Trött=)

Japp nu är jag trött, blir nog en tidig kväll ikväll. Barnen sover sedan 40 minuter nu får man se hur länge dom sover bara;) Theas rum är iallafall mörkt nu=)

Skulle köpa mörkläggningsgrej till henne men alla var riktigt dyra! Inget jag känner att jag vill lägga ut pengarna på för 1 månad. Vet ju aldrig hur fönstrena är där borta, tyckte dom såg mindre ut men man vet aldrig. Men mamma hade ett par svarta gardiner jag fått låna! Helt superbra! Är inte kolsvart men bra mycket mörkare=)

Thea somnade gott ikväll, tror jag det efter att ha varit vaken sedan typ 2.30 inatt haha=) Hon började tjata redan 17 på att få sova. Hon vill så gärna att det ska bli måndag. Hon ska nämligen på drakborgen!

Nu när jag nattade skruttan så sa hon det "mamma varför ska inte seb följa med på drakborgen?" Hon och seb brukar nämligen alltid åka tillsammans dit med papporna. Pratade lite lätt med  Sara och insåg att thomas fick ta med båda om han ville. Ringde thomas och han inte ens fråga. Han tyckte jag skulle kolla om han fick följa med=) sagt och gjort går allt som  planerat nu så åker dom två tillsammans imorgon=)

Tycker det är så kul att se dom leka. Trotts att det är över 1.5 år mellan dom så leker dom verkligen med varandra, inte brevid varandra! Så fort vi träffas är det fullrulle från minut 1. Så har det varit LÄNGE!!

Min kärlek är verkligen enorm till barnen. Nu när jag fått egna så har jag insett varför mina föräldrar har gjort vissa val under min uppväxt. självklart för att det var det bästa för mej! Har aldrig skrivit ut det här men har haft en strulig uppväxt och bott på hem och såna grejer. Dock ej för alkohol och droger.

Är så glad över resan jag gjort i mitt liv. Annars hade jag aldrig varit den jag är idag och haft allt underbart jag har idag!

Nej nu ska ja sluta babbla=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback