Trött!

Ja nog känns det att man har fullt upp iallfall!

Idag var vi ut en sväng, dock inge länge för skruttan ville inte vara med alls på noterna. trotts är roligt;)

Har fått massa gjort hemma=) skrubben är sågott som klar, köket har vi rensat ut hela så det vart 1 kartong till prio 1. 3 kassar med saker ur burkskåpet som åkte upp på återvinningen och sedan står de lite kvar som J ska få kolla på. Så nu är de bara att börja packa ner allt=) Eller ja 2 skåp har vi kvar i köket + lådorna. Men dom tar vi när thomas har jobbat, vart lite mycket i köket.

Ibland är det synd att man fått saker som betyder mycket. vi har massor av det i köket, konstiga fat och sånt vi aldrig andvänder men endå kan vi inte slänga det haha=) Ganska komiskt=) Sparade äväen 1 omaka liten kaffekopp och svärmor vet varför;) Lär ju få lite skit annars;)

Imorgon är det jobb för älsklingen igen. Så då står jag med båda barnen själv=) Eller ja själv ska ja inte säga han är ju hemma någon timme. Men med största delen=)

Tycker det är skönt när han jobbar, man får sin egna tid både med barnen och med sig själv=) och det viktigaste är att man får distansen mellan varandra=)

Dock gillar jag inte nätterna lika bra=/ Eller jo hela kvällarna och allt går bra, men inte att somna sedan själv. finns inte något värre! Mest inte i denna lägenhet nu. Finns förmycket som får mej att fundera och sätta igång hjärnan.

Undra om vi har fått nya grannar föresten, måste kolla upp det. var någon som gick där uppe vid 23 igårkväll så det lär bo någon där nu=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback