trött men endå

Ja jag börjar bli less på detta. är trött men endå inte trött. eller trött är ja men inte tillräckligt. borde sova massor då man aldrig vet hur gumman sover. hon är inte riktigt sig själv. och sne får ja ju ingen avlastning imorgon heller. suck stön. Men de ska ja nog klara. NU ska ju thomas jobba i 3 vändor så då kommer ja komm ain i det lite mera.

Men helt själv blir jag inte imorgon. Min kära lillebror kommer hit. ska bli kul o träffa han=) Men han stannar bara över dagen. Och det gillar thomas för då slipper han åka buss hem från stan haha. för då hgämtar pappa dennis påväg hem.

På freda kommer min andra kära lillebror hit=) Men han ska sova här=) så då får vi sällskap sen på lördagen fyller han år så jag måste väll försöka göra frukost på säng åt han! pust vad jobbigt. är inte nå bra på sånna saker.

Snart är de farsdag. undra hur man ska fira det. känns som gumman är liten endå för et. Men det är ju en hyllning till thomas. Skulle vilja göra doptårtan men har inte resept på den så blir väll någon vanlig tårta ett kort och kanske ett paket. beroende på hur ja känner=) Hmm undra om han jobbar måste kolla det bara för det. tror nämligen han jobbar hela dagen.

*dess springer till kalendern*

Jopp så var fallet han jobbar dag den dagen. så då kan man fixa lite då han är på jobbet. så nu ska ja inte nämna nå mer här ifall om han läser.

nä nu blir de sängen sovgott


image15

då är de bestämt!

Från och med den 26 november börjar vi äta efter gi metoden=) nu ska det bli bättre mat=) har suttit och läst massor nu och skrivit ut ett menyförslag på 14 dagar som vi ska börja till att börja med för att sen plocka ihop sitt eget. ska bli riktigt skönt. vet hur bra jag mådde sist jag åt efter det! så det blir det ett tag. men vi hoppas över fas 1 för gå ner i vikt på det sättet vill ja inte så vi börjar på fas två *vilket innebär ungefär 2 dagar man hoppas över haha*

det jobbigaste blir att komma ihåg o äta hela tiden. för det ska ju vara frukost, mellis, lunch, mellis och sen midda.

Blir massa massa.

ja undr aom de kommer någon o vill ha godis ida nu då vi har ju tillochmed köpt!

nä nu ska ja sitta o söka mer resept kram kram

o detta vart ju bra=)

Ja idag har ja gjort egen barnmat! köpte 2 kg morötter som jag kokade och mixade. så jag har sparat massa pengar på det. kollar man att 1 burk kostar 7 kr och jag fick ut 11 burkar. så skulle ja köpa alla burkar skulle det bli 77 kr. men nu köpte ja 2 kg morötter för 16 kr. så jag sparade med andra ord 61 kr på det=) riktigt smart=) hoppas hon gillar det också=)

Idag har vi tagit det lugnt och varit på ikea. trixat lite med maten till gumman också för o sänka kostnaderna. tror ja fick till det kanonbra=)

tänk att min lilla dotter redan är snart 5 månader. gud vad fort tiden går.

På torsda börjar thomas jobba igen=) så skönt! hoppas han blir kvar ett bra tag nu.

nä nu ska ja ta gumman

godnatt

ÄNTLIGEN IGEN!!

Måste bara få skriva igen=)

Thomas har fåt tjobb på kubal i minst 1 månad igen=) *jippi jippi jippi* svävar på små rosa moln! Eller är dom stora? haha

trött men endå pigg

Ja idag är man trött men endå pigg. vet inte hur ja sak förklara det. Tror det är bara för att man har ställt om klockan. Men det brukar ju gå till sej efter några dagar.

Igår var vi hos svärmor hela dagen. Thomas hjälpte henne att byta däck. Något måste han ju göra för att vi får låna bilen=) Så medans dom höll på med däcken så gick jag och gumman på ica. Lilla trixie följde med. Gu vad hon är duktig att gå för att bara vara 3 och ha så korta ben! Var riktigt roligt. skulle köpa chips och när ja hade tagit mina påsar såg jag hur hon kollade på mej. så då frågade ja om hon ville ha och de ville hon såklart=) så hon fick också en påse. Sen gick vi tillbaka=)

Idag så fick ja ett sms av svärmor där hon skrev att hon hade tagt fram kycklingfile och undrade om vi ville komma på middag. självklart säger man ja;) >ÄLSKAR min svärmors mat. så vi skulle vara där 15.30. Men redan 12 gick vi. för då ringde thomas syster eller hur de var och ville träffa gumman=) så då gick vi. så det vart en heldag hos svärmor idag igen.

Och imorgon ska vi iväg och handla på birsta. hon ska kolla på ett nattlinne=)

Idag har ja jämfört lite priser på matburkarna till gumman. Helt skjukt.. för kollar man ica här i timrå och ica i birsta så skiljer det 1,40 kr per burk. och det är ju mycket då det kanske går en 60 burkar i månaden som det är nu.

Gumman harju fått för sej att hon ska äta massor nu. så till lunch blir det lite "efterrättspure" och då blir det oftast 1 halv stor burk. sen till middag får hon 1 halv burk med morots eller broccolie pure. och sen efter den den halvan av efterrättsburken som blev kvar sen lunchen. och då får hon även gröt på morgonen oftast. men den gillar hon inte lika mycket.. så ska testa byta grötmärke. eller smak iallafall.

ikväll ska ja se ensam mamma söker. jag tycker det är bra. Jag hoppas att jag aldrig står där och är ensam. trivs så bra med thomas och älskar ju han jätte mycket. men man vet ju alrig vad ödet har bestämt men ja hoppas på detta=)

Jag har ett helt underbart liv har ja kommit på=) en underbar dotter, katt och thomas. vi bor i en stor ljus 3 ganska centralt endå. så ja man ska inte klaga.

NÄ nu ska ja gå o diska lite innan det är dags att väcka gumman och sen ta tag i alla syslor här hemma. finns ju alltid massor o göra.

Ha en bra kväll!


image14

Matvrak till gumma!

ja min kära dotter äter massor!! Men nu börjar det ge resultat. till middg idag åt hon 1 halv burk morot, 1 halv stor burk efterrätt och vatten till det. sen åt hon 60 ersättning! Första gången hon inte ska ha 150 direkt efter maten! Så det ger med sej. Ska börja stenhårt med gröten.

Haha sitter och skrattar med thomas nu vi kom på oss själva med att vi bara skrev upp vad vi gjorde hela måndagen sen vart det inge mer haha! <Men idag har vi skrivit kontrakt med avrandra istället. hoppas vi håller det bättre. måste försöka få in rutiner. måste ha det annars blir allt bara kaous som det är här nu!

har insett en sak tror fikagruppen håller på o spplittrar sej. så det återstår bara o se.

nä nu ska ja sova godnatt

oj lite o ta igen

Nu har man massa o ta igen o skriva. men har inte hänt något. i tisdas bjöd vi in oss själva till thomas mamma och åt=) vi hade tillochmed med oss all mat förutom löken=) Men sen hade hon slagit till stort. Köpt vinerbröd. men sen vet ja inte om pengarna tog slut eller vad det var;) för vi drack vatten till;)

igår hände inget alls tror ja. eller något hände nog men mins inte vad.

och idag har jag varit ute på massa promenader. blir säkert 3-4 timmar sammanlagt!
Var in på exit också. u va mycket fint. synd att man inte har pengar. gumman behöver verkligen pyjamaser. så man få se spar kanske in på något annat och köper dom.. lär sluta så. ska ju in på fika imorgon.

idag är förrsta gången som jag verkligen inte vill handla mat och sånt. gick bara runt i cirklar inne på affären. var bara tråkigt och jobbigt. och det är inte likt mej. men vi fick ihop allt vi skulle iallafall.

Idag har även gumman träffat en av alla sina pojkvänner igen=) haha lille william=) Han är född 1 dag före gumman. ganska roligt. men han var mer intresserad av gummans strumpor haha=) får köpa ett par röda strumpor åt han!

Jag är en jätte stolt mamma idag=) Gumman rullade från rygg till mage=) Tycker hon har varit sen med det för har för mej dom "brukar" börja tidigare. men hon har hunnit med massa annat istället. men gumman slog på stort. vände sej på mage några gånger sen helt plösligt fort hon till rygg igen=) så hon kan nu rulla runt helt! Gäller o passa henne nu!

Man känner sej som en stolt tupp när någon berömmer saker som gumman gör och kan=) för duktig är hon=)

sånthär gör en glad!

http://www.family.se/vi/1025506.htm


tack gumman!!

täänkvärt!!

Ledigt
Så du vill ta ledigt en dag?
 Vet du vad det egentligen är du begär?
Året har 365 dagar, men du arbetar ju inte varje dag.
Under årets 52 veckor har du ledigt två dagar varje vecka.
Då återstår det 261 dagar.
Du är ledig 16 timmar varje dag.
Det gör sammanlagt 170 dagar.
Då återstår det 91 dagar du kan arbeta.
 Varje dag tar du lunch en timme, det blir sammanlagt 48 dagar när du inte arbetar Då återstår 43 dagar.
 Du behöver heller inte arbeta sex röda dagar under året.
Det blir 37 dagar kvar.
 Varje dag tar du tio minuters kaffepaus. Totalt elva dagar.
Kvar finns 26 arbetsdagar. Sen har du förstås 25 dagars semester, det finns faktiskt lag på det.
då återstår bara en enda dag och den förstår du väl att du inte kan ta ledigt!!!! >

en rolig grej

ja ibland är man inte sams! Här hemma är vi lite osams om vem som gör mest och vem som latar sej mest så vi har kommit överens om att vi ska skriva prec ALLT vi gör *utom toabesök då* så ska vi se vem som verkligen gör mest. så det jag gör denna vecka ska thomas göra nästa vecka;) Gu vad mycket cs jag måste spela då *ler*

men har insett en sak, gu vad ja sover mycket=/ för så som ja sovit idag sover jag oftast om vi inte gör något.

men såhär ar det sett ut idag än så länge=)

Måndag!

 Dess:

 8,20-9,30 matade gumman,
bytte 2 blöjor, gosade, kollade Internet i 5 min.
9,30-11,10 sov.
11,10-11,35 låg i sängen och vilade
11,35- 11,45 klä på mej, fixa ersättning
11,45-1325 ute och går och äter.
13,25- 13,30 dator
13,30-1400 Natta gumman
 14,00 - 1620 sov
16,20- dator


Thomas:

8,20- 8,30 fixade ersättning, myste
8,30- 900 kollade mailen
9,00-9,30 Myste i Sängen *alltså med gumman och mej=)*
9,30-11,10 Spelade cs
11,10-1130 Kollade på tv
 11,30- 11,45 Klädde på gumman
11,45- 12,30 Spelade CS
12,30- 13,00 Åt
13,00-13,30 Tog gumman
13,30-14,00 Nattade gumman
14,00- 16,20 Sov
16,20-  ligger i sängen


med andra ord detta kan bli roligt att se vem som igentligen gör mest med grejer=)

ennu en dag till ända

ja då har man left denna dag också. Är så glad att jag lever.

idag så tog vi det bara lugnt på förmiddan för att sedan gå till thomas mormor och morfar och äta mat. hon bjöd på någon god förätt och fläskfile till varmrätt mums var det. gumman åt även hon en hel tallrik brockolie, efter det en halv burk päron/äpple mos. så hon hade aptit då=) Vad trevligt. sen slutade middagen i att vi satt oss i deras sköna soffor som för första gången inte var täckt med något lakan:) haha ja dom är för söta. sen fick vi våran bröloppspressent av dom. Vi får bröllopspressenter hela tiden. Vi som inte hade tänkt att vi skulle få några. Men man tackar aldrig nej.

EN sak vi fått mycket av är pengar. så nu blir det banken imorgon igen. men nu stt jag och thomas oss ikväll och filosoferade vad vi ska göra med dom som vi verkligtn vill/behöver. så vi tror att vi har enats lite. Det blir troligen antingen ett bänkdiskmaskin eller en tvättmaskin. Lutar mer åt bänkdiskmaskinen faktist. Men man får se. vi kanske ångrar oss innan det är färdigt.

ikväll var vi till bowlingen. träffade en från mamma gruppen där. det var ju skit kul=) hon var ju hur trevlig som hälst. at tman inte vågade prata med henne förut. Ibland är de bra att vara modig och våga gå fram. gick fram och bara sa det att du gick inte vi samma gravidgrupp? och jo det gjorde vi=) det roliga är att hennes gubbe jobbar på samma jobb som min gubbe jobbar på till och från=) sen att hennes lillpojk är född 1 dag innan gumman=)

Men gumman började flörta haha=) Hon höll handen och ville äta upp hans hand haha=) dom var så söta så=)
men det var itne bra att vara borta. gumman somade nyss så vi får se hur denna natt blir. hoppasd en blir bra.

nä nu ska vi försöka sova!

ha de super ni som läser=)

idag har ja tagit steget.

Idag har ja tagit steget och börjat skriva det jobbigaste brevert som finns. men endå viktigaste. Hoppas att jag vågar skicka det bara. men thomas får hjälpa mej med den biten=)

Ja idag har man haft främmande. svärmor, mamma, pappa och dennis var här och åt middag riktigt mysigt=) så då fick thomas en blomma, jag ljus och ljuslykor och gumman en badhanduk=) se bilden=) Är så kul när thomas bjuder på denna maträtt för hans er så stolt ut för ALLA gillar såsen=) och den är helt underbar. mums vill redan ha mer=)

Pappa trodde att thomas kanske skulle få komma tillbaka. kanske redan på tisdag. det skulle inte sitta helt fel. visst är det jobbigt utan han med gumman men det blir bättre och bättre helta tiden. man måste komma in i rutiner själv. nu är man ju som sagt 2 st.

Imorgon ska vi iväg till thomas mormor och äta gott=) hoppas jag iallafall=) funderar på att krångla med matstolen dit. men tar jag med den kommer gumman sova sej igenom allt. MEN tar jag inte med mej den kommer hon vilja sitta. så då är de väll lika bra att ta med mej den. är ju ingen romresa.

Nu sitter thomas i soffan och gosar med gumman=) så mysigt att se. när jag och gumman låg i soffan nu när vi såg på film så fick jag ett helt underbart leende av thomas och då kollade ja i hans ögon och såg en en gång hur lycklig han är!!! Prec som jag. Vi är en helt perfekt liten familj=) Jag trivs lixom han verkar göra=) Och gumman.

Just ja när vi åt pikade ja min bror med att jag trodde gumman hade mer benmuskler än han. men de fick ja sota han spände kroppen och ahde muskler överallt!!! Inge fett där heller. fusk! Tänk om ja hade det intresset.

själv fick ja ju höra häromdagen av min andra bror som undrade om jag var gravid igen haha. så vissa klädesplagg ska ja inte använda redan haha. Men nu har ja rensat ur garderoeben också och bara spart sånt ja kan ha. jag thomas och thea hade 8 sopsäckar med kläder innan det vart färdigt. 1 sopsäck med gummans ligger undanstoppat, 3 med mina kläder och 1 halv med thomas haha=) så vi har inte så mycket kvar nu=) men då ser man vad man har och hinner andvända allt=) Men gumman har fortfarande mest. och fick en klänning av faster idag så det är ännu ett plagg. haha.

Nä nu ska ljusen blåsas ut och vi ska dra oss mot sängen. hoppas jag kan sova itid idag. måste ut o röra på mej! uff

jaja sov gott för det ska jag göra=)
*hurra 116 sidvisningar idag;) någon som varit ivrig;)??*

image12

gummans nya sovstil


image13

inte thomas

Måste bara berätta att det förra inlägget inte har något med min älskade thomas att göra!!!

Så här hemma äe vi lika lyckliga som man och hustru=)

Fan vad besviken jag vart nu=/

Ja ibland rasar hela världen. du som har varit så duktigt varför? Hur trodde du att ja inte skulle märka något? jag såg/kände det direkt. du var inte den du brukar. Fy fan vad besviken jag är=/ Du har lovat. Lovar man så håller man det också=/ Nä nu sjönk du. ska man måste vara orolig V ARENDA dag nu? för att inte veta vad du hittar på=/ fan,. jag som litade på dej=/ FAN FAN FAN FAN


alla sover utom jag.

Ja alla här hemma sover utom jag. tillochmed tuffsan sover på sin ställning.  Borde sov men kan inte. ligger bara o vrider mej. läste tillochmed tidningen. men nej då. testade lyfta gumman till våran säng för då brukar jag varva ner bätre och slappna av men nej då. inte ens det funkar och då är de farligt.

har varit vaken sen 8.30 imorse. då ringde tina och sa att hon var vid birsta påväg. vi har hållt på o röjt idag. tina är superbra på sånt för hon slänger verkligen alls som inte behövs vara kvar och sån är tyvärr inte jag. hann med 2 rum idag och ska ta 2 rumm imorgson. sen det sista klarar jag av själv. känns konstigt att få hjälp men ibalnd behövs det.

insåg att ja måste sortera kläderna. skulle ha gjort det ikväll men är helt slut. hittade 6 soppsäckar med kläder till mej och gubben, då är alla vinterkläder redan framtagna. så det blir att gå igenom på riktigt. inte undra på att det har varit kaous med alla kläder. så håll tummarna att ja blir klar imorgon.

imorgon kväll ska jag och thomas ut=) vi ska gå på bio=) Ska bli så mysigt. barnvakt är fixad och allt.

har kommit på att jag har det väldigt tråkigt. är aldrig någon som vill hitta på något=/ inte ens gå ut och gå. vad är det för fel på mej? Läser om alla andras liv som mamma och dom har skit kul och hittar på saker hela tiden. men inte jag=/  så vara mamma ledig gillar jag inte för fem öre.

Så har du som läser tråkigt så hör av dej!! Vill hitta på saker. om det så bara är att prata. börjar klättra på väggarna snart.

denna helg blir fullbokad konstigt nog. men det är bara med familj. imorgon blir det bio *och tina då=)* sen så på lörda kommer mamma och pappa hit o ska äta middag och har vi tur ska vi iväg och äta middag hos thomas mormor och morfar på sönda. så se nu till svärmor och inte bli bakis nu;)

NÄ nu ska ja sluta klaga mej på allt. måste komma på sanningen. så ung tycker ja inte att ja är=/

Just ja jag har typ 17 läsare om dagen ni får gärna läman ett litet spår så ja vet vilka det är=)

nedrans dintur

ja nedrans dintur säger ja då bara. Gubben skulle åka till jobbet imorse. ringde dintur igår och frågade om de gick någon buss 05,05 och dom sa ja. tror ni det gick någon buss?? 0510 ringer thomas och säger åt mejo ch kolla i den vanliga turlistan. så han gör det då ser jag att det står 0610. jaha han ska vara på jobbet 6.hmmm ja hur gör man då. jo ringer pappa som bor i bergsåker typ 1.5 mil bort. han får åka hit och hämta thomas. 0530 var pappa här 0545 var dom på kubal;) så ja svärmor det gick FORT!!! men vad skulle dom göra dom måste vara där tills 0551.så dom for med andra ord från timrå till kubal på 15 minter. och tror det är typ 2.5 mil eller något om ja inte har fel. och då  ska dom även genom stan och där måste pappa hålla hastigheten. så ja dom gjorde det bra=)

Gumman somnade 10 igår kväll och vaknade 5 och åt och myste med pappa som  kom in igen. sen var hon vaken till 6 och sover fortfarande=) ibland har man tur=)

nä nu måste ja nog fixa till allt för vi ska på stan idag=)

hinner inte

idag hinner ja inte skriva därför blir det kort.

thomas fick jobbet denna vända så nu har han jobb i 4 dagar och börjar imorgon därför måste ja lägga mej nu typ=)

idag har det snöat=) så roligt gumman fick se sin första snö. så ni får njuta av en bild på min underbara dotter istället för ett blogg inlägg=)

image11

hon heter inte nudel;)

Hon heter inte Nudel hon heter Cissi äntligen kanske mamma fattar vem jag menar=) haha=)

Idag kom mamma och pappa och köpte vårat databord då det var ett hörndatabord och vi behövde ett vanligt. så då tog dom det=) känns som vi köper saker hela tiden av varandra=) först färgpatroner sen skrivare och nu databord haha=) roligt endå=) detta bord kommer bli skitsnyggt då allt är klart. köpte bara ena halvan nu så ska bygga ut det när ekonomin tillåter.

När vi var påväg vid hem vid 18 idag så ringde Karin * personalchef på kubal* Och undra om thomas vill jobba nu en vända=) såklart sa han ja. men det var inte säkert att han kunde för alla papper var inte klara men hon skulle ringa imorgon=) så nu får ni hålla tummarn=)  som pappa sa kommer han in nu igen så kommer han nästan garanterat bli kvar ett tag till=) jippi hurra=)

Gumman somnade 20 men sen vaknade hon 21 igen så vi gick och duschade och massa och 22 sov hon igen =) skönt det iallafall=) får se hur hon sover inatt.

Kommer bli jobbigt att ha henne "själv" en hel dag igen. nu har ja ju haft thomas hjälp enda sen ja fick ont i ryggen och det är ju ett tag sen. men ja måste ju lära mej igen=)

Idag blir gumman 4 månader vad tiden har sprungit bort. snart hör man hennes fötter tassa på golvet=) *drömmer mej bort* vill att den dagen ska var anu=)

Tänkte för er som läser och har missat så har jag en bilddagbok=) http://skrotjanta.bilddagboken.se bara att komentera=)

nä nu blir det till att fortsätta äta polly.

här kommer en bild på gumman sen igår=)

image10

sur som ett bi

Ja det är det minsta jag är. varför ska prec allt krångla för oss? är det något som förföljer oss. prade med fk för 3 veckor sen om thomas föräldrapenning sen han var hemma med oss då jag hade ont i ryggen och då lovade hon mej en viss summa på ersättningen. idag ringer han för dom har inte kommit och dom skulle komma inom 3 dagar så lika bra o ringa då får vi veta att dom inte alls ger han den ersättningen utan sänker den med 350 kr om dagen. alltså dom är sjuka. så  nu ska ja vänta i dessa pengar och sen ringa och tjafsa. dom har lixom räknat ut hans sgi på ett jobb han hade som var 3 timmar om dagen!! Då han var inskriven på arbetsförmedlingen samtidigt så ska han få räkna mera enligt det som står på sidan. och sen så om inte den räknas så är det senaste fasta tjänst och det är ju på ett jobb han hade för länge sen men endå. rätt ska vara rätt.

sen så kommer han troligen inte få ut a-kassan. alltså hur tänker dom som har hand om allt? anmälde direkt och skickade in alla papper direkt för aatt få en snabbare behandlingstid och ringde idag för att kolla om han skulle hinna få ut till denna månad. men då får vi till svar att det är 1-2 veckor innan dom ens hinner börja kolla på hans fall då det hamnar i ordning pådatumen dom kommer in. och efter att dom börjar kolla får vi räkna med 4 veckor innan det är färdigt. och kollar man så så är det i december pengarna kommer. hur hade dom tänkt att man ska kunna leva som?

Sen på råga på allt så fick insåg jag nu idag då posten kommer att nu är han hos kronofogden på riktigt. suck stön. det är ju så att han och hans "kära" ex tog ett lån han som borgen som det verkar och nu har hon skitit i att betala. så det är 12000 vi ska punga ut med på 10 dagar annars är han där. så det är bara o inse ringa kronofogden och göra en avbetalningsplan. det värsta är att hon får ju inte ett skit för deta=/ suck suck suck.

det enda posetiva är att gumman sov från 20-8 imorse=) med 1 matpaus då=) så skönt. idag är hon 4 månader också=) tiden går fort! för fort

Jippi!!

JIppi säger jag bara=) gumman vaknade runt 19 igår och ja trodde att nu är de kört. satt och väntade och väntade att hon skulle vakna. men nej inte vaknade hon heller. vid 00 orkade ja inte vara vaken mer så gick o la mej men då började hon skruva på sej så ja lyfte över henne till min säng. vid 2 vaknade ja av att hon ville ha mat. men hon somnade om direkt efter maten så 7 imorse vaknade hon igen och var pigg *jäsp* det var med andra ord inte jag.

Idag har gummans gudmor tina varit här=) Alltid lika kul då hon kommer förbi. satt och pratade i 3 timmar. kändes som om hon bara var här i 30 minuter. blir ju så då man har kul. och trevligt framförallt.

gissa om ja har orkat tagit tag i garderoberna än? rätt gissat=) såklart har ja int eorkat det. men måste verkligen. vill ju städa lillaskrubben också.

Har just nu fullt upp med att plugga till körkortet på datorn och letar bok för fullt. någongång ska ja hitta den!  eller snarare hitta någon som har den. ivärsta fall köper jag 1 på tradera=) Jag älskar verkligen tradera.

Gumman sover för fullt känns inte bra. känns inte som om hon kommer somna 7 idag iallafall. har försökt väckt henne 3 gånger nu men hon verkligen totalvägrar. gör allt hon hatar men hon rynkar bara på pannan.

eftersom att Nudel vill att ja ska lägga in bilder får ja väll göra det då=) Här kommer en thea nyfödd=)

image9

seg dag idag igen

Ja nu för tiden har man bara sega dagar känns det som. men idag har vi gjort lite nytta ringt massa samtal som måste ringas. Hoppas ersättningen för thomas hinner komma fattar inte något av arbetslöshetskassor. Vet bara att vi pratat med dom idag och dom hade skickat kassakorten fel. för han var inskriven då han bodde på en adress som var typ hans första lägenhet. haha inte lätt då det är fel. men som sagt hoppas dom hinner komma iallafall.

Ja idag ska vi på posten. måste skicka dom sista paketen till tradera. överlag så gick det super bra med dom av 18 köpare hade 14 köpare betalat inom 3 dagar. så det är ju rba=) sen är de ju alltid någon som är efter. så ska skicka påminelsemail på det idag. som tur är så är det bara dom som inte har vunnit så stora vinster. så det rör sej bara om 15 kr typ haha=)

nu sitter thomas och pratar med kubal om sin semesterersättning så nu måste ja konsetrera mej på det.
kram

ska passa på

Ja nu ska man passa på att skriva lite innan vi ska väcka gumman. inte för att ja vet va ja ska skriva men endå. har itne gjort något annat än latat mej idag som vanligt känns det som. ska börja med lite garderober nu för ja måste verkligen. blir galen på att inte hitta något. har ju kläder på 4 olika ställen + på 2 torklinar nu då men det är en annan sak.

märks på gumman också att det är dåligt väder. hon har sovit massor idag och sover nu med. men snart ska hon vakna så vi somnar i tid ikväll!. igår fick vi bakslag igen=/ hon somnade inte förens 00. suck. sen var hon vaken mellan 3 och 6 inatt. kanske därför hon är trött också. beror ju kanske på. som tur är så har ja en underbar man *känns konstigt o skriva* så han tog henne i morse då hon vaknade så ja fick sova en timme till=)

Nä nu ska ja duka fram muffins och lite kakor *har kvar sen dopet* och sen tända lite ljus och väcka gofisen min=) sågär söt är hon prec nu!

image8

Ja idag är en helt unik dag

ganska coolt endå att varenda dag är helt unik. ingen annan dag kan ersätta just den dagen som varit och man kan inte göra något ogjort. Därför har jag idag mailat till en gammal klasskompis på vinst och förlust. vi är ju ganska lika förhållandemässigt nu idag men för 6 år sen så var vi inte dom bäst akompisarna. men vi får se gjorde det på vinst och förlust.

Ja idag har vi bara varit hemma typ. var iväg o köpte kattsand bara mitt på dagen. annars har vi inte gjort så mycket. svärmor  var här och åt lövbiff också. alltid lika kul med middasfrämmande.

idag somnade gumman runt 21.30 det blir tidigare för varenda natt. ganska skönt kan ja lova. hoppas det håller i sej iallfall. lite jobbigt att hon är vaken till en 23-00 varenda natt.

uff idag har ja inte mått nå bra heller. började då vi åkte och handlade då ja började må illa i bilen och det sitter i än=/ hopppas det inte är magsjuka.

GUmman börjar bli bättre i förkylningen iallafall det är skönt eller förkylning var det inte mer snorig näsa.'

nä jag har massor ja vill skriva men orkar inget. går o lägger mej nu

godnatt

nu är teorin bokad

ja du har jag bokat körkortsteorin=) men tänkter inte säga till någon när det är=) för då blir ja bara stressad. men bokad är den==) jippi

nä nu ska ja plocka fram skorpor kram kram på er=)

dags att skriva igen

Ja då är de väll dags att skriva igen då. ännu en helg har gått. har ju varit hos elin och anders i  sulå igen. det är roligt och mysigt där. avslutade helgen med att äta pizza och se på film här=) På lördagen vart det vått för killarna. iallafall med sprit och öl. dom drack rejält. och tror du inte ja blir väckt 4 på morgonen av thomas som säger har vi nå alvedon med oss. nej men elin har treo vid kaffemaskinen bvlev mitt svar han hade fått migrän. första gången sen i april så det är ju bra det iallafall. men nu vet vi alkohol är inte bra då han blandar.

har funderat på om hans migrän har varit för att han slarvat med sömn och mat. för sen i april har vi ätit riktigt med mat sovit riktigt och allt. han har ju slutat med tidnignen och det har gjortmycket. är så glad att han mår bättre=) livet leker på högsta nivå. iallafall på det sättet. sen finns det ju sätt som det inte leker lika mycekt på.

Gumman bara växer och växer. just nu sitter hon på thomas mage och pratar helt pigg. hon sov i 2 timmar och vaknade sen så nu blir det en sen natt igen. men hon sover bra på morgonen iallfall=)

imorgon ska ja steka hamburgare och strips om ja nu inte övertalar thomas om det nu men det lär inte vara det lättaste. han är mätt. mätt hela tidne för han tycker vi äter jämt hahaha.

nä nu ropar gumman hoho så det är ju lika bra o sluta skriva=) ska fixa varma mackor också =)

ha det bra höres sen!