En lång dag är snart slut...........

Eller kanske inte lär ju vara vaken 4-6 timmar till om man kollar på vilken tid vi lagt oss senaste nätterna;) eller ja vi har lagt oss runt 00-01 men somnar oftast inte förens 03;) har för mycket att prata om haha tror inte man ska trycka in 2 tjejer i samma rum=)

idag har jag varit duktig=) har städat massor, har diskat, fixat och donat=) så nu kan ingen komma och säga att jag är lat haha. Känns skönt;)

Imorgon funderar vi på att åka på birsta, men får se hur det slutar, har inte råd att spendera nå pengar så är så jobbigt att gå på birsta utan pengar haha. Men får se.

känns som att tisdagen kommer påtok för fort=/ undra när vi kommer att träffas nästa gång. Hoppas på snart.

Just ja har glömt att berätta att våran bil har gått sönder igen. suck. Nu är det typ 50ioelfte gången som det händer. nu är det avgassystemet som har hoppat lös fram under där thomas sitter. får se när vi kan laga det. vägrar lämna in den då dom kommer byta hela då och det gillar inte min plånbok. Har däremot fixat så stefan kan svetsa ihop det. har ju bara det problemet att man ska hitta någonstans att vara. så får se hur allt slutar. känner mej helt tom utan bilen. tar sej ingenstans alls typ utan bil.

nä nu ska vi fortsätta se melodifestivalen. tyckte inte rätt låtar gick vidare=/ ung som jag är gillade jag helt fel låtar tydligen. men då gillade ju jag upp och hoppa ifjol som kom sist i finalen;) Haha så tror inte min röst räknas;)

ha en bra kväll ni alla.=)

Ny dag nya tag=)

Ja idag är det en ny dag.=) thea sov jätte bra inatt och tur var det då vi här hemma inte kommer isäng före 2-3 på nätterna haha. vi satt o fikade kvällsfika fram till 1 natt;) tur vi inte har såhär vänt dygn hemma haha.

Thea somnade 21 och vaknade 9=) Hon vaknade inte ens och åt.

Idag blir det städa, tvätta och ut med ungarna och leka lite=) Är superfint väder ute idag=)=)=) Mitt humör är på topp.

Tack sara för att du fanns där igår när allt bara sprack. när allt bara kom ut. Du är guld värd!

Nä nu ska ja ta av thea blöjan o se om hon vill bajsa.

Ha en bra dag=)

Så Stolt mamma nu=)=)=)=)

Nu är ja stolt. vi har en längre tid märkt att thea säger till efter hon bajsat med att säga "bass" så i tisdags när hon började säga det så satt jag henne på toaletten. man märkte hur hon försökte få ut något men hon var hård i magen då.

Sen igår gjorde ja samma sak och då kom det en liten plutt ut. Men idag hände det!!!! Hon sa bass bass o pekade på rumpan. jag frågade om hon ville sätta sej på toaletten och det ville hon och poff äntligen!! Allt kom ut där!! Hurra äntligen är vi en bit på vägen.

För er som inte vet så har vi det tufft nu med skrotfia för hon hatar verkligen blöjor och tar av sej dom hela tiden men däremot så gillar hon inte toaletten/pottan. men nu verkar det ha släppt! innan sommaren kan ja nästan garantera att hon är blöjfri iallafall på dagarna=) Så stolt mamma=)

 

Sen är ja riktigt glad för min underbara saras skull. satt o kollade då hon hade seb i gåstolen och såg hur han gick framåt men kom till mattan så han tog sej ingenstans. Sa då åt henne att flytta på mattan och tror inte riktigt hon förstod varför;) Men då såg hon hur han kom i full fart mot henne! Det var tydligen första gången hon skrek rakt ut av glädje=) ska kanske tillägga att han är 4.5 månad och född 7 veckor förtidigt! inge problem med den söta grabben=) måste kanske erkänna att även jag vart stolt;) jag var den första som såg det=)

 

Nä nu sover thea och vi sitter o kollar på tv ska försöka fortsätta upptadera bloggen ofta=)


Helg helg helg med dom tre S:en;)

ja nu är det åter helg. då jag inte mådde nå bra alls i torsdags natt och inte nu igår heller så vart ja hemma från praktiken och skolan. Skulle på skolan idag hade jag tänkt men febern vägrar ge med sej som jag vill=/ suck. så blir hemma idag också.

Här ute är livet som alltid helt underbart! Känns som man hör hemma här ute med dom. konstig känsla igenligen. Vi har föt mycket gemensamt därför vi går bra ihop. Hoppas bara det håller i sej men det kan bara tiden utvisa.

Igår fick thomas ett mindre roligt samtal=/ Hans farfar har cancer och i början på februari så vart han ännu sämre då dom märkte att dom hade spridit sej till hela kroppen=/ sen igår ringde thomas pappa=/ tänkte direkt när jag såg hans nummer att nu är han död. Men han hade inte dött än men var inte långt ifrån=/ Läget är kritiskt nu och han kan leva någon vecka till eller bara någon timme=/ varför ska alllt hända våran familj just nu? Kan inte det komma lite då och då och inte ALLT på en gång.

Idag ska sara till vårdcentralen så ska följa med henne dit. Sen blir det hem till dom och fixa o dona. ska ut och leka med thea också, och självklart ska seb med. Men han är lite liten för att leka men jag ska se till så han får känna på snön;)

Till er som inte vet så är sara, stefan och seb 3 helt underbara människor. Sara och ja går ihop och har gjort det sen vi träffades. kan prata om allt och inget hindrar oss. Thomas och Stefan  verkar också gå jätte bra ihop. Så fort vi åkt härifrån eller dom från oss så börjar vi tjata om att åka till varandra. Just ja Seb är en stadig 4 månaders kille som är helt störtskön. Thea tycker om honom mycket men är lite svartsjuk av sig. Hon vill helst bara ha lill 'bes* som hon säger för sej själv.

nu ska ja ta o diska upp disken så jag slipper ha dåligt samvete. för det hör till när man är borta=) Alltså att hjälpa till att städa=)

Tävla tävla

EFterlyser hur får man in länkar och bilder när man ska vara med o tävla i bloggen;)?

tråkig min blogg blivit igen

Ja det skrivs ju inget typ haha hinner inte.

som det ser ut nu så står jag med 2 jobb och sen skola. hur fan ska jag hinna med allt haha. det visar sej.

Idag har ja haft praktik sen 06 imorse och snart kommer simone.

Nu kom thea

och det som händer är:)

Ja det som är klart nu och händer är att jag ÄNTLIGEN kommer från timrå.

den 1 maj flyttar vi;)

Alla hjärtans dag varför?

Förstår inte vitsen. har man förhållande så visar man ju kärlek varje dag behövs verkligen en speciell dag? Tycker det är bättre med spontana grejer. sen är det en dag då dom som är singel eller ensam att känna sej ännu mer ensam=/ nej skrota alla hjärtans dag.

NU kommer snart mer folk ska ta hand om dom=)

Tack alla=)

Tack för alla grattis=) Hade en sådär dag igår. kunde varit bättre men även sämre. Hade en bra onsdag och tror jag får en bra lördag=) det väger upp=)

Nu ska ja åka iväg o jobba i 5 timmar, sen så blir det hem och städa inför imorgon.Blir VÄLDIGT stökigt när man är 5 i en 2a=)

Haha snart ska ja släppa min hemlighet, beror på om ja får papperen med posten idag som ja skulle ha fått redan i onsdags haha.

Nä ha en bra dag=) Det ska jag ha på jobbet. Ska bli kul att jobba och ska träffa gustav ju=)

Grattis till mig själv på 20 års dagen=)då är man 20 nu

dålig upptadering

Ja om det blir dålig upptadering nu frmöver så är de för att idag får vi främmande=) hon stannar ända tills nästa tisdag så kommer ha fullt upp tror jag.

sen fyller ja ju snart år så då blir de ännu mer. så blir de lite upptaderat så förlåt.=/ kommer iallafall svar på allt idag hurra!

Jag på ett par skidor!

Ja du läste rätt idag har jag desire stått på ett par skidor och åkt hahaha. Kunde ni tro det??? Inte jag iallafall. fixade förra veckan så jag skulle få gymma men då M tjatade på mej halva dagen så gav ja tillsut upp så vart på med kläder och ut o åka. Vill ni veta vad det värsta var? Jag tyckte det var roligt hahaha. Men ja såg nog rolig ut. blir skidor igen om 14 dagar=)

Men imorgon kommer ja ha träningsverk=/ känner det redan nu=(


Det går framåt.

Det går framåt med det vi planerar. En dröm som jag har velat länge verkar gå igenom denna gång. Men det är mycket som man ska ge upp men vill man så klarar man det. Måste kolla lite saker bara så är allt klart sen. Men men får se Imorgon vet vi säkert. Men som det känns nu så är de ingen tvekan alls.

Har varit mycket nu men det går frammåt. Hur jag än vrider o vänder så blir jag inte kvitt i mitt huvud. Har nu bestämt mej för att radera många bloggar i min lista. ingen ide för mej att läsa bloggar om hur dåligt folk mår för då dras jag bara ner själv. tyvärr. SÅ nu blir det 4 bloggar som försvinner från min lista.

Sitter nu i skolan har 4 lektioner kvar idag men har så grymt ont i magen så får se hur denna dag går.  Magen drar ihop sig och känns som ja ska spy suck. men men sånt som blir ibland..

Nä nu ska ja ta och prata med thea klart i telefonen och vänta på att pappa ska ringa mej=) Måste kolla lite papper.

Ha en bra dag=)

Mitt gräsliga kakel!

Ja enda sen jag flyttade hit har jag varit sur på vårat kakel. Trodde att vårat kakel såg ut såhär på riktigt. Gissa om jag vart glad när ja insåg att det var klister på kaklet? Så idag så tog vi ett evighetsprodjekt som innebar 2 skärsår. 1 för mej o ett för thomas.

Här har ni kaklet före:har inte gillat det alls då det är mer gult i verkligheten än på bilden.  Vill ni se hur det vart? Det vet jag här kommer efter=)Vilken tyckte du vart bäst? *nåde den som säger den första;)*

Sara stefan och seb

Ja igår så var ja o thomas bara hemma pådagen. gjorde inte så mycket än att gick igenom lite saker o räknade och pratade. vid 18 skrev sara att hennes kompis åkt hem. så vid 19 frågade jag thomas om han ville ut ja de ville han packa skötväska och allt sen for vi. var där typ kvart i 8 och for hem  00 .Är så skönt att umgås med dom. Alla vi 3 trivs så bra med dom 3=) Nu ska vi dit på tisdag igen o sen blir de att dom kommer nästa söndag.

Ikväll ska vli på 50års kalas. blir smörgåstårta mums=) Synd att det är så sent som det är. Så får se hur länge vi kan stanna. ska göra ett snabbstopp hos mamma och pappa på vägen och hämta vagn. Ska även flytta över stolen från svärmorsbil till våran så vi får plats med 2 ungar i bilen=) Är ganska perfekt att det är vi 5 som ska var ahär får plats med alla i bilen + 2 vagnar bak=)

Är så glad att det verkar ha vänt! Du är gladare och posetivare! Såhär vill jag att du ska forsätta vara! Vi klarar allt=)

Nä nu ska ja ansluta mej till dom två i badrummet=) haha thea ville bada=) hennes hår behövde en dusch=)

Ha en bra dag=)

thea vikt o längd=)

Glömde skriva theas vikt o längd var o tog sista sprutan igår nu för ett tag.

dom är nu 89 lång och väger 12.8 kilo. Märks att hon varit sjuk mycket på slutet för lillhjärtat har bara gått upp 10 gram på 3 månader. men hon har blivit 3 cm längre=) Hon kommer bli en lång tjej. snart kommer hon måste stå och mäta sej!

Planerna snurrar

Ja planerna snurrar. Får se hur allt slutar. just nu går allt för bra så snart kommer nog första bakslaget. Allt brukar ju inte flyta på.Men vi hoppas de går som vi vill. Har kollat upp allt så allt klaffar nu är det bara 1 samtal jag väntar på. *hoppas hoppas* Men vi får se. Vill inte veta av livet som kommer bli;)

Igår var vi till sara, stefan och seb. Var riktigt mysigt. var där ute vid 3 och for hem 9=) åt mat och pratade massor. Mins inte när thea var så liten som seb. Hon var så gullig med han. när han gråt kom hon oftast med nappen och sa bebbe shy. haha hon  försökte verkligen få han tyst. tyvärr hände 2 olyckor också men inget som dom inte klarade.  LÄngtar redan tills vi ska träffa dom igen.

Nä nu blir det att gå in med thea och väcka thomas. Hon kom upp nu och satt sej i soffan och började sjunga haha=) tänk om man hade sånt morgonhumör;)

VAd händer i helgen för er?

Hitta din väg i livet

Hitta din väg i livet

Många har gått före, men ingen har gått din väg.
Den väntar på dig.
 Det handlar inte om att följa strömmen, utan hitta din väg.
Förmodligen måste du korsa strömmen,
 men det är helt okej.

Börja äta mjölkfritt igen?

JA det är frågan. tror ja får börja göra det=/ MIn mage har nämligen spårat ur igen=/ bor på toaletten hela nätterna sen är dagarna lugna men onda. idag har ja så ont så ja kan knappt gå. Blir inge praktik då=/ Fan jag som tycker om mjölk o grädde!!!!! FANFANFAN men men finns dom som har det värre.

Idag blir det en dag i soffan med andra ord. Tur man har one tree hill att se. hoppas bara thomas vill se annars kan inte ja se=/

Om 1 vecka har M och J kommit upp=) Och om mina föräldrar slutar vela så kommer dom hit om 1 vecka=) sen om 1v och 1 dag fyller ja=) Känns roligt att fylla år=) första gången på länge. Var lite synd bara att det var så många kompisar som inte hörde av sej. SOm jag har diskuterat med en kompis om. jag är inte ute efter pressenter utan för att umgås. det gör man påtok för sällan.

Har fått allt beviljat nu på skolan med lov då M är här. kommer inte vara ledig hela veckan som hon är här men nästan;) hon kommer måste vara själv på onsdagen, sen torsdagen ha ja tagit ledigt, fredagen ska hon ivägen och då passar ja på att jobba;) lör-mån är ja ledig och tisda åker hon så då ska ja ha skolan;) Hoppas jag inte missar för mycket nu=/

NÄ nu blir det att krypa ner i sängen till en sur thomas. han blir alltid sur då jag inte kan gå till skolan/praktiken även om jag har 40 i feber. han tycker det ska skötas.

Mitt söta bustroll=)Pengar pengar pengar. Les på att prata p

MMS

Pengar pengar pengar. Les på att prata pengar på samhalle. Skola till 4 sen hem och städa hurra. Eller inte


testar att lägga in från mobileo

MMS

testar att lägga in från mobileo


GodMorgon

Godmorgon i stugorna.

Idag blir det jobb igen. jobbade igår och det gick bra. lär de ju göra även idag.

Har börjat få någon konstig känsla i kroppen. vet inte vad det är=/Enda ja vet är att ja inte är sjuk. Hmm ja någon dag kommer jag kanske på vad den konstiga känslan är. Hoppas bara det är snart. orkar inte gå¨såhär länge till=/

Thea liten är äntligen frisk=) blir dagis för henne på tisdag. Märks att hon trivs där.

Just ja skrev inget om min praktik. det är på scandic hotell. Är ganska besviken på dom. på onsdagen fanns inte ens dom ja skulle träffa där så hamnade i ett annat rum. men var inte fyskam för Emma som jobbade där var super trevlig. Fick göra nå program på datorn om massa saker. Sen gå hem
På torsdagen hade ja fått veta att ja skulle vara med Erika och vi skulle städa. kommer dit o knackar på o berättar o hon vet inget alls. iallafall så fick ja börja städa egna hotellrum direkt. var skönt men endå rädd att gör fel hade ju itne prec fått veta hur man gör på just det hotellet. Frågade sne om ja skulle gå med henne hela tiden då sa hon att ja skulle skifta med olika. hade ju varit enklare att gå med 1 i början o lära sej.

Men kändes inte som dom ville ha mej där. på hela lunchen sa dom inte något alls till mej, försökte starta samtal men ingen sa något tillbaka.=/ lite tråkigt.

Nej nu ska ja ta o gå o klä på mej lite kläder. sen fixa upp håret innan ja ska gå till bussen. borde nog väcka mina små skrotar också=)

Hoppas detta kan vända snart. Hur länge orkar man med??