Torsdagen den 11 Mars 2010

Ja torsdag idag och denna dag har gått fort!

Dagen började 5. då vaknade noel och åt. sedan kom thea 5.30 Noel kaskadspydde x 2 innan klockan var 6 haha. sista gången kom det på hela thomas så det vart duschen. Känns hyffsat kul att få bädda om sängen 8000 gånger i veckan=/ Han hann spy 2 ggr till innan 8.

Vi vart för tidiga till dagis idag med så skruttan skulle få gröt haha. Måste börja gå senare, men fans nog en mening med det idag. För när vi kommer ner så kommer en mamma och hennes 2 barn som går på theas avdelning. När vi lämnat barnen så går vi tillsammans en bit och hon frågar då om ja ska följa med henne hem på fika. Självklart sa jag ja!. Så var där 1.5 timme sedan behövde noel ny blöja så bara att gå hemåt. Fick veta att många ur hennes dagis bor där runt omkring. Alltid roligt.

Tänk om ja vore så modig att bara bjuda hem folk. vad lätt allt skulle vara då!

Idag har noel mest sovit, jag har hunnit med lite nytta. slängt tvätt och bäddat haha. Men sedan vart de inge mer MÅSTE bli klar med lägenheten. Lyssnade på en sak på internet också som tog tid. sedan kom kära grannen ner ett tag! Var länge sedan och måste göras om oftare. fast nu får vi längre till varandra. Men endå inte långt.

Imorgon är det FREDAG!! Jag längtar så! Bara gosa med skrot och sedan är thomas ledig hela helgen=) Ska laga gratäng och steka kött har ja bestämt! Fårse vad dagens middag idag blir. Något gott är allt ja vet haha.

Nej nu vart ja toksugen på sjömansbiff.. kanske ska kolla recept o se om ja hinner göra de idag..

Kommentarer
Postat av: Sanna

Gumman jag hoppas att vi ses snart!!!

2010-03-12 @ 13:15:05
URL: http://metrobloggen.se/snowsrauser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback