Måndagen den 8 Februari 2010

Ja idag är de måndag. Thea är på dagis för första gången sedan lillebror kom. Vi kommer gå alla och hämta henne sedan. Själv for vi iväg på birsta och köpte blöjor och lite sånt. Pantade även upp panten. Haha man kan bli rik då har ja insett. Men det är dock då man ser hur mycket dricka man dricker....

Jag insåg att vi gjort av med 5 paket blöjor snart till lilleman! Eller ja drygt 4 finns faktiskt någa kvar. Hur kan en så liten bebis göra av med så många?!

Fick även bra svar av libero. Vi ska posta ner 1 blöja så får vi tillbaka pengarna. Så det ska vi också göra ida.

Just nu är gubben istan på möte. lilleman ligger här. han borde vilja äta. Han åt kanppt något i bilen, dock tillräckligt tudligen.

BVC ringde också. Vi ska dit på onsda=) Hon frågade om hon skulle komma hit eller vi dit men då vi endå måste fylla i papper som ska lämnas in där nere så valde vi att åka dit. Och ganska skönt att komma hemifrån tycker jag även om de är en liten stund bara.

Thomas fick hjärnsläpp förut haha. Han sa till hon på affären att Noel var 9 veckor gammal;) HAha du skulle sett hennes blick, vi slapp dock smaka på omega 3 haha

Nej nu ska ja lyssna på svenska! Ha de super

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback