Så sugen på bio!

Ja jag och gubben insåg idag att vi är riktigt sugen på bio. Egentligen borde man försöka lösa det innan Bus kommer så man kan åka in bara vi 2 och äta samt se på bio, Men dom som känner mej vet att det troligen inte kommer hända då ja är dålig på att fråga om barnvakt åt skrot! Men funderar starkt på att försöka lösa det till den 23 då vi endå har barnvakt någon timme på dagen, får se om thomas kanske får ringa ett samtal imorgon och se om vi får tag på barnvakt över kvällen ev natten då. men får se. Mamma hjärtat blöder ju lite då;)

Nu är bus vagn färdigbäddad helt, det är tvättat och ilagt. Även täcke och kudden=) Dock måste vi köpa ett regnskydd. Och som gubben sa vi köper ett sånt gult fult men med reflexer hela alltet! Man ska synas! Vi har ju tom väst på thea när vi är ute och leker om de börjat mörkna minsta lilla. Reflexer är en billig livförsäkring!

Nu ikväll har ja och thomas haft vårat lördagsmys=) vi såg ofta på film varje lörda förut men kom sedan av oss men nu har vi bestämt oss för att ta upp det. Går alltid någon skitfilm på tvn. Man behöver få vara bara vi utan datorer och utan allt annat!

Snart är vi 4 här hemma hoppas jag. UNDERBART. allt ja känner i kroppen nu och psyket kan ja stå ut bara jag får komma fram till målet!! *dock säger ja inte så varje dag* Längtar så grymt efter att så vad denna lilla bus är för Person. Namnlös är han fortfarande=/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback