoj Min som vill inte som mig ibland;) han somnade 01 inatt vilket gjorde att klockan vart en bit över innan jag somnade. Sedan slog han upp sina blå kl 0400. Haha. När ja såg klockan tänka ja Hurra nu äter han somnar om och ja får sova 1 timme till. Jo tjena. Lilla Bus har varit vaken sen dess och haft jätte roligt. diskuterat med elefanten och med mamma. Nu börjar han bli hungrig igen så skulle ja amma han skulle han somna för att sedan sova. Men försöker vänta ut han till halv iallafall så jag ska ha så bra förutsättningar som möjligt haha. Vill att han ska klara sig hela vägen upp.

Man får se när idag tröttheten slår till. Har godis och dricka. Hoppas det kan bli min räddning?! Haha. 10 timmar lektioner är inte det jag har lust med nu kan ja lova! Men allt går bara man vill. Får försöka komma ihåg att packa ner alvedon innan ja går ut genom dörren.

Thomas har legat med migrän igårkväll/natt. Hoppas det har gett med sig. Det märker vi om 15 minuter då ja ska väcka honom. Behöver nämligen hjälp med stolen i Lindas bil.

Undra hur vädret är föresten?!? Kanske inte ens blir någon resa. Men det hoppas vi på! Annars tänker ja och Noel sova hela dagen i sängen hahaha

Nej nu blir de bara mer och mer konstigt skrivet så lika bra att sluta! Försöka hitta något att göra medans man fördriver tiden till amningen.

Ha de bra så hörs vi när ja är framme och har en lugn stund=)



Det är när man ser dom små som man isner att om morgonen börjar 4 inte spelar någon roll!

Snart så=)

Japp snart bär de av till skolan=) Om 7 timmar sitter jag i bilen påväg. Känns som en evighet men så nära. Och den största frågan är. kommer jag få sova något inatt?! Haha.

Väskorna står packade, ser dock ut som om jag ska flytta dit. 1 väska, 1 skötväska, 1 påse godis/mat/dricka, 1 vagn och bilstol haha=) Jag ska vara borta 36 timmar;)

Borde egentligen slumra nu men lilleman är på väg att vakna. Hoppas han vaknar snart så han somnar om innan ja vill sova haha=)

Idag fick vi hemleverans av blöjor=) Underbart att människor tänker på oss nu när vi står utan bil. Hoppas den funkar igen när ja kommer hem.

Kommer blogga från urskogen! Nu ska ja byta blöja på stinkisen som sover här och sedan mata och lägga sig. Måste skicka ut thomas efter basen i kylan. Ha de bra!










Börjar gruva mej=/

Vädret som är neröver får inte komma hit=/ Känns inge kul att sätta sig i bilen och åka på skolan då. Jag blir alltid såhär när jag har barn med har ja insett=/ Som tur är så är ja riktigt trygg med L som kör! Hade det varit någon ja inte var det med hade ja inte ens åkt!

Det är i detta läge man funderar på om inte skolan borde ställa in. Finns massor i klassen som bor neråt och har jätte problem att ta sig upp. Vägarna är inte roliga överallt och många ska ut och köra bilar. Men vi ska upp och då är de bara att åka upp.

Nedrans väder=/

Nej nu ska tvätten ner till tvättis

Söndagen den 21 Februari 2010

Natten var underbar! Noel somnade själv i isn säng vid 00 och åt 1 gång för att sedan vakna 07.30 och äta sedan så somnade han om till 10=)Nu ligger han här brevid=)

Förstår inte vad det sitter i ibland, 1 nummer är allt, 1 samtal. Hur svårt ska de vara?!?! Borde inte du vara mer angelägen än mig på att få igång den igen?!?

Om jag är tystare än vanligt på sms så är de för mina gratis tog slut inatt. Får nya imorgon!

Idag har jag massor jag ska göra! Hur ska ja hinna allt?! Det går nog bra. Ska bli SÅÅÅÅÅÅ skönt att komma hemifrån lite igen. Slippa höra att ja är en surkärring som har brottom.

det som ska göras idag är:
*packa
*lära mig fälla ihop vagnen
*se till så vagnen är komplett för noel att sova i
* se till så jag ar matlådor med mig
*fixa GODIS och DRICKA! *omöjligt att klara alla timmar annars*
*Lära mig hur man fäster stolen
*städa så det ser bra ut när ja åker
*Plugga ddet sista som borde vara klart redan=/

Nej Mina små T är hos grannen så nu åker svenska boken fram!



Ja jag vet rött och rosa;) Men hon ska klä på sig själv och bestämma kläder själv så bara se glad ut;)



kommer fler bilder sedan=)

bilder

tänkte lägga upp bilder nu, finns massa på BDB. Men går inte. får testa senare

Lördagen den 20 Februari 2010

Nu är helgen här! en lugn dag.

Lilleman verkar ha ont i magen idag=/ det som kommer ut är ljud som lika gärna hade kunnat komma från thomas. gnällig och grinig, men på mammas mage trivs vi endå=) så jag vet vad ja får göra ida. Ska testa ta fram bärselen och se om den kan funka så ja får fylla maskinen haha.

Ieftermidda ska ja göra sista skolarbetena, sista minten jag vet. Men har varit så mycket denna månad, men ja kommer hinna färdigt och det är huvudsaken! Känns så iallafall haha

Ska även dammsuga golven.'

Lilleman sov i sin säng till första amningen inatt=) gick bra men ja gillade det inte haha, inte han heller tror ja då han brukar sova till 5 men vaknade redan 2. Men vi fortsätter köra så så får vi se.

Insåg att sängen är stor när vi somnar men liten när vi vaknar;) Antalet i den fördubblas;)Men mysigt är det. Dock skulle ja föredra att thea kom när hon vaknar, inte att thomas är lat och lägger henne här redan 4-5 både hon och jag blir störd av den biten då lilleman ska äta.

Nej nu blir de att göra lite nytta=)

fredagen slut=)

Nu är fredagen slut=) Har lärt mig saker och också insett hur stor thea är haha. Insett att jag inte ska ta båda två själv om inte hon sovit midda och är trött!! Hahaha det hade kunnat blivit riktigt roligt... Men ja nu hade ja hjälp som tur var! Men hon var stor och duktig hela tiden förutom då hon somnade haha och då hon trottsade på ikea.

Hjälp vad fel det blir när man ser fel människor på fel plats. När vi satt i soffan på ikea och thea ritade så ser ja hur någon kollar. funderar vem är det och tillslut koplar det. Det är ju barnmorskan som förlöste mej hahaha. Det var riktigt riktigt fel att se henne där haha Hon ska ju bara förlösa barn;)

Fått veta en sak om schemat på skolan också *svär och spyr över det* Får se om man får någon rätsida på det. För nu känns det inte bra alls. Och ABSOLUT inte att det kom fredagen innan. Vi hade ju planer.

Noels säng är renbäddad... Funderar starkt på att ha honom där inatt.. Men vi får s ehur de blir. Beror på hur ja känner då!

Thea hade en myskväll ikväll=) fick se hela lets dance och dansade varenda låt med pappa=) eller nej 1 med mamma och 1 med lillebror men resten med pappa! Sötfisen=)

Nej nu ska ja leka mjölkko igen och hoppas noel somnar lite fortare idag då har var vaken mellan 18-21.30

Fredagen den 19 Januari 2010

Idag ska thomas skruva bil.Beroende på om det ens går då han lämnade bilen så det inte finns batteri i den igår.=/ Igår la nämligen kupefläkten av. Så just nu har vi ingen bil som går att köra=/ Det är så TYPISKT när man behöver bilen som mest. Thomas är nämligen i stort behov av bil månda och tisda=/ MEn det får lösa sig.

Idag ska vi åka buss och handla=) ska mest ha smågrejer och saker till ungarna så bussen duger jämt. Hoppas bara den inte är full när man ska åka. Och frågan är om man ska ta birsta eller kvissle haha=) Vet inte om dom har noels blöjor i kvissle nämligen. Men ett telefonsamtal borde lösa den frågan haha.

Nästa vecka borde vi storhandla, blir att fråga om någon ställer upp då. Tror nämligen inte ja vill storhandla med buss;)

Thea ser på tv nu och noel ligger och filosoferar. Han somnade 1 inatt och vaknade 5 sedan har han vaknat 7 och9 samt nu för att äta. Märks vart hans gram finns.

Vägde han igår hos grannen. så verkar som han gått upp till 3830=) han vägde 3305. Men kan skilja en del mot vågen på bvc men man får se=) vägde noel dagen innan bvc sist och då verkade vågarna stämma överens.

Nej nu ska ja fortsätta vara en sur grinig kärring, för det verkar jag tydligen vara bra på

Torsdagen den 18 Januari

Ja snart kommer dagarna ja längtat till! Då allt löser sig=)

Inatt var noel snäll=) åt somnade sedan om=) sedan när han ville äta 6 imorse väckte han skrot då ja bytta  blöja så nu  är hon vaken=) Än sålänge idag känner jag att jag är ganska pigg. Måste dock försöka sova mera på nätterna, men är svårt att somna då jag vet att jag snart ska vakna igen.

Idag skulle vi på Bvc. Men blir till att avboka. Thea är fortfarande grinig och känslig nu och känner inte för att ta 2 små på bussen då ena är grinig. Inte första gången då man ska passa tider och ha sig. Men har fått lov att låna våg och väga lilleman endå. Just så jag vet att han går upp trotts att han spyr massor, och så jag vet att han gått över 3500. Skulle behöva bärselen på tisda nämligen.

Nu börjar allt inför månda-tisda lösa sig. Vagnen kommer få följa med och då löser sig det mesta! sovplats till lilleman på natten och även hans sovplats på månda under lektionerna. OM jag orkar krångla upp den dit till klassrummen.

Är lite nervös för resan upp just då vi inte haft noel i bil så länge förut. Hans längsta resa är till viksjö och det är halva vägen bara. Men det ska nog gå bra=) Får se till att ha pumpat och ha med i flaska ifall han blir hungrig på vägen.
Nej måste försöka ta mej i kragen och tömma kameran idag! Känner mej på bra humör så de ska ja nog komma ihåg, behöver ha en klocka som påminner mej tror ja haha

vågar inte pusta ut..

Nej vågar inte pusta ut och slappna av men hoppet är mycket mycket större!Väntar på att barnläkaren ska ringa/skriva brev. han skulle höra av sig om hur han tycker svaret är. Men han som utförde UL på lilleman sa att det se bra ut. Så hoppet finns där!! Tänk om vi kan få beskedet att han blir "frisk förklarad!!" Det skulle vara underbart.

Huvudvärk har ja fortfarande, ska sova nu medans båda ungarna sover.

Har köpt nalle phu blöjor till Noel;) Jag älskar dom! Hoppas också dom kan hjälpa, han blir jätte kissig direkt i pampers och läker igenom libero;) Så jag ger mitt hopp till huggies. är ju några kilo kvar innan vi ska byta storlek.

Nej sova var det

Onsdagen den 17 Februari 2010

Idag skulle noel kommit till oss=) Men nu är han redan 19 dagar=) Tiden går fort!

Orkar inte skriva nå mycket då huvudet värker, sitter här enbart för att hålla mej vaken. Men måste få berätta om underbara thea!

Hon märkte att mamma inte mådde bra och då lät de såhär hemma.

- Mamma är du sjuk?
- Jag har bara ont i huvudet men det går över.
- Kan inte pappa komma hem och leka med mej?
- Pappa kommer klockan 12 så det är några timmar kvar.
- Suck då får väl jag leka här då så du får vila när pappa är borta!

Då går hon hämtar sin legolåda och har sedan suttit och satt ihop legobitarna brevid mig i sängen så jag fått  vila.=) Hon är underbar. Hon vet efter thomas migrän anfall att har man ont i huvudet behöver man vila.

Nej nu ska ja försöka orka få på oss lite kläder och vänta till 12 då ja får ta mer alvedon!!

När Noel kom till oss!


Tisdagen den 26 januari.

 

Ja allt började då. Fick en blödning och ringde in till Förlossningen. Fick prata med en grinig tant men bestämdes att jag skulle komma in och kolla då det inte slutade blöda. Vi kom in och fick lägga mig med ctg och kolla. Noels hjärtljud låg på en för hög frekvens och det gillade dem inte riktigt. Efter 15 minuter med Ctg så började sammandragningar/förvärkar komma. Dom sa bara poff så fanns dem där med 3 minuter mellan. Noels hjärtljud ligger fortfarande för högt men dem avbryter ctg för att göra en undersökning. Blödningen tror de var en tecken blödning.   Jag var då öppen 2,5 cm och tappen har börjat försvinna. Får lägga mig med ctg igen. Straxs före 16 så får ja veta att Läkaren har pratat med en annan läkare och de tycker ja ska stanna kvar för observation för att ta nytt ctg med 1-2 timmar mellan. Jag får då vet att det blir över natten.

 

När de gör nästa ctg så har Noels hjärtljud gått till sig. Så de ligger fint på 140-150. Mina sd/förvärkar blir starkare men inte tillräckligt starka.

 

Onsdagen den 27 Januari.

 

På morgonen kommer en läkare in som ska prata, jag är förstörd av trötthet. Får besked att ja får åka hem i väntan på starkare värkar. Får även en tid för Bedömning den 3 Februari om inget har hänt. Men hon tror inte jag ska behöva gå fram till helgen ens.

 

Mina fina förvärkar/sd fortsätter fint med 3 minuter mellan hela onsdagen och natten.

 

Torsdagen den 28 Januari.

 

Min kropp börjar säga ifrån på riktigt. Har inte sovit mer än 1 hel natt sedan långt innan jul utan bara 3-4 timmar per natt. och från tisdagen har jag bara sovit nå enstaka timmar. Trotsar min kropp rejält då jag är så sur och irriterad så jag får för mig att städa. Städar klart alla rum utom Theas. Men min kropp mår INTE bra efter det. Fogarna skriker och ja vet inte vad.


Får främmande vid 16. Känner då hur mina förvärkar börjar ändra form. Tar i mer och gör mer ont. Går sedan fram till 22. Dom blir starkare och gör ondare och kommer med 3 mins mellanrum. Thomas begär att ja ska gå och duscha. Funkar inte det så tycker han ja ska ringa in och prata med dem. Sagt och gjort. En bit efter 23 far vi hemifrån. Skrivs in 23.55 enligt papperen på förlossningen.

 

Fredagen den 29 januari=) Dagen D!

 

Kommer som sagt in hjärtljuden är påtok för höga även nu. Värkarna kommer med 2-3  minuter mellan och håller i sig 40 sekunder. Vägrar lustgas då jag hade hemska minnen från Theas förlossning med den. Dock vill hon att jag i alla fall ska ta syrgas i den för att försöka få ner Noels hjärtljud. Efter ett tag lyckas det. Men de ligger fortfarande för högt igen=/ Hon kollar mig och det händer ingenting! Hon går och ringer en läkare och de kommer överens om att stoppa upp allt och låta mig sova några timmar. Det bäddas fram så även Thomas ska få sova.  Jag sover totalt 1 timme den natten.

 

Vid 7 på morgonen kommer nästa in kollar mig och konstaterar att allt står still och att nu även värkarna är borta. *inte konstigt då ja fick en spruta för att stanna upp allt, och en för att sova* Hon berättar då att som de ser ut ska ja få prata med en läkare på ronden och troligen åka hem då det ser ut som det gör. Thomas blir galen men behärskar sig. Vid 9 kommer hon in igen och lägger emla på händerna mina. Hon säger att det är ifall de startar allt igen.

 

9.30 Kommer läkaren in. Berättar att det finns 3 alternativ och jag och Thomas bestämmer hur vi vill göra. Vi får antingen åka hem och bara vänta ut vilket hon inte tyckte. Det andra var att vara på patienthotellet några nätter och få vila upp mig och få sovdoser och sedan prata igångsättning, eller sätta igång allt idag. Hon berättar att en nackdel med att sätta igång är att det kan gå för fort och att det även kan bli snitt. Efter 10 minuters bollande då vi även konstaterade att jag hade dropp med Thea då inte mina värkar var tillräckligt starka då så bestämmer vi att idag sätter vi igång allt.

 

9.55 tar de mina hinnor genom att sätta en elektron på huvudet. BM råkar sätta den i sitt finger 2 ggr innan hon får den på hans huvud.

 

10.05 börjar värkarna komma. Kommer med 3 minuter mellan och gör så jävla ont. Lustgasen blir min bästa vän. Dom vill inte sätta eda för de vill se om jag startar upp det riktigt själv först.

 

11.30 kommer hon in och kollar öppen 4 cm och tappen är de fortfarande lite kvar på. Bestämmer att hon kommer 12 igen och kollar och då kommer även dropp sättas om det är samma.

 

11.39 ger Thomas upp. Ringer på klockan och han behöver inte säga mer, hon känner fortfarande 4 cm och hon går och ringer narkosläkaren.

 

12.00 Det kommer in en och börjar förbereda mig, de berättar att de inte kommer sätta dropp förens edan är satt för min skull. Jag minns dock inget av detta då jag är konstant hög på lustgas och borta i min smärta.

 

12.30 känner jag den värsta smärta i ryggen edan sätts! AJJJJ. Hur kunde jag inte känna det med Thea!

 

12.40 så står det i mina papper att edan har god effekt! Och ja det har den! Känner bara trycket och livet blir underbart! Skickar ner Thomas att handla pirog så jag kan äta lunch.

 

13.00 kommer de och sätter droppet.

 

13.20 tappen är utplånad men är bara öppen 4 cm fortfarande. Bestämmer att hon ska komma in före 14 och kolla igen. Hon säger att detta kommer ta tid så lika bra att vi vilar, Thomas lägger sej och sover och ja filosoferar.

 

13.40. öppen 5 cm nu Det går framåt hurra!!

 

13.50 Hon kommer enbart in och ska känna då hon ska lämna över och känner att hon vill ha en extra koll just då det gick fort med 1 cm. Hennes kommentar blir. OJ detta kommer gå fort du är öppen 8 cm!

Börjar väcka upp min karl som inte fattar ett skit. Men han förstår efter ett tag.

 

14.10 börjar krystvärkarna kännas den nya känner och japp fullt öppen. Får ligga på rygg, men då Noels hjärtljud blir sämre än de varit så får ja lägga mig på sidan. Detta var hemskt, Edan. hade satt  sej fel så jag var avdomnad hela höger sida och kände inte mina krystvärkar. Men 13.39 Hör jag skriket!! Får upp en vit kladdig bebis! En bebis jag trodde var en tjej då det såg ut så enligt mig! *Thomas hade sett direkt att det var en pojke*

 

3274 gram 50 cm lång och 36 i huvudomfång =)

 

Våran Noel Ulf Owe=)

 

Jag fick en liten reva men de behövde inte sy. Står även i papperen att han hade navelsträngen 1 varv runt halsen. Men inget de upplyste oss om.

 

Vi valde att stanna på hotellet en natt och åkte hem den 30de då han fått första okej stämpeln i rumpan!

 

 


Man börjar komma in=)

Ja ja börjar komma in i rollen som 2 barns mamma=) Haha mer och mer saker går på automatik. Läsa bok och amma samtidigt funkade bra, första 2-3 gångerna. men det är en början iallafall!

Nu på eftermiddagen vart ja sur och iriterad på thomas efter ett småtjafs om lampor så ja tog båda ungarna och mej och stängde in oss i badrummet. Skruttan badade och jag och noel duschade=) rena vart vi alla och så krångligt var det inte som ja hade trott=) Jag hatar nämligen att diskutera/tjafsa/bråka när thea är vaken. så försöker undvika det och ida lyckades jag=) Tror T insåg vad det var han gnällde på för har inte hört nå mer haha

Nu ska ja fixa sista på förlossningsberättelsen så kommer den=) Har lagt den på hyllan pga alla sjukdommar men nu är den klar=)


Tisdagen den 16 Februari 2010

NU är det 1 dag till Bf. Fast Noel är ju här=) 18 Dagar har han hunnit bli=) Min lilleman=) Det är även 1 dag tills vi får svaret... Imorgon vet vi. Jag är nervös. Är "glad" för alla sjukdommar så jag har inte hunnit tänkt nå mycket. Inte hunnit fundera sista dagarna. Hoppas så grymt på ett svar på under 5 milimeter. Då friskförklaras han.

Igår hann ja dammsuga 2 rum hurra! haha. bara resten kvar.

Idag blir det nog en dag i sängen igen. Thea är fortfarande inte pigg och jag måste verkligen plugga. Då känns det som detta är det perfekta=)

Måste få in bilderna från kameran! Jag har massor ju!!

Klarat dagen;)

Ja denna dag har ja överlevt. Och kan inte riktigt förstå vart det jobbiga som alla pratat om är?! Visst det är jobbigt när thea ska ha fokus under amningen, Men det får man hitta småknep för. Testade boktipset som ja fick och 1 gång har de funkat iallafall. Så vi får se om de fortsätter funka=)

Lilleman sover just nu, skruttan ser på musse.

Tycker så synd om skrot=/ hon är nu så hes så hon bara kraxar fram de hon vill=/ man hör inte vad hon säger=/

Nej nu ska ja skala och koka potatis blir sill och potatis med sås till midda idag och thea får köttbullar. Mums med sill=)

Blir en fullt upp eftermidda. Ev tvätt, posta brev, gå på affären, äta mat, städa, dammsuga och mysa med ungar haha=) Men det ska gå! När sedan barnen har somnat är de PLUGGA som gäller på hög nivå. Kan inte vänta 1 sekund till egentligen

Måndagen den 15 Februari 2010

Ja denna månad är min första dag hemma med båda ungarna och jag hinner blogga=) Haha. 

Thea är fortfarande riktigt dålig. så som hon var inatt har varken jag eller thomas sett henne=/ så inatt har vi sovit i sängen alla 4. Hon var riktigt tungandad, täppt och hes så det lät riktigt hemskt=/ Sedan vaknade hon stup i kvarten=/

Noel den lille börjar allt vända för=) vågar ja skriva så?!? Han har perjoder då han låter hemsk, men får bort det direkt och sedan låter han bra länge.

Måste komma på hur man ska få thea att förstå att lillebror behöver äta. Såfort ja ska amma så börjar hon totalvägra allt! Hon ska ha all uppmärksamhet då och hittar på saker hon inte får för att jag ska ta henne. någon som har nå tips? Då spenderar ja full tid för henne efter amningarna då lilleman endå sover.

Bortser man amningen och att thea vägrar ta alvedon/slemgrejs så är det en bra dag! *peppar peppar*

Nu ska ja nog försöka städa lite iallafall. Ikväll när dom sover blir det SKOLA i massor

När ska ja hinna ta fram dammsugaren haha

Ja det är den stora frågan känns de som.. Har försökt hinna städa idag, kommit en bit men har långt kvar, lilleman ska ha uppmärksamheten eller Thea. Har iallafall städat köket helt färdigt! Så något har ja gjort haha.

Imorgon ska thomas jobba=/ Jag är nervös. Vet att ja kommer klara detta finfint men är nersvös endå. Är smågrejer ja gruvar mej för som alltid. Hade dom inte varit så förkylda båda två hade ja nog inte varit lika orolig heller. Men men det blir en måndag hur man än vrider=)

Sitter och kollar bilstolar nu, insåg att jag är ännu mer begränsad än ja trodde pga vikten på barnen i dom!! GAhh Måste verkligen ut och kolla.

Nej nu vaknade lilleman och vill ha mat! skriver nog mer imorgon

Söndagen den 14 Februari 2010

Ja alla hjärtans dag. Ingen dag vi firar här hemma. Dock fick ja en gigantisk sovmorgon igen!

Natten var hemsk=/ Lilleman var "lugn" igårkväll. SÅ ja hade hoppet. När vi kommer in i sovrummet vägrar han ligga ner. La vi han så fick han jobbigt med näsan och vart sur på det. Stackars lilleman, efter att ha försökt flera gånger och det blivit samma reaktion så sa ja det att okej jag tar honom. Så fram till 4 inatt sov han på mej, då sov han utan  problem. Efter maten vid 4 och att skruttan kommit in till oss då hon hade jobbigt med febern och hostan så somnade han själv! Sov så sött där med filten på sig då vi fått kallt i sovrummet.

Efter det har ja varit vaken i perjoder, Maten ska ju serveras. vet att vi vaknade vid 7.30 och då åt han, sedan kom thomas in 10 och nu vaknade jag 12;) Men ikväll blir de sängen TIDIGT. Lika bra då ja måste orka morgondagen!

Thomas och thea funderar på att gå iväg på deras mys. Upp till basar och thea får plocka sitt. Dom har gjort det jätte ofta på lördagar, Men sedan några veckor är de bortglömt. så nu tar vi det en sönda istället=)

Ska även laga gomat!! Kyckling i ugn med grädde och bonjourost=) Mums säger vi=)

Nej nu ska ja testa lägga ner min sovande son och se om han fortsätter sova så ja får diska och röja i köket.

Tankarna går.

Ja jag har länge varit i valet och kvalet i mina tankar om att avsluta en bekantskap. En person som stått mig nära i många många år har ändrat sig massor. Och även om jag inte vill erkänna det så tär det massor på kroppen att gå och fundera, tänka och bli besviken gång på gång. Nu har jag inte hört något från denna person sedan i somras då jag ringde. Den personen har inte ringt mig sedan jag fyllde år för 1 år sedan. Enda jag hört är ett julkort.

jag har funderat fram och tillbaka länge. det gör ont i hela mej då vi haft "bra" kontakt hela min uppväxt. Dock om man granskar den så är frågan hur bra den verkligen varit.

Allt som hände i jul gjorde ondare i mig än vad jag trodde det skulle göra. Och igår kom det inte ens ett samtal. Så Denna person verkar ha gjort valet själv.

Kommer nu försöka göra allt för att lägga detta bakom mig. Försöka gå vidare rakt i ryggen och stolt! Det är inte jag som förlorar på detta. Det är snarare denna person som missar en hel del! Förstår inte hur man kan göra valet att missa allt som denna gör.

Är så glad över att jag gjort dom valen jag gjort och fått min underbart egna lilla familj! Samt kontakten jag fått till min Mor och Far. Sakta men säkert växer den mer och mer!

Kommer bli tuft, Men jag  behöver göra detta för min egen skull.

Min familj är mitt allt!!








Lördagen den 13 Februari

Ja denna dag blir inget som vi tänkt.Thea och thomas skulle iväg och kolla flygplan med bekanta. När thea vaknar 05.30 känner ja hur hon kokar. Tar tempen 39.4=/

Vi gick o la oss 00 inatt. 01 vågade ja mej på att somna, men thomas säger att han inte vågade somna pga att lilleman låter som han gör *vilket är dubbeltydligt då han inte väckte mig när han sedan gick till thea;) tror det var en blandning av oro och tvn som drog* 2.30 hade thea vaknat och vägrat somna om, dock hade thomas legat och slumrat till och från. 3 vaknade lilleman så då tog ja honom och matade och myste. han somnade om sedan utan problem. Näsan vart bättre där efter 1 men är nu lika dålig igen.

Nu ligger thomas i soffan och sover med huvudvärk. Körde in han dit vid 6 då det var för trångt i sängen och ja kände att de är bättre att dela upp sovandet så vi båda får sova idag. Så vid 9 ska vi väcka pappa=)

Hoppas Hoppas barnen är friska till månda... Iallafall en av dom. Känns som mina händer inte räcker till då Noel bara vill sitta upprätt på mej. Men det klarar ja även om dom är sjuka=)

Nej nu ska vi fortsätta mysa och se på firma fantasi. tror noel har somnat om

Blir en lång dag för lilleman=/

Ja lilleman är riktigt snorig idag! Man märker hur jobbigt han har det. Enda gångerna han är riktigt nöjd är när han får ligga upprätt på min överkropp med ryggen mot mig. Hoppas det går över fort!

Thea har någon konstig förkylning, märker av den på nätterna på henne men på dagarna är hon pigg. så vi får väl se om de lägger sig eller bryter ut!

Nej nu ska ja testa lägga lilleman i babysittern och se om han får bättre vinkel på kroppen där.

Fredagen den 12 Februari 2010

Ja nu är det åter fredag igen, och inte vilken freda som helst. Det är min födelsedag=) Dock känns de inte som så.

Igår fick vi datum för dopet. Tyvärr inte det datumet vi ville ha, men valet av präst väger upp för mycket, varit min dröm hela graviditetet att går allt bra vill jag ha E som präst. Och nu får vi det! Det innebär att Thea och Noel kommer vara döpt av samma som vigde mig och thomas=) Och allt kommer ha hänt i samma kyrka=)

JAg har en jätte snorig lilleman=/ Thea är också riktigt täppt och hes=/ SJukdommarna bara avlöser här hemma. Jag mår iallafall bättre. Men är fortfarande helt slut. Så ja står fast vid de jag sagt.

ALLT FRÄMMANDE UNDANBEDES. Inte för att jag inte vill utan för att jag inte har orken än. Är heldre ärlig än oärlig.

Ska bli kul att se om min karl kommer ihåg mig;) Han brukar alltid glömma mig nämligen;) Min pressent har ja redan fått. dock inte kunnat beställt än=/ Men hoppas ja kan beställa den snart och att hon börjar tillverka snart.

Idag ska thea och jag baka tårta=) Vi måste ju äta en tårta lilla familjen även om vi inte har främmande=) Sedan skulle hon baka till simon och stefan;) Efter lite prat så skulle även Sara och Seb få smaka;)

Här kommer en underbar bild *enligt mej* på Noel och grannens Simon. Han är 10 dagar äldre och dom kommer nog ha jätte roligt ihop om ett tag! Där ser man även hur liten Noel är=)



Nej nu ska jag fortsätta ha min bus mig så han inte får ner allt slem.

=/

Ja bröstet börjar bli lite bättre men det är inte mycket. Bus är inte mycket till hjälp att tömma det helt så tur jag har pumpen. Funderar på hur jag i fortsättningen ska lyckas tömma det utan att öka produktionen. Men ja vi får väl se lär bli pumpning trotts allt.

Nu sover Noel igen, han har magknip tror jag. vaknar jätte ofta äter och somnar sedan om. Han skriker tills han fåt maten också. Men det kan ju vara att han är extra hugrig idag=)

Thomas och Thea är hos grannen och leker. Jag tänker ta en till alvedon och se om ja kan få ner febern ännu mera!

Som det ser ut nu avblåser jag allt i helgen, inge roligt att ta emot främmande när man mår såhär! Då är de bättre att folk får komma senare eller så hoppar ja över det helt;) fyller ju trotts allt bara 21 så inge speciellt.

Nej godnatt på er!!

Torsdagen den 11 Februari 2010

Ja som de ser ut nu kanske de inte blir nå firande här i helgen.. Har garanterat fått en mjölkstockning, ska sätta mej och läsa massor om det nu!.

Naten har varit hemsk, varit helt borta och haft för ont för att kunna amma då ja inte kunnat sitta. Men det löste sig endå. Men kommit på att jag inte är redo att ta till flaskan för lilleman än! Vilket strul på nätterna!! Mjölken ska värmas, den ska bli lagom varm, man ska ta rätt mängd och ja jag vart galen. Stackars gubben fick springa som en tok inatt. Sedan märktes det att han var ovan/inte gillade flaskan men de gick!

Nu ska ja läsa om stockning innan ja ska amma lilleman. Sedan blir de dagis för skrot och sängen föross här hemma kan ja tänka mej


nej snälla rara=/

Låt detinte vara en riktig stockning på gång=/ frossa, fryser, svättas, stort ont och febern känns som den är påväg krypandes=/ Hoppas hoppas inte det är så=/ vet inte hur mycket till jag kommer orka. smärta, början till svamp, mjölkstockning?! Ja snart blir han en ersättningsbebis om allt fortsätter. Vägrar dock ge upp än.

Idag for vi till barnens faster. Insåg att jag måste börja ta med pumpen om ja åker någonstans=/ Smärtan ja fick på slutet var inte rolig, och endå var vi bara borta 5 timmar och han tömde sidan innan vi åkte. Hmm hoppas det är stockningen som gör det om det är så att ja har en=/

Nej nu orkar ja inge mer. Är helt slut i kroppen. Ska bädda sängen med hjälp och sedan bädda nej mej och bus. Han ska äta lite till innan han kommer somna om ja känner honom rätt. Ligger nämligen med hicka nu.

Ja jag är tråkig... Snart orkar ja säkert bli rolig. Börjar gruva mej för helgen.... Kommer komma rätt många som det verkar. Vissa är de kul att dom kommer andra är mer krävande och då blir ja nervös hahaha=) Eller ja det är kul att alla kommer, hoppas bara ja kan hålla huvud i skackt. Tur jag har ett sovrum att gå undan och amma till och låsa in mej i!


Onsdagen den 10 Februari 2010=)

Japp onsda idag och vi har varit på vift=)

var in till BVC för att väga, mäta och få information=) Vi skrev även in oss alla där inne så nu går vi där hela familjen=) Enklast för mej då jag inte är så sugen på att åka buss till timrå med 2 små haha=)

Lilleman växer=) vägde nu 3405 gram är 51.5 lång och 36.4 i hattmått=) Dom tycker lixom oss att han är gul, men då det kom in en annan och kollade så sahon att benen, armar och mage är för vita för gulsot. så hon tror snart det är helt bort i ansiktet.

Fick även lite information om andningen och sånt då jag är livrädd sedan allt som hände thea!. Men nuhar ja mer info och känner mej tryggare.

Hon tyckte även ja skulle ringa 45an. Börja skänka mjölk redan nu. Hon tyckte mitt sätt att få till amningen var bra för då får ja till det. Hon kollade även och mina bröstvårtor börjar se väldigt ljusa ut så fick tips på en salva ja ska köpa och smörja in mellan amningarna mot svamp då det ser ut som det är de ja är påväg att få. Dock skulle ja avakta lite till och se hur de utvecklades.

Nu ska ja passa på att lägga omkull mej till 14. då ska vi hacka sallad, hämta thea och sedan fara till viksjö och hälsa på.  Trixie ska få sin pressent.

Nej nu måste ja mata lilleman innan ja somnar ha de bra!

oj 6 timmar!

Ja nästan 6 timmar var vi hos grannarna idag. kändes som max 2. haha=) Fick smsa ner min gubbe då ja insåg vad klockan var haha.

Dop planerna kommer närmare och närmare=) Imorgon ska ja fixa ett datum=) Känns skönt. Ja jag planerar allt tidigt. Men blir det det datumet jag och thomas har funderat på nu så är vi inte tidigt ute haha. Måste ju hinna beställa inbjudningskorten och få iväg dom haha. Men det ska gå=)

Nu ska ja ta min bus och mysa ner mej i sängen=)

Tisdagen den 9 Februari 2010

Ja tisdagen är här igen. Vart tar veckorna vägen?! Ja det fortsätter iallafall gå lika fort som förut. Trodde de skulle stanna av lite.

Idag hamnade vi uppe hos grannen, suttit där nästan hela dagen! Mysigt och roligt. Gick ner nu när lilleman skulle äta på vänster, behövde lätta på trycket lite innan han skulle äta. Vart lite skrik då ja var seg att gå hem men det gick endå=) Han åt och somnade sedan om hahah.

Min mobil är borta igen, inte för de gör så mycket då ja knappt kollar den. Thomas har mer koll på vad som händer på den än jag just nu haha.

Har kollat kyrkor idag. Blir den kyrkan ja vill ha om dom har nå datum som passar oss. Funder dock på att kolla om man kan kolla vilka helger vissa präster jobbar hahah. Jag har min favorit. Men ja alla präster är nog bra=)

Nu ska ja ta och diska och s eom ja hittar min mobil. Samt laga mat!


Måndagen den 8 Februari 2010

Ja idag är de måndag. Thea är på dagis för första gången sedan lillebror kom. Vi kommer gå alla och hämta henne sedan. Själv for vi iväg på birsta och köpte blöjor och lite sånt. Pantade även upp panten. Haha man kan bli rik då har ja insett. Men det är dock då man ser hur mycket dricka man dricker....

Jag insåg att vi gjort av med 5 paket blöjor snart till lilleman! Eller ja drygt 4 finns faktiskt någa kvar. Hur kan en så liten bebis göra av med så många?!

Fick även bra svar av libero. Vi ska posta ner 1 blöja så får vi tillbaka pengarna. Så det ska vi också göra ida.

Just nu är gubben istan på möte. lilleman ligger här. han borde vilja äta. Han åt kanppt något i bilen, dock tillräckligt tudligen.

BVC ringde också. Vi ska dit på onsda=) Hon frågade om hon skulle komma hit eller vi dit men då vi endå måste fylla i papper som ska lämnas in där nere så valde vi att åka dit. Och ganska skönt att komma hemifrån tycker jag även om de är en liten stund bara.

Thomas fick hjärnsläpp förut haha. Han sa till hon på affären att Noel var 9 veckor gammal;) HAha du skulle sett hennes blick, vi slapp dock smaka på omega 3 haha

Nej nu ska ja lyssna på svenska! Ha de super

Söndagen över=)

Japp söndagen är nu över imorgon börjar allvaret!

Idag har Noel duschat för första gången. Och han ÄLSKAR det. Thea badade i baljan brevid och han låg i mitt knä och duschade. Han bara njöt och njöt och njöt! Så har ja tur har ja 2 badälskare snart=) Dock tog de på krafterna tror jag för han somnade direkt efter lite mat och har vaknat och ätit 1 gång bara sedan dess haha=)  MAn får se hur ofta man behöver duscha han nu då han spyr som han gör=/ Lillemannen.

Nu ikväll har ja pluggat massor! Och ger mej inte än på en timme iallafall! E fick mej sporrad att ta tag i lite. Thea är på dagis imorgon så pluggar ja halva natten och måste sova då så är de inte hela världen;) Säger ja nu ida iallafall;)

Imorgon börjar vardagen thea ska på dagis. Jag ska hämta henne själv med noel då thomas är på möten då. Men det kommer ja klara finfint=) det är min inställning iallafall=)

Nej nu måste ja åter sjunka in i veden. Så jag får sova någongång haha

Måste också göra en sammanfattning

När fick du reda på att du var gravid? 9 Juni fick ja första svaga, men litade inte på det. digitala den 10 juni.
Blev det en chock? Det var helt omöjligt för mej att bli gravid då så ja en stor.
Hur gammal var du? Inte 19 som ja skrivit utan 20;)
Hade du mycket halsbränna? Ja massor på slutet
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nej inte alls. eller jo vart galen i gurka
Hade du mycket foglossning? Ja massor från tidigt
Hade du sammandragningar? Ja massor till och från sedan v 20 typ
Ditt sf mått som störst? 34-35 i v 36
Har du fått bristningar? Ja, tyvärr. Men kollar ja på  bus är de värt det=)
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag fick aldrig någon känsla då vi kollade. Dock kunde ja inte tro 4 UL.
Vad hoppades du på? En bebis som inte har problem med njurbäckenet.
Hade du mycket vätska i kroppen? Ja det kom sakta men säkert
Hur mycket gick du upp i vikt? Ingen aning då ja inte vägt mig sedan v 28. och då var det 12 kilo om man kollar de ja gått ner
Hur ser du på graviditeten idag? Oj som ett mörker som var värt det.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag hade egentligen bara ett önskemål. Att få känna när han kom ut. Och de fick ja!
Gick du över tiden? Nej
Födde du för tidigt? han kom i  37+1
När började din förlossning?Tisdagen den  26 januari enligt papperen.
Hur lång tid tog det? oj gick med förvärkar/värkar i 2 dygn som kom med 2-6 minuter mellan. men från vattnet togs tog det 5 timmar.
Vad tyckte du var jobbigast? värkarna från 10 -13.
Var du rädd för något? Hann som tur är inte tänka.
Grät du? Ja det gjorde ja. thomas höll också på att bryta ihop då.
Skrek du? ja innan edan kom. dock i masken;)
Tog du nått smärtstillande? eda och lustgas
Blev du sydd? Nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? Jag, thomas, bm och en sköterska
Hade du någon nära med dig? Thomas=)
Hur stor var bebisen? 3274 gram och 50 cm lång
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick den heta? Noel Ulf Owe
Hur ser du på förlossningen idag? Helt underbar
Var allting värt det? när ja kollar på Noel så helt klart!!



Bus får inte växa!!

Nej bus får inte växa lika fort som skruttan! Vill att han ska kunna andvända overallen han fick idag.! Men det visar sej!=) Ingen vet ju hur bus kommer växa=)

Thea skulle åka med i husbilen när dom skulle åka. Men som tur är var de inge grin eller något när hon inte fick.

Vi tog en promenad till affären och handlade lite. Så nu har ja istärningspåsar så ska försöka mej på det. Frågan är bara hur mycket en påse rymmer. känns inte som de kommer bli ekonomiskt i längden med dom då ja inte kommer fylla dom. Men som tur är var dom "billiga"

paket fick även ja=) dock får ja inte öppna det före freda. Jag är nyfiken!! Känns konstigt, för har inte känslan att ja snart fyller år.  Men någon tårta ska ja nog lyckas slänga ihop endå.

Planer för dop har börjat smidas här hemma, eller ja så mycket som att vi ska ringaoch kolla om kyrkan är ledig. Är en sån som vill vara ute i tid med korten som sist då vi var 6 veckor före. för då hinner folk planera då vi har ganska många långväga i släktena.

Nej nu ska ja ta o diska undan sedan fikat och sedan börja med maten tror jag=)

Söndagen den 7 Februari 2010

Ja nu är åter söndagen här. Insåg att snart börjar thomas jobba igen... På fredag. Redan imorgon står ja själv med båda två halva dagen. Men det kommer ja fixa=) Bara skruttelina får för sej att vara "snäll" medans lillebror äter. Men det hoppas vi på! Måste ut till birsta igen imorgon för att köpa handdukar och mera blöjor, inlägg. Haha lilleman förbrukar blöjor som bara den, och nu när vi var tvungen att slänga halva theas paket med blöjor så måste vi även köpa till henne, Jag ska dock ringa libero på månda och ifrågasätta. Känns som det måste vara nå fel på hela paketet.

Idag har vi diskat och plockat lite. Ska plocka mera såfort lilleman har ätit. Längtar till imorgon då ja ska ringa amningsmottagningsgrejen och få diskutera med någon utomstående. Dock känns de som ja kommer göra som ja vill oavsett vad dom säger. Fick en sån aha känsla igår. Dock är ju frågan hur ja ska nå det varenda gång utan pumpning/tömning innan han äter. Men det får vi se=)

Snart kommer barnens farfar hit. Ska försöka komma ihåg att ta kort idag. Kameran är nästan bortglömd.

Lilleman är 9 dagar idag=) Dagarna rusar iväg i en väldig fart=) Nej nu är de matdags=)

Lördagen slut=)

Ja nu är det slut på denna dag=) haft en underbar dag=) elin och jag tänker nästan för lika i massor! Skrämmande men skönt när vi pratar=) Lunchen var god också. Sill och potatis=)

Jag tror föresten jag kan äta choklad igen! Måste varit något annat ja åt samtidigt. Igår åt ja kakor med choklad på då ja "glömde" bort mig och idag vart det lite chokladpudding. Men vi får se vågar inte ropa hej. Inser vilken tur jag haft och har med det. Med thea kunde ja äta ALLT. verkar bli samma även denna gång *peppar peppar*

idag har han haft en riktigt sovardag. Sovit mest hela dagen. Dock vaken på mornarna och även lite inatt *gäsp*  Men inte som han var dom första dagarna. Men är så glad sålänge han sover på nätterna! Sedan får han vara som han vill på dagarna =)

Nu ikväll såg vi sommar med göran. Ingen super film men den gick att se och 9 kr var den värd iallafall. vi fick skratta några gånger iallafall=)

har hittar en ställning bus trivs i när han är grinig och ledsen. Är jätte glad för den och märks att han verkligen trivs där för han blir lugn direkt.

Nej nu måste ja sova. Länge sedan ja var vaken såhär länge! Mins det inte ens själv var ja påväg att säga. Får se när bus vaknar inatt och ska ha mat.

Just ja såhär lite "rolig" info eller inte. Men han har börjat spy=/  9/10 gånger efter maten spyr han. han får i sig för mycket för fort. Har även troligen insett hur ja ska få till amningen på vänster. Var en slump att ja insåg det ikväll så vi får se om ja kan fortsätta få det att funka om ja gör på samma sätt! Sprängfylda bröst och bus är ingen bra kombination ! Dock är ja nog helt 100 på att han suger rätt nu efter lite tips av grannen=)

Lördagen den 6 februari 2010

Ja lördag idag. Thomas och thea ska när som sätta sig i bilen och åka till thomas syster. Theas kusin fyller år så dom ska fira henne. Jag och min struliga amning stannar hemma. Går bra att åka ivägom det inte blir stojigt. Men är lite för mycket folk där för att ja ska klara av att få lugnet. Så då stannar ja hemma=) Monica fick träffa bus för 1 vecka sedan och trixie lär vara glad bara thea kommer haha=) så dom lär inte sakna mej=)

Elin är påväg hit så ska vi prata lite och äta lunch tillsammans. Dock får hon ta lägenheten som den är. >Den förfaller dagligen just nu! men snart är vi nog inne i rutin med även städningen haha.

Imorse tog ja sovmorgon. Ammade noel vid 7 och gav han sedan till thomas och somnade om haha. Han har sin första vakenperjod då.

inatt insåg jag hur bra jag har det. Att jag inte ska klaga! Jag vaknade och ammade 00. 2, 4 och 7 om mitt minne inte sviker mej. 00, 2 och 4 fick jag sms svar av en vän. Hon hade inte fått somna någon av gångerna som ja förstod det=/ Önskar så man kunde göra något för att hjälpa och underlätta! Men vad?! Sänder mina tankar och en stor kram!

Just ja CSN är snabba haha. Noel föddes den 29de så för 1 vecka sedan. Igår då det var exakt en vecka sedan han föddes hade ja fått nytt beslut om mitt bidrag! *tilllägg för att jag har 2 barn* Jag har inte ringt eller något utan dom sköter det med hjälp av skatteverker. Märks att det inte är FK vi pratar om iallafall haha=)

Nu ska ja försöka få lägga ner min son och sedan börja vika mera tvätt!

Fredag kväll=)

Ja nu är det åter kväll och jag är TRÖTT! thomas kusiner och moster var här nu ikväll=) riktigt trevligt=) Noel fick  en body och en dress jätte söt=) och thea fick en mössa=) Just ja en filt fick han också=) helt underbar är den=) sedan fick jag popcorn med socker på. ska bli intressant att smaka vad tyskar äter;)

Sedan hade även jessica fixat 4 proppfulla kassar med pojkkläder i 86/92 till bus=) var efter någon hon pluggade meds barn=) Gått igenom de lite fort nu idag och det är massa mysiga kläder och jag behöver inte bry mej om dagid garderoben alls=) Super super tack för att du fixade det=)

Idag har amningen gått riktigt bra på höger sida lite kladdigt men smärtfritt. NU efter en vödring/tömning utan att röra så gick det även hyffsat på vänster. hoppet är inte ute=)

Nu håller thomas på att bädda sängen=) sedann ska jag hoppa in i en snabbdusch och sedan blir det sängen=)

Imorgon blir det en lugn dag ich försöka kurera amningen ännu mera!


Tråkig bebis idag.

Ja idag har vi verkligen haft en tråkig bebis. Vid 11-12 någon gång åt han. sedan 14.30 och nu 17.30 Han har somnat om direkt efter varenda mål och en ny blöja. så idag har han varit en tråkig bebis. Undra om han tänker ta igen det ikväll/natt?! Det visar sej.

Idag fick vi ett telesamtal som förvånade både mej och thomas. Men ja vi får se hur de blir senare med det. Men det förvånade oss iallafal.

Insåg att jag är glad att ja tagit valet att inte följa med imorgon. hade aldrig klarar det. Synd bara att inte få träffa alla.

Känns som vi börjar bli delad här hemma. Jag och bus, thomas och skrot. Känns så fel. Så det måste ändras på. men är så svårt för mej att dra iväg sådär då vi inte vill ha flaska till bus. Men snart är det min tur att vara med skrot=)

Nu längtar jag efter sängen, tyvärr är de MÅNGA timmar kvar innan ja får besöka den tyvärr=/

Nu ska fikat fram främmandet är på ingång!

Fredagen den 5 Februari 2010

Idag blir lilla Noel 1 vecka=) denna tid för 1 vecka sedan låg jag öppen 4 cm och åt billys pirog. För att 1.5 timme ha en underbar son på mitt bröst! Känslan går inte att glömma!

Nu idag har vi inte gjort mycket. Tvätten är i tvättstugan just nu och thomas och thea är påväg och ska åka till thomas praktik. Han behöver skriva på nå lönepapper då han jobbade en dag. Sedna skulle han lämna nycklarna. Skruttan fick följa med så att inte tvättstugan ska bli för krånglig för mej, Räcker nog gott och väl med att ta ner 1 liten dit ner. Tur det är i samma hus!

Nu medans dom är borta ska ja se till att fixa lite härhemma. Behöver röjas både här och där samt att ja funderar på at  verkligen ta theas rumKan vara roligt för både henne och oss om det blir fint där inne en gång för alla;) Så hoppas Noel vill vara snäll och sova mest hela tiden nu;) Ser dock inte ut att bli så haha.

Grannen gjorde mej glad idag! Thomas ska iväg och köpa sprayfärg idag sedan ska vitrinskåpet fixas! ÄNTLIGEN!! Ni som känner min gubbe vet att det kan vara mycket ord liten verkstad. därför jag vägrat sätta upp skåpet blått för då vet jag att det kommer förbli blått och ja vill ha de svart! Nu kom granngubben och nu kommer de bli gjort=) Svart och fint!

Ikväll får vi även främmande=) thomas moster +kusiner kommer för att hälsa på och titta på bus=)

Nej nu ska ja börja. Lika bra så ja hinner något innan 14 då ja ska till tvättstugan om inte Noel ska ha mat just då!

Torsdagen över snart.

Ja nu är snart denna torsdag. Och jag har lärt mig 2 saker!

svärmor var här mitt på dagen, kände mig dock som ett lik vilket ja gjort hela dagen men det gick illafall. Hon hade med sig Bullar=) SUper glad så nu har ja bullar i frysen. Super duper tack svärmor!

Sedna for vi till siv och gunnar. Jag har en sån otrolig rädsla att  dom äldre i släkten ska dö =( Så ja försöker träffa dom så ofta ja kan. dock är de inte så ofta som ja vill. Kände att då dom inte kunde komma hit kunde vi åka dit. skulle endå iväg och handla blöjor. Dom var så glada att vi kom=) och siv busade massor med thea=) Sedan tog hon massa kort=)

Insåg också när vi var där att jag inte borde åka iväg med bus=/ Då ja känner mej så grymt osäker på amningen så vart det 1000 gånger värre när ja var borta sådär. Mest nu när Noel blivit så lat och inte suger. han har insett att suger han 1-2 tag så kan han ligga och bara svälja sedan för de forsar ur=/ Vilket gör att varje tag han gör gör ont, jag blir stressad, han blir stressad och det vart bara kaous! Nej när hemmet kommer ja hålla mej ett bra tag till.

Har dock satt ett datum för amningen.. Orkar snart inte mer och vill ha de att se som mitt "slutdatum" om de inte ändras. Vissthan är bara 6 dagar men börjar bli mer och mer minnen från theas tid. Vilket gör att både jag och han är stressad varenda måltid. Så vi får se hur de blir med allt. Det viktiga är att vi alla mår bra=)

Nu ska ja fortsätta med min svenska. har släppt alla måsten för att hinna med skolan ikväll.

Just ja igår 5 dagar gammal så släppte navelstumpen=) Nu är han en underbar bebis rätt igenom=)


Torsdagen den 4 Februari

Ja idag är det torsdag. jag skulle gå in i v 39 idag. Men så vart det inte! Ingen kan vara gladare än oss för det=)

natten var bra inatt med, sa förmycket igår om hans natttider. men dom vi hade inatt var inte fel dom heller=) 1.30 och 5.30 tror ja han vaknade. Är osäker. Sedan väckte skrot oss 7 och då var han vaken till 9=)

Idag skulle thomas mormor och morfar samt mamma komma. Dock blir det bara svärmor. Vilket jag är glad att thomas morfar på 80 år känner själv att han inte vill köra bil  när det är sånhär väder! Fler borde känna så skälv.

Svärmor kommer vid 12 och stannar drygt 1 timme. sedan åker hon hem igen. hon åker buss med gubben sin.

Jag borde börja baka. Fyller år om en vecka och vet av några som tänker komma så lika bra att ha fika färdigt. Hoppas bara det inte dyker upp för många oanmälda. För ja tänker inte baka mängder om de inte behövs. Så ja fortsätter hoppas att dom som funderar på att komma och fika /träffa noel och thea hojtar innan!

Nej nu ska ja vila lite innan svärmor kommer

Onsdagen är snart slut.

Ja det känns som om alla dagar är väldigt långa men endå korta just nu! hinner inte med om man kollar veckodagarna, men är trött på dagarna så tycker dom går segt. Jag lägger mej i tid, bus sover bra på nätterna och endå är ja trött på dagen, tror det är en stor omställning för kroppen=)

Idag har vi städat. Eller ja vi är snart klar. Lite tvätt som ska vikas + det hemska rummet som heter theas rum.

Thea har varit grinigare än grinigast idag. Antingen är hon påväg att bli förkyld eller så har hon bara en väldigt dålig dag. Hon tjatar om dagis massor. Vill leka med alla barnen och fröken.

Nu kokar potatisen på spisen och laxen är i ugnen=) Kan garantera att Noel kommer vakna bara för att maten blir klar;)

har insett vilken tur vi har med noel på nätterna. Undra om det kommer hålla i sig. Man kan alltid hoppas! Inatt åt han 21, 01 och 04 för att sedan vilja ha mat 06=)

Känns inge kul att ddroppa i lillemans ögon=/ men han reagerar inte på det så han skriker eller något så går bra endå.

Nej nu ska ja fortsätta=)

Onsdagen den 3 Februari 2010

Ja nu är vi utskrivna=) Känns SÅ skönt. Han började vara i ögat inatt märkte jag då hela ögat klibbat ihop. Björn på sjukhuset kollade och konstaterade att han rivit sig i ögat lillstackaren=/ så nu blir de dropp 5 ggr om dagen i båda ögonen=/ Men gulsoten behövde vi inte oroa oss för=) Så utskrivna är vi=)

Fick en jätte bra sköterska nu när vi kom och då läkarna var sen så studerade vi, pratade och diskuterade vi amningen. Hon sa att de kan bli problem även denna gång om inte mjölken minskar. För jag har på tok för mycket mjölk och hon sa att risken är stor att ja kommer få mjölkstockningar då det inte finns en chans i världen att han kan tömma brösten helt varje gång.

Han tar nu tag på båda sidorna utan problemet. på höger gör de ont några sekunder. vänster gör de ont hela amningen igenom. MEN då har jag sår där så det är inte så konstigt.

Pratade även med thomas om alla råd man får från alla håll och det är jätte bra råd. Men då alla är olika och alla har olika teorier så fortsätter ja köra på det vi kom överens om på sjukhuset. Lufta, pumpa, smörja och inte ta till amningsnapp än. Det har blivit bra så fort på höger så hoppet är inte ute. Hoppas bara som sagt mängden regleras=/

Oj nu vart de långt om bara amningen och sjukhuset.

Just ja han väger nu 3140 gram så han har gått ner och är nu påväg upp trodde hon=)


Stolt storasyster=)



Haha han fick tiger tossor påtok för stora=)



Söta syskonen myser i sängen=)



Insåg att ja mest har syskonkort haha=)


Premiär tur med vagnen=)

Japp nu har vi tagit premiärturen med vagnen jag och noel. helt underbar vagn! Så glad att ja köpte den! Hjulen var helt underbara! Dock måste ja ta om mitt barnvagnskörkort insåg jag;) Haha men de går fort hoppas jag;)

Gubben och thea är fortfarande på DB och leker med grannarna, Ringde nu och efterlyste att inte dom ska åka för sent just då skruttan inte blir rolig när hennes socker sjunker i kroppen då hon inte äter. Men jag har förberett allt för maten så ringer thomas och säger att dom är påväg så är maten färdig på 20 minuter=) vilket är samma som det tar för dom att åka hem.

MEN bara för det så kommer bus vakna precis när jag ska starta igång allt hahah =) Lär inte slå fel;)

Jag är så lycklig=) Har en helt egen underbar familj. Thomas, Thea och Noel=) Kan det bli mer perfekt?=) Så lycklig !

Premiär tur med vagnen=)

Japp nu har vi tagit premiärturen med vagnen jag och noel. helt underbar vagn! Så glad att ja köpte den! Hjulen var helt underbara! Dock måste ja ta om mitt barnvagnskörkort insåg jag;) Haha men de går fort hoppas jag;)

Gubben och thea är fortfarande på DB och leker med grannarna, Ringde nu och efterlyste att inte dom ska åka för sent just då skruttan inte blir rolig när hennes socker sjunker i kroppen då hon inte äter. Men jag har förberett allt för maten så ringer thomas och säger att dom är påväg så är maten färdig på 20 minuter=) vilket är samma som det tar för dom att åka hem.

MEN bara för det så kommer bus vakna precis när jag ska starta igång allt hahah =) Lär inte slå fel;)

Jag är så lycklig=) Har en helt egen underbar familj. Thomas, Thea och Noel=) Kan det bli mer perfekt?=)

Skola=)

Japp nu ligger Noel och sover så sött i vagnen brevid mej. Jag sitter med skolarbeten men tog en paus för att äta en pirog=)

Thea var helt exstas nu när dom åkte! Hon älskar verkligen drakborgen. =) Så fort amningen gått till sig så kommer även jag och Noel följa med dit=) Just nu vill ja inte sätta mej i situtationer så ja måste amma ute då det gör så ont. Men snart så är vi nog där=)

Någon som har nå bra tips på hur man fryser bröstmjölk bäst? Fick tipset av sjukhuset att frysa allt ja inte ger honom eller de som blir över när jag pumpar. Men är plastpåsar som hon sa verkligen smart? Tips motages gärna.

Nu börjar frågorna om kort bli väldigt många så ida lovar ja! Dom kommer in=)

Tisdagen den 2 Februari 2010

Ja åter är det tisdag.För 1 vecka sedan var jag på sjukhuset pga blödningen. nu sitter jag här med en liten bus=) Livet är underbart!

Natten var helt underbar! man kan bara hoppas det fortsätter så=) vi har en riktigt pigg pojke på dagarna, Har blivit 3-4 timmar minst som han är vaken och vill vara med.=)

Nu ska snart skrot och thomas åka på drakborgen. Jag ska sätta mig och dra ut alla sidor som ja behöver göra idag. Helst igår. Och sedan blir de plugg, plugg och plugg hela eftermiddagen! Låter det se ut som de gör här hemma ida så tar ja det imorgon=)

Tänkte ja skulle ta vagnen och gå på affären sedan=) Premiär turen=) men ska vänta tills BBH ringt först. =)

Har inte hunnit lagt in bilderna på datorn än men här kommer en av dom första bilderna på bus när dom torkat av honom=)



Jag kan inte vara lyckligare=) En underbar Man och 2 helt underbara barn! livet är underbart!

99 Bilder i kameran

Ja ja insåg att det ligger 99 bilder på kameran som borde läggas in på datorn och fixas. Dock ska orken infinna sej för det. Nu ikväll är ja trött som en gnu. Såfort thomas fått thea att somna och lilleman har ätit och somnat igen så ska jag sova! Hoppas det blir snart;)

Imorgon ska thea och thomas åka på drakborgen=) Då ska ja ta tag i skolan. Hoppas på en bättre natt inatt så ja orkar.  Måste ta tag i det nu nämligen.

Är även bestämt att thomas blir pappaledig till den 12 februari då börjar praktiken igen. Thea kommer vara hemma denna vecka med oss  och får sedan börja på dagis nästa vecka. Man märker direkt på henne nu att vi inte har våra rutiner längre. Nya rutider ska byggas upp men många ska även bevaras=)

Idag kom det ett samtal hit hem som gjorde att hoppet kom. Lite för mycket hopp men jag hoppas han får ett till samtal imorgon om samma sak!! Tänkter inte sluta hoppas, dock kan ja bli besviken.

Sjukan tyckte ja ska pumpa ur och ge så med kopp/sked på det bröstet han inte tar just nu, för när detär halvtömt så tar han det. Det som han inte behövde äta skulle ja stoppa i påsar i frysen och ha till senare tillfällen. Hoppet är inte borta för amningen heller!

Nu ska ja ta Noel som håller på att vakna=)

Både skrot och bus sover

Japp här hemma sover dom båda två. Jag borde egentligen också passa på att sova en stund då det inte vart mycket inatt men jag måste ringa lite samtal. Både fk och sjukhuset. Tänkte att ja skulle vänta ut dom nu till 13 med att dom får ringa. Men då ja inte fått nå samtal än så ringer ja själv. Känns som något inte helt är som de ska så lika bra att fråga och värka dum redan från start.

Här hemma är de noll koll på namn känns de som! haha vi börjar bli för många haha.

Idag ska vi inte göra något alls! imorgon blir det Drakborgen för thomas och thea. Jag och noel stannar  hemma och pluggar istället. Måste göras tyvärr=/ Men det ska gå bra=) Har ju kommit en bit på vägen.
Tänkte lägga in lite bilder ikväll=) Har massor i kameran=)

Måndagen den 1 Februari 2010

Ja man ska inte skriva bra saker.=/ Allt börjar mer och mer likna amningen med thea, sa bara poff nu så vart det ännu mer=/ Nu har lilleman börjat ta fel tag också då dom är så spända. Ska ringa imorgonbitti och prata med dom. För dom sa att ja bara kunde komma in så hjälper dom mej rätt igen. Så ja lär bli en tur på sjukan idag för att få hjälp med hur han ska ta rätt nu.

Lillbus ligger just nu i mitt knä och sover samtidigt som han bajsar. Vi vart "utputtade" ur sovrummet. Ingen hitt med 4 i sängen som min karl tyckte, Jag tog tom bildbevis på varför som han ska få se;)

Nätten i stort har varit underbar annars med lillemans tider. han vaknade 23, 02 och 0430 för mat. Sedan sover han gott.Eller ja nu börjar han vakna igen för det är ju ny blöja dags=)

Thea och thomas funderar på drakborgen idag. Kan vara skönt att komma iväg. Så vi får se. till 16 måste dom vara hemma för ja tror vi har tvättstuga då och vill inte fixa den själv med lilleman blir lite struligt! Ska endå ut på coop och köpa blöjor då ja tror bus inte tål pampers som vi har massor av. Men de visar sej =)

Just ja byebye choklad under amningen säger jag!