Kväll=)

JA nu är det kväll=) Barnen sover men snart börjar alla vakenstunder för noel. Men from nu får han 2an och 1an blandat så hoppas det snart blir bättre! Har räknat mängden han ätit nu 3 dagar och den mängden han äter ska han inte äta. Så kan det vara så enkelt att han inte står sig på det? Ja det får vi se=)

Idag fick lilleman smaka morot för första gången! Den största hitten var storasyster som älskade den! Hon åt som en häst av det. Han fick lite på skeden satt o kollade svalde tog mer och samma visa igen. inte som då thea provade då det for ut och hade sig haha=)

provade även byta flaska till honom idag. Då jag hittat som går att köra i maskinen vilket ja tycker verkar bra även om man inte gör det ofta. Han tog den och sög och åt som bara den=) Och fort gick det=) 175 var borta på bara nå minuter=) Duktiga killen=)

Imorgon ska vi köpa bumbon=) hurra=) Ska bli så skönt.

Lilleman är riktigt pigg och vaken på dagarna=) Visst han sover mycket men är vaken destomer=) Mer än syster vid samma ålder. pratar som  bara den och är intresserad av allt!

Får se hur han reagerar på sprutorna på bvc imorgon. Ska även bli kul hur vikten och längden ser ut nu.

Thomas skrev alla papper idag. Bara drogtestet kvar och branden=) Han fick löneförhöjning också=) Hurra! Hans grundlön vill jag ha också haha=) Kommer bli en fin sommar=)

Nu ska ja lägga ifrån mej allt och bara vara=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback