Fredagen den 30 April 2010

Sista dagen denna månad=) Skönt att sommarmånaderna börjar komma=)

Idag är det fullt på schemat! Ska fixa de sista hemma, packa, packa bilen, åka på birsta, åka till sulå=) HAr lite vi måste handla på birsta innan vi åker ut. Dock inget jag kan berätta här förens vi kommit hem=)

Nu har vi fått schemat för skolan. Suger som vanligt. Men det ska funka. Kommer lägga håltimmarna till att fixa servetterna inför dopet. Sedan blir det att fara till timrå direkt när vi kommer hem och duka iordning alls så det är färdigt. På lördagen blir det en hyffsad tidig morgon då smörgåstårtor ska hämtas, insåg att jag inte hinner baka egna, det sista där borta ska göras och man ska hinna göra sig själv iordning=)  Kommer bli super! Är så glad att jag har folk runtomkring mej som vill hjälpa till för att få det färdigt och även under fikat.

Nu längtar ja bara tills den 19de så vi kan beställa tårtor då vi vet hur många vi blir. Är 30-40 som inte svarat. Men har ju till den 19de på sig=) Konstigt bara tycker ja att folk inte hör av sig om dom inte kommer. För det gör jag iallafall.Tycker det hör till om det står OSA. Så man slipper fundera=)

Nej nu ska ja ta o fixa lite mer här hemma så vi kommer iväg i tid=)



Torsdagen den 29 April 2010

Idag blir Noel 3 månader! 3 Hela månader har gått! Tiden går för fort!

Skulle ta spruta på lilleman idag men vart ingen. Blir till veckan istället.

Känns som jag inte har något att blogga om längre, lusten finns men vad ska jag skriva om? Det mesta om barnen har jag flyttat och det är ju dom som tar upp vardagen!

Var på stan med svärmor idag. hittade skor åt barnen och hon handlade skor och bikini. åt jätte god mat som hon bjöd på=) Mums!

Insåg att om 1 vecka ska vi fira gubben. Ska bli så skönt att bli av med alla tacos grejer som ligger i påsar i köket. Vet inte vart jag ska lägga det annars. står 4 flak dricka också. Dock måste ja köpa lite ramlösa och några stora ifall att samt light. Så lär sluta med massa över.

Längtar tills det är över. Då är det det kära dopet kvar. Står fortfarande i valet och kvalet om ja ska göra egna tårtor eller inte alltså smörgåstårtor. har ju skolan 3-4 och dopet är 5de så frågan är om ja hinner.

Imorgon far vi till sulå igen=) fira sista där så måste iväg o köpa några öl till thomas.

Nej nu blir det STOR STÄDNING med stora bokstäver. ger mej inte förens det skiner i varje vrå!

Sjung

Sjung som om ingen hör dig.
Dansa som om ingen ser dig
Älska som om du aldrig blivit sårad


Den magneten ska ja köpa imorgon!

Fick i en komentar en engels verson också underbar!

"Sing like no one's listening, love like you've never been hurt, dance like nobody's watching, and live like its heaven on earth.” - Mark Twain

=)

Tisdag idag. vart en tidig morgon då vi for iväg och sedan hem för dagis. När thea var på dagis lämnade ja familjen och for till stan med L och åt samt kollade lite. Hittade kläder som noel ska ha på dopet. Blir ingen dopklänning för honom då jag inte riktigt får tag på någon.

Nu har Thea och Thomas åkt och ska kolla om tingelingfilmen finns på ica maxi. Den fanns med i bladet nämligen. Och thea har varit så duktig och gått med på att bli stucken 6 gånger på 2 dagar så då ska vi överaska henne. Sedan ska dom äta på mc donalds och sedan gå på smultron och sång eller vad det heter=) Thea pappa mys=)

Själv blir det kanske en resa till birsta med L.=) blir kul.

Fick ett chockbesked idag. nu ska här ringas runt. vägrar få samma en gång till. orkar verklign inte mer!

ska försöka få in bilderna ikväll=)

Ni som inte fått lösen och lämnat kommentar gör det gärna igen då jag lyckades fifla bort dom sista=/

Tisdagen den 27 April 2010

Ja nu är de tisdag. Jag är riktigt glad. trotts att jag åt chips och dipp på frdakväll, godis på lördagskvällen, smörgåstårta och kakor på dopet och en halv pizza igår har jag gått ner 2.2 kilo=) Var kul att se och det gör att man vill fortsätta=) Ska klara detta=) Nu har jag andmält mig till motionsprogramet också så dom har gjort ett program som jag ska utföra=)

Nu ska vi väcka skruttan och fara på sjukhuset. ska vara där om 1 timme.

Förkyld är jag också=) Men mår bättre nu än igår får se om det vänder om någon timme!

Skriver sedan>==)

Söndagen den 25 april

Ja ingen upptadering har det blivit på länge. Hamnade hastigt och lustigt ute i kovland i fredas haha. Dom kom och åt middag och d´å thomas behövde åka till primärvårdsjoren med thea så kom vi på att vi kanske skulle upp. så sagt o gjort 20 i fredags började jag packa. vi var uppe straxs efter 21.30 och thomas kom straxs efter 22. skulle stanna tills ikväll men blr kvar till imorgon bitti så vi slipper stressa hem efter maten=)

Så upptadering om helgen kommer när vi kommit hem och landat.

ska väga mig imorgon och färgna om håret. ska bli kul att se vad vågen står på efter denna helg lär det inte vara mycket minus tyvärr. Men bara ta nya tag på måndag=)

Nej nu ska ja hjälpa elin med maten grillat gratäng och sallad. Mums=)

Torsdagen den 22 april 2010

ny dag nya tag. Idag ska det handlas! Lite mer tills thomas fyller samt fylla upp frys och kyl lite=)

Har bestämt mig för att jag intekommer skriva något om det som händer med remisserna och allt sånt här i bloggen. Har däremot startat en  lösenordsskyddad blogg för dom närmsta och dom som vill ha som jag godkänner. Då det är många som inte kan acceptera mina val och tankar så tänker ja sluta skriva dom här. Så känner du att du vill ha den och att du kan vara en av dom som får det så skriv en komentar med mailadress.


Igår var det en rolig kväll haha jag somnade i sängen thomas hos thea och den var obäddad så 1 inatt då ja och thomas vaknade så fick vi bädda säng haha=) men det gick det också!¨'

igår på dagis så fick vi jätte mycket beröm för thea=) att hon är en super bra kompis och att hon tar hand om alla. De tyckte hon blivit så mycket starkare i sig själv sedan hon blev storasyster=) Är så kul att höra=)

Nej nu ska noel ha mat och thea frujost=)

Dagens=)

Idag gjorde theas fröken mig glad. Kommer innanför dörrarna och hon utbrister "fan vad snygg du blivit" sedan vart hon tyst innan hon sa " får man säga så till en mamma" sedan skrattade vi båda gott och jag vart 10 meter längre! Är så lätt känner mej glad och får ofta nu sista dagarna höra att jag ser så glad ut=) Är jätte kul att det även syns hur bra ja känner mig!


Något som hände för ett tag sedan var att jag och thea hade denna konversation :

-mamma vad är det där? *pekar på mitt p-plåster*
-Det är ett plåster som gör så mamma inte kan få fler bebisar.
*lång tystnad*
- Har du bebisar i plåstret?

Min söta underbara dotter.

Något negativt idag. min jotex leverans är sen=/ hojta svärmor om din också är de så ja vet om det bara är jag=/ REJÄLT försenad också=/

Dagens=)

Idag gjorde theas fröken mig glad. Kommer innanför dörrarna och hon utbrister "fan vad snygg du blivit" sedan vart hon tyst innan hon sa " får man säga så till en mamma" sedan skrattade vi båda gott och jag vart 10 meter längre! Är så lätt känner mej glad och får ofta nu sista dagarna höra att jag ser så glad ut=) Är jätte kul att det även syns hur bra ja känner mig!


Något som hände för ett tag sedan var att jag och thea hade denna konversation :

-mamma vad är det där? *pekar på mitt p-plåster*
-Det är ett plåster som gör så mamma inte kan få fler bebisar.
*lång tystnad*
- Har du bebisar i plåstret?

Min söta underbara dotter.

Något negativt idag. min jotex leverans är sen=/ hojta svärmor om din också är de så ja vet om det bara är jag=/ REJÄLT försenad också=/

onsdagen den 21 april 2010

insåg att snart är maj här=) Härlig månad=)

Idag är ja gråhårig. Lite hastigt så vart det frissan. drygt 5 timmar i stolen med klippning, färgning och slingning. Vart riktigt nojd. Kommer hem och thomas säger att detär grått.. Jaha duschade som ja fick tipset om och sedan ringde ja in. Ska få komma tillbaka till veckan och fixa det tydligen.

Har fullt upp och ingen motivation på dagarna till detta. Har kommit massa saker nu=/

Thea ska få en remiss till barnmottagningen för hon har en bakterie som växer fel och som gror mera på den antibiotikan hon fick sist=/

Noel ska dit pga hans storlek på huvudet. Samt kolla upp varför han  låter som han gör. Men det är de jag som kommer begära att dom kollar när vi ändå är där.

Men nu är ja fin i håret=) Mitt nya liv är igångdraget och jag l'ngtar bara till vågen på måndag för att se resultatet och bli ännu mer peppad!Jag ska klara detta och så enkelt är det! Ska nå mitt mål=)

idag ska ja på mamma fika. Verkar bli 8 mammor med barn haha=) Det ni=)

Igår köpte vi skor, svarta till mej, lila till thea *suck* och ett par svarta gummistövlar med blommor på till skruttan. Nu har hon massa skor!

Köpte även en jacka.. Har inte bestämt mej om ja ska ha kvar den än.

Just ja thea fick också en jacka=) En soft shell *stavning?* En brun med rosa detaljer. Riktigt snygg. Iförrgår fick även noel en vår/höst jacka=) En rutig=)

Är så glad över livet och allt jag har även fast luften gick ur mig igår=/

Nej duscha borde ja göra=)

Tävling


"Jag tävlar hos FannyMichaela i samarbete med PingPongBarnkläder.
Ta chansen och var med du också!"


Måndagen den 19 April 2010

Grattis S och A till Lilla Pojken=)

Vi vart kvar 1 dag extra där uppe. Hade det så trevligt och mysigt.=) Måste träffas mera.

Idag var vi till BVC Noel väger nu 6500 gram är 60.5 lång och har 43.6 i huvudmått. pga det så måste vi iväg till barnkliniken och kolla upp det. När ska allt vända?!

Var på Matforsbadet igår. Helt underbart. Dit kommer ja åka fler gånger. både thea och noel badade som fiskar i vattnet=) Så mysigt=)

Noel har även vänt på dygnet där upp till det bättre. så nu 2 nätter har han bara vaknar 1 gång. SKa testa samma här nu idag och fortsätter han så så får han vara vaken lite längre på kvällarna. Han är trotts allt bara 3 månader snart och jag behöver sömnen

Nu verkar inbjudningskorten ha börjat ramla in hos folk=) Roligt tycker jag.

Mitt nya liv går SUPER! Första middagen var hemsk men nu har ja kommit in i det. Måste försöka luska ut lite hur ja ska räkna på vissa grejer men det hoppas jag löser sig=)

Går inte att ta igen förlorad bloggtid så återkommer sedan=)

Lördagen den 17 April 2010

Ska passa på att snabbupptadera  innan vi far iväg=)

Imorse snöade det=/ Inte roligt. NU skiner solen igen från en klarblå himmel=)

Förmiddagen har gått åt till att packa och tokleta en bikini. Hittade 2 tillslut=) Vart så les på att måsta packa i väskor så packade i ikeakassar=) 1 med theas sängkläder och en med allt vårat=)

Idag far vi upp till Elin och Anders och Lilla Harry eller ja lilla och lilla han blir 2 haha=) Noel ska få träffa sin gudmor igen=)

Karlarna ska laga bilen och jag hoppas det inte kommer upp nå mer saker som är fel på den=/ Men det visar sig när dom står där.  Man kan alltid hoppas dom slipper byta skivor men tror inte det.

Är så taggad inför mitt "nya" liv. Äntligen mår jag så bra i mig själv och runtomkring att jag har ork att ta tag i det! Måste ner itid! Vägrar fortsätta klättra uppåt.

Längtar Massor till på Onsdag=) Då blir det klippning ocg färgning av håret=) Då kanske man kan få känna sig lite fin igen=) Då det vart så billig så unnar ja mej båda. Är under halva priset mot överallt annars jag hittat=) Ska se om ja vågar ta förebilder. Men efterbilder kommer iallafall=)

Noel har nu börjat prata! Hela ramsor har han sagt idag=) det är så gulligt! Äntligen kom det=) Riktigt stabil har han blivit också=)

Bjuder på en bild på dom små innan vi ska klä på oss och åka blir inge upptaderat förens imorgon när vi kommer hem igen=)




Mysdag=)

Ja jag och simone åkte och köpte bromsar imorse Super tack=) Handlade även det första tills thomas fyller. Som chips, såser, kryddor och dricka som dom hade super billigt.

sedan myste vi på hemma=) Sov gjorde jag en stund också haha=)

Sedan vart det middag hos simone och andreas=) Tacos=) riktigt gott.=)

Åkte hem och nattade thea. Noel var på jätte bra humör satt och skrattade och pratade med mamma=) Var så kul att se lillfisen=) drog ut lite på nattningen då vi hade det så mysigt=)

Idag har vi även postat inbjudningskorten haha. Thea klistrade på alla frimärken och ja jag är glad att dom kommer fram även om dom inte sitter i hörnet haha=) 30 inbjudningar är nu utskickade=) Så nu ska listan sättas upp i köket ifall några kommer vilket ja hoppas.

Imorgon åker vi till Elin Anders och Harry=) Anders och Thomas ska fixa våra bromsar så vi kan köra bil igen. Och Elin ska introdusera mej in i hennes sätt att gå ner i vikt=) Kommer ge det en riktig chans Har fått sånt sug nu. Lika bra att ta tag i det innan det blir för tufft.

Rybak är en riktigt bra sångare! Och charmen har han=)

Är så glad! Svävar på moln. Livet känns lätt och jag njuter av varje dag! Såhär ska det kännas!

min duktiga älskling=)

sedan oktober har min älskling lyckats gå ner 8 kilo utan att göra något haha. Han har varit på praktik och rört sig, ätit regelbundet pga den men fortfarande ätit massa sötsaker och dricka och sånt! Der gjorde att jag blir ännu mera sugen=)

From månda börjar min resa på riktigt promenader, regelbunden mat och mindre sötsaker. Ska lyckats. har satt 2 mål och första målet är 8 kilo när jag väl klarat det är det 5 kvar. Det ska gå!

Nu när vi har lagt om Theas kost så har även jag börjat äta bättre och mer regelbundet. Vilket är super bra. Nu ska ja bara börja äta rätt mängd och röra på mig massor=) Gym är inget för mej så det får man göra någon annan gång=)

Är så glad att Thomas lyckats=) gubbmagen han började få finns inte längre. =) Han fick bort den innan 30;) haha

Nej nu ska vi köpa glass hahaha

Fredagen den 16 April 2010

Godmorgon fredag=)

Vart inge upptaderat nu när ja varit på skolan. Vägen hem var spännande igår. På vägen upp hörde vi hur bromsarna började låta VÄLÄDIGT illa. Vi körde upp och när vi skulle hem 19.30 igår så märker vi att vi knappt har nå bromsar. Enda sättet att få dom att ta var att stampa ner den i botten. Läskigt att åka men vad skulle vi göra? hem var vi tvungen att komma. Nu står bilen där den står. Vägrar sätta ugarna i den och någon av oss. Enda turen som kommer bli med den är imorgoon då thomas ska skjuta bilen till Kovland så vi får hjälp att byta! E Kommer och hämtar mej och ungarna.

Idag är det tvättstuga, birsta tur med buss och läkaren som står på schemat. Blir en fullspäckad dag.

Dagarna på skolan har varit bra=) Har fått saker gjorde och är nöjd=) Nu är det bara 1.5 månad kvar och 1 träff i Juni kvar. Sedan är detta år slut. Då är det "bara" 1 år kvar där uppe om inget annat händer. Skönt=)

Nu måste ja ta noel han vill inte alls som jag=)

Onsdagen den 14 april 2010

Oj hinner inte med detta nå bra just nu. lärde mej hur man tävlar igår haha. Men här komme bilder så ska ja försöka skriva ikväll=)













första bilderna myser thea och noel i soffan

sedan är det när vi var ute=) noel gillade inte solen och thea älskar ståbrädan=)

Och sista är sedan vi bakade då hon åt upp allt ur skålen sedan=)

tävlar igen=)

Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om en valfri skötväska från Willvin.
Tävla HÄR du också!


Jag är med och tävlar=)

Jag tävlar inne hos http://johannajois.blogg.se/ om ett par "skor"




test

Jag tävlar hos mlish.se om ett Örngott & en mugg från PingPongBarnKläder.
Tävla HÄR du med!


Tisdagen den 13 april 2010

Haha igår skulle ja lägga ut bilder och allt. men nej då somnar jag istället. Har börjat somna riktigt tidigt  på kvällarna, men är lika trött på dagarna endå.

Har insett varför tha troligen sov så dåligt i detta rum. 6 ggr lät det inatt från 20-06. tråkigt?

Idag ska skrot på dagis=) jag ska skriva ut massa pappaer och förbereda inför imorgon=) Måste vara förberedd på topp. ser fram emot att få dessa skitmånader färdig! Undra vad vi ska göra till juni? Ja det visar sej=)

Nu ska ja försöka få i min son mat som har vägrat sedan 3 inatt det är inte likt honom haha=)

Väcka thomas ska ja göra också haha

Men på förmiddagen kommer bilderna ja skulle lägga upp igår ut=) även bättre upptadering

söndagen den 11 april 2010

Vaknar och ser att det är ljust ute! Hurra sol idag igen. Idag ska vi ut och cykla, eller ja thea ska cykla. Får se vad hon vill göra mer=) Lillskruttan.

KOnstig nog så har hon börjat sova mycket längre på morgonen. Hon sover fortfarande haha. men då somnar hon senare på kvällarna men inte såhär mycket senare. Hon sover även hela nätter nu=) Är så stolt över lillskruttan=)

Noel vaknar alltid med samma underbara humör=) sitter o skrattar åt thomas nu=) Guldbarnen=)

Jag och thomas har gjort en utmaning. vi ska köpa strips potatis och grädde. sedan ska vi se hur länge det kan gå innan vi behöver handla. haha frysen är full som alltid! Hatar när det blir så. vill heldre ha lite och de man äter. Men ja vi får se hur klänge det går. frukost måste vi handla allt eftersom=)

Nej nu ska ja smyga in till skruttan och se o hon vill vakna så vi får frukosten innna 9 i magen=)

Bilder=)

Bilder på lägenheten dröjer, men ni vill säkert se barnen mer;) iallafall svärmor=)

Kärleken mellan syskona!







är så otroligt tacksam! vad skulle ja göra utan er?

Kärleken mellan barnen!

Jag tycker det är så underbart och se och känna. blir helt varm inom mej när man ser all kärlek mellan thea och lillebror. Har hon varit någonstans så är de första hon gör att gå och säga hej till honom och kramas om han är hemma. Helt plötsligt kan hon kläcka ur sig att hon älskar honom, eller som hon sagt flera gånger "jag älskar din världens bästa lillebror." eller "du är så gullig lillebror" Hon älskar att hålla i honom och hjälpa till. Skölja flaskor tycker hon är riktigt roligt. lika att byta blöja. Mata är inte lika kul haha=)

Älskar verkligen mina små och är så glad att thea nu tar allt med lillebror så bra!

har nu gjort iordning inköpslistan tills thomas 30 års "kalas" blir lättare lunch och tårta på det.=) Kommer bli super. Dock la vi båda om matvalet idag då vi båda känner att orken inte finns just nu att förbereda massa i förväg. Så vi har valt mat som vi kan göra på lördagen utan att det blir stressigt. Så någon som gillar att hacka grejer och är frivillig får gärna komma och hjälpa till haha=)

Det enda som kommer bli jobbigt är att vi ska hålla till i bergsåker, vilket betyder att vi ska åka mellan med allt och att vi bara får tillgång till lokalen 2 timmar innan. Men vill man så går det. ALLT kommer vara färdigt i mat och tårtväg när vi åker vid 11.30. DÅ är de bara dukning och det kvar när vi kommer dit.

Märks att religonen är skriven, Känner mig mycket enklare och gladare, jag kan se framåt utan att det är jobbigt.

Mina älskade små! kärleken är enorm!

oj vad konstigt det känns att se thea med napp haha


Helt underbar!

Mins ni tävligen jag vann inne hos http://johannajois.blogg.se/index.html ? Fick priset igår på posten och jag är redan såld. duschade igår och idag både jag och thea med den och hennes utslag på armarna är nästan borta! Har försökt få bort dom länge. Sedan luktar jag inte hubbabubba längre heller=)

Ska garanterat fortsätta köpa dom=)



super bra!!

Nu åter till tacosen=)

Lördagen den 10 April 2010

Igår skulle ja skriva. Men det gick inge bra alls. vi kom hem typ 20.30 och då var det dags för ungarna att komma i säng. typ 21-30 satt vi igång talang och efter 22 sov jag. Skönt!

var trevligt igår hos jessica med familj=) thea trivs så otroligt bra med Julia=) Så kul att se. Noel och jessica verkade också trivas;) Kul att se=)

Idag ska thea vara med mommen. Vi har inte bestämt oss riktigt. Är så osöker på om vi kommer hinna klart i tid och man vet aldrig hur Noel är. Men annars blir det att färdigställa det här hemma=) Känns så skönt nu! både ja och thomas har hittat lusten och då är de illa=)

Nu har vi fått alla anmälningar tills när thomas fyller. Och vet ni vad? ALLA verkar komma hahha.. eller ja 2 st från 1 familj ramlade bort men endå! hur ofta brukar de vara så?! Undra om det blir lika till dopet.

Noel ligger här brevid och pratar så nu ska ja överge sängen så ja inte somnar om! Höres senare då med förhoppningsvis bilder=)

Fredagen den 9de April 2010

Ja idag har de bara kommit skitsaker hela dagen!! Less.

Bärjade imorse med att jag fick veta att min utbildning troligen skiter sig. han ja pratade med imorse sa att han tyckte ja skulle skriva om min ansökan då jag måste övertyga kommunen om att jag ska gå denna. Måste berätta och skriva varför. för det är inte ofta dom beviljar det då samma utbildning finns här i stan fast inte på distans. MEn jag ska kämpa och försöka!

Sedan fick vi veta att FK strular igen. Ligger ett papper hos dom som ska skannas in och ahr legat där sedan 1 april. suck. det värsta är inte att pengarna inte kommer i tid utan att besluten till akassan kommer dröja och då dröjer akassan ännu mera. suck. Så less på dom nu.

Vardagsrummet är underbart i mina ögon nu=) Är så glad=) akvariumet är bora och alla skitsaker. Kommer bli riktigt lätt att hålla det snyggt här inne nu=)

Om 30 min ska vi åka till jessica med familj och fika=) bjöd nästan in oss själva. fast bara nästan hahaha=)

haft linda här på kladdkaka idag. simone och andres kom  sedan och åt paj och jag har städat massor=) Känns så skönt=)

Nej nu ska ja försöka väcka min dotter som är omöjlig att hålla vaken

Tagit mitt beslut=)

Japp nu har ja tagit ett beslut äntligen. Har länge funderat och tänkt och velat och sa för någon vecka sedan att ja skullle söka bara för att se typ och känna efter i höst. Sprang dock på en utbildning häromdagen som skulle passa mej perfekt på alla sätt! Så nu är den sökt! Hoppas så innerligt att jag kommer in!

Så nu hoppas jag allt vad ja kan. känns så långt att behöva vänta haha MEN jag hoppas!

Nu ska ja fortsätta städa blir riktigt riktigt bra i vardagsrummet=)

torsdagen den 8 april 2010

HURRA!! Min fördjupning är nu klar så nu ska den bara skickas in. Känns helt underbart=) Allt slit och nu är den klar=) Nu har ja 2 grejer kvar på min lista sedan kan jag pusta ut tills vi åker upp=)

Idag for vi iväg till apoteket. insåg att man får coop rabatt där haha. Något bra med uppdelningen. Nu ska thea äta sitt i 3 dagar bara konstigt nog och jag har hämtat ut mina plåster. Så nu är man snart säker igen=)

Thea fick även åka och köpa ett puzzel idag för sina pengar. Hon har varit så duktig nu både igår och imorse och tog hennes tabletter i sylt. hon som inte gillar bara sylt så mycket.  Hon var så stolt men tycker synd om hon på barnenshus då hon fick räkna alla theas småpengar 188 kr i enkronor, femmor och tior haha. Nu börjar sparandet om igen=) Hon får nämligen våra småpengar.

Middagsplanerna står still. skulle behöva åka och handla lite. Men orken finns inte riktigt. tror ja skickar thomas imorgon direkt efter mötet i stan. för då har han lite tid att fördriva fram till kl 10.

Noels kontonummer ä nu fixade=) skönt.=)

Nej nu ska ja ta och städa upp i vardagsrummet så jag kan ta ett riktigt kort på hur det ser ut här inne. Är SÅ nöjd med soffan=) Trivs så bra i vårat rum nu. nu är det bara bordet som ska bytas ut men det tar ja när ja springer på något bra.

Nej nu ska thomas få ringa prio 1 och se om dom vill ha ett komplett akvarium eller om det inte är något som intresserad dom=)

Onsdagen den 7 april 2010

Oj idag har det hänt massor. thea var hemma idag också då ja vill hålla 48/72 timmars regeln även fast ja nästan är säker på att det inte var magsjuka.

Hon fick för sig att hon skulle cykla mitt lillhjärta. Så hon och pappa gick ut och cyklade. kollade på henne och hon var så stolt. Hon kan nu trampa själv! Tog bilder från balkongen o ska lägga upp dom i slutet på inlägget.

Sedan ringe mor o berättade om att det fanns ett bord nu. gick upp men fastnade inte för det. men hittade en soffa och jag är super super nöjd! efter mycket om och men och strulade så är den hemma=) tack alla inblandade=)

Nu är bara dilemmat att våran gamla soffa står i hallen suck. Imorgon ska den ut så enkelt är det. Tänker inte ha den i hallen. Haha. Bild kommer imorgon då ja vill ha ett fint bord på korten inte som det provisoriska vart nu hahaha
Måste dock ta bort akvariumet så det ska skänkas bort. Ingen som vill ha? Men får ha kvar fotöljen=)

Nu på eftermiddagen vart det sjukhuset med skrot. Hon har en UVI=/ Lillstumpan.

Märks att inbjudningarna tills thomas fyller börjar komma till folk. nästan alla har ringt nu och verkar som dom flesta kommer! alla som ringt nu kommer iallafall och är inte många kvar=) ROligt tycker ja.

Nu vaknar min bus men här kommer theas cykelbilder=) ja hon har fel hjälm men den andra är i källaren





MIn stolta lillfröken som fått för sig att regnvantar är de enda som duger=)

Noel "skrattar"

Min underbara älskling "skrattar" på dom 2 översta=) på den understa leer han bara haha=)




Tisdagen den 6 April 2010

Ja då är det tisdag igen! Mycket har ja fått gjort idag=)

Imorse fick jag tag på vc och har fått en tid fö att kolla upp gummans mage den 12. Hon klagar jätte ofta över ont i magen och nu på slutet har det blivit flera gånger om dagen. Så nu ska ja inte ge mej förens dom har nå vettigt att säga!

sedan var vi iväg och vägde lilleman och hälsokontroll. Hon lyssnade länge och noga på hans lungor men vi ska inte oroa oss för rosslet. hon förklarade det som att han skulle behöva hosta upp det men inte kan. Hon skulle kolla på det nästa gång igen även fast det bara är spruta då. Allt annat på kroppen och knopppen fick han stort OK på!

Han väger nu 6250 gram och är 58 lång. huvudet ligger på 42.7. Då jag får höra ofta och dagligen av många att han har stort huvud har det nu satt en oro inom mej, mest nu då det går rakt uppåt så han inte ens har en kurva snart att följa. Så jag fick en tid om 14 dagar för att mäta det igen. Hon trodde dock inte det skulle vara någon fara och tyckte inte vi skulle oroa oss. Men vi får se.

När thea kom hem från dagis tyckte ja att hon såg låg ut. aldeles som om hon var depremerad. Kom och sa att hon hade ont i munnen så ja frågade om hon skulle spy. ja sa hon och gick till hinken. Jaha magjsukan är ett faktum tänkte jag. Sedan fick ja ett samtal som fick mej att börja fundera på om det kan ha med hennes mage att göra. Hon har nu ätit pirog och kex och än har hon fått behålla allt. Men självklart kommer vi hålla 48/72 timmar ivilket fall. Men jag vågar inte pusta ut det kan lika gärna komma mera.

Religionen går super=) är så lyckling. Sida 5 är nu skriven så är inte många sidor kvar. Och om jag vill skriva om allt det jag tänkt så har jag garanterat alla mina sidor klara=) Känns så skönt. Ska försöka få dom gjorde nu idag så jag kan börja läsa igen och rättstava och såna grejer imorgon. På sönda senast har ja sagt att ja ska skicka in det. Dock finns risken att är det färdigt tidigare att ja mailar det då.

Nu ska ja fortsätta skriva=)

Tack älskling för att du är du!

sitter och går tillbaka

Mitt i allt jehovas så sitter ja och går tillbaka och läser sista månaderna. Insåg då att 3 st hade rätt om datumet noel skulle komma=) Dom var:

Simone: kvällen den 29de Januari
Ebbabebis: Den 29 januari
Svärmor: kvällen/natten den 29de januari

Sedan att han inte kom på kvällen eller på natten utan kl 14.39 på dagen är en annan femma=)

Imorgon är det bvc=) Får se om lilleman vuxit nå mer. men det tror jag. jag gissar att han väger typ 5800 nu. S däremot tror han väger 6-6,5 som de låter haha=) Men vi får se=)

Tänk att det är 9.5 vecka sedan han tog världen med storm! det är 2 år och 10 månader sedan thea tog världen med storm! Vart tar tiden vägen?!

Jag trivs med mitt liv. Ingen kan ändra på det. Fredagen fick mig att vakna upp och inse att det är inte vi som missar något utan hon. Och väljer hon att hon inte kan acceptera dom valen jag gjort så är det upp till henne. Jag är så glad att jag gjorde valet jag gjorde för 3.5 år sedan eller ja snart 4 år sedan!

Nej nu ska ja läsa sista papperen som ja skrivit ut. Sedan  blir det sängen och sova. Måste få in korten hit också så ni får se mina stora älsklingar=)

tack!

tack underbara du för att du låtit mig tagit denna stig och insett hur det är med en riktig vän!



Måndagen den 5 april 2010

Måndag idag=) Thea hade jätte svårt att somna igår och somnade runt 23. Så hon sov ända till 9 imorse=) Haha.. Men idag ska vi ta en trött skrikig och grinig thea. För hon får inte somna. Måste försöka få henne in i dom gamla tiderna igen.

Noel är lika snäll som vanligt. somnade 19 igår vaknade 00 och åt sedan 2 ggr till inatt och upp 8=) vet inte om han någonsin sovit till 8 haha=)

Märks att han är äldre nu. Nu är han alltid vaken ca 2 timmar åt gången sedan somnar han så sött när man lägger ner honom i vagnen.

Idag ska ja sjunka in i jehovas värld igen. HÅller på med mitt fördjupningsarbete. Hoppas på att vara klar denna vecka. Tänker tillbringa tisda-torsda på bibloteket. Och det blir minst 15 timmars totalpluggande då=)

Igår kom räddade simone och andreas och sa att dom hade en skrivare över=) Så vi fick ta den. Thomas fort ner och hämtade den och nu har ja svart färg=) HURRA=) Det underlättade massor nu när jag håller på med mitt fördjupningsarbete.

Nej nu måste jag fortsätta läsa m ina 35 sidor. har 20 till ja kan skriva ut om inte detta räcker

Söndagen den 4 april 2010

jag satt imorse och funderade på vad det var för konstig smärta jag hade i magen. Tog ett tag innan ja koplade. MENSVÄRK=/ Det är verkligen en smärta ja inte klarar av blir helt sängliggandes=/ Hoppas alvedonen tar nu har inte ipren hemma. Men ja det är bara börja vänja sig 1 gång i månaden ska det komma!

Natten var inget att klaga på=) Noel somnade 19.30 och thea 20.30 Noel vaknade 23 och åt sedan åt han antingen 1 eller 5. beror på vem ni frågar=) och sedan pigg 6=) Thea kom iin 8 imorse och skulle mysa med mamma=)

Idag börjar mina skitdagar. Kommer ha 10 skitdagar då jag kommer plugga dygnets alla timmar nästan. Tyvärr får det bli så men har en helt underbar man som gör det möjligt! Tror vi båda kommer däcka gott på kvällarna haha=)

Nej bara rycka tag. ska se till att göra ett ämne i taget så jag bara har skit religionen kvar på slutet=)


Lördagen den 3 April 2010

Ja igår var det en lång dag! Men  båda barnen var så snälla=) Vi for efter 10 hemifrån till birsta och handlade mat samt strumpor. sedan satt vi oss på donken så thea åt lunch och vi fördrev tid. Då insåg jag att jag hade fått sms från gustav=) Så jag ringde han och vi bestämde att vi skulle komma och hämta filmer=) massa barnfilmer. Thea är helt kär i krambjörnarna, barbapappa och my little ponny=) Sedan tankade vi och for hem med maten.

Sedan for vi till mamma och pappa. min mormor och morfar var på genomresa så vi stannade där och överaskade henne. Åt super god köttfärssoppa och jag fick dom svaren jag länge behövt veta! SÅ nu hoppas jag att jag kan försöka släppa detta och gå vidare!

Sedan for vi till thomas mormor och morfar. Dom hade fixat påskkuvär till barnen. Rätt in på sparkontot åkte det=) Ska åka ut o fika något tänkte vi nu när vi får tiden.

Sedan vart det thomas morbror + barn som fick besök av oss. DOm hade köpt jätte fina kläder till noel i storlek 74/80 helt perfekt då jag inte har nå mycket i det=) Ska lägga in bild sedan=)

Idag kommer theas farmor och stefan hit nu kl 13. Även Thomas kusiner Jessica och Julia kommer hit=) Kul att träffas=) Jessica skulle ta med kläderna  hon fick åt lilleman också=)

Sedan ska vi på påskmiddag hos mamma och pappa=) Då slipper vi äta själv. Både vi och mamma och pappa är dålig på att spontaninbjuda varandra till varandra. Så vart så glad igår när hon ringde=) Och jag får mammas sill=) Kan de bli bättre?

From imorgon kommer jag börja försvinna hemifrån. Har MASSA i  skolan som ska göras. och ingen tid alls på mig känns det som. Men det ska gå=) Jag ger mej inte=)

Oj nu vart det massa text. Men ska ta bilder o lägga in sedan=)


Fredagen den 2 april 2010

Idag är det långfredag. Jag har fått för mig att när jag var liten så fanns det inga affärer som var öppna jo klädaffärer. Men kan ha inbillat mej. NÅgon som kan bekräfta hur det var för 10 år sedan? Om jag har fel eller inte.

Igår spenderade vi eftermiddagen hos S igen. Är helt underbart glad för den vänskapen som bara växer sig starkare och starkare! Tror vi kommer få många fina år tillsammans=)

Idag ska vi ut  på  birsta och handla strumpor till Lilleman=) Hans fötter börjar bli för stora=) Ska även ta en tur till barnsenshus om dom har öppet. Sedan blir de willys för lite nödvändigheter som ersättning=) Sedan ska vi hem o mysa och se om thomas kusiner kommer=)

Haha thea ligger och pratar med farmor i telefonen nu. Man hör hur hon sitter och säger "jaha okej" hahahaha Så gulligt=) Undra vad dom pratar om=) Haha charmtrollet mitt=)

Nu pratar thea med mormor då vart hon blyg=)

Nej nu blir de upp och få på barnen nå kläder=)

Torsdagen den 1 april 2010

Idag är det torsdag. Första dagen jag har thomas hemma. på förmiddagen följde jag med honom då han skulle skriva in sig på arbetsförmedlingen. Lär bli kaous som vanligt känns de som .Men denna gång är ja förberedd! Och jag är även inställd på att få vänta 8 veckor på några pengar.

Var in och hälsade på mamma på sin nya praktik. Träffade då min gamla kontaktperson också=) Är lika trevligt varje gång! Saknar den kontakten!

Visst är min blogg fin nu=) Tack Dessan för den nya fina bloggen=) Är supernöjd=) var hon som hade gjort min förra också=) Vet att hon har gjort flera så gå in o titta om ni behöver en ny=)

Nu ska jag duscha. lyx själv. Och sedan blir det en tur till familjen S för pajätning=)