göra om bloggen

Ja bloggen måste göras om nu innan ja börjar skriva igen. Någon som vet någon duktig eller som känner sig manad? vet exakt hur ja vill den ska vara=)

lite till

Ja jag blir frånvarande lite till. magsjukan här hemma tar all ork och mycket som är oklart fortfarande

lite till

Ja jag blir frånvarande lite till. magsjukan här hemma tar all ork och mycket som är oklart fortfarande

Ligga nere

Ja denna blogg kommer ligga nere ett tag nu.. skriver i en annan som tar upp min tid nämligen. Men återkommer här efter jul då allt är bättre=)

En bra dag!!

Ja så känns min dag idag.

Musik i högtalarna, en noel på bra humör, skruttan på dagis *saknar*, thomas jobbar, haft super främmande, skolan går super.!!

Ja idag är det en sån jävla underbart bra dag!!!!


*lallar vidare här hemma=)*

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Oj nu får man tänka. den 10de det var i torsdags.

Halva dagen gick jag i mjukisbyxor och linne samt kofta. Sedan fick jag för mig att åka iväg på kvällen och då vart det jeans och en av mina nya tröjor=) vart så kär så ja köpte 3 likadana tröjor fast i olika färger haha=)

Dag 09 – Min tro

Oj min tro. Jag tror inte på någon gud eller något sådant. Men jag tror att det finns något högre. Men vad kan ja inte svara på.

Dock tror jag på ödet. riktigt mycket också. Att allt har en mening och att ödet kan bestämma mycket för oss. Som när bilen krockade utanför första körskolan när jag skulle boka tider. Bytte körskola och den vart bättre!

Nej ödet är något stort för mig. Allt i livet tror jag har en mening. eller ja inte allt kanske. jag kan inte förstå hur barn kan försvinna och hur ödet vill att ett barn ska dö.. Men ja de mesta i livet.

Dag 08 – Ett ögonblick

Oj jag har många minnesvärda ögonblick. men jag tänker ta 2 av dem. går inte att ungå att de är de aboslut bästa.

1: När min älskade dotter Thea kom till världen en Juni dag 2007=) Helt underbart=)

2. När min älskade son Noel kom till världen en kall Januari dag 2010=)

Från thea har jag inte så mycket minnen egentligen och från noel mins jag mest hur fort det gick. på 40 minuter öppnade jag mig från 3-4 cm till helt öppen. Underbar dag det med!

Skulle kunna skriva massor om det men de kan väll alla mammor om förlossningar och kärleken till sina barn? håller inläggen korta nu då jag har för mycket att ta igen=/ Kommer längre när ja kommer igång igen!

Sjukdommar i massor

Ja bloggen kom i sista hand. sjukdommarna tog över denna vecka. en noel som varit jätte dålig och jag mins inte ens när jag var såhär förkyld sist. Imåndags tog jag mig inte ens upp ur sängen!

Julen står på ingång och det är massor som ska fixas innan den får komma. Sista julklapparna. Fast vi har knappt någon kvar. Har thomas pappa som thomas har hittat den bästa julklappen åt så den ska fixas färdig och sånt. Sedan är det mina tofflor;) haha min riktiga julklapp fick jag tidigt då min karl inte gömde den eller slog in den så när ja packade upp allt vi köpt hittade jag dem i en påse med mina kläder hahaha.

Sedan är de en födelsedagspressent kvar också. Men jag vet vad jag vill ha vi ska bara hitta det.

Sedan är de nå smågrejer kvar.=)

Här hemma blir det julbord idag. Får sällskap av underbara vänner=) Som jag längtar! Så nu håller thomas oh thea på att göra hemliga köttbullar. ska försöka få klart listorna sedan är ju några dagar jag missat=/

Just ja imorgon ska thea på sitt första riktiga barnkalas!!

Dag 07 – Min bästa vän

Denna är helt omöjlig för mig att göra. Jag har några riktigt underbara vänner i mitt liv nu, och jag vill inte gå ut med namn och så här i bloggen då jag endå inte kan välja bara en!

Men jag är så glad för de underbara jag har, som accepterar mig för den jag är, kommer med råd, orkar lyssna när jag inte mår bra, och som jag får ställa upp för.

Listan kan göras handfull men mina bästa vänner vet att ni är ni!

Dag 06 – Min dag

vad passande att den var idag då jag har gjort grejer=)

Började dagen men att få thomas att sova bort huvudvärken, jag var trött som en gnu efter natten men det funkade. lämnade skrot på dagis.

började fundera på om någon ville äta lunch med mig i stan. hmm Kom på elin efter att ha kollat lite då det endå var måndag. så åkte ner till henne=)

Åt lunch på stan och gick sedan i lite affärer sedan skulle jag JOBBA=)

Japp ja vet ingen  nästan vet det. har valt att vara tyst ett tag. Men just nu går ja inskolning på körskolan ja gick på. ska jobba där mellan jul och nyår =) Var underbart att komma iväg få vara jag, hade så mycket energi när jag gick därifrån=) Nya tag hemma. Men var struligt att komma ihåg allt men det ska jag klara!!

Thea hade somnat när thomas lagade mat så barnen var vaken länge idag. simone kom hit och hälsade på=) skönt att träffa folk=) även fast lägenheten är hemsk haha men snart så=)

Nu ikväll har ja pluggar pluggar och pluggat=) Skönt!

Det var min dag=)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Ja vad är kärlek?

Kärlek för mig är något man kan känna i olika former och till olika människor.

Jag känner tex en sort kärlek till mina barn, en annan till mina föräldrar och en tredje till Thomas. Kan även känna kärlek mot vänner.

Kärleken är underbar, älska någon utan gränser.  Värmen ikroppen det ger och lyckan!

Kärlek är för mig den bästa känslan som finns.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Oj detta kan ju inte vara så intressant? haha men skriver endå.

frukost: fil med russin och mandel i, macka med skinka.

Lunch: 2 munkar. *barnen åt skinksås*

Midda: underbart god tacos...

Övrigt: dricka och godis,  lär bli mer nu ikväll också.. nyttig dag? Nej men den började bra=)

Dag 03 – Mina föräldrar

Ja mina föräldrar.. Enligt mig har jag de absolut bästa föräldrarna man kan ha. Trotts allt som hänt under min uppväxt har jag med facit i hand insett att de alltid funnits här för mig. De ställer alltid upp!

Min kontakt med mina föräldrar bygger dock upp sig mer och mer för varje dag som går!

Mamma är Lotta, Pappa heter Owe, de bor i bergsåker.

Jag är glad att jag har mina föräldrar, de reagerade när de var tvungen att göra det under mina tuffa år. När jag berättade att jag var gravid, visst de hurrade inte då *tror jag* Men vem gör det när en 17 åring kommer o säger att hon är gravid? Men jag fick göra mitt val!

Idag är jag såglad! Jag kan ALLTID fråga mina föräldrar allt. Och jag tycker det är så skönt. De "lägger sig inte i" vårat liv som föräldrar. Utan vi får prova på själv. Men frågar jag om råd svarar dem! De vill att jag ska hitta min egen väg och trampa snett för att lära sig.

Jag är såglad för mina föräldrar!!

Dag 02 – Min första kärlek

Oj denna tycker jag är svår. visst jag har haft förhållanden innan Thomas men har det verkligen varit kärlek?

FÅr göra det enkelt att ta thomas endå;) Där vet jag att det är kärlek.!

Vi träffades första gången 10 juni 2006. Jag skulle som sagt till helsingborg och skulle säga hejdå till E. Han var då med i bilen. Tänkte för mig själv att fan han är ju förlovad..  Jag träffade han på mc donaldsparkeringen.

Jag flyttade ner till helsingborg och allt var som det skulle. Han hörde helt plötsligt av sig till mig på internet. Vi började prata och fick veta att han vart singel i början på sommaren. Vi fortsatte prata konstant helas sommaren på telefon och mail och det var skönt.

När jag sedan kom hem till farfars begravning så gick allt fort. Allt sa verkligen klick och vi satt ihop från dess och gör det fortfarande.

Något roligt i vårat liv är just den 10 juni...

10 Juni 06 = Vi träffas
10 Juni 07= Thea föds `ja det gick fort`
10 Juni 09= plussade med noel.

Så måste vara något med den dagen!


Allt gick fort för oss men det är inget jag ångrar! är så glad nu 4.5 år senare att det vart som de vart!


Dag 01 – Presentera mig själv

Ja det är väl denna delen som har gjort att jag inte börjat tidigare...

Desire heter ju jag men de  tror ja ni vet;) Har genom åren gått igenom ett antal smeknamn men Dess är det som har fastnat.

Jag bor ute i Bredsand med 2  barn och gubbe;) Tiden går för fort så Thea är 3.5 år och noel 10 månader. Snart kalas här hemma=)

Jag föddes i Hudiksvall den 12 Februari 1989. Flyttade till sundsvall när jag var ca 1.5 år. Har sedan bott i bredsand, skönsberg, granloholm och bergsåker, timrå, ljustadalen och nu bredsand igen.

Mitt liv vart väldigt turbulent när jag gick i 5an. När jag gick i 6an så började allt gå fel. Så i början på mars det året flyttade jag ner till järvsö. På ett utredningshem. Jag har aldrig druckit eller tagit droger så. Men det är mycket annat som också kan gå fel. Hade det strul hemma och med skolan.

Efter 16 veckors utredning så bestämdes det att jag skulle vara kvar i järvsö fast på ett behandlingshem som var inriktat på skola/familjeproblem. Juni när jag gick ut 8an så flyttade jag äntligen hem. Men vilken omställning.

Bodde hemma i 1 år sedan flyttade jag till bräcke för att plugga HR. Inget jag gillar då jag hatar att laga mat. men hotell inriktigt gick jag. Men då det var för mycket matlagning och sånt för mig så hoppade jag av och flyttade hem sommaren 06.

Jag fick för mig då att jag skulle flytta ner till helsingborg och jobba som AU PAIR. Skulle vara där 1 år för att få lite avstånd till allt och sedan ta nya tag.. efter 1 månad dog min älskade farfar, och när jag sedan skulle upp på begravningen i Augusti så stannade jag hemma.

Jag träffade då Thomas och vi flyttade ihop ganska fort. jag hatade känslan att vara hemma hos mamma och pappa. Lägenheten där var inte utformad för att jag skulle bo där. SÄng hade jag inte inga saker och mina bröder tvingades dela rum. Så det gick inte flydde därifrån.

Juni 07 kom Thea tillvärden i v 37+4 med en spontan vattenavgång.

Den 8 september 2007 så döpte vi gumman, vi gifte oss också.

10 juni 2009 *på theas födelsedag* Fick jag veta att noel skulle komma till oss. Så den 29 januari i v 37+0 kom han ut=)

Nu idag pluggar jag upp gymnasiet, ska jobba lite nu över jul och vardagen flyter på.

Finns mycket att berätta men blir så långt så ska avsluta här!

Få igång bloggen igen.

Ja det är mitt mål att få igång bloggen igen. Och tänkte ge det ett försök med en lista. Då måste jag skriva ett inlägg om dagen. Tyvärr hade jag önskar att ha den från 1-31 december men inte kommit igång. Så målet idag blir att få ut 4 st inlägg så jag kommer ikapp mig.

Hoppas det blir intressant för er också..

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick