Oj här hemma händer det saker. Halva lä...

Oj här hemma händer det saker. Halva lägenheten minst är borta i saker. Sedan är hela lägenheten städad. Eller ja alla fönster väggar golv listes dörrar och sånt. Hela köket och hela badrummet. Som det känns nu är det golv i alla rum efter tömmandet kakel vid diskhon banken och frysen kvar! Kommer hinna detta galant! Får se när flytthjälpen börjar rulla in. 12 vet vi att alla kommer vara här några tidigare. Så nu får ni hålla tummarna att vi får nycklarna tidigare än 18 som är sagt


Fredagen den 30 Juli 2010

Oj här började morgonen tidigt!

5.10 ringde thomas telefon och han klev upp. jag insåg att jag kan ju somna om! 5.20 vaknar skrot så gick in dit tänkte ligga och dra mig med henne, men efter 2 minuter vaknar noel och vi alla flyttar in oss till stora sängen!

Thomas skjutsade vänner till tåget.

Sedan vid 8 for han och hämtade släpet. GIGANTISKT mot vad vi föreställt oss. Men det kommer bli bra endå!

Kom hem lastade kartonger och for ner med, sedan hem och hämtade skötbordet som nu har fått en ny ägare!

När han kommer tillbaka nu så ska vi åka ner till stan. Måste hämta parkeringstillstånd så man inte åker på nå fina böter i helgen... suck. Men det ska ju göras!

Sedan blir det 1 lass till i släpet sedan kör vi inge mer idag om jag får bestämma. får min karl  bestämma blir det nog lite mer.

Tyvärr känner jag redan av fogarna bak. och det blir inte bättre av mina vanliga ryggproblem. Men blir till att knapra medeciner i helgen!

Han hända att vi kommer stå utan internet några dagar. MEN isåfall så kommer upptaderingarna via mobilen, gratis sms har jag iallafall!

Ska bli en rolig men jobbig helg!

Sova vad är det? Haha

bild005 (MMS)

Sova vad är det? Haha


Barnen myser!

dsc00205 (MMS)

Barnen myser!


Torsdagen den 29 Juli 2010

Hann inte skriva nå mer igår.

Grannen tyckte det var okej att komma och skälla ut mig och tyckte vi skulle he thea på dagis. idiotgranne.

Sedan var vi på birsta lite. men fick åka hem då thea vägrade lyssna.

Sedan vart de packning packning och åter packning.

Det märks så väl på thea att vi håller på att flyttar. Att hennes trygga tillvaro rasar helt. Hon sover inte alls nå bra, är trött och grinig och ja almänt less. Visst 3 års trottsen har också satt sitt spår men märks även att det är flytten. Hoppas det går till sig i veckan!

Oj noel lir 6 månader idag! Min bus blir stor! förstår inte vart tiden tar vägen?!

Idag blir det fullt upp. Vi ska packa klart hela lägenhten, putsa sista fönstrena och börja torka.

Nej nu vill inte noel mer skriver sedan

Onsdagen den 28 Juli 2010

Igår skrev jag inget då jag var för trött. Sov knappt något natten innan typ max 1 timme. Men vad gör man! Nu har ja fått sova så är lite piggare iallafall.

Fick hjärtat i halsgropen nu på morgonen. Kollar klockan och inser att thomas borde vara hemma.. Ingen thomas i sängen. Inte heller någon thomas i soffan. Vart fan är han?! Ska precis ringa honom då jag ser hur fötterna sticker ut från theas säng! Han låg där inne.

Nu h ar jag en skrot som är riktigt sur så måste avbryta, hon har förstört thomas mus på datorn och hon ville spela..

Måndagen den 26 Juli 2010

Oj hjälp. Händelserik dag.

Ringde han som bor i lägenheten vi ska in i och fick veta att på söndag kommer han tömma sin. tyvärr börjar dom runt 17-18 på kvällen. Måndag kl 9.30 ska denna lägenhet vara tömt och utstädad=/

Vart panik här hemma. måste jag endå hyra massa släp packa fulla och låta stå? Runt 16 på söndagen senast vill jag ha denna lägenhet tömd så jag har en chans att hinna städa ur den!

Efter massa samtal till mackar i stan, till folk som ska hjälpa oss och till S så vart det fixat iallafall.

Vi får ställa in kartonger hos 1 person. Kartonger och lite möbler hos en annan. och det sista får ligga i släp. Dock behöver vi nu ha flytthjälp lördag, söndag och måndag. Men verkar som jag fått tag på folk=) Dock är måndagen folktom nästan men det ska gå endå.

Det jag tycker är jobbigast nu är kommer vi kunna sova där borta redan på söndag? Eller kommer dom ligga kvar här till måndag? Och kommer vi få in så mycket möbler som jag hoppas dit bort?

Har iallfall fått godkännande av han som bor där att medans dom tömmer sin lägenhet får vi flytta in våra saker.

Det roliga mitt i allt är att thomas börjar jobba på Tisdagen igen och då är de 4 dagar som han inte kan hjälpa mig nå mycket. Så jag hoppas på snälla barn där så jag kan få någon ordning alls. Vägrar bo i kartonger mycket längre. Håller på att bli galen på dom.

Så på fredag börjar min kära karl flytta kartonger och lördagen blir det lite möbler. Men allt kommer lösa sig det är jag säker på! sovplats åt oss är också fixad på söndagen om vi nu inte kan sova där borta.

Just nu känns denna flytt jobbig och jäktig. Men när vi väl kommer in där borta hoppas jag allt vänder! Då man kan släppa denna lägenhet och bara bry sig om den nya.

Oj ett helt inlägg om flytten men behövde skriva av mig!

En bra dag!

Har fastnat för en låt mins ej hur jag får in den här så bjuder på texten.
 Finns en del som jag inte gilllar men den får jag stå ut med.Jag har det bra, mitt liv rullar på
Ibland har jag tråkigt, vad sakta tiden går
Men oftast har jag roligt, då känns allting bra
Idag är en bra dag, idag är det bra

Tänk om man satte allt i perspektiv
Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv
Inte ha några vänner, familj eller nån hund
Ingen som bryr sig om en, ens för en liten stund

Men jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Varje dag dör det människor
Gamla och unga, stora som små
Sånt är livet, svårt att göra något åt
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Allting handlar om relativitet
Man jämför sig och mäter om så i hemlighet
Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst
Skulle vi nog märka, vi lever i en fest

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Jag vet inte om ni tycker som jag
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Nostalgi!

Gick tillbaka till sidorna längstbak med bilder och hittar lite bilder på skrot. tänk att hon varit liten!Söndagen den 25 Juli 2010

Godmorgon världen! här är jag igen! säg vart går färden? vart åker vi idag?

Hahaha bilden jag la in på thea som liten med tunika och allt är det många som utbristit "men vad har ni satt på noel för något" Samt " haha jag trodde ni satt på han tjejkläder". Så ja mina barn är nog lika varandra endå=)

Äntligen kom regnet. hoppas det fortsätter regna såhär LÄNGE! Dock tycker jag barnens kusiner kan få bra väder där dom är imorgon=)

Om 1  vecka hoppas jag så grymt att vi står och sksruvar isär sängar vid detta laget, samt packar tandborstar! Tänk vad när det är nu egentligen! Känns som igår då jag kollade på denna lägenhet och det var den 11 juni. haha. Ni ska bara veta hur glad  jag är över att jag började packa tidigt. Annars hade jag aldrig orkat!

idag ska vi ta en mysdag inne. jag ska hålla mig vaken och då behöver jag hållas igång. Så det lär bli både det ena och det andra gjort här hemma! Thea ville se prinsessfilmen idag. Så ja vi gör väl det då=)

Nej nu blir det frukost. sedan ska nog noel somna om igen=)

Tagit ett avslut

Japp nu genom flytten så har vi resnat förådet. och där nere hade jag allt som jag samlade på mig när jag bodde i järvsö. alla dagböcker, brev vykort och kort. Har nu tagit ett avslut på det och kastat dom grejerna. Nu när jag tänker tillbaka på den tiden så känns det inte lika tungt. var 1.5 år som var riktigt jobbigt.

Men jag är glad att jag hamnade där, att jag fick chansen innan det gick för långt. för det hade det säkert gjort. Hade jag inte hamnat där så skulle jag aldrig varit där jag är i dag heller!

Har även börjat skriva ett brev som ska postas. dock blir det många långa tårar och känslor när jag skriver brevet. det brevet är ett avslut på en kontakt som alltid betytt mycket för mig. En kontakt som jag aldrig hade klarat mig utan när jag bodde i järvsö.

Kommer bli tuft att göra detta avslut. MEN tror jag behöver det. eller tror är fel ord jag VET att jag behöver det. Behöver få slippa pressen. För vem annars försöker jag bevisa något för??

Vet att jag inte skrivit nå mycket om min järvsötid. Men är det någon som undrar något så är det bara fråga. Jag är öppen och ärlig över det.

Thea är så glad över sina kläder. Hon älsk...

bild005 (MMS)

Thea är så glad över sina kläder. Hon älskar jackan hmm ja 75 kr så ska väl inte klaga. Hon som hittade den och ville ha den! Kan vara kul att slippa vara grå och svart majs


Passar på.

Ja nu är det lugnt här hemma. Thea var trött och ville se prinsessan på tvn. Och Noel ligger och sover i vagnen igen. Hoppas på att han ska ta ett långpass som han brukar kunna göra. 2-3 timmar på eftermiddagen.

Ja natten inatt var inte rolig- började innan 22 då skruttan fick växtvärk. Här hemma är det oftast thomas som duger när skruttan är ledsen och aldra helst på nätterna. Men igår funkade det inte, han fick inge alvedon, han fick inte prata eller vara nära. så jag tog det. Hon somnade om och sov 20 minuter efter alvedon och prat om giraffer och apor. Men Vaknade igen och det var bara jag som dög. Då jag får så grymt ont i ryggen efter för lång stund i hennes säng så lyfte jag henne till oss. Men 2 gav jag upp. thomas var snäll och tog med henne in till hennes rum på hans initiativ. Hon slockade efter bara några minuter tydligen.

Noel sov underbart inatt! somnade 19 som vanligt vaknade 22 och åt lite mat men inte mycket sedan somnade han om. Thea väckte han 2 men då somnade han om utan mat ens och vaknade mellan 6.30-7.30 mins ej nu! Helt underbart. Hoppas det håller i sig så man kan flytta in noel till thea snart.

Oj tänkte skriva mera men thea vill inte se film längrethea liten! i grymt förstora byxor! Jag tycker fortfarande dom är riktig lit varandrathea på båda


Lördagen den 24 juli 2010

Hurra natten var hemsk men den tar jag senare idag! Nu vill jag bara berätta

Noel skrattade påriktigt idag första gången jag fick höra det! Var verkligen sånt helt underbart riktigt skratt! Både han och skruttan har varit "sena" med just skratten. Men hoppas det släpper på honom nu!!

Nej nu har ja 2 supernöjda barn så nu blir det ännu mer pack/städ

Fredagen den 23 Juli 2010

Oj längesedan  jag bloggade nu. Men dagarna har varit späckade.

I onsdags gick vi ner till Sara och thomas och thea hämtade seb och gick hem hit. Jag och sara tog bussen in till stan för att gå på bvc. Gick bra dock hade dom inte så mycket råd om nätterna. Men nu i 2 har han sovit mycket bättre. dock har han blivit riktigt hård i magen men verkar ha börjat vända nu.

Sedan åkte vi hem hit och pratade och bara var.

Sedan när hon gått hem öppnade jag sista posten. Och vad fan transsportstyrelsen hade inte fått in mitt syntest.. Så jag och thea klädde på oss och åkte in till stan. tog en chansning och ögat hade tid åt mej. Fick dock svaret att jag knappt klarar mig... Men det är en annan historia jag klarade mig iallafall!

Sedan fick jag veta att det inte bara är mitt test som kommit bort..

Igår räddade svärmor oss så vi for på birsta. Handlade allt som kommer behövas nu i flytten. Är noels förvaring kvar och gardinstänger. men måste sälja hans skötbord innan jag kan köpa hans nya och stänger vill jag inte köpa innan vi flyttat och jag har måtten på fönstrena.

Sedan gick jag in på rean på kappahl och lindex. på kappahl köpte jag kläder som kostat 690 kr ordinarie för 174 kr. på lindex vart det trosor på rean till skruttan. Sedan vart det en tur rill media markt. Är så såld på mobilen. dock får vi se. är inte lika kär i priset.

När vi kom hem somnade jag och sedan for jag på party hos emelie. Så den 12 augusti är det mary kay party hemma hos mig. bara hojta om du känner dig sugen att komma.

Sedan däckade jag direkt.

idag har vi knappt gjort något. Jag har sovit konstant. och badat lite här hemma.

Har även insett att det blir glasögon all min vakna tid nu.. Har huvudvärk/migrän 3-4 ggr i veckan och det är inte kul! Så vi får se om detta kan hjälpa. Har även blivit nerbajsad;)

Nej nu blir det städning i köket

Såhär såg han ut när han skulle somna. Rör...

bild010 (MMS)

Såhär såg han ut när han skulle somna. Rör sig massor nu!


Haha sova vad är det?

bild001 (MMS)

Haha sova vad är det?


Tisdagen den 20 Juli 2010

Japp denna dag gick fort!

For och handlade imorse och pratade med en körskola. kändes tveksamt men endå rätt så jag gjorde inte så mycket mera. fick inte heller för den delen.

Vi handlade massor med konstig mat men det är mat. tur man köpte frukt också så hon får lite mera näring i sig haha.

Sedan fick vi lunchfrämmande av L. Efter massa pratade bestämde jag mig för en intensivkurs. Och vet ni vad? Nu är den bokad!! Säger dock inga datum än. MEN om jag behöver 40 lektioner så kommer det kosta 21900 med allt. men vi får se. Kanske behöver fler? eller mindre? Vart dock lite strul med skolor men har bestämt mig nu! Känns så rätt

Kommer mmsa in en bild direkt efter detta så får ni se vad jag har i sängen brevid mig haha. En vacker dag skulle han bli stark i ryggen och den dagen kom . Han vänder sig nu runt som bara den överallt. får se när han börjar ta sig framåt.


Här är vi uppe tidigt. Ska ta en tur till ...

bild009 (MMS)

Här är vi uppe tidigt. Ska ta en tur till en trafikskola och börja boka tider. Sedan handla lite mat. Ha en bra dag


Gillade inte filmen så mycket dock var de...

Gillade inte filmen så mycket dock var det en trevlig stund. Riktigt trevlig. Förstås dock inte åldersgränsen på den filmen. Jag hoppade till vissa gånger. Och enda kan barn från 7 år se den? Hoppas inte alla barn är lika lättskrämd som jag. Dom 3 första är bäst. Tack för en super kväll ! Att jag fick chansen att rymma


Bio Ikväll

Japp lite hastigt och lustigt vart det bestämt att jag smiter hemifrån. Blir bjuden på Bio! Behöver verkligen detta nu!ska se nya shrek! Det blir nog bra. lättsam och sånt!

Nu är köket packat. Vi har 1 kastrull 1 ...

Nu är köket packat. Vi har 1 kastrull 1 stekpanna 1 ugnsform och tillbringare kvar. Behöver jag säga att det blir tråkig mat nu i 2 veckor? Papptallrika och bestik att äta med. Men det är så skönt att det börjar bli riktigt tomt nu. Så vill någon bjuda på middag någon dag är vi inte sen att tacka ja. Haha. Har hämtat nycklar också så nu har vi alla till denna lägenhet hemma. Skönt! Nej nu blir det potatisbullar med sylt till middag.


Måndagen den 19 Juli 2010

Godmorgon!

Hade tur att jag pratade med S igår haha. Jag hade bvc tid en dag tidigare än jag trodde och hade skrivit upp. Haha jag kan allt ja;)

Har egentligen inte mycket att skriva. Så kör lite om barnen.

Vända sig spärren är helt borta på noel så nu far han runt på mage massor. Dock gillar han det inte så skriker såfort han kommit över haha. Han försöker sitta själv men det går inte så bra. 5-10 sekunder klarar han sedan tippar han. Han älskar att stå och hoppa! Lillprinsen. Mat är också en hitt! Morötter är extra gott, potatis och gröt är inte gott. Skulle gärna äta mamma och pappas mat jämt också! Han växer så det knakar, har dock inga sifror före onsdag. Han har även börjat " prata" ännu mera. hoppas det håller i sig nu!

Storskruttan då. Ja där händer det massor hela tiden fast på annat plan! Hon älskar att sitta med pärlor, åka bil och prata i telefonen samt laga mat. Hon älskar även att hålla på med sina dockor. Klä ut sig till prinsessa eller stor tjej är också roligt. Hon sover nu oftast hela nätter och mellan 19- 7-9 på  morgonen. Bara att få henne att somna själv kvar. Hon har verkligen blivit stor till sättet på riktigt nu sista månaderna.

Ska se om ja kan få nå kort på dom små idag=) Bjuder på denna sålänge.
Nu ska jag packa=)

Nu är det upp till bevis haha noel åt ersä...

Nu är det upp till bevis haha noel åt ersättning 11 mat nu 13 frågan är när han vill ha ersättning igen?


Söndagen den 18 Juli 2010

Grattis mamma på födelsedagen!

Idag började jag städa detförsta jag gjorde imorse. Kändes som att jag vill få det så s nygg det går att ha det konstant nu. Konstigt nog. Känns som vi bor i ett kaous hur mycket vi än städar. Men det är väl så det är.

Ska ta och hoppa in i theas rum nu snart och börja röja samt packa. INGET jag ser framemot! Hon har så grymt med saker. Men det ska bli kul i nästa lägenhet då man kan gå igenom allt och ställa sakerna där man vill ha dom från start. Här hemma har man tappat orken tyvärr.

Förhoppningsvis står vi och flyttar och bär om 2 veckor! Inte lång tid kvar alls nu!

Nej nu ska ja fortsätta och skicka ut familjen och leka i en lekpark=)

Söndagen den 18 Juli 2010

Grattis mamma på födelsedagen!

Idag började jag städa detförsta jag gjorde imorse. Kändes som att jag vill få det så s nygg det går att ha det konstant nu. Konstigt nog. Känns som vi bor i ett kaous hur mycket vi än städar. Men det är väl så det är.

Ska ta och hoppa in i theas rum nu snart och börja röja samt packa. INGET jag ser framemot! Hon har så grymt med saker. Men det ska bli kul i nästa lägenhet då man kan gå igenom allt och ställa sakerna där man vill ha dom från start. Här hemma har man tappat orken tyvärr.

Förhoppningsvis står vi och flyttar och bär om 2 veckor! Inte lång tid kvar alls nu!

Nej nu ska ja fortsätta och skicka ut familjen och leka i en lekpark=)

Suck nu är vi uppe i 600 typ. Ska sova och...

Suck nu är vi uppe i 600 typ. Ska sova och se hur länge jag får sova. Älskar verkligen min familj! Finns inget mer underbart! Trotts dessa nätter!


Lördagen den 17 Juli 2010

Oj full dag idag. Natten var kaous igen men det behöver jag kanske inte säga?

Dopet idag var underbart! Gofika och allt.

Noel äter som en häst. sedan han la sig 19 har han redan ätit 240 vatten. får se vart denna kväll slutar.

Nu har vi bokat resa!

Den 16 eller 17 september far vi från stan. Beror lite på när R vill ha upp oss. Kommer ta några dagar men vårat slutmål är några mil ovanför gällivare i tjo??? något haha. Kommer stanna till den 26 tror vi och då börjar vi långa resan hemåt igen. blir 80 mil enkel resa att fara.

Vi tog ingen semester nu i sommar så får se det som semester. Ska bli underbart! Vem vet man kanske får mersmak och nappar på erbjudandet efter att ha varit där?! Hahaha

Nu ska jag fortsätta packa lite=)

har städat ugn, plåtar, spis och facket under idag samt galler. Tog nästan 2 timmer men nu skiner den. Blir mycket enklare att göra rent det när vi flyttar nu!

Fredagen den 16 Juli 2010

Trött är vi idag. Thea hade inte väckt mig och thomas imorse då hon vaknade utan hade hittat choklad i något skåp i köket, tagit med sig noels leksaker och satt sig i sängen.. Hon åt chocklad och noel fick sina leksakser. Vilket betydde att vi inte vaknade förens efter 9 helt. Då säger skruttan " mamma jag har vaktat noel och ätit choklad medans ni sov" haha måste försöka sova lite mindre djupt.

Nu ligger det tvätt i maskinerna. Sitter och funderar på att plocka undan mer i våra garderober. Men vet inte det känns tidigt. Om 1 vecka kommer vi börja äta på papptallrikar hhahaha. Vi har så grymt mycket kvar sedan thomas fyllde och dopet så vi kör på det då.

Insåg igår att jag är "nära" mitt första delmål i vikten. Ska göra allt jag bara kan för att komma ner till den vikten tills vi flyttar. Men får se om ja lyckas! Kommer ju inte göra så mycket mer än räkna igen stenhårt och inte äta nå mer på kvällen.

Nej nu ska ja dyka ner i kylen. Kanske finns nå godare mat idag haha

Torsdagen den 15 Juli 2010

Ja nu ska vi se om ja får ihop nå rader. Nå bilder på skruttan lyckades jag inte få!

Kom på att ja glömt skriva att jag har klippt theas lugg hahaha hon vart helt förtvivlad. Mamma sara ska klippa mig var allt hon sa! Haha skrotfian.! Men kunde inte vänta 1 minut till kändes det som då hon vägrar använda hårspännen! lite sne vart den säkert men den vart kortare iallafall. Insåg när vi badade nu att jag glömt lite så får försöka få klippa den tossen imorgon!

Imorgon blir det examensfirade. Ska bli kul att åka på och pressenten är redan fixad=) Thea ville också ge henne en pressent så det vart en extra haha=)

Undra vad man ska bjuda mamma på imorgon. Hmm potatisbullar vart dagens lunch hahaha. Något lite godare ska ja nog kunna bjuda på imorgon haha=) Synd pappa jobbar annars hade han nog också kommit=)

undra hur vi ska få tillbaka nätterna=/ Orkar inte med dessa nätter snart, går som i trans och vet varken ut eller in. Men det ska gå. Snart kommer vi nog gå åi väggen båda två snart.

Nu ska vi se något på tvn och bara vara. Behövs imellanåt mest nu då flytten tar mycket tid och även mycket plats i huvudet. Efter sista smset igår kan jag inte släppa allt längre så oron är tillbaka. Hoppas dom kan offra 1 rum bara i värsta fall=/

En lång dag har gått. Idag har vi köpt ...

En lång dag har gått. Idag har vi köpt våningssäng och även lämna tillbaka den. Vi har haft lunchfrämmande av mamma och imorgon kommer hon också och äter lunch. Natten som var var hemsk. 2 barn som var vakna konstant. Så fram till 3 sov thomas hos skruttan och efter det sov jag där inne. Men hennes säng är inte gjord för vuxna så jag kan inte kalla den skön! Nu blir det badet med barnen och sedan sängen för dom. Ska försöka skriva riktigt då. Ska även försöka hitta någon bild på skrot då. Men är svårt då vi inte får ta kort på henne just nu. Haha.


Nu blir det sova. Thomas har bekräftat min...

bild007 (MMS)

Nu blir det sova. Thomas har bekräftat mina tänkas. Har börjat få migränanfall. Hoppas så vi får börja sova snart. God natt


Onsdagen den 14 Juli 2010

Hallå!

Har insett hur smidigt det är att smsblogga. Haha nu lär det inte bli samma torka här. Lär komma en hel del mms också=) Så då kommer bilderna.

Inatt hade noel somsagt lite feber och imorse låg den på 37.3 så feberfri. Nu hoppas jag bara att det håller sig så. Hans utslag är snart borta dom med! Men kommer hålla mig från stranden och såna grejer ett tag till.

Förtvivlan börjar infinna sig. Min dosa är verkligen borta.. Roligt eller inte alls. Vill hitta den. vill komma åt pengarna där. Men men vi får väl se.

Idag blir det inte många knop gjorda. Är så grymt trött=/

nej nu får ja inte skriva mer

Hurra noel är feberfri. Pigg är han ocks...

Hurra noel är feberfri. Pigg är han också. Ligger i sängen och utforskar alla ljud han kan göra. Han har insett att han kan göra andra ljud nu och inte bara småbebis ljud! Nu hoppas jag han kan börja sova igen på nätterna! Skruttan är pigg och glad! Nu vill jag dock ha regn! Massa massa regn!


SMS-inlägg


Såhär pigg var noel mellan 23 och 00. Sova...

bild008 (MMS)

Såhär pigg var noel mellan 23 och 00. Sova vad är det? Lillprinsen hade 37.0 i temp 5.5 timme efter alvedon. Hoppas den är borta imorgon. Sov gott.


Tisdagen den 13 Juli 2010

OJ händelserik dag trotts att jag varit riktigt trött=/

Sover inte alls mycket på nätterna nu då noel strular. inatt var han dock feberfri men när han slog upp ögonen imorse var det 39.1 igen. så vart ingen tur till S idag=/ Nu innan han somnade hade han "bara" 38.6 Så han fick alvedon. Brukar inte ge alvedon under 39 om dom inte är påvärkad, men nu märker man att han lider av febern.

har kommit på när bästa tiden att blogga är. Det är nu då jag nattar noel. Haha han ligger ju endå bara där i sängen och kollar runt innan han somnar.

Idag har jag fått massor gjort! mer än jag trodde. Vi har fått ner stjärnorna från taket. UTAN fläkar! Många sa att vi skulle få gigantiska fläckar och att vi var dum som satt upp dom. Men nu är dom borta utan några skavanker.

När jag tänkte på det kom jag på att när skruttan var 1.5 fick hon ett silver/svart kök i plast i julklapp. Det var många som sa att det snart skulle vara sönder, att dom gav det ett halvår och sånt. Thea är nu 3 och det är lika helt fortfarande. Ganska kul när folk tror dom känner andras barn=)

Sedan har jag insett var stort vardagsrummen i dessa lägenheter är! Märks inte att vi fått bort alla saker där inne;)

Snart är jag fäärdig och om 2.5 vecka flyttar vi!

Verkar som det löser sig emd nycklarna också

Måndagen den 12 Juli 2010

Oj inatt sov jag inte mycket. Tur thomas var hemma imorse. Ringde vårdcentralen och fick komma dit. thomas åkte med noel då jag var så grymt trött. Sovit max 20 minuter i stöten inatt då noel skrikit massor.

Dom hittar inga fel på han mer än prickarna och febern, skulle avakta 3 dagar till och ge alvedon och sedan ringa om det var lika eller ringa direkt om det blir värre. Det lutar åt att det är värmeutslag. Nu börjar det dock bli bättre så långe han inte lutar sig eller ligger ner mot något.

Dock är han väldigt gnällig. tror det kliar för honom nu=( Gruvar mig för när thomas ska jobba om han fortsätter såhär på nätterna och är såhär på dagarna. Kommer gå under. Men det ska jag klara!

Idag vart vårat föråd äntligen klart=) Totalt vart det 5 kartonger och 12 sopsäckar samt massa smågrejer till tippen, 8 kartonger och lite saker till prio1 och massa kläder till en vän. Det kallar jag rensning. vi har nu 13 kartonger kvar och lite andra saker. Men absolut inte som förut.

Ikväll  ska sovrummet bli helt klart. Trodde vi var det men det flyttas grejer hit och dit nu när vi rensar. Haha funderar på att även göra klart vardagsrummet. Har lite småpanik över allt just nu.

Nej nu sover Noel så nu ska ja börja=)

Söndagen den 11 Juli 2010

Här går tiden fort ! har inte hunnit skriva heller.

Har haft främmande så ska ksriva mer om det imorgon.

Noel har fått massa prickar på armar, rygg, mage, bröstkorg, huvud och rumpa=/ Värmeeksem säger dom som sett det. Men nu börjar jag bli osäker, han har haft det till och från i 2 veckor, kommit sakta krypande, nu är det hemskt!

Nu idag insåg jag att han har feber dock tar alvedonen ner den hyffsat. Och han är jätte gnällig och inte sig själv.

Så imorgon kommer jag ringa vc för att få ett vettigt svar. söker man runt på värmeutslag ska man kontakta sjukvård vid feber eller om det håller i sig mer än 3-4 dagar. Hmm får se vad dom säger.

Nu ska ja dock sova. Om 3 veckor har vi antigen flyttat in i nya lägenheten, eller bor i resväskor=) Hoppas på det första altenativet.

En kompis hade roligt åt mig. Den första kartongen som ska bort och upp är det gardiner, gardinstänger, fönsterlampor och strykjärn i;)

Fredagen den 9 Juli 2010

Ja idag har vi badat påförmiddagen=) Eller ja först sov jag halva dagen då  ungarna inte ville sova inatt. tror jag vart väckt 10 eller 10.30. Skönt det iallafall.

Sedanvartdet som sagt stranden=) ville inte ha noel ute nå mycket då han fått värmeutslag så vi gick in nästan direkt men thea var nöjd=)

Sedan har vi städat lite och myst och lagat mat.

Nu kl 20 kommer en kompis till mig. Vi har paratat på internet och telefon i 4 år nu. Hon var med när thea föddes fast över sms och sånt. Vi bor drygt 70 mil ifrån varandra. MEn idag kommer hon barnen och gubben hit=) Ska bli kul=) Sedan får man boka en resa för oss upp dit. Men det är ju inte lite långt precis;)

Så imorgon åker dom vidare hem=) dom har hälsat på släkt i 08 land=)

Oj nej nu vill inte noel sova. ska testa byta kudde och bädda sängen igen han förstör den haha

Torsdagen den 8 Juli 2010

Nu är thomas ledig i 6 dagar=) barnen ville inte riktigt att han skulle få sova idag så från 10 har han varit halvvaken haha=)

Idag ska vi iväg och hämta fläkten=) har köpt en  takfläkt=) Känns skönt att den kommer upp på en gång i nya lägenheten=)

Måste ringa dinbostad. Jag glömmer det hela tiden=/ Måste boka min besiktningstid ska bli kul att se när jag får igenom den!

Måste iväg och köpa cykellagning också idag. blir nog lite brödköp på samma gång haha=)

Nej nu gråter noel igen Vi höres!

Just ja han sov 5-6 timmar irad inatt;)

onsdagen den 7 juli 2010

Full rulle dag känns det som=)

Imorse vaknade jag av något inte härligt, så fick väcka thomas som äntligen somnat, han duschade thea och jag bytte i sängen. Hon tar alltid av sig blöjan detförsta hon gör på morgonen. Och gjorde samma idag. bara det att hon för första gången på länge lyckats göra nr 2 i den;) Så jad et var en start som hette duga.

Thomas somnade äntligen om och dagen började=)

När vi väckte thomas så la vi noel brevid honom och jag och thea gick ner och hämtade kartonger ur källaren och började rensa. Har kommit på oss själva med att vi knappt behåller något. av 7 kartonger fick vi ihop 1.5 med saker som ska vara kvar. har lite kvar där nere men det börjar bli mycket tomt! Så skönt vi kommer hinna=)

Sedan har thea cyklat idag och jag tappade hakan. och bara trampade trampade och trampade, thomas höll på att inte ens kunna hänga med haha=) Sist trampade hon men inte såhär! Stora tjejen=)

Imorgon blir det storstädning av sovrummen, ska lyfta flytta och skura överallt känns det som=) Ska bli så skönt att få även dom rummen gjorde.

Just ja min tele har lagt av så har lånat en som  knappt funkar men har en iallafall. MEN har inga nummer kvar så ni vet. Ja det var kanske på tiden tänker nog många;)

Bilder

Ska se om ja hinner få in nå fler bilder innan noel vaknar. värmen tar ut sig på honom så han sover mycket på dagarna=/ Lillprinsen.


Lillskruttan plockade blommor hos min farmor=)


lillfisen leker med nappen!mina älsklingar=) Thea valde kläder själv;)

Tisdagen den 6 Juli 2010

Oj tisdag idag. Och vi har hunnit med massor!!!! Eller iallafall för att vara oss;)

Imorse for thomas och hämtade kartonger verkar som vi har 16 st till nu=) Hurra!

sedan vart d et frukost och påklädning innan vi gjorde birsta osäkert. var in på jysk och köpte tyg till stolarna. Sedan biltema för att köpa en häftpistol, billiga saker gillar vi;)Sedan  tog vi willys, ersättning  och blöjor behövde handlas.

Sedan hem igen, Började slita av tyget från stolarna och häfta på det nya. Jag trodde jag skulle klara det själv men med facit i hand hade jag inte gjort det då häftpistolen var riktigt trög att trycka på!! Men det gick jag slet och drog först och thomas häftade, sedan bytte vi. Så nu har vi riktigt snygga stolar enligt mej! och absolut mycket mycket bättre än förut! Nu är dom ren iallafall=)

Sedan har jag börjat lagt in tvätt i garderoberna, ska lägga in det sista nu. Sedan blir det duschen för mej och skruttan då vi klibbiga=)

Funderar på att lyfta upp noels säng sedan för att dammsuga där bakom=) Sedan blir det mera packning=) Lite till borde jag få bort=)

Här kommer bilder på stolarna. Skäms rejält för att läga ut förebilderna så får se om ja vågar lägga in dom...

Före:Efter:den ser sne ut men det är rakt=) är nojd=)

Hittade mera bilder på barnen skka försöka få ut dom sedan=_)

Härlig dag=)

Ja idag var det en härlig dag. Mötte upp simone och gick på tempo. Handlade fika till stranden även mackor då thomas tog dom sista imorse så vi bara hade hårda haha=)

Sedan gick ja in bredde mackor och gick ner till stranden=) Mötte upp simone där nere. Vääl där var vi i 2-3 timmar vet inte riktig när vi kom och gick. Mysigt var det.

sedan gick vi hem myst massoroch bara varit. har packat 2 kartonger till och städat som vanligt=) Börjar hända massa saker nu=)

Fick duscha noel efter maten idag;) morötter överallt haha=)

oj nu vaknar han. på återsende

Måndagen den 5 Juli 2010

Igår hände det inte mycket, var på tempo, var hemma städade, tvättade, bokade en fläkt, fick besök av e m och c och sedan middagslagning=)

Idag blir det stranden för mig och ungarna=) Ska möta upp S och C på stranden=)

KOmmer säkert ångra mig ikväll men då får ja göra det;) klarar inte av en till innesittar dag!!

Nej nu frukost så vi kommer iväg på tempo och handla lunchfika=)

Söndagen den 4 juli 2010

Söndag idag. Känns dock som måndag. Men det tror jag är för att thomas är och jobbar. Har insett att han jobbar väldigt mycket helger. Men inget som vi märker av så nu när thea har semester från dagis. Idag började han så nästa helg är han ledig sedan jobbar han 2 helger och sedan ledig 1 om jag inte missminner mig. Dock jobbar han olika varenda helg.

Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar igen=) Jag längtar! Ska bli så grymt kul=)

det är 24 grader ute nu och solen lyser med sin frånvaro. Om den fortsätter att lysa med sin frånvaro så kommer det bli en tur till en lekpark.  Har dock så ont så jag inte ens kan ha en tröja på axlarna.

Igår fick jag nå ryck o fortsatte packa. Nu är det 22 kartonger från lägenheten packad och 10 från källaren. Är minst 10 från källaren och beroende på hur jag packar 10-15 kartonger här uppe. Dock börjar det verkligen sina på saker jag kan packa bort.

Längtar så tills flytten, få starta om  och kunna sova. Är inte så  lång tid kvar egentligen. 4 veckor kommer gå riktigt fort!

Nej nu ska vi äta frukost här hemma=)

Lördagen den 3 Juli 2010

Nu är vi hemma igen=) Kom hem igårförmiddag.

Då handlade vi lite påväg hem och sedan vart det stranden=) Underbart=) var där i 2 timmar mös och lekte=) Dock vart jag en kräfta på halva kroppen.

Idag tog vi oss ut till havet igen=) är skönt att bara ha 5-10 minuter till havet och stranden. Kunna ligga där och bara vara se barnen leka=)

Dock vart jag ännu mer kräfta idag=/ hela benen på framsidan axlar, rygg och bröstkorg. Detta trotts 25 i solkräm. Gillar inte min känsliga kropp.  Så vad det än är för väder imorgon blir vi inne=)

Har börjat fixa bort saker också=) idag for ena bilstolen iväg och dammsugare, dataskärm. Sedan är det bara 2 grejer till J och 2 till E. Sedan är det nog bara våra saker. Måste börja röja då jag insåg att jag troligen får massa kartonger nu i veckan. Måste ha någon plats till odm.

Insåg att om 1 månad har vi en ny lägenhet=) UNDERBART=) Försöker packa allt som bara går men är tufft då jag tycker det är svårt nu när vi börjat komma dit vi är, det mesta som är kvar kommer vi använda sista tiden. Ser ut som vi har massor kvar att packa men är nog inte så mycket. Men ska börja i hallen och badrummet nu ikväll=)

Nej nu ska ja ta o äta lite gott och börja skriva=)  Ha en bra kväll=)

Nu är nog svärmor nöjd;)

torsdagen den 1 juli 2010

Ja här är det tomt. folk efterlyser tom mig på mobilen haha=) Gulligt!

Vi for till sulå i tisdags, skulle bara äta middag men vart bestämt att vi skulle sova kvar, igår skulle vi äta middag och sedan fara hem. märktes att båda gubbarna inte gillade den iden. så vi stannade en natt till.

Idag bestämde vi att vi skulle åka tidigt just då vi måste få ordning i lägenheten innan thomas börjar jobba igen och även måste ja fixa med lite papper. Sagt och gjort innan vi kom därifrån vart det bestämt att vi ska åka upp 1 till natt när vi städat klart;)

Så vi får massa dagar och nätter tillsammans! betyder så grymt mycket! Vem vet när det blir nästa gång. Sedan trivs jag så grymt bra där uppe. Lugnet, friheten.

Enda är att jag hittar faror;) Just nu är det björnar som kommer smyga på mig=)

Ett tips från mig, drick inte redbull om du inte är van aldeles innan du ska sova;) kunde inte sova! Haha

Men imorgon är ja hemma igen med ny energi fullt ut!!!

Har ingen mottagning nästan där uppe, därav mina dåliga sms och samtal. Men snart är ja tillbaka och du ligger ni farligt till=)