Trött=)

Japp nu är jag trött, blir nog en tidig kväll ikväll. Barnen sover sedan 40 minuter nu får man se hur länge dom sover bara;) Theas rum är iallafall mörkt nu=)

Skulle köpa mörkläggningsgrej till henne men alla var riktigt dyra! Inget jag känner att jag vill lägga ut pengarna på för 1 månad. Vet ju aldrig hur fönstrena är där borta, tyckte dom såg mindre ut men man vet aldrig. Men mamma hade ett par svarta gardiner jag fått låna! Helt superbra! Är inte kolsvart men bra mycket mörkare=)

Thea somnade gott ikväll, tror jag det efter att ha varit vaken sedan typ 2.30 inatt haha=) Hon började tjata redan 17 på att få sova. Hon vill så gärna att det ska bli måndag. Hon ska nämligen på drakborgen!

Nu när jag nattade skruttan så sa hon det "mamma varför ska inte seb följa med på drakborgen?" Hon och seb brukar nämligen alltid åka tillsammans dit med papporna. Pratade lite lätt med  Sara och insåg att thomas fick ta med båda om han ville. Ringde thomas och han inte ens fråga. Han tyckte jag skulle kolla om han fick följa med=) sagt och gjort går allt som  planerat nu så åker dom två tillsammans imorgon=)

Tycker det är så kul att se dom leka. Trotts att det är över 1.5 år mellan dom så leker dom verkligen med varandra, inte brevid varandra! Så fort vi träffas är det fullrulle från minut 1. Så har det varit LÄNGE!!

Min kärlek är verkligen enorm till barnen. Nu när jag fått egna så har jag insett varför mina föräldrar har gjort vissa val under min uppväxt. självklart för att det var det bästa för mej! Har aldrig skrivit ut det här men har haft en strulig uppväxt och bott på hem och såna grejer. Dock ej för alkohol och droger.

Är så glad över resan jag gjort i mitt liv. Annars hade jag aldrig varit den jag är idag och haft allt underbart jag har idag!

Nej nu ska ja sluta babbla=)

OJ!

Efter att ha pratat med thomas då han kom hem imorse så insåg vi att jag vaknat mycket tidigare av skruttan för 2.55 hade han fått sms av mej att alla barnen var vakna. Hmm något stämmer inte haha=)

Hoppas dom har kvar gardinerna, hittade till bra pris nu, annars blir det 350 kr på ikea...

Söndagen den 27 Juni 2010

Nu kan jag lova att det inte känns som söndag....

Noel vaknade 00 inatt och tyckte inte mamma skulle få sova. Vet inte riktigt när han somnade om men jag somnade nog runt 1.30-2. Vet inte riktigt då jag hade svårt att somna..

Kl 3.30 kommer min kära dotter in och säger mamma nu är det morgon och är jättepigg.. Henne rum var tökljust.. Försökte allt jag bara kunde med att få henne att somna om. Tillslut lyckades hon väcka noel.. 5 somnade noel om. Thea är fortfarande vaken....

Så såfort jag kan väcka thomas idag så får han åka och köpa mörkläggningsgardin. Hennes persienner gör varken till eller från just nu. Får se om man hittar några med till bra kostnad..

Kändes iallafall skönt att klockan var 5.45 så vi kunde kliva upp ur sängen. Hon fick nämligen inte göra det innan för ja ville att hon skulle försöka sova.

Kommer bli en lång dag idag. Hoppas på att kunna sova lite och att hon håller sig vaken hela dagen. ja jag drömmer verkligen nu men jag tänker ge det ett försök.

Få se det posetiva, diskmaskinen går nu på rening, skafferiet är snart färdigrensat haha. Hoppas bara noel sover ett tag till!

Ha en underbar dag i solen alla=)

Sälja växasängen?

funderar på att sälja våran växasäng och köpa en fullstor till thea. men frågan är om man ångrar sig? När noel väl ska sova i säng så känns det som det kommer bli våningssäng. men vet inte.

Någon som vet om någon är ute efter en vikare växasäng med stödbräda och madrass om dom vill  ha ? kanske kan göra valet lättare haha

Vart på bra humör igen!

Lördagen den 26 juni

har haft besök idag=) Mysigt var det.

handlade mat i morse och det vart billigt trotts alla städgrejer vi var tvungen att köpa!

Efterlyser flytthjälp sista helgen i juli alltså 30/31/1. bara hojta om ni är sugen;) Eller kanske sugen på att vara barnvakt åt en 6 månaders;)

Orkar inte skriva nå mer nu är inte på humör!

Fredagen den 25 juni 2010

Idag känns det som lördag, vi hade ju vårat "fira semester mys" igår.

Sitter för fullt och går igenom kläderna som vart medskickad hem från farmor=) Haha var mycket! Men hittar lite godbitar som gärna får vara i noels garderob sedan=)

Idag ska vi till mamma och pappa=) Ska bli riktigt mysigt att bara vara vi och umgås=) Ska ut till kovland också på dagen=) Blir god mat och ungarna kommer vara glada hoppas jag=)

Jag har massa fina kort på barnen i kameran=) Dock vill jag inte börja tömma den nu så jag glömmer den idag=) Vill verkligen ha med den=)

Nej nu har jag inte tid att ligga här längre. Måste börja packa så vi får med oss allt =) pappa kommer och hämtar oss. Fy vad jag vill ha körkort nu, slippa detta eviga hämtande och fixa skjuts

Torsdagen den 24 juni 2010

Om 6 dagar är det juli Sjukt fort det går!

Idag for jag och L iväg till birsta, åt lite mat, hämtade stolar och handlade lite mat. dock fick jag inte med mig något som jag skulle ha! Haha så det kan bli=) Men fick lite annat och frukost=)

När jag kom hem kom S förbi och hämtade ersättningen jag köpte åt henne, hon bestämde sig även för att ta ena stolen haha.

Funderar starkt på att vända skruttan i september=/ Har hittat en stol jag verkligen gillar så ja vi får se. Känns som det kanske är lika bra nu då hon trotts allt är så lång=/

Följde med sara ut ett tag så vi var ute över 2.5 timme iallafall=) Sedan vart det en tur till affären=)

Nu väntar vi in  pappa=) Thea tjatar om pappa=)

Kväll=)

Japp nu sover mina små=) Då vissa har frågat varför vi lägger barnen redan kl 19 på kvällen så tänkte ja bara berätta varför. Vi har fått in en rutin nu med att noel somnar 19 typ och thea lägger sig då. Vi har 2 små som är riktigt trötta redan då så varför hålla dom vaken även fast det är sommar? Man kan göra mycket och endå vara hemma till 19. Enda sedan skruttan slutade sova middag så insåg vi att hon är riktigt trött nu 19. VIssa kvällar frågar hon om hon får lägga sig redan 18.30 men försöker hålla henne vaken.

Sedan är det mycket för att skruttan inte vill somna helt själv, så då är det så praktiskt noel sover och jag kan gå in och natta henne direkt och sedan är kvällen fri. Alltså när thomas jobbar. När dom vaknar på morgonen? Jo dom vaknar mellan 6-8 Så det känns överenskomligt. oftast runt 7=)

Imorgon ska ja hämta stolar=) Sötisarna ska få nya. Funderar på att sätta noel i stolen direkt nu då han sitter så konstigt i actan. och smidigheten med den stolen är endå borta då varken jag eller thomas orkar lyfta han längre stunder i den. men vet inte om han är förliten?!

Så då kommer aktan få vara kvar ett tag till då jag ibland åker med andra och den är ju trotts allt smidigast då. Men vi får se hur han sitter i den=) Sedan blir det till att sälja den=)

Nej nu ska ja ta kryddskåpet=)

Onsdagen den 23 juni 2010

Hurra imorgon är det lön=) Dock kommer alla pengar försvinna på en gång tyvärr haha. Men har gjort ett fynd oc köpt 2 bilstolar=) så nu är det löst=) Sedan är de lite pengar hit och dit som ska iväg=) och räkningar... suck.

Idag var vi iväg till bvc. Noel är nu 7940 gram oc 66.5 cm oc 45 i hattmått=) Kollar man nu så är det 6 dagar tills han är 5 månader, och vi var iväg 7 dagar innan thea vart 5 månader oc då vägde hon 8070 oc var 67 cm lång. tycker det är komiskt att se hur lika dom är. Men man får ju se hur det är om 20 år haha=)

Allt med lägenheten strular. Men känner inte att jag vill/har råd att stå med dubbelhyra så vi chansar på att det kommer funka.. Hoppas hoppas. Annars är frågan vart man gör av 1 hel lägenet i några dagar haha=)

Nej nu ska noel ha mat så skriver mera sedan=)

Tisdagen den 22 juni 2010

Oj här har det varit tomt. har haft fullt upp.

Söndagen: Gick som en propeller fram och packade för fullt. Nu är det inte mycket kvar! Ska packa mera idag=)

Måndag:  Vi åkte till älskade farmor! Så fridfullt där ute! Älskar att vara där. Men även fast det är 4 år sedan farfar dog så känns saknaden så enormt där borta. Mest då man ligger i bäddsoffan där han alltid la sig, eller lägger sig i soffan och ser bilden på honom! Fick förlite tid med honom=/

Thea har maximal otur. för någon vecka sedan hade en myra bitit tag i hennes finger på dagis, hon som redan är livrädd för myror. Igår då vi var ute och gick jag noel och hon så börjar hon springa och är lycklig! glädjen lyste om henne. Helt plöltsligt vänder hon sig och och skriker i panik ovh är helt förstörd  allt hon säger är mygga i näsan. Jag höll först på att få panik men lugnade mig. Det svåra var att veta om den flög in i näsan eller inte.Men efter ett tag blir det bättre, varenda gång hon andades in nämligen fick hon panik. Men thomas ohc dennis kollade såg inget. Efter 15-20 minuter börjar hon nysa. och vet ni vad? Hon hade fått in en stor fluga i näsan...

Idag ska det städas härhemma=) känns som att städar vi riktigt kommer man se hur mycket som verkligen är packat, nu ser det bara rörigt ut.  måste få upp sakerna till prio 1 också...

är lite orolig för flytten, vi får nycklarna 1a ska vara ute 1a och dom nya ska in 1a..... hoppas hoppas vi får nycklarna någon dag innan.

Nej nu städa medans noel sover!

Fredagen den 18 juni 2010

Idag var vi ner till stan trötta som vi var. Thea ville hälsa på alla figurer=) först var hon blyg sedan släppte det=) apan "nicke nyfiken" var roligast=) vart dock besviken på "barbie" en tjej som gick runt i en rosa klänning typ.

Hurra har hittat motivationen till packning, flytt och planering igen tack vare en underbar vän! Super tack!

Ska göra om theas rum totalt, hennes vita byråer ryker och det blir en bokhylla istället=) då kan vi inte samla på oss lika mycket skit till henne=)

har även kommit på hur vi ska lösa noels alla grejer som lär bli *och som han redan har* Så nu svävar jag.

Har haft några tuffa dagar men så lätt som ja känner mig nu har jag inte gjort på flera dagar!! Allt tackvare vänner!

Imorgon blir det rensa och packning, ska ta theas rum tänkte jag! samla ihop alla puzzel och sånt och gå igenom det=) Sitter och funderar på vad hon verkligen leker med nu för tiden. Men det kommer jag nog på=) Hoppas bara allt går som jag vill=)

Måste få upp allt till prio också. less på att ha saker överallt och ingenstans. men det kommer bli bra!

Hoppas det blir fika nu i helgen! hoppas hoppas hoppas!!!!

Torsdagen den 17 Juni 2010

Torsdag idag, Imorgon är det Fredagsmys!!! Äntligen kommer det kännas så på riktigt. För imorgon kl 6.30 är thomas hemma och bli hemma tills på toesdag kl 0600=) Sedan blir de jobb hela midsommar för honom. Fina pengar=)

Noel ser man lite skillnad på, inte mycket, men för varje gång han får en blir det bättre och bättre. skönt iallafall.

Gruvar mig för förådet.. Måste iväg och köpa kartonger nu så man kan börja bege sig neråt. Men ja jag vill verkligen inte. Är verkligen kaous och för mycket saker. Men efter denna flytt är det troligen inte så. Förstår inte riktigt varför man flytt på flytt tar med sig samma saker som man fortfarande bara har haft ståendes?!

Sitter och funderar på om man ska ta upp alla kläder på fredagen och sortera det i storlekslådor. är tills noel blir lite större, och sedan på lördagen när skruttan somnat att man går igenom hennes leksaker som finns där nere. då är man en bit på vägen.

Måste möblera om hennes rum lite idag. Behöver nämligen ha ena hennes vägg till förvaring för kartonger.=) Men det kommer gå endå hon har ju stort rum.

har inte kört nå grejer till prio 1 än. Får ta och göra det imorgon istället. börjar bli less på kaouset nu=)

Nej nu väcka skrot=)

Förkylningsastma

Ja det verkar som noel har förkylningsastma. Att det är därför han blir så dålig varenda förkylning. Jag har kämpat för att få sjukhuset att lyssna och förstå mig. Att jag inte vill åka in och ut hela tiden då han blir förkyld men det håller inte att vara hemma såhär. Och idag då vi kom in fick vi en underbar läkare. Det första han frågade nästan var om vi hade någon inhalator och sånt. Så vi åkte därifrån med inhalator och sånt. Så nu blir det 6 ggr om dagen tills förkylningen är över. sedan blir det nertrappning 1 vecka.

Om han blir likadan nästa förkylning så är det förkylningsastma. Vi ska tillbaka om 2 månader ivilket fall och prata.

känns SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt att äntligen trodde någon på oss och tog oss på allvar och insåg att jag inte vill spendera tiden såhär!

Nu ska ja slå igen mina blå. vart inte mycket sömn inatt och vet aldrig hur natten blir då jag står själv med mina älsklingar=)

En stor förändring har skett! Känns som en lättnad och så skönt!!

Onsdagen den 16 Juni 2010

Nu är det illa, var påväg att skriva 16 april i rubriken. en känsla sa att det var det datumet idag, det måste ha tagit rekord. Men nu vart det rätt hoppas jag=)

Igår gjorde vi inte nå mycket alls vart mest less på sjukvården, men det förvånar inte.

Thomas ringde även lönekontoret igår, vi har gått och haft ont i magen både jag och thomas just vetskapen får han någon lön? vad får han isåfall? och allt det. Så igår bestämde vi att han skulle ringa. Och nu kan vi pusta ut! Han får pengar!

Sedan hände inte så mycket jag hade ingen ork och energie alls så vart inget packat under dagen. Är mycket noels hosta som "drar ner" mig. Hoppas den släpper snart.

Idag ska vi köra grejer=) Massor ska upp till prio1 och lite sånt. Ska bli så skönt att bli av med det. Men det lär bara komma nya saker som ska upp till. Men så får det bli. Börjar dock få ont om plats för kartonger, hur ska detta sluta?!

Ikväll jobbar thomas.=/ Vill inte somna själv. Tur man har barnen;) Thomas har sagt det att på något konstigt sätt lyckas alltid thea vakna på natten när thomas jobbar, så när han kommer hem är det fullt i sängen och han går och lägger sig i soffan haha=) Sedan kör vi in han i sovrummet när vi går upp;)

Turkisk peppar är farligt!!! Är fast nu!

Tisdagen den 15 juni 2010

Idag ska skruttan på dagis=) Som hon har längtat och tjatat=)

Idag vart det en tidig morgon. 5.40 bestämde sig noel för att nu är det morgon. Haha lillgrabben då=) Igår lyckades jag somna runt 22 redan. När hände det och jag kunde fortsätta sova sist?! Sov till 00 då vaknade noel, sedan 3 oh av thea 4 och nu noel 5.40. Får se hur länge skruttan vill sova. Max till 7.30 för mig =)

Börjar bli less på hostan igen, vissa dagar och nätter är han underbar! Medans andra så är det inte lika bra, och inatt var en sådan. Hoppas för noels skull att det blir bättre snart!

Nej nu börjar barnen kräva lite uppmärksamhet. Ska ta och börja klä på noel=) innan han somnar om igen=)

Min bank!

ja här hemma håller vi på och byta bank. Och nu har det strulat lite och dom har verkligen bra servis, man blir alltid bra emottagen även om man ringer 20 ggr på en dag. och som nu å dom inte vet hur dom ska lösa ett problem som uppstått så skulle hon ringa runt på avdelningar idag och kolla massor. så hon skulle återkomma senast 14.30 till mig även om hon inte hade nå svar och då lämna över till någon annan.

är så nöjd!

Nu sover äntligen noel så nu blir det packa vardagsrum=) Och alla prynader=)

Måndagen den 14 juni 2010

Åter måndag=) Dock gillar jag absolut inte måndagar nu för jag vet vad jag har framför mig! Men men. Bara stå ut. 1.5 månad kvar!

Jag vill åka på ikea! Behöver sänglådor till vårat rum, lådor till skafferit, galgar, och lite smågrejer=) Men ingen ide än. Dock vill ja handla allt det innan vi flyttar. Så jag får upp sakerna på en gång=) Men jag har tid på mig.

Idag hade jag planerat att gå ut och leka. men får se hur det blir, vädret är inte det bästa och vi glömde regnkläderna på dagis i torsdags. Men förhoppningsvis håller sig regnet borta!

Nu hoppas jag förkylningarna här hemma är påväg att ge med sig. Är massa hosta kvar bara. Tyvärr kan det sitta i länge igen=/ Tycker det är så svårt att veta när dom är "friska". Men snart är dom frisk hoppas jag=)

Nu 2 nätter irad har noel sovit mellan 19-07 och bara ätit 2 ggr. Hoppas det kan hålla i sig, i vanliga fall brukar det bli 3-4 ggr iallafall.

Nej nu kom skrot och vill mysa så kan inte skriva. Hon tränger in sig mellan mig och noel i sängen;) vilket betyder att vi blir 2 st på 80 cm typ haha

Trött!

Ja nog känns det att man har fullt upp iallfall!

Idag var vi ut en sväng, dock inge länge för skruttan ville inte vara med alls på noterna. trotts är roligt;)

Har fått massa gjort hemma=) skrubben är sågott som klar, köket har vi rensat ut hela så det vart 1 kartong till prio 1. 3 kassar med saker ur burkskåpet som åkte upp på återvinningen och sedan står de lite kvar som J ska få kolla på. Så nu är de bara att börja packa ner allt=) Eller ja 2 skåp har vi kvar i köket + lådorna. Men dom tar vi när thomas har jobbat, vart lite mycket i köket.

Ibland är det synd att man fått saker som betyder mycket. vi har massor av det i köket, konstiga fat och sånt vi aldrig andvänder men endå kan vi inte slänga det haha=) Ganska komiskt=) Sparade äväen 1 omaka liten kaffekopp och svärmor vet varför;) Lär ju få lite skit annars;)

Imorgon är det jobb för älsklingen igen. Så då står jag med båda barnen själv=) Eller ja själv ska ja inte säga han är ju hemma någon timme. Men med största delen=)

Tycker det är skönt när han jobbar, man får sin egna tid både med barnen och med sig själv=) och det viktigaste är att man får distansen mellan varandra=)

Dock gillar jag inte nätterna lika bra=/ Eller jo hela kvällarna och allt går bra, men inte att somna sedan själv. finns inte något värre! Mest inte i denna lägenhet nu. Finns förmycket som får mej att fundera och sätta igång hjärnan.

Undra om vi har fått nya grannar föresten, måste kolla upp det. var någon som gick där uppe vid 23 igårkväll så det lär bo någon där nu=)

Söndagen den 13 Juni 2010

Jag han inte förstå vart dagarna, veckorna, månaderna och åren försvinner! Går så grymt fort. Redan juni. Tyckte jag nyss räknade ner att det var 100 dagar till julafton.

Underart väder ser det ut att vara idag. Dock blåser det fortfarande! Ska gå ut hela familjen sedan och leka. Eller så kollar jag om Thomas vill ta med ungarna själv så kan jag packa packa och packa;) Undra när jag bor i kartonger?!

Nu vill jag ha 2 friska småbarn. Båda hostar och ibland blir noel jätte täppt. Hoppas det kan vända snart!

Ska försöka komma ihåg kameran idag. Så man kan knäppa lite kort för dom jag tog sist börjar sina;) Skönt att få in någon bild mellan allt=)

Vad ska ni göra idag?

Nej nu frukost, sedan organisera, fick 11 kartonger till igår, dock sånna man fäller ihop. MEN måste ha dom någonstans haha. Ska se om ja kan göra som sist. Bakom soffan;)

Bllir mycket flytt nu men det får ni stå ut med=) Är en sån lättnad

Dagen har gått

Nu har dagen gått.

I förmiddags trottsade vi vädret och gick och slängde alla kartonger vi hade innanför dörren. Sedan vart det affären för att köpa alla grejer.

Sedan kom hägge theas gudfar=) han hade köpt tingeling åt thea. Han vart poppis=) lika som när skruttan insåg att hon fick boxern med my little ponny av linda häromdagen! Hon var jätte blyg ibörjan men snart vart det bättre=) Märks att hon gillar sin gudfar även fast dom träffas så sällan=) Han stannade på midda=)

Nu sover båda barnen och vi har fixat hem dom första kartongerna. Känns skönt att ha 6 st iallafall. Imorgon ger vi oss in i skrubben här hemma. Då får jag någonstans att he alla kartonger ett litet tag iallafall, lär dock int få plats med nå många.

Mitt mål är att packa 2 kartonger om dagen. Så blir det inte jobbigt på slutet=)

Nu sitter ja dock i valet och kvalet, rensa byttskåpet i köket en gång för alla, städa städskåpet eller bädda  ner sig i sängen med en film med risk att jag sover väldigt fort?! Får se vad det blir=)



gillar denna bild trotts dubbelhakan!

Lördagen den 12 Juni 2010

Lördag idag igen då=) Veckorna går för fort!

igår när jag och barnen badade så insåg jag verkligen hur stor noel blivit. Känns som igår då han var med och badade och bara låg och flöt runt. nu "sitter" han med försöker ta theas leksaker och plaskar runt. Syns även på längden hur stor han blivit=) min lillskit börjar bli stor=)

Igår gick vi igenom papper. Fyllde 2 pärmar med papper som låg överallt. tror dock det är mera kvar att gå igenom. Vi har även gått igenom lite lätt vart jag kan börja packa också. Så nu har ja min lista så det blir enkelt att ta någon kartong per kväll så är lägenheten snart tom=)

Insåg att vi kommer ta bort skötbordsdelen på skötbordet nu när vi flyttar. Kan räkna hur många gånger vi använt det. Det vart som jag trodde och det var anledningen till att jag var så osäker om den. Men det bästa nu är att det är en bokhylla så det är bara göra om den och förfara lite saker i den=)

Det är folk som har efterlyst en planlösning. Så har målat upp en MEN den stämmer inge enligt skalor och sånna grejer. Men man får en övrblick på hur det ser ut!

Idag kommer theas gudfar hit och firar henne. Tänkte göra en tårta igen MEN börjar bli riktigt less på det. Så vi slänger ihop en marängswis eller hur det nu stavas=)

Nej nu ska ja börja fixa lite hemma. Har iallafall 2 kartonger jag kan börja packa i. Frågan är bara vart man börjar.. Tror det får bli skrubben så jag har någonstans att he alla kartonger sedan.

här kommer planlösningen



Det enda är somsagt att vi kanske inte kan ha sovrummen som vi vill men det löser sig=)


Fredagen den 11 Juni 2010

Nu är det klart=) Den 1 Augusti får vi tillgång till den nya lägenheten=) Var och kollade på den idag=) Riktigt fin och mysig. Visst vi hittade några minus men inga som vi inte lätt fixar=) Kändes bra att kolla på den och hade hjälp med som hjälpte till att se allt. Tyvärr blir nog inte rummen som jag tänkte haha. Eller får jag rätt så blir det så men både thomas och simone tyckte att det var jätte litet rum haha=) Så vi får se=)

Så nu blir det till att börja packa, tar man nån kartong om dagen är det snart klart. Dock vet jag inte vart jag ska börja då det är så långt kvar och vi andvänder ju massor! Haha Men det löser sig nog när man väl börjar=) har ett helt kök som går att börja med och rensa ur massa lådor och skåp lite här och där.

Känner mig så lättad. ALLT gick i hamn! hade helst flyttat redan månadsskiftet men nu har ja lite mer tid på mej och det blir nog bra så!

Nu håller ja på att laga mat! kyckling i ugn med grädde och vitlök samt ris och sallad. bra för figuren;) Tur jag börjat med dom andra tabletterna också som ska hjälpa till med den. *bara naturgrejs inge bantningsgrej*

var ute nästan 3 timmar förut=) lekte med sara, simone och tess samt alla ungar i lekparken och sedan gick vi på en promenad=) Strandpromenaden är verkligen underbar, varför har jag inte gått den på sommaren förut?! Haha

Nu ska ja återgå till köket och alla planer i huvudet. I mitt huvud har jag redan flyttat tyvärr

Söta skruttan=)

Skruttan är verkligen full av kärlek. Nu när noel satt hos thomas kom hon fram höll om honom och sa " Nolel vet du vad? Jag älskar dej!" Sötisen=)

Nu har vi gjort tårta=) Jordgubbstårta beställde hon med massa jordgubbar på=) Hon går och sjunger *jag måde leva jag måde leva uti hundrade årrrrrrrrrr* Haha Min stora skatt=)

L kommer och äter tårta med oss ikväll. Kommer finnas mer kvar om någon känner sig manad och vågar träffa 2 snoriga barn=)

Här kommer bilder sedan i söndas då thea öppnade lite paket=)





Theas fina dukning hon hade fixat=) vart ännu fler innan det var färdigt och blir samma idag=)



Noel häromveckan=)


Torsdagen den 10 juni 2010

Stort grattis skruttan på din 3 årsdag!

Undra vart åren tagit vägen?! Känns som det var igår jag låg på förlossningen och hade ont som bara den. Jag hade en lång dag framför mig! Men 20.38 kom hon ut och ändrade hela mitt liv!

Mammas lillskrutta=) Kommer nog alltid vara liten i mina ögon=) Fast hon har blivit så stor=/

Nu måste vi göra ordning oss och äta frukost=) Snart läkaren!



Världens bästa dotter och underbaraste storasyster=)



Vill bara visa=)

Denna fick noel av sin ena gudmor på dopet=) hon hade lagt i en slipover, sockor och en filt hon stickat, nappar, ankor och ett nappflaskeställ=) SÅ kul att få=) Bilder på alla andra saker kommer imorgon=)



mina läsare

Ja dom börjar hitta tillbaka=)

Imorgon blir en fullrulledag=)

Läkarbesök kl 8.30 på morgonen för skruttan. mer skriver ja inte här.

Sedan dagis för henne om det inte tar för lång tid där uppe. 13-16 är det tvättning som gäller! Har massor så hoppas att dom som har tiden innan inte vill tvätta haha=)

Ibland funderar jag. Jag trivs så otroligt bra i denna lägenhet, den är uppbyggd som vi vill och vi har börjat få möblerna som vi vill. Kan jag fortsätta stå ut som det är nu? Kan jag fortsätta må dåligt på kvällarna 3-4 dagar i veckan för att få ha kvar det vi har?

Dom jag har runtomkring mej som vet om allt skulle nog säga tvärnej att jag ska flytta och försöka fixa så jag trivs dygnet runt. Känner hur jag får något som hänger över axlarna direkt.

Det komiska är att detta är första gången folk inte är på mig om en flytt. Folk verkar förstå när jag berättar varför. Jag vill ju inte flytta=/

Noel är förkyld... igen.. Koksalt är våran bästa vänn just nu. LESS på detta. men han fick ju vara frisk i 1 månad nästan. hurra för det!

Nej nu ska ja lägga in en bild sedan sova=)



vissa bilder bjuder jag på;)

Onsdagen den 9 juni 2010

Ja nu har jag legat med huvudvärk i 3 dagar. Vart kommer den ifrån?! På kvällarna känns det mer som om det  är migrän. Så däckar tidigt nu för tiden.

Just nu så är det enda som snurrar i mitt huvud en flytt. Hoppas den lägenheten vi ska kolla på i  helgen faller mig och thomas i smaken. Vi har redan hittat 2 negativa saker med den, men det är såna saker som man kan stå ut med. Som att det inte är hiss. MEN då ligger den på 1 våningen istället. Mycket som kan avgöra är nog vart tvättstugan är. Och hur den ser ut. Hoppas på ett stort badrum så man kan skaffa en egen;)

Känns så grymt tråkigt, trivs så underbart i denna lägenhet. den är uppbyggd som jag vill, rummen ser underbara ut i uppyggnaden med dörrar och fönster. Det enda är att den gärna hade fått varit 10 kvm större;) Sedan var den nyrenoverad när vi flyttade in=) och det gör tyvärr att vi har större krav nästa gång vi flyttar.

Skruttan fyller år imorgon=) 10 Juni är ett riktigt speciellt datum för oss=)

10 juni 06 träffades jag och thomas första gången. Dock vart vi inte vi förens i augusti.
10 Juni 07 Våran älskade dotter thea föds
10 juni 09 Får plusset att jag är gravid med Noel=) Dock fick jag ett svagt svagt tvällen innan men det litade ja inte ett skit på=)

Får se hur den 10 juni fortsätter utveckla sig för oss=)

Nu kommer de några bilder till. Ska börja blogga mera på riktigt. funderar på att testa ansluta till mobilen också=)


stora tjejen dammsög själv=)



såhär såg det ut i sängen för ett tag sedan. trodde ja kunde neka att jag sovit men de kunde ja glömma;)



älsklingen och Noel i lördags=) noel älskar att suga på domdär fingrarna heldre det än nappen tyvärr.



älskade underbara skrot=) även det i lördags=)

Måndagen den 7 Juni 2010

Efterlyser bilder från dopet!! Ni som har får gärna maila.

Här kommer någon bild. skriver imorgon. Skruttan mår inge bra=/







bjuder på dubbelhakan;)




INGEN SOM HAR EN BÄTTRE BILD PÅ ALLA?=)



Fredagen den 4 Juni 2010!

Stort grattis Lilla Harry på 2 års dagen! Är så glad fonden kom upp i 5230 kr på 3 veckor! Nu får den ticka på!



Idag vart en hemsk dag, Men nu är den ordnad. Tack vare alla underbara jag har i min närhet så har vi fixat dagen! Verkar som vi blir många imorgon också så detta ska ja klara att fixa. Vill ni veta en hemlis?! JAg njuter för fullt nu då jag har börjat ta hjälp! Allt känns så enkelt!! Kan njuta och endå stressa! hahaha

många avbokar dopet i sista minuten. Känns riktigt tråkigt.

Idag var skruttan med i tidningen=) Sötnosen=)

Nu ska ja se göta kanal 3 och vika servetter=) Skriver imorgon och hoppas på bilder i massor då!!

Hoppas jag kan få mitt hår plattat innan dopet... Någon som känner sig manad av er som kommer vara där tidigare? Ifall inte E hinner?

Har bestämt mig idag. känns som ett helt underbart beslut=)

sitter på skolan

Japp nu sitter jag på skolan. noel sitter i bärselen och kollar vad jag gör. Han vill inte riktigt som jag idag men det funkar endå.

Vart inge gudrun skyman för mej då noel ej ville tillåta det. Skrek skrek och skrek så gick inte ens in dit.

Ikväll när jag kommer hem blir det servettvikning på full nivå=) Imorgon ska allt dukas och det absolut sista ska handlas. Är inte mycket kvar men tårtgrejer typ.

Lektionerna har gått bra idag. Än så länge iallafall. Är lite nojig över min redovisning jag ska ha MEN det ska jag klara av galant! Tror det är den jag har kvar för att bli godkänd! Inte mycket med andra ord=) Längtar så grymt tills veckan då omdömmena kommer. Vill veta NU!

Ringde och panikbeställde en till smörgåstårta idag. gästerna blir fler och fler trotts ett datum! Men men jag är för snäll.

Nej nu ska jag och noel försöka leta oss till klassrummet=) 2 timmar kvar sedan far vi! Hurra

Torsdagen den 3 Juni

Grattis svärmor=) För 3 år sedan satt vi i stekande sol och firade henne. Thomas syster sa att om en vecka har du barn *mins du det monica?=)* Och gissa vad? Om 1 vecka fyller min skrot 3 år=)

Här hemma är jag tröttare än tröttast! skulle upp halv men ligger fortfarande i sängen haha. Kan somna när som. MEN jag måste upp. Måste fixa iordning mig, noel. packningen, få med redovisningen och alla böcker! Men thomas lovade att hjälpa mig. Skulle väcka han 6 så skulle han göra allt med noel åt mig. Eller ja med mig.

Igår när vi hämtade skrot på dagis vart jag SÅÅÅ stolt. Dom berättade att hon nu drar igång lekar själv med barnen. Samt att när hon ser någon som är själv så går hon dit och frågar om dom vill vara med. Säger personen nej så är hon nöjd och går tillbaka. Säger dom ja så tar hon dom i handen och går=) Är så stolt över skruttan!!

Nej deetta håller inte om 1 timme ska jag fara. dags att kliva upp! Dock har jag ont i magen. tänk om jag glömt att göra något?!

Harry fyller 2 år på Fredag!

På fredag fyller Harry 2 år. Kämpar för att fonden till barncancerfonden ska komma över 5000 kr. Den ligger i skrivande stund  på 4880 kr! Nu tänker ni alla andra bidrar då behöver inte jag. tyvärr tänker många så 1 av 4 barn dör i cancer idag. Den siffran  måste minska!

Klicka på länken och skänk ditt bidrag, varje krona är viktig!! Skulle vara så kul att berätta för Elin på fredag att den gått över 5 000 kr! Målet frånbörjan var 1000 kr!

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Lilla-du/

Onsdagen den 2 juni 2010

Oj ja bloggen kommer verkligen i sista hand just nu har hänt massor.

Måndag:
Sara och barnen kom upp och fikade. Thomas och Seb hämtade skruttan på dagis. När hon var här fick jag ett sms om förfrågan om grillning. HURRA kände jag!! Så vi åkte till Elin, Anders och lilla Harry!!! var så grymt underbart att träffa dom igen, få träffa harry och bara vara! Som jag hade längtat.
Var där uppe till 21.30 tror ja. Då satt vi oss och for hemåt=)

Just ja thomas skrapade upp hela överarmen och axeln där uppe;) Mini moto är nog allt jag behöver srkiva;)

Tisdag:

Pluggade på förmiddagen, slängde ihop muffins då jag behövde rensa huvudet. Insåg hjälp mina bakgrejer är slut! Så var bara till att klä på oss och åka och handla. skulle endå köpa hem lite kompletering hem. När vi satt på ica fick ja samtal så kvällen vart ändrad!

Sedan tog vi en snabbfika hos simone. Jag skulle kolla in hennes garderob då min fantasi står still inför dopet och jag är stressad så vet inte när jag ska hinna handla något. Hurra hittade dopkläder=)

Sedan vart det timrå=) Hade en klipptid som jag åkte till. Vart super bra som vanligt. Så nöjd med mickaela som frisör och billigt är det att klippa sig hos henne. Hon är nämligen elev.

Blir bara mer och mer sugen på att rakpermanenta håret. MEN det är mellan 1000-3000 kr för att göra det=/

Sedan v ar klockan 18. då for jag med Linda ut och tokpackade hennes lägenhet. i 5.5 timme- 1timme så han vi massor på! Var hemma straxs efter 00.30.

När jag äntligen skulle somna, vem tror ni vaknar då? Jo NOEL haha. Låg vaken med han till 3 inatt.

Csn är snabb, ansökte i måndags, fick beslut igår på deras sida och idag hade mailet kommit=) Det kommer bli som vi trodde för thomas om inte bättre.

Nu ska antingen bara thomas eller alla åka och hjälpa Linda igen, min rygg och kropp sägr emot lite och ögonen går i kors. Men jag hinner sova lite till=)

Äntligen har jag något att blogga om.

Våran kamera är föresten borta=/