fredagen slut=)

Nu är fredagen slut=) Har lärt mig saker och också insett hur stor thea är haha. Insett att jag inte ska ta båda två själv om inte hon sovit midda och är trött!! Hahaha det hade kunnat blivit riktigt roligt... Men ja nu hade ja hjälp som tur var! Men hon var stor och duktig hela tiden förutom då hon somnade haha och då hon trottsade på ikea.

Hjälp vad fel det blir när man ser fel människor på fel plats. När vi satt i soffan på ikea och thea ritade så ser ja hur någon kollar. funderar vem är det och tillslut koplar det. Det är ju barnmorskan som förlöste mej hahaha. Det var riktigt riktigt fel att se henne där haha Hon ska ju bara förlösa barn;)

Fått veta en sak om schemat på skolan också *svär och spyr över det* Får se om man får någon rätsida på det. För nu känns det inte bra alls. Och ABSOLUT inte att det kom fredagen innan. Vi hade ju planer.

Noels säng är renbäddad... Funderar starkt på att ha honom där inatt.. Men vi får s ehur de blir. Beror på hur ja känner då!

Thea hade en myskväll ikväll=) fick se hela lets dance och dansade varenda låt med pappa=) eller nej 1 med mamma och 1 med lillebror men resten med pappa! Sötfisen=)

Nej nu ska ja leka mjölkko igen och hoppas noel somnar lite fortare idag då har var vaken mellan 18-21.30

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback