ennu en dag till ända

ja då har man left denna dag också. Är så glad att jag lever.

idag så tog vi det bara lugnt på förmiddan för att sedan gå till thomas mormor och morfar och äta mat. hon bjöd på någon god förätt och fläskfile till varmrätt mums var det. gumman åt även hon en hel tallrik brockolie, efter det en halv burk päron/äpple mos. så hon hade aptit då=) Vad trevligt. sen slutade middagen i att vi satt oss i deras sköna soffor som för första gången inte var täckt med något lakan:) haha ja dom är för söta. sen fick vi våran bröloppspressent av dom. Vi får bröllopspressenter hela tiden. Vi som inte hade tänkt att vi skulle få några. Men man tackar aldrig nej.

EN sak vi fått mycket av är pengar. så nu blir det banken imorgon igen. men nu stt jag och thomas oss ikväll och filosoferade vad vi ska göra med dom som vi verkligtn vill/behöver. så vi tror att vi har enats lite. Det blir troligen antingen ett bänkdiskmaskin eller en tvättmaskin. Lutar mer åt bänkdiskmaskinen faktist. Men man får se. vi kanske ångrar oss innan det är färdigt.

ikväll var vi till bowlingen. träffade en från mamma gruppen där. det var ju skit kul=) hon var ju hur trevlig som hälst. at tman inte vågade prata med henne förut. Ibland är de bra att vara modig och våga gå fram. gick fram och bara sa det att du gick inte vi samma gravidgrupp? och jo det gjorde vi=) det roliga är att hennes gubbe jobbar på samma jobb som min gubbe jobbar på till och från=) sen att hennes lillpojk är född 1 dag innan gumman=)

Men gumman började flörta haha=) Hon höll handen och ville äta upp hans hand haha=) dom var så söta så=)
men det var itne bra att vara borta. gumman somade nyss så vi får se hur denna natt blir. hoppasd en blir bra.

nä nu ska vi försöka sova!

ha de super ni som läser=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback