Tisdagen den 30 mars 2010

Ja åter måndag=) Thea sov hela natten utan välling och napp. På dörren imorse hängde det en trumpet=) Känns som vi har en orkester hemma, trumpet, gitarr, trummor, marakas och microfon haha=) Fler instrument lär de bli då man har thea till dotter=)

Noel sov också bra i natt=) somnade i sin säng men fick komma över till oss när han skulle äta=) Sedan somnade både mamma och noel så han fick ligga kvar där=)6.30 slog han upp dom blå och vi gjorde morgon=) 7 gick vi in och väckte skruttan=) Hon älskar när lillebror väcker henne=)

Nu sitter skrot och äter apelsin. Hon åt en riktigt stor frukost före=) Men sedan ville hon ha efteråt och då vart de apelsin=)

Ska snart iväg och lämna henne på dagis. Hon längtar jätte mycket säger hon. Så hoppas det blir en enkel lämning idag=)

Ståbräda är underbart=) dock vägrar hon stå om ja drar men då har thomas varit med varenda gång vi varit ut. Så ska se om hon ställer sej nu=) Är så glad att jag köpte den! Värd vvarenda krona. Nu slipper ja sitta hemma när ja har båda, utan kan ut o röra på oss och hitta på saker=) Och det är smidigare än syskonvagn=)

Nu har thomas 2 dagar kvar. Sedan har han ingen praktik=/ Får se om han hittar något nytt eller om det funkar att få ett jobb för honom! Men det får allt utvisa, April ut ska han vara hemma iallafall om han så ska ta FP. Behöver det för skolan. Men from Maj får han gärna hitta på något igen haha=)

Nej nu ska vi borsta tänder och gå ner till dagis, Noel ligger redan halvt påklädd i vagnen haha=) Han vart jätte trött så då var de enklast än att måsta ta på han allt efter bara nå minuter. Skriver sedan och sak försöka få in bilderna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback