Lördagen den 22 Maj 2010

Lördag igen=)

Idag var vi till stan. Kollade på clownen duffduff=) Eller ja han cyklade runt. Han ska ha föreställningar på Norra Berget i sommar så vi ska dit o kolla tänkte jag=) Hon träffade även Bamse!

Sedan tog vi våran picknick korg som innehåll ostbitar, skinka, rostbiff, prickigkorv, vindruvor, hallon och lite potatissallad. slog oss ner på en film på en gräsmatta. Thea njöt!!

Sedan gick vi till resebyrån och kollade priser på en resa. Hittade en så nu är ja kär!! Vill verkligen åka dit och som allt ser ut kan det bli verkligt i mars nämligen den 21 mars=) Men vi ska bestämma oss till augusti. Måste se om vi verkligen är redo och vågar. Engelskan suger!

På eftermiddagen myste jag och skrot i sängen och såg på bamse, vaknade 2 timmar senare. Noel och thomas hade slocknat i soffan haha så vi sov alla.

Tyvärr råkade skruttan kissa ner sängen. Gick lite för lång tid mellan att hon kissade och sov hon på det. Men det var snabbt fixat=)

Nej nu ska ja försöka sova. Har en son som verkar ha börjat sova över 23 målet som han vaknat som en klocka till förut. Får se när han vaknar inatt=)

Skriver imorgon! Hoppas dock på skitväder då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback