Ja idag är en helt unik dag

ganska coolt endå att varenda dag är helt unik. ingen annan dag kan ersätta just den dagen som varit och man kan inte göra något ogjort. Därför har jag idag mailat till en gammal klasskompis på vinst och förlust. vi är ju ganska lika förhållandemässigt nu idag men för 6 år sen så var vi inte dom bäst akompisarna. men vi får se gjorde det på vinst och förlust.

Ja idag har vi bara varit hemma typ. var iväg o köpte kattsand bara mitt på dagen. annars har vi inte gjort så mycket. svärmor  var här och åt lövbiff också. alltid lika kul med middasfrämmande.

idag somnade gumman runt 21.30 det blir tidigare för varenda natt. ganska skönt kan ja lova. hoppas det håller i sej iallfall. lite jobbigt att hon är vaken till en 23-00 varenda natt.

uff idag har ja inte mått nå bra heller. började då vi åkte och handlade då ja började må illa i bilen och det sitter i än=/ hopppas det inte är magsjuka.

GUmman börjar bli bättre i förkylningen iallafall det är skönt eller förkylning var det inte mer snorig näsa.'

nä jag har massor ja vill skriva men orkar inget. går o lägger mej nu

godnatt

Kommentarer
Postat av: Nudel

Det är verkligen skönt då ens barn somnar tidigt. Så man får lite egentid och riktigt SLAPPNAR AV =p Sover hon lika länge på morgonen oxå nu då hon somnar tidigare? Hoppas ni blir helt friska snart. illamående lät inge vidare skojj.

2007-10-05 @ 23:36:23
URL: http://nudlans.blogg.se
Postat av: Lillis

tråkmåns...:-Dskriv massor vettja:-D

2007-10-05 @ 23:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback