Amningen

Ja amningen var en jobbig fråga för mej innan. Var nästan 100 på att inte amma, hade ersättning och flaska och allt i väskan. Stod i mina papper och ja jag skulle inte amma.

när ja väl var där uppe så var barnmorskan så trevlig och bemötande och jag har fått så bra stöd om amningen enda sedan Noel kom ut. Vilket har jag att jag ger det ett försök. Visst det gör ont som fan just nu i hela bröstvårtorna då han suger tag och brösten spänner som ja vet inte vad. Men känslan då det inte gör ont är underbar! Hoppas på att ja ska lyckas få till detta!

Även min karl har förstått hur mycket ja vill det, han stöttar massor, hjälper mej så gott det går och kommer med små söta grejer! Är så lycklig.

Nu sover skruttan sedan 19 och noel sedan 20. Ska ta mej in till honom och mysa samt byta blöja och se om han vill ha mera mat. Sedan ska ja sova! Jag är TRÖTT

Söndagen den 31 Januari 2010

Jag har inte riktigt känt att tiden har funnits till att upptadera bloggen. Ska försöka skriva mera men vi får se=) Förlossningsberättelsen kommer ut på onsdag. har skrivit den färdig men är vissa klockslag som jag vill kolla så jag mins rätt "thomas sov på slutet;) haha"

Vi har en lilleman som är snuttig som bara den! Sedan inatt var inte jätte rolig men ska inte klaga vi tog oss igenom den! Mjölken rann inte till helt förens idag med den tjocka mättande grejen, så lilleman var hungrig, åt konstant från 22--02 kändes det som, såfort vi la ner honom skulle han ha mera. Slutade med att mitt huvud inte ville som ja så han fick 20 ml ersättning skedat och sedan sov han gott till 5 imorse=) Då väckte han syster yster så våran dag började då=)

Vi duschade/badade och sedan åt vi frukost=) Sedan bar det av till mamma och pappa för att visa upp sötisen=) Sedan birsta och köpa babysitter och passade på att äta där ute. Hungrig var vi alla tror jag. Sedan vart det sjukhuset.

Hon tog pkuprov, konstaterade att det finns mat i överflöd nu i mina bröst och att han suger helt rätt och tar rätt tag. Så bara stå ut med smärtan dom första 5-10 sekunderna. Känns helt annolunda att amma denna gång mot förra. Konstig känsla egentligen.  Han hör också bra=) Dom konstaterade även samma som mig att han börjar bli gul. Så vi ska hålla koll på om han blir gulare, eller om det vandrar neråt. Då ska vi ringa direkt eller vänta in att dom ringer beroende när på dygnet det var. Men vi får se. Jag är så Inställd på att få läggas in på "solsemester"

nu ska jag och thea ha lite mamma thea tid=) Vi ska baka. Thomas och Noel får göra något annat=)

Kommer nog mer bilder ikväll=)

Noel Ulf Owe=)

Här är våran underbara Noel Ulf Owe=)

Kommer förlossningsberättelse imorgon om ja får tid nu ska det packas upp och bara njutas!!


29 Januari 2010, Klockan 14.39

..föddes Bus!

Stor kille på 3274 gram och 50 centimeter lång, 36 i huvudomfång.

Nu får Dess uppdatera mer själv när hon kommer hem :)

Nu!

Flaggan i topp, det blev en med snopp!

Gorbys piroger

Nu ligger Dess på förlossningen, helt utplånad och öppen 4 cm och äter gorbys piroger ;)

Vissa är underbara

Oj Läkare E från sjukhuset som tog emot oss med L i tisdags ringde nu bara för att höra hur allt var. Vart så glad då jag inte fick ett bra avslut igår. Men nu känns de lite  bättre. Han tyckte jag skulle tjura på och gå mycket. Dock ska ja helst låta bli mina tabletter som jag har då dom kan bromsa om man har otur. Han sa även samma som hon igår att jag är varmt välkommen in och sova. Dom kan inte söva mej varje natt men kan ge mej sovdos någon natt. Så vi får se. Ska ja gå sähär länge kommer jag nappa på det.

Han erkände också att han trodde att det redan skulle ha kommit en bebis. Jag hade alla symtom som bara gick utom riktigt starka värkar när vi var på sjukhuset på tisda Em. Därför han la mej på BB och inte på FL tydligen. 

Nu vart jag glad! Hurra. han hade ju inte behövt ringt lixom.

Nej när thea kommer hem från dagis ska vi ut i snön!! Hon och mamma ska plumsa runt lite;) Eller ja pappa måste följa med;)

Bus är lika tjurig som sin far. Han trivs bra där inne fortfarande! mot alla odds ligger han ju kvar. Redan i december  var det ju prat om att ja kanske inte skulle kunna gå tiden ut pga HF. Kommer säkert få gå över bara för de hahah

v 38!

Du är på dag 260 av 280. (92,9%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.

Den magiska gränsen är nådd! Har hela tiden haft som mål under allt strul att innan den 28de får han inte komma ut! OCh idag är vi där. Dock verkar han trivas lite för bra där inne endå.
Magbild kommer kanske sedan

Torsdagen den 28 Januari 2010

Ja natten var väl sådär riktigt jobbig mellan 23-01 och sedan vid 02.30- Men jag överlevde och nu moler de bara. Tycker allt kan lägga sig om han endå inte vill komma ut. Och vill han komma ut kan de dra igång på riktigt. Dock vore de ju bäst om han bestämmer sej för att komma ut efter den 3dje. Men just nu är han välkommen när han vill!

Idag hoppas jag att thea är på bra humör. Kan bli tufft att få henne till dagis annars=/Men går det inte att få dit henne på ett bra sätt får hon stanna hemma med mamsen! Dock behöver ja plugga MASSOR idag.

Orkar inte skriva nå mer nu. Ska börja väcka skrot och klä på oss=)

Favorit i repris?

Ja ska detta bli en favorit i repris?! På torsdagen vart jag inlagd med skruttan då hon låg i magen, Vart utskriven på fredagen. sönda 0100 gick vattnet och hon var ute 20.38.

igår vart ja inlagd, har haft täta sd/förvärkar hela dagen fram till nu ikväll nu kommer dom bara ibland. vem vet vattnet går kanske om någon dag då;) *man kan alltid drömma*

Men han kommer komma när han är redo=) Och ja hoppas han är det snart då han gör sej påmind.  Dock är de 1 grej som skiljer denna gång mot förra och det är tabletterna. Så vi får se.

Men ja nu är de cool lugn i magen, vid 18 var de värre. Men ja det är ju nu som räknas. Hoppas på att få sova och få lite ny energi

äckelvarning nu:

Slemmisen har gått iallafall, inte för de betyder något.

Onsdagen den 27 januari

Japp kommer inte bli någon upptadering nu. kanske ikväll är så slut i hela kroppen=/

Har sepnderat 24 timmar på sjukhuset då jag började blöda igår. Dom tror det är en teckenblödning. Men har jätte känsliga hinnor också så läkaren behövde bara nudda dom så började det om. Fick ligga med ctg och bus verkade jätte stressad där. han hade en frekvens långt över det han borde. Så efter nästan 2 timmar med undersökningar och ctg bestämde dom sig för att lägga in mej. då hade jagäven börjat få regelbundna sammandragningar och det visade sej att det var 3 cm kvar att tappen och öppen 2.5 cm

Senare på kvällen så vart sd stakare och tillslut kände dom om ja blivit påvärkad. Nej fortfarande 2.5 cm dock var de bara 1 cm kvar av tappen som ja förstod det.

Haft en skitnatt utan sömn och mina skit sd/förvärkar som inte gör någon nytta. dom fortsatte nu under dagen och då hade ja 1 ont och 2 inte lika onda på 10 minuter. dock har dom inte styrkan som de verkar=/

Så nu är ja åter hemma och väntar. Kan ta 1 dag kan ta 3 veckor. Känns ganska så meningslöst just nu med smärtan som inte verkar göra något.

Svarar jag inte i telen eller på sms är de int för ja föder utan för att den pipper konstant just nu och jag har nog med mig själv och klara allt annat.

Listan igen=)

Japp nu börjar det strykas över datum;)

Bf är den 17 februari och thea kom 16 dagar tidigt.

Är man skrockfull så är det även fullmåne den 30 januariSätter in gissningarna allt eftersom.Jessica bod: 23 Januari
Nlie: 25 Januari

Elin : 27 Januari
Fredrik: 28 Januari
Simone: kvällen den 29de Januari

Ebbabebis: Den 29 januari
Svärmor: kvällen/natten den 29de januari
Nathalie: 30 Januari

Cissi: 30 Januari

Johannajois: 31 januari

Thomas: 31 Januari
Emelie: 31 Januari


Mirandasmamma: 1 februari
Monica: 2 Februari
Sara: 3 februari

Dess: 3 Februari

Karro: 4 Februari

sandra: 4 februari

Linda: 6 Februari
Maria: 10 Februari

Tezz: 10 Februari
Andreas: 11 Februari

Linda lv: 12 februari
Tina: 14 Februari
Julia: 15 Februari eller 20 februari

Ullrika: 17 februari
Nana: 18 Februari


Tisdagen den 26 januari 2010

Ja tisdag idag. Nu tycker jag verkligen dagarna kryper sej fram om man kollar min veckogrejs. 36+5 idag. En evighet kvar men endå så nära. Känns bara riktigt långt bort!

Ska sätta mig nu och sammanställa alla saker som jag vet ska göras innan 22 feb på ett papper nu idag. Så kan man kanske börja ta sig igenom allt. Eller ja svenskan igår vart ja nästan klar med, naturen är påbörjad. Tyvärr är det många fler ämnen!

Känns som ja vill bita av så mycket som möjligt nu medans liten är i magen. Sedan att jag aldrig kommer hinna klart med allt det är en annan femma! men det mesta iallafall. För då kan ja slappna av mer då liten är ute här med oss.

Idag mår inte kroppen bra, enda i hushålsväg jag tänker göra idag är att vika tvätt! Det är nog mycket!

LÅNG måndag

Ja denna dag har varit lång, fick super hjälp att handla. Nu kan ja inte gå. Förstår inte hur länge till ja ska orka ha det såhär=/ Kan knappt gå =/ Kan inte göra ett skit, önskar bara fler kunde föörstå hur det verkligen är. Hur det verkligen känns. Men ja det är inte så lätt.

En dammsugare är idag köpt. och nåde den som rör den haha. MIN är den. Haha. Thomas ville ha våran dyra så då får han fortsätta andvända den också! Så det är ganska komiskt, en för 30000 och en för 199 finns nu hemma;)

Imorgon ska allt som ja missat idag studeras ikapp. Ska även vika in all tvätt då. Är så överlycklig över hjälpen med tvätten.

Fick önskemål om att lägga in bilder från när thea var lillliten istället nu då det inte blir så mycket bilder tagna. så imorgon ska ja leta fram några och sedan ta 1 varje dag!

Nu ska ja se familjen anolunda

Måndagen den 25 Januari

Ja måndag idag vaknade kom ut på internet sedan försvann de, ringde och felanmälde. Då får ja veta att mina r grej tappar bort ip nummer. Så nu är de en ny påväg ut. Fick PANIK!! är beroende av internet i skolan=/ Så jag ringde och pratade med thomas och han sa att ja fick åka och köpa en sån grej  som man kan ha internet i på viss tid. Var upp till grannen för att föra över pengar. Och då kommer Sara och säger att ja kan ju få låna deras lösen!

Så nu har jag internet via deras trådlösa. Vilket betyder att jag sparade 500 kr på det nästan! Det betyder så gymt mycket och jag uppskattar det så mycket så en blomma och en liten "peng" La jag i blomman. Utan internet hade inte mitt skolarbete gått att göra alls.  Och 1 vecka utan skolan då är ja körd!

Nu ska middagen lagas., mer om dagen kommer sedan när jag i lugn och ro kan sätta mej och skriva!HURRA!!

Ja nu ikväll bestämde ja och thomas oss för att ja skulle skicka iväg ett sms. Skrev ihop det och fick det svaret vi ville ha!!! NU är ja lycklig och glad!! Var nervös att svaret inte skulle bli det som det vart men de vart rätt svar!!

Helt underbart! Det enda ja varit säker på denna gång, och man får ett JA!! Kan inte bli bättre!

BB väskan är färdig!

Eller ja nästan;) Saknas en amningsbh, energi, pengar och trosor haha. Men imorgon då jag har tvättat kommer ja ha mina favo svarta att lägga i;) amningsbh måste ja köpa en men har en annan sålänge om ja inte orkar och pengar vill ja ha bara då vi aldrig har pengar på rätt konto. Lär inte vara de första man tänker på;)

24 dagar kvar. En evighet men endå så nära. Kan inte förstå vad som ska komma skall.

Har även starkt börjat fundera på vissa grejer runt min förlossning. Måste ta ett allvarligt snack med honom om det.

Imorgon ska skruttans väska packas. Måste finnas en färdig även åt henne. Tror ja kommit på det mesta som ska i.

Just ja ja är super glad! Thea kan  ha den rosa didriksson som vi har hemma i 110. Lite lång men inte så det kommer störa henne alls!

Kommer även bli mindre bilder än någonsin i bloggen nu. Har nämligen packat ner kameran för den är riktigt viktig, dock kommer den tas upp ibland=) När det är något ja vill ha kort på! Men ja det kommer inte mycket bilder nu heller;)

Nu blir de sängen och prata med thomas! En ny arbetsvecka börjar imorgon

hämtat hem min älskling=)

Nu har jag min lilla skrot hemma igen! Så skönt!! Så tomt utan henne.

Hon var riktigt trött när vi kom så hennes dag var inte den bästa just då. Hon somnade i bilen och när vi var hos siv och gunnar  så tjatade hon enbart om att åka hem. Så det vart ingen lång stund där.

Var upp till grannen förut. hon fyller år. Nu får vi se om vi hinner gå upp nå mer sedan innan thea och seb ska sova. Beror på när dom kommer hem.

nej nu ska lilla höggravida jag ner och rota i förådet. Suck. Måste hitta det som JAG vet finns där nere. Men men de ska gå!

Jag har fått en rädsla, jag är livrädd att vattnet ska gå på "fel" ställe. Förstår inte varför jag börjat tänka såhär! Borde ju inte vara orolig för går det så går det och det är LÅNG tid kvar innan det ska gå. Hela 24 dagar. Men Ja rädslan är stor och jag vågrar knappt göra något=/ Vill komma över denna rädsla=/

Söndagen den 24 Januari 2010

Jessica hade fel;) det kom ingen bebis igår;)

Vi hade en helt underbar eftermidda igår! Var ut och åt, vi åt så romantiskt som mc donalds;) Haha men gott var det=) Sedan vart det luftslottet på bio! JAG vågade!. Höll dock för öronen några gånger men sånt hör till ju;)

stannade på Tempo påväg hem och handlade lite smått ooch gått. Thomas drack öl och ja cola=) Mumsigt värre=) Haha vi såg även en sjukt konstig film.

Jag tog även min kära sömntablett och resultatet blev 11 timmars  sömn och inget har kunnat väcka mej=/ skönt nu att vara utvilad, dock skrämmande hur jag vart så kommer dröja innan jag tar en till!

Nu ska vi äta frkost;) haha undra när vi blir barnfri igen. det dröjer nog LÄNGE!!

Ny Mobil

Japp jag har pratat om det länge. Folk har tjatat på mej ännu längre! Att köpa en ny mobil. Den jag hade hörde man inget i nästan, folk hörde inte mej jämt, den höll på att rasa och ja massor! Men jag har kämpat, stretat imot och inte alls velat köpa någon!

var in på Media markt idag då thomas tvingade dit mej! Kollade runt då han visste att ja kollat på en som ja gillar. Men ja kollade på dom super billiga och  hade nästan bestämt mej, tills en kille som jobbade där kom och berättade att jag inte ens kan ta emot MMS på dom. Då vart det NEJ tack. Gick tillbaka till min svarta fina och kollade lite till. Slog till. Dock hade jag panik i bilen, slutade med att thomas sprättade den så ja inte skulle ångra mej haha

Så nu har ja ny mobil=) en Ericsson som ja älskar, inte dyr då ja averkar telefoner och ja den har de ja vill ha=)När är den=) 888kr fattigare vart jag också;) Mer än jag tänkt men mindre än vad många andra lägger ut på sina=)

Nu ska ja leta runt lite på matställen, vill ut och äta mysigt men vart?!

Lördagen den 23 Januari 2010

Japp denna dag händer det massor! Hinner inte skriva egentligen.

Natten var okej, tog en tablett men ja jag tror ja är för skeptisk för att dom ska funka för ja sov då inge mer än vanligt, bara det att jag var mer avslappnad än vanligt och hade mycket svårare att ta mig upp imorse=/ Ja ja ska ge det fler försök.

Skruttan ska få träffa både  mormor och faster idag=) Mysigt värre! Hon sa de imorse när vi sa att hon s kulle till faster " får ja sova där?" japp de får hon=) tror dom får de super bra.

Men skriver mer utförligt i eftermidda=)

Lista igen

Bf är den 17 februari och thea kom 16 dagar tidigt.

Är man skrockfull så är det även fullmåne den 30 januariSätter in gissningarna allt eftersom.Jessica bod: 23 Januari
Nlie: 25 Januari
Elin : 27 Januari
Fredrik: 28 Januari
Simone: kvällen den 29de Januari

Ebbabebis: Den 29 januari
Svärmor: kvällen/natten den 29de januari
Nathalie: 30 Januari
Thomas: 31 Januari
Emelie: 31 Januari


Mirandasmamma: 1 februari
Monica: 2 Februari
Sara: 3 februari

Dess: 3 Februari

Karro: 4 Februari
Linda: 6 Februari
Maria: 10 Februari

Tezz: 10 Februari
Andreas: 11 Februari

Linda lv: 12 februari
Tina: 14 Februari
Julia: 15 Februari eller 20 februari

Ullrika: 17 februari
Nana: 18 Februari


OJ vad dålig jag blivit

Ja oj vad dålig jag blivit på att blogga! Måste skärpa mig. Men vet inte vad ja ska/vill skriva. Känns som ja bara svamlar.

idag har det varit bebisarnas dag. Haha känns som så. Träffade 2 st på dagen som var 2 månder. SÅ små och söta=) kände oj hur kan man vara så liten. Vi fikade och hade trevligt. Dock i omgångar först tina sedan sanna. Sedan stötte ja o sanna på elin, hon anslöt sig till oss. Var så snäll och bar mina påsar haha=) Tyckte ja skulle åka rullstol men ja pinade på. *ångrar mej nu* Men ja tur ja har tabletterna så ja kan röra mej iallfall!

När vi kom hem så ville skrot gå till bebisen som hon kallar den. Saras bebis=) Gick upp och jag har varit jätte rädd att hålla dom små! Inte hållt en liten bebis sedan seb var 3 månader;) Och ja då var han ingen bebis. Men helt plötsligt var jag thea och lillen själva där uppe! Haha. Det gick ju super bra! Han var ju inte farlig och gick ju inte av.

Thea fick hålla bebisen. Hon vart SÅ stolt! Man såg hur hon satt där och petade på hans fötter och småhänderna=) Han skulle ha filten på sig också! Hon kommer bli en perfekt storasyster=)

Imorgon blir de en lugn eftermidda endå=) Bio och mat =) Sedan en kväll bara vi 2. Är så otroligt tacksam att M och R vill ha Thea uppe hos dom över natten. Jag hoppas dom vet hur mycket vi uppskattar det.

Fick en jätte fin pressent av L idag. En nyckelknippa och en bok! Så fina. Ska ta kort sedan så får ni se.

Imorgon kommer det även lite bilder på Shoppingen till bus=)

Just ja thea fick en kjol av L idag. När hon såg den vart hon så otroligt glad och tacksam. Skulle genast ringa L och tacka. Tyvärr kunde hon inte prata men vi får ringa imorgon igen.

Sara har även fått sin pressent nu! Jag skänkte pengar till forskning om spädbarnsdöd och hon fick en pin därifrån. Såg ut som om hon gillade den!

Nej nu blir de mys framför tvn=)

Fredagen den 22 januari 2010

Åter igen Fredag i kalendern. Denna helg har vi bokat in för mycket=/ Dock kommer vi få prioritera om lite så kommer allt lösa sig. Hela lörda eftermidda/kväll ska iallafall vara TOM! vi får se vad vi hittar på då det inte går någon bio vi vill se=/ Men ja som thomas sa vi äter gott och dricker gott hemma istället=) Men ja vi får se vi skulle prata om de ikväll.

Våran boxer strular igen. suck. hackar och har sig. Jag får ringa telia när dom öppnar.

Fick en halvchock igår då ja insåga tt om 26 dagar, 4 veckor så kommer vi ha en bebis här hemma! 2 små barn! Hjälp! haha. Men det ska bli SÅ kul! Längtar så grymt!

Tror min blogg måste ha blivit intressantare trotts att inget händer?! Haha mina besökare har stadigt ökat occh jag funderar starkt på vilka det är=) några tror jag att jag har koll på.

NU ska ja äntligen bjuda på lite bilder. K

''
Mysigt hade dom i soffan en dag=)

Japp min kära lilla mage som inte är roligt och ha även fast den är liten!! Är från 35+4.

JA nu är svärmor nöjd tror jag;)

Bröstpump!

Insåg att ja måste skaffa en handbröstpump. Några förslag?=)

Nu ska ja se tvn och stoppa in lite mera räkningar i banken ser inte ens pengarna ju haha=)

Orkar inte skriva ida då ja inte har någon blogglust

27 dagar kvar0)

Frisör frågor


Japp ja ringde och bokade en tid på trudes. Nu har ja hört från 2 olika att dom inte blivit nöjd. blir nog att avboka. Fick nys om en här i bredsand som klipper billigt så ska göra en chansning att ringa dit och se om hon kan på lörda morgon. Tror inte det är så smart att klippa thea efter dagis då hon är trött och grining.

Gahh hatar detta med frisörer, därför jag aldrig klipper mej haha=)

Frida: Jag vill inte ens klippa bort 1 enda lock så ja hoppas dom bara toppar och jämnar till lite=) Ska undersöka ditt tips!

Lena: självklart mins jag dig=) Dock måste ja vara fräck o fråga om du var på mc donalds igår i stan? Tyckte ja såg dej när ja gick in och du ut=)

Har nu börjat med mina tabletter. Dock har ja ondare än ondast idag utan att ha gjort ett skit. Så ja hoppas det blir bättre och att man måste äta dom på rutin kanske för att få hjälpen? Ja vi får se. HOPPAS så att dom hjälper.

Nej nu ska ja ta och diska lite suck..

V37

Du är på dag 253 av 280. (90,4%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 0 fulla dagar (v36+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 27 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ja nu är de inte långt kvar tills bus är här=) Känns helt underbart. Ibland känns de otroligt nära och ibland så långt borta. Bara inte bus kommer den 2dra feb får han komma när han vill=) Eller ja kommer han då så kommer han då men ja hoppas han håller sig inne eller redan kommit;)


Torsdagen den 21 Januari 2010

Just nu letar ja frisörer! Thea måste klippa sig och det är NU. Så senast lördag har ja bestämt att hon ska bli korthårig. Det tar EMOT!! Hennes lockar=/. Men just nu ser hon ut som en trollunge hahah=) Dock är de så grymt dyrt överallt. Som det ser ut nu blir det Trudes eller  vad dom heter på Birsta. Visst 320 kr för att klippa henne är MASSOR: Men då har dom tider då det passar mej och jag har fått för mej att dom är duktiga. Så vi får se. Ska leta lite till och se om ja hittar nå altenativ.

Nu idag blir det plugga hela dagen lång, i eftermidda blir de städning och matlagning med skrot. Har även mailat på en babysitter ja ska se om vi kanske åker och kollar på.  Var bra pris o den var fin enligt mej. Men vi får se.

Igår vart de film med gubben, dock somnade ja konstigt nog. Men ja jag sov skönt inatt för en gångs skull.

Nu skola!

Kväll=)

Nu är de kväll igen. RUL gick super bra=) bus väger 3300 gram nu och har stort huvud haha=)  Han mår super bra där inne och allt är bra.

Läkarbesöket gick inte riktigt lika bra, dock kom ja därifrån med nya recept på allt möjligt. får se vad man vågar äta av allt!

Åkte hem grävde ner mig och ville inget alls. Avbokade tom lunchen=/

Sedan plingade de på dörren. Linda kom och  kidnappade mej. Hon vägrade att ja skulle ligga hemma under täcket. Åkte in till stan o gick runt lite.

15 var det Bm. Hon var sen men fick komma in. Allt ser ut som vanligt dock tror hon ja kan ha en UVI. Så hon skickade en odling. Sf måttet hade även dragit iväg till 34-35 cm. Sedan vart det lite hjärtljud 144 slag=) Men det bästa av allt!

Vi gick igenom förlossningen samt eftertiden och graviditeten. Hon skrev då in i mina papper allt om amningen. Att jag inte vill ha nå tjat på sjukhuset utan att jag vill göra valet själv om jag vill amma eller inte. Hon tycker jag gör rätt som tar det som det kommer för mår inte ja bra mår inte bus bra. ÄNTLIGEN någon som förstår inom sjukvården!! Så ja beslutet kommer fattas senare=)

Köpte även tossar och mössa till bus=) nu hoppas ja bara hm i birsta har den blåa mössan ja vill ha. Isåfall blir den min på freda!!

Onsdagen den 20 januari 2010

Haha igår är första gången sedan Thea föddes som thomas hade koll på att barnbidraget kommer idag hahah. Dom hade tjatat om det på jobbet igår;) Tänk redan 20 januari. En evighet men endå nära kvar nu innan det är februari=)

Idag blir de fullt upp. Ska läsa på bussresorna idag. Annars kommer jag komma så mycket efter=/ Och det vill jag inte. Konstigt att man känner att man kan komma efter efter 2 dagar=/ men så illa är det denna månad också.

Är nervös inför TUL. Är så glad att thomas fick ändrad tid så han kan följa med. Betyder mycket att få ha han vid min sida. Men jag hoppas allt är bra!

På freda eller lördag ska ja iväg och handla det sista till min väska. Sedan är den färdig. haha. Insåg igår att det ligger bebiskläder, tandborste och en bok i den hahha=) undra om ja klarar mej med det utan att behöva hämta något;)

Nej nu är tvn snart slut och då ska vi gå på dagis=)

Flyttar listan igen=)

Japp då det kommit fler gissningar ja flyttar ja listan igen=)

Bf är den 17 februari och thea kom 16 dagar tidigt.
Är man skrockfull så är det även fullmåne den 30 januari

Sätter in gissningarna allt eftersom.

Jessica bod: 23 Januari
Nlie: 25 Januari
Elin : 27 Januari
Fredrik: 28 Januari
Simone: kvällen den 29de Januari
Svärmor: kvällen/natten den 29de januari
Nathalie: 30 Januari
Thomas: 31 Januari
Emelie: 31 Januari

Mirandasmamma: 1 Februari
Monica: 2 Februari
Jag: 3 Februari
Linda: 6 Februari
Maria: 10 Februari
Andreas: 11 Februari
Linda lv: 12 Februari
Tina: 14 Februari
Julia: 15 Februari eller 20 februari
Nana: 18 FebruariLyckan strömmar

Tror jag tänk mer på 1 vän än vad jag innerst inne trott. Lyckan strömmar nu i hela kroppen och det kändes som en lättnad!! Allt gick bra!!

Nu ikväll har vi inte gjort så mycket. När vi sanerade badrummet förut kom thea och sa " mamma det luktar badhus" Hon är söt=)

Imorgon blir de Ul och läkaren. Nervös som en gnu! Men hoppas UL går bra. Jag är inställd på det iallafall. Dock lär ja få "bättre" siffror på vikten än vad jag målat upp i mitt huvud.

4 veckor kvar att längta, spekulera, svära och vara les. Men endå 4 veckor kvar innan det blir en stor förendring här hemma. Men det kommr bli bra=)

Nej nu ska ja faktiskt lägga mej i sängen. Känner att ja inte orkar mera!!

Fullt upp=)

Japp idag har ja suttit med naturen hela förmiddagen, Ska även fortsätta tills kl 15. sedan blir de lite städning och tvättning. Måste även komma på vad vi ska äta idag.

Fick veta att dom ändrat thomas möte till 13 imorgon=) Vilket betyder att han kan följa med på UL och läkarbesöket!. Så imorgon är de en full dag.

11.00- TUL
11.30- Läkarbesök
12- Luncha med emelie
15 Bm *hmm undra om de är blodprov*
17 FL fika om min kropp håller.

Men vi får se hur mycket av dagen jag klarar.

På Torsdag blir det massa pluggande igen. Naturen som är kvar ska då bli klart samt att jag ska börja på det fina religionsarbetet! Kommit på vad ja ska skriva om och fått det godkänt! Så då är de bara tuta och köra.

Har bestämt mej att allt som ska göras dessa veckor + fördjupningen ska bli klar så fort som möjligt. Helst innan bus kommer! Eller ja om han kommer på BF hinner jag iallafall;)

Nej nu sjunker ja åter in i mina texter om VED.

Måste få in bilderna ja lovat idag!

Stort grattis!!

Stort grattis Sara och Stefan till eran lilla prins!!

Tisdagen den 19 januari 2010

Idag är mina tankar hos en vän med familj!  Är så spänd och nervös inför dagen! MEN allt ska gå bra! Det måste gå bra! Kommer inte gå in på det mera nu! Men mina tankar finns där och såfort telen piper hoppar jag till!

Sov gott inatt. Första gången på LÄNGE! tror mina timmar igår tog ut sin rätt. Igår överaskade gubben mej också. övergav det han höll på med och la sej och såg familjen anolunda med mej trotts att han hatar de programet. han ville bara vara vi ett tag=) Så mysigt när de blir så=)


Nu ska ja sjunka in i naturböckerna. Har bestämt mej för att tokplugga dygnet runt nu så jag verkligen hinner klart allt på 3-4 veckor. vem vet det kommer ju en bebis mitt i någonstans hoppas jag=)

Skriver sedan=)

29 dagar kvar=) TUL imorgon=)

LÅNG dag slut

Jag är överlycklig över värme i sätet i Ls bil! det räddade mej idag kan ja lova!! Och tack F för tipset om att de går att köpa ska genast iväg och köpa!

Gått bra i skolan ida förutom smärtan, tröttheten och långa lektioner. Samt en lärare ja tycker behandlar allt fel. Men jag har fått ut lite saker och blivit ännu mer förbannad då vi får så grymt med grejer! Men men bara gilla läget.

Idag är ja riktigt toktrött. thea ska på dagis imorgon efter nästan 1 vecka hemma. Thomas ska också jobba efter nästan en vecka hemma. Det känns lite konstigt kan ja lova. Men ja så är de=)

Har absolut ingen ork då jag varit igång i 15 timmar nu. Det tär att vara gravid och ha skola!

Sov gott alla glada!

Hejdå sundsvall=)

Hejdå sundsvall. vi ses imorgon kväll=) haha nu ska datorn ner i väskan skorna är redan på och sedan ska ja ut till bilen som väntar snart!

Kommer bli en bra dag trotts allt idag! Jag lovar det=)

Måndagen den 18 januari 2010

Denna dag har jag bävat för länge. Har inte velat erkänna för mig själv ovh försökt gjort det bästa inför den för att inte bli stressad och rusa upp och måla fan på väggen. Jag har lyckats sådär...

NU inser jag varför jag inte skulle tänka på idag som idag. Jag somnade 2.30 inatt och har hunnit varit vaken och upp 2 ggr sedan dess. klockan ringde för 45 minuters sedan.

När klockan ringde tog ja mej knappt upp ur sängen, väcka thomas var ett måste då det gör så jävla ont.

Det enda jag åstakommit idag är att klä på mig sittandes och sitta här. väckte thomas för strumporna.

Nu kommer de ja fasar för med denna smärta!!

1.5 timme minst i bil sedan 10 timmars skola på det direkt! och en promenad ut och titta på stjärnorna!!!

Men jag ska klara denna dag. Finns inget som kan få mej att ångra mej eller tveka. Det ska gå! Frågan är bara vad jag kommer betala för pris!

Nej nu ska ja packa maten och snart bege mej neråt till skjutsen! Måste komma ihåg allt bara

Skriver sedan. datorn är  självklart med!

Städa?!

Ja just nu känns de inte som min städning går framåt ens!! Thomas är grym idag och kör runt som ja vet inte vad och det händer saker överallt han är! Så kul att se han så;) Mest då han tog insiativet.

Min städning däremot=/ Fogarna gör så ja knappt kan gå, och böjer ja mej eller gör minsta skitgrej kommer förvärkar som heter duga. Så ja ja får ta dom enkla grejerna och han allt annat=/

Tur han är snabb idag så det snart är klart, fast nu ville han ha paus

Haaha

Ja inget blir som man tänkt sig. skulle köra igång tidigt idag!! Nu har vi averkar lunch och ska köra igång. vid 9.30 så  höll jag på att somna i fotöljen så thomas kördew mig till sovrummet. Sov helt underbart!! och det var skönt!

Snart har det gått 72 timmar!! Hurra för att slippa vara instängda hemma!

Haha grannen postade ner kakor i brevlådan igår. supergoda nybakta! Nu skulle thea få sina och ja så då " stefan har bakat och tyckte du skulle få smaka." då totalvägrar hon kakan hahah. När ja sedan sa att stefan OCH seb hade bakat den då åt hon MASSA!! 2 bitar har hon tryckt i sig! Och det är en matig kaka.

nej nu blir de städning. Min gubbe är på hugget. hinner inte med honom!

Precis 1 månad!

DuDu är på dag 249 av 280. (88,9%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 3 fulla dagar (v35+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 31 dagar kvar till beräknad förlossning.


Insåg precis att det är exakt 1 månad kvar till BF.  Sedan om ja får gå över eller får tidigare det kan ingen veta=) Känns som en evighet kvar samtidigt som det känns som om det är nära! Tror denna månad kommer gå fort! Har ju mycket som ska göras och det ska ju njutas av skruttan för fullt!!


Nej nu blir de brukost=)

Söndagen den 17 Januari 2010

Godmorgon! detta kan bli en helt underbar dag!! Jag är på bra humör "utvilad för att vara jag" och solen skiner var jag påväg att skriva men det gör den inte då det är mörkt ute haha=) Idag har ja ett fullt schema! Får se hur mycket av det man klarar av Men ska ge det ett försök iallafall!

Imorgon bär det av! straxs före 7 på morgonen åker vi! Då går bilen, måste se till så ja får med mig allt samt datorn=) En kväll där uppe utan dator är inge roligt!

Det jag ska göra idag är :

* Packa inför skolan
* städa
* Finslipa svenskan
* Fortsätta läsa religonen så den kanske fastnar någon gång!
*om linda ska få som hon vill ska även förlossningsväskan packas haha

Var inte så mycket utan aldeles lagomt med grejer! Kommer ta lång tid med min kropp men får hoppas ja får bra med hjälp=)

Nej nu ska ja smyga in och duka fram frukost. Thomas tar mot theas vilja en sovmorgon idag! Man hör henne hela tiden "pappa sluta sova nu!!!" Men han vill sova;)

Tänkte bjuda på bilder igår men vart så sent så dom kommer idag=)

Fastnade hos nya grannen

Japp fastnade hos Nana ikväll. Hon har flyttat hit hon också. Pratade massor och mer lär de blir=) Ville rymma hemifrån då ja känner mej väldigt instäng ibland. mest nu då vi haft magsjukan här hemma. Men hon var inte rädd att bli sjuk så då är de lungt=)

pratade om allt mellan himmel o jord. märks att vi jobbat på samma jobb;)

Nu är de 31 dagar kvar tills bus kommer=) 3 dagar till TUL då vi får se han igen! Längtar! Känns som en evighet tills han ska komma men inte till UL och tur är kanske de!

Thomas kommer bli hemma med skrot på månda sista dagen som de ser ut nu! Jag är stenhård på alla timmar man ska vara hemma så det blir på tisda morgon hon får gå på dagis igen som de ser ut nu=)

Hjälp snart skola. Linda har tvingat mej att fixa förlossningsväskan innan dess. Hur ska ja hinna?! Sedan måste ja packa de ja ska ha med mej också HJÄLP! Kan någon ge mej dagen som försvann idag igen?!

Nej nu blir de sängen och boken. Tur jag har den vad skulle ja annars göra på nätterna?!

Underbara Thomas!

tack älskling! är så underbart glad att jag har dej!! Du betyder massor för mej! Är så underbart glad!

En prinsessa har jag varit idag"!

Lördagen den 16 januari 2010

En ny dag är kommen! Skönt! undra vad denna dag har att bjuda på=) Thea har nu varit spyfri ett tag! Fortsätter det såhär får hon gå på dagis på tisdag!

Insåg att ja åker på månda morgon upp till skogen=) Haha ska bli roligt att träffa alla gamla och alla nya=) Sedan åker ja ner med M på tisdagen så då får gubben o skruttan hämta mej i birsta eller ljustadalen beror lite på=)

<skruttan står nu och bygger pärlplattor igen=) Hon är riktigt pigg nu i kroppen men vägrar äta. Hmm vi måste börja få i henne mat snart=/ Ska göra köttbullar nu till lunch, det vet ja att hon älskar.

Funderade på att ta bort inlägget från inatt men nej den får vara kvar. SOmnade iallafall straxs efter 4 imorse.

Nej nu ska ja göra lite nytta här hemma innan lunchen.

Gnäll inlägg mitt i natten.

Ja inte ofta jag bloggar mitt i natten. Dock gnäller ja mer och mer just nu! Gahh vill inte gnälla. Vill kunna hålla fasaden utåt. Men den spricker allt mer och mer. Och det är för tidigt!!

Nu sitter jag åter igen i fotöljen och klockan är 2.29. Brukar iaallafall kunna ligga kvar i sängen på nätterna. Dock brukar mina tabletter hjälpa i några minuter iallafall mot halsen. Nu hjälper inget. eller jo mina viks i 5 minuter. Men dom är slut! Jag har inte sovit en minut än inatt. Kan inte röra kroppen, och halsen värker och ja INGET är roligt längre. Absolut inget alls.

Jag tror sömnbristen börjar ta ut sin del av hela kakan också! Känner hur jag fräser till allt, tycker allt är jobbigt och gråten är nära!

Nu blir de liggläge i fotöljen se om jag kan få någon timme här ute eller om det är kört. 32 dagar kvar.. Hur länge kan man egentligen gå med min sömn?! Kommer jag ha ORK med en förlossning och framförallt när jag får hem ett nyfött barn?!

Godnatt hoppas jag

Härlig paj och födelsedagspressent!

Japp min gubbe kan om han vill! Han ställde sig och diskade efter lunchen frivilligt!! Så nu kan ja inte säga att jag diskat all disk sedan julafton längre;) Sedan nu vid middagen gjorde han världens UNDERBARASTE paj. Fy vad gott. vi åt så vi storknade. Det enda som saknades var såsen. glömde köpa det idag då han var på affären.

Satt och kollade i en tidning nu och hittade den enligt mej perfekta pressenten till en kompis som fyller år. Beställde fort som bara den och den skulle komma på onsda senast så den hinner komma! berättade för thomas och han tyckte också den var perfekt till henne. Beställde även till mig själv men de är en annan femma;)

Nu ser thea på pippi. Hon vill inte göra mycket annat än se på pippi i sovrummet eller mamma mu i vardagsrummet. Min lillskrutta.

Mat vägrar hon totalt! Men dricker massor! Det är huvudsaken. Hoppas hon börjar äta imorgon! Men som min far sa hon dricker iallafall. "även tagit vällingen på nätterna igen*

Nej nu blir de röja vardagsrummet på vårat sätt;)

2 samtal kvar

Japp nu är de 2 samtal kvar att ringa. Men får ringa fk ikväll. Kortare köer då! Csn lär ja ringa på månda då ja fixat alla papper=)

Ibland är de tur FL finns. Satt och läste där och ramlade in på en tråd och då började ja fundera på om det var samma regler här uppe. Att jag som studerande får ta upp FP men ha thea på dagis som en studerande. Har mailat men inte fått nå svar så ida ringde jag.

Jag får ha thea på dagis som om jag studerar sålänge ja skickar in ett studieintyg. Det var som A sa. Dom bryr sej inte om vad ja får för ersättning mer än att det ska in på papper vad jag får för ersättning så det räknas rätt.

Så nu kan ja ta bort mitt CSN lån och bara ha bidragsdelen samt ta ut 3 dagar i veckan fp! Och thea kan ha 9-14 månda- torsda på dagis! eller ja på papper kommer de bli månda-freda 9-14 så en deltid. Men fredagarna tror ja kommer bli mysdagen utan dagis!

Är så glad! inte kul att se hur låndelen ökade 20 000 på 1 termin!

Fredagen den 15 januari 2010

ja inatt hände "bara" 1 olycka. det går åt rätt håll för skruttan. Hoppas bara inte gubben åker dit också.

Idag tror jag det kan bli en LÅNG dag. Skruttan har vaknat på fel sida, lika så min karl som igår=( så ja dagen lär bli LÅNG! Hoppas bara min kropp håller för mer än vanligt. Men de visar sig.

Helgen skulle vi spendera med ett par underbara vänner ute i skogen, sova där o äta gott och gubbarna skulle dricka gott. Nu blir de inget. Hon ringde igår och även deras lilla pojk hade åkt på magsjuka. Vi får ta det snart endå=) Med eller utan bebis säg;)

Snart är de mindre än 30 dagar kvar. 33 långa skitdagar tyvärr. Hoppas på bara bra besked på onsdag iallafall!

Någon som har nå tips på hur man somnar/ sover bra? Spelar ingen roll när ja lägger mej somnar aldrig före 1. Ligger och vänder o vrider på mej. Sedan sover jag 30-45 minuter för att sedan ligga vaken minst 1 timme oftast blir det 2. Sedan börjar de om. Vissa nätter har ja tur så ja kan sova 2h isträck. "hände inatt" men då är ja vaken desto längre efteråt. Börjar bli less på att få 3-4 timmars sömn totalt på ett dygn! Hade ja inte fått min sömn på dagen jag oftast tar mej hade jag varit helt borta för länge sedan. Hållt på såhär sedan innan jul! SOm sagt kan bli 33 LÅNGA dagar kvar.  Men inte ge upp tillslut kommer han ut och då får ja ännu mindre sömn;)

Nej nu blir de frukost här hemma om någon vill ha förståss

Fundersam

Ja ikväll blir de inge mer bloggande förens ja rett ut allt jag har i mitt huvud just nu! Känns som de är många bitar som måste platsa

godnatt

Ont i ögat

Japp ögat gör ont=/ Thea tröck in en nagelsax i ögat nu när ja hade råkat somna på sängen suck. Förstår inte ens hur hon kommit åt den. men ja på något sätt har hon det och nu gör de riktigt ont.

Trodde det var över för skrot. Men ja hojtade för fort. Hennes mat idag kom upp nu innan hon gick och la sig=/ Min mage har varit "stabil" men vi får se. Vågar inte hojta alls

Ikväll blir de ännu mer mys i fotöljen. Inte gjort många knop idag men jag har gjort tillräckligt så är nöjd.. Även om inte andra är det.

jag är förvånad! 1 timme efter att tvätten kom upp låg den där den skulle i garderoberna. Undra när det hände sist?!

Känns som ja bara babblar.Längtar tills thomas får gå på praktiken igen....

Ha en bra kväll skriver säkert sedan

Nyponsoppa samt kräm

JA thomas var iväg o handlade igår då skruttan vägrade äta något. Nu idag testade vi kräm och nyponsoppa. först nyponsoppan. INGEN hitt. men hon smakade=) Sedan krämen den vart en hitt! Hon åt. Det är nu 36 timmar sedan hon ville ha välling. Det har aldrig hänt förut.

Nu tvättas det för fullt här hemma. eller ja thomas tvättar. Är så glad att ja hade tvättid idag! Annars hade de inte gått!

Nej nu ska ja lägga mig igen. Min mage är bättre som tur är!

V36

Du är på dag 246 av 280. (87,9%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 0 fulla dagar (v35+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 34 dagar kvar till beräknad förlossning.

Dagarna rusar iväg egentligen. Men känns som allt står still!

Torsdagen den 14 Januari 2010

Ja torsda igen då. veckorna springer fortfarande fram!

Magsjukan här hemma är ett faktum, en skitnatt och 2 av 3 är däckad. Älsklingen blir hemma från jobbet då han pratade med dom imorse och de var som han/jag trodde. Dom vill inte ha dit han ifall han bär smittan!

Är så svårt att veta när ja är magsjuk då ja har så grymt svårt för att få upp något. Men nu är de ingen tvekan även utan det! Märks så väl i kroppen =/ Så idag b lir de så mycket säng/fotölj som möjligt. Illamåendet och allt blir värre när ja ligger=/ Nedrans mage såna här gånger=/

Bus gillar inte att min mage mår såhär. Riktigt onda förvärkar har ja haft nu halva natten. Tur jag är van att inte sova på nätterna. Undra hur länge ja ska orka gå såhär utan att sova!? Min kropp skriker efter sömn!

Fick lära mig massa nytt om magsjuka igår! Som när man smittar och hur länge. Vissa saker var nya andra inte. Men intressant att veta!

Det enda "bra" med att ja fått de redan nu är att då är ja förhoppningsvis smittfri på månda då ja åker!

6 dagar till UL. 34 tills bus kommer Jag längtar massor!

NU släcka ner och somna i fotöljen ett tag

Torsdagen den 14 Januari 2010

Ja torsda igen då. veckorna springer fortfarande fram!

Magsjukan här hemma är ett faktum, en skitnatt och 2 av 3 är däckad. Älsklingen blir hemma från jobbet då han pratade med dom imorse och de var som han/jag trodde. Dom vill inte ha dit han ifall han bär smittan!

Är så svårt att veta när ja är magsjuk då ja har så grymt svårt för att få upp något. Men nu är de ingen tvekan även utan det! Märks så väl i kroppen =/ Så idag b lir de så mycket säng/fotölj som möjligt. Illamåendet och allt blir värre när ja ligger=/ Nedrans mage såna här gånger=/

Bus gillar inte att min mage mår såhär. Riktigt onda förvärkar har ja haft nu halva natten. Tur jag är van att inte sova på nätterna. Undra hur länge ja ska orka gå såhär utan att sova!? Min kropp skriker efter sömn!

Fick lära mig massa nytt om magsjuka igår! Som när man smittar och hur länge. Vissa saker var nya andra inte. Men intressant att veta!

Det enda "bra" med att ja fått de redan nu är att då är ja förhoppningsvis smittfri på månda då ja åker!

6 dagar till UL. 34 tills bus kommer Jag längtar massor!

NU släcka ner och somna i fotöljen ett tag

Magsjuka tolkar ja det som!

Ja ja tolkar det som om skrot har magsjuka=/ Hon spydde på dagis och åt lite när vi kom hem. sedan började de komma åt andra hållet=/ Så ja de måste vara någon sorts magsjuka. Blir hemma veckan ut så hon inte smittar.

Snälla rara låt mig slippa!!

Snällaa snälla

Ja bara hoppas det inte är magsjuka här hemma=( fick hämta skrot nu då hon spytt!

nu bli de mys!

Flyttar upp listan=)

Flyttar upp den så fler ser den=) Någon fler som vågar gissa?


Sätter in gissningarna allt eftersom.

Jessica bod: 23 Januari
Nlie: 25 Januari
Elin : 27 januari
Fredrik: 28 Januari
Simone: kvällen den 29de januari
Svärmor: kvällen/natten den 29de januari
Thomas: 31 Januari
Emelie: 31 Januari

Monica: 2 februari
Linda: 6 Februari
Maria: 10 februari
Andreas: 11 Februari
Tina: 14 februari
Julia: 15 Februari eller 20 februari
Nana: 18 Februari

Inte för jag riktigt vet om ja ska tolka svärmors kommentar som en gissning eller ett hoppandes;) men tar det som en gissning

Absolut första bilden på skrot!

Här kommer absolut första bilden på skrot när hon var liten=)


Badbild=)

Skrot badar=) Man kan inte bli för gammal för en badbalja!
Onsdagen den 13 januari 2010

Tack alla underbara vänner jag har! Jag står inte ensam! ska ta mej en riktig funderare om den 20de! Det finns underbara människor.

Jag har insett sista halvåret vilka som är mina riktiga vänner. Jag har alltid haft vänner dock inte många som verkligen bryr sig. Nu har jag inset vilka i min närhet som alltid finns där! och jag hoppas att jag alltid finns där för dom på samma sätt! det är iallafall de jag utgår och strävar efter!

Insåg igårkväll att det är 16 veckor sedan jag var på skolan sist! Känns som en evighet!! Jag var nämligen i v 20 då och går in i 36 imorgon! gången i februari har jag förhoppningsvis en bebis utanför magen! Men ja nu är de träffen nästa vecka jag försöker sikta in mej på!

Thomas sa igår " tänk älskling denna månad kanske vi blir 2 barnsföräldrar!!" det lär fel! haha Men ja tror vi får gå in i febaruari. Dock drömde ja att mitt vatten gick på skolan haha=) L fick panik kan ja lova;)

Nej nu ska kläderna på och en ny dag ska börja!

Underbar Vän=)!

Ja jag har vissa underbara vänner! 1 av dom har ja saknat och börjat hitta igen! Helt underbar människa i mina ögon!

Nu ikväll insåg jag att jag måste gå igenom en grej själv som jag inte ser fram emot! Denna underbara person kommer då och skriver att hon kan följa med! Kan lova att det inte var ord som jag ens tänkt på! Att hon ens tänker på mej i allt just nu det värmde och värmer så mycket!

Är så glad att du finns. Dock ska du få NJUTA den dagen!!

Tack för att du alltid orkar lyssna och finns här!! Tack!

Bilder

Blir inget skrivet ikväll då ja måste gå och diska. Men bjuder på bilder iallafall!


Skrot byggde pärlor idag


Mammas älskling!
solglasögon är bra!Smyger in en bild på vagnen


Koncentrerad!


Stolt mamma! theas första 2 pärlplattor hon gör hemma helt sjäv!

Min älskade dotter!!

Mamma- thea du måste plocka upp pärlorar du tappar på golvet
Thea- Åhh mamma varför då?
Mamma-- För annars dammsuger pappa upp dom.
thea- Mamma pappa dammsuger aldrig. och jag kan köpa nya!!


efter 2 timmars pärlbyggande tyckte ja vi skulle äta lunch. då fick man höra detta:

ta inte mina pärlor, ta inte mina pärlor, ta inte mina pärlor. Jag har sagt det 3 gånger nu mamma! ta inte mina PÄRLOR vi äter sedan!!

Haha min skrutta är helt underbar och vuxen ibland!!

Överklagan lyckades!!

Helt överlycklig!! överklagan gick igenom!!!  Ingen kan vara så glad som jag.!! Visst inga pengar kommer komma före den 22dra då dom betalar ut allt på en gång Men den gick igenom!!! Vi får pengarna!! HURRA!!

Man ska alltså inte ge sej när det gäller FK! Jag tyckte jag också att man inte ska behöva ha praktik när man har feber frossa, förkylning och svininfluensa symtom! Och nu fick vi rätt!!

Måste ringa gubben och berätta!! Hahaha JA vi öppnar varandras post här hemma.

Tisdagen den 12 Januari

Om 1 månad fyller jag 21. Tårta i massor till mig då. Grattis jessica Som fyller år idag=)

Idag blir skrot hemma med mamma. Efter en morgon då det vart en stor miss och sedan massa så insåg jag att jag aldrig skulle kunna lämna henne. varken för värken i hela kroppen eller mamma hjärtat. Så vi får en mysdag hemma. Tänkte plocka fram fingerfärgen och underläggen och sätta oss i köket sedan och måla massor! det älskar skrot. Funderar även på att baka mera kladdkake muffins och frysa in.

Det jag har bestämt mig för att göra handlar INTE om bus. Är bara en grej jag funderat på länge men inte vågat... JAg ska be om hjälp. Dom som känner mej väl vet att jag har svårt att be om hjälp. Men nu ska jag göra det. Bättre inse att man inte klarar det själv och få hjälp att fixa det än att fortsätta må dåligt för att det INTE händer.

Bus ska stanna och må bra tills han är redo att komma ut. Hoppas bara på bra svar den 20de. oron gnager redan.

Nej nu ska vi fixa frukost.


Kväll

Ja nu är de kväll. Har idag tagit några beslut här hemma. vilket är skönt. Med såna grejer som thea efter förlossning och sånt. Kändes som de kan vara lite . Och vi kom fram till de vi tänk förut. Han får åka hem till skrot över natten om jag måste stanna.

Har även tagit ett annat beslut idag. Tror jag tänka sjunka lågt, riktigt jävla lågt och göra en grej jag aldrig trodde. Klarar inte det här....

NU ska ja ta delugnt innan sängen=)

När kommer bus?

Sätter in gissningarna allt eftersom.

Jessica bod: 23 Januari
Nlie: 25 Januari
Elin : 27 januari
Fredrik: 28 Januari
Simone: kvällen den 29de januari
Thomas: 31 Januari
Emelie: 31 Januari

Monica: 2 februari
Linda: 6 Februari
Maria: 10 februari
Andreas: 11 Februari
Tina: 14 februari
Julia: 15 Februari eller 20 februari
Nana: 18 Februari

Måndagen den 11 Januari 2010

Japp åter måndag. Denna vecka är full men endå tom!

Dock är denna måndag INTE min dag.

känns som dagis kör över mej, inget stämde imorse och thea var jätte glad enda tills vi kom till dagis. Då ville hon inte vara med längre. känns jätte tråkigt då hon vart så ledsen=/ Men får se om ja går emot dagis och gör som vi här hemma vill eller om jag lyssnar på dagis och inte gör så. Men känns inte kul att bli överkörd!! overallen är fortfarande borta också!!

Sedan ringde ja UL mottagningen just då jag visste att det fanns en risk att dom satt in mej den 18 eller 19de och då är ja inte ens i stan. Och ja så var fallet. Den 18 hade ja fått tiden och var en tid så det hade inte gått att kombinera skola/UL. Jag frågade då snällt och trevligt om det fanns någon möjlighet att få en tid som inte var den 18 eller 19 då ja inte är i stan då, men går de inte så får ja ordna det.  Då blev hon skitgrinig och kläckte ur sig både det ena och andra. Men tillslut fick ja en tid den 20de kl 11 för TUL och 11.30 för Läkartid. Och sedan 15 har jag  BM tid. så den dagen blir fullspäckad med besök!

Nej nu ska ja ta frukost och se om denna skitdag kan ändras och bli en bra dag!! Jag har inte gett upp hoppet!

halva januari har ju snart gått!!!

ja det insåg jag när vi fikade nyss. Halva januari har ju snart gått!!! Tycker dagarna kryper iväg men kollar man i kalendern är vi snart där!!

Någon som vågar sej på att gissa på När bus tänker titta ut?? Har bf den 17 Februari och Thea kom 16 dagar tidigt? Skulle vara roligt att se när ni tror=)

Idag var han duktig!

Haha ja ibland kan gubben överaska. Det han skulle ner med till källaren för 2 veckor sedan har äntligen åkt ner. Vilket innebär att vårat vardagsrum och hall äntligen tagit den form jag länge drömt om! Är nå smågrejer kvar och golven igen. Men det kan ja pyssla med. Nu vill ja bara ha bort vagnen och bilstolen från vardagsrummet. Men det är bästa stället nu då garantin på vagnen ska gälla. I hallen kommer det bli blött och sånt.

Imorgon börjar dagis igen! Ena minuten vill skrot dit andra vill hon inte dit. Ska bli intressant att se hur de går imorgon! Tror de kommer gå bra=) Hon har 2 mjukstart dagar nu =) Sedan blir de lite mer timmar tills vi är uppe på heltid igen! Får se hur länge hon får gå heltid nu=) Beror ju på när bus tänker titta ut. Men på papper är de minst 1 månad till=) Thomas och jag bestämde även att hon fortsätta gå tills han kommer hem. Hon klarade det galant innan jul och vi fick mera kvalitetstid när hon väl var hemma då maten och allt sånt redan var klart=)

Nej nu ska ja städa badrummet medans thea sitter i baljan och badar=) SKa se om de blir nå bilder idag! Har varit dålig igen

Söndagen den 10 januari 2010

Dagens datum gillar jag 10-1-10.

Natten inatt var en riktig skitnatt. Inte pga thea utan pga mej.Först kunde ja inte somna igår, låg bara och vred och vände mej.. vid 2 slår ja igen dom blå på riktigt. Kl 4.30 vaknar skrot. Helt förstörd var hon=/ Ropade på grannen och sa att hon saknade honom och ville gå dit. Hon måste ha drömt om honom eller något=/ Men tillslut vart hon lugn. Dock skulle hon då bajsa. Så jahapp tur min gubbe är underbar. tog med henne till pottan som vi har på nätterna. Och sedan försökte vi somna om.

Medans thomas och thea höll på fick ja en huvudvärk från ovan!! Dock inte ovanligt Men inge skönt. Försökte somna om men 5.30 gav ja upp, gick upp och tog alvedon och satt mej i fotöljen nerlutat. Vaknade 8.30. UNDERBART jag har fått sova var mina tankar, insåg att huvudvärken tyvärr inte var över. La mej inne hos mina små som fortfarande sov och bara myste!! Nu är huvudvärken borta och dagen har börjat bra.

Insåg hur bra ja sov i fotöljen. Man kanske ska testa flytta sig dit varenda natt då ja vaknar för att få sova;)

Idag har inte dagen något att erbjuda, eller jo väskorna ska bli klara!! Insåg att jag måste handla massor till min väska. Theas kan vi dock göra klart=)

tror bus har gått sitt namn!!

Japp som en blixt från ovan kom det och det klingar så bra ihop med allt!! Nu är de bara vänta och se om han passar i det isåfall har han ett helt underbart namn!!!

Glad han kanske inte blir namnlös=)

Så sugen på bio!

Ja jag och gubben insåg idag att vi är riktigt sugen på bio. Egentligen borde man försöka lösa det innan Bus kommer så man kan åka in bara vi 2 och äta samt se på bio, Men dom som känner mej vet att det troligen inte kommer hända då ja är dålig på att fråga om barnvakt åt skrot! Men funderar starkt på att försöka lösa det till den 23 då vi endå har barnvakt någon timme på dagen, får se om thomas kanske får ringa ett samtal imorgon och se om vi får tag på barnvakt över kvällen ev natten då. men får se. Mamma hjärtat blöder ju lite då;)

Nu är bus vagn färdigbäddad helt, det är tvättat och ilagt. Även täcke och kudden=) Dock måste vi köpa ett regnskydd. Och som gubben sa vi köper ett sånt gult fult men med reflexer hela alltet! Man ska synas! Vi har ju tom väst på thea när vi är ute och leker om de börjat mörkna minsta lilla. Reflexer är en billig livförsäkring!

Nu ikväll har ja och thomas haft vårat lördagsmys=) vi såg ofta på film varje lörda förut men kom sedan av oss men nu har vi bestämt oss för att ta upp det. Går alltid någon skitfilm på tvn. Man behöver få vara bara vi utan datorer och utan allt annat!

Snart är vi 4 här hemma hoppas jag. UNDERBART. allt ja känner i kroppen nu och psyket kan ja stå ut bara jag får komma fram till målet!! *dock säger ja inte så varje dag* Längtar så grymt efter att så vad denna lilla bus är för Person. Namnlös är han fortfarande=/

Då var stolen inne då

Ja thomas fick gå ner och hämta stolen idag=/ Klarar inte av att duscha längre. Jag har alltid haft problemet att stå när ja duschar då ja får svimatacker så det har varit pallen/golvet jämt för mej. Men nu står stolen där inne så fint=/ Har inga val.

Idag har vi inte gjort nå mycket. skrot och gubben var ut ett tag: Dock ville thea in lika fort då vi hade pratat om att bada sedan. Så efter 1 timme var dom inne igen=) Just nu håller thomas på att tvättar. Tog tider tätt så att vi inte ska hinna få ihop nå mängder tvätt. Förstår inte vad vi gör här hemma har alltid massa tvätt!

Denna lördag har gått för fort=/ Så ja återkommer ikväll, ska ta tillvara på tiden med skrot! vi ska diska nu vilket hon älskar innan vi ska laga mat igen och sedan diska igen=) Sedan blir de filmmys med lördagsfrukt=) Hon fick välja och ville ha frukt idag=)

Längtar konstigt nog till en vardag igen!!

Lördagen den 9 Januari 2010

Är det bara jag som tycker dagarna går riktigt segt i januari just nu? 9de idag bara. Tror det är alla röda dagar hit och dit som har förstört det. Känner inte ens samma månda- freda känsla längre. Men det kommer nog tillbaka snart.

Idag är det verkligen behagliga grader ute. Bara -7 grader=) sedan är de sol på himlen och det blåser inte nå mycket. Så idag blir de pulkåkning för skrot. Och en tur på affären. Ska plåga mej så länge det går. Sånthär väder måste tas vara på!

Nu är barnvakt den 23 fixad=) Vi kör på den dagen sålänge! Blir det inte som planerat så blir det inte det men mitt mål är att bus ska vara i magen i minst 3 veckor till! Så den 23dje ska vi iväg på birsta handla lite, äta något och sedan storhandla mat. Då har man det hemma sedan. Är glad att mor ville =)

Nej nu ska ja ta och gå och diska upp efter  nattens fika och morgonens fika. Sedan blir de lite smågrejs fram till Lunch=)


Liten bebis!

Ja idag har ja träffat en liten liten bebis!! Insåg nej så liten har inte thea varit. tänkte lite till och hjälp thea var mindre!! Jag tycker ju thea alltid varit som hon är nu! Men ja fel har jag bevisligen. Kändes lite tokigt då denna lilla söta tjej låg i magen sist jag träffade E och nu hade E ingen mage och en bebis på utsidan! Vart kom den ifrån?!

Insåg då hur nära det är för mej. 6 veckor låter som en evighet men kollar man så är det inte! 1.2 månad sedan är bus ute! Längtan är så stor!

Har insett att jag får mer och mer kontakt med en i min närhet. Det tycker jag om! Hoppas bara det kan utvecklas lika med 1 till i min närhet!

Jag skriver samma här som ja skrev på FB idag

"Det tog min många år och många hinder för att inse vilka som verkligen ställt upp jämt för mej även när jag inte trodde det. Så vill även jag att mina barn ska känna när dom är "stor""

Nu blir det sängen

Löst vattenförvaringen=)

Hurra ibland är FL bra att ha=) Har ni löst vattenförvaringen i sovrummet=) Hurra=) Glad.

Nu sover skrot. Hon fick somna då vi ska iväg i eftermidda. Ska ju få träffa bebis!

Ingen bebis den 28de

Ja flera som frågat och nej ingen bebis kommer komma den 28de. Utan är ett tillväxt UL som troligen kommer komma där emllan 20-28 och hon trodde 28 just pga veckan jag är i då=)

Skruttan har lekt med mamma idag. Bädda in henne i sängen henne leken. var tvungen att ligga i sängen med täcke och blunda, sedan tog hon på mössa, hon var doktor och matade mej och ja hon var söt=)

Lunchen vägrade hon äta. spagetti och köttfärsås. Så fgår se om hon äter middag istället

Nej nu ska vi fortsätta mysa

Fredagen den 8 Januari=)

Dagen kunde inte börja bättre!! Samtalet gick super bra och remissen är skickad och hon tog allt i samma=) Så nu ska ja bara invänta tiden=) Hon tyckte jag skulle ringa på onsdag till dom om jag inte hunnit fått den Just så den inte kommer precis när jag är på skolan. Men som de ser ut är de efter den 20de som den kommer=) troligen runt den 28de=) Helt UNDERBART känns det.

Skruttan har sovit hela natten igen. Andra natten irad nu. Börjar bli allt fler och fler så snart tror ja hon sover hela nätter jämt=)

Som de ser ut ska vi iväg och träffa bebis i eftermidda=) Ska bli mysigt.

Nu ska ja och skrot ta och mysa lite hon ville ha mamma för sig själv. sedan blir de att diska suck

Dom heter inte Tools mamma

Thea ser på händige manny och kommer och säger.

-Dom heter inte Tools mamma det heter verktygen.

Haha min sötskrutt. jobbigt med 2 språk i samma program

Mailet skickat!

Nu är mailet skickat! Hoppas så grymt på ett beviljande!! Annars kommer ja gå under, Kan inte gå med denna oro länge till!!

Lätt HF

Japp så är fallet. Lätt HF. Blocktrycket och urinen ligger på  gränsen som sist. jag är mest nyfiken på hur äggvitan kan dala så mycket mellan olika dagar?!?! Ligger prec på gränsen för att få vara hemma. Men med läkarens hjälp via jornalen bestämdes det att ja skulle vara hemma sålänge de inte ändras något mer, behöver inte ändras mycket för att dom ska lägga in mej. Hoppas Bus stannar inne 3 veckor till iallafall!!

Ingen lugn dag

Nej fick ett fint samtal nu och måste in till stan till 11. mina prover behöver tas om redan idag. Fråga mig inte varför hon ringde nyss halft stressad!

Nu ska ja se om ja får någon som vill ha skrot eller om hon får följa med ut i kylan

V 35

Du är på dag 239 av 280. (85,4%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning.

V35. kollar man så känns de nära, kollar ja på allt annat är de LÅNGT borta. Jag fick tidigt bristningar överallt förutom på magen, nu kommer dom även där=/ Men jag får ju en underbar belöning. Hoppas dom inte hinner bli jätte många dessa veckor som är kvar. Magen har ÄNTLIGEN börjat växa igen, dock får den gärna stanna såhär liten hela tiden ut! Trivs med min lilla mage, bara jobbigt att höra alla kommentarer om den.

Vi har börjat prata om 1 namn på riktigt nu! Man får se hur de blir!

41 dagar kvar, så nära men så långt borta!

Torsdagen den 7 Januari 2010

Nu tycker jag veckorna ska bli normala igen! Blir så fel i mitt huvud med alla röda dagar hit och dit. Igår hade ja lördag och det var bara onsdag. Alla dessa röda dagar har gjort att tiden börjat gå väldigt segt. Hoppas att det är dom iallafall så inte tiden ska börja gå såhär långsamt!

Idag är de för kallt för att vara ute med skrot, hon kommer ite gilla det och inte hennes mamma heller;) Så vad vi ska göra vet ja inte riktigt. Thomas har lovat att vardagsrummet ska bli HELT klart idag iallfall. Ska även fixa akvariumet en gång för alla=)

Nej nu ska sängen bäddas och tvätten vikas medans skrot ser tv!

Trött

Japp ja är trött.

ska inte skriva något om varken det ena eller det andra.

Ska mysa med min familj!

Äntligen börjar magen växa...

Stort vardagsrum, litet sovrum

Ja jag har ett tag nu tyckt att vi har ett lagomt sovrum men pytte vardagsrum. Nu inser jag att det börjar bli tvärtom. Vi har ju ett gigantiskt vardagsrum och ett pyttesovrum. Tur man inte gör mycket i sovrummet. Har verkligen saker överallt där nu. Dock organiserat!

Spjälsängen står nu där den ska stå, den är fortfarande blå och vi funderar på att ha den blå. Ju mer vi ser den både jag och thomas så gillar vi färgen mer, sedan att den passar till påslakanet nästan exakt gör ju inte saken värre. Dock blir den INTE blå om bus visar sej vara en tjej. Som en kompis sa ibland är de kul med lite extrema saker.

Innan Thomas åkte till pappa idag var han och köpte madrass och sånt till spjälsängen tydligen. Så nu är den helt  bäddad förutom täcke och Kudde. Måste köpa ett täcke och kudden ligger inte här hemma än. Men ja den är färdig. Min karl vill lite mer än mej men det är nog bra i längden.  Eller ja insåg nu att vi även måste köpa ett vitt spjälsängsskydd. Tur ikea har billiga.

Nu har ja så ont så ja vet inte vart ja ska ta vägen. Blir INTE många steg ikväll mer än onödan. Ska dock försöka ta kort på sovrummet så kära J får se det. Dock är de som sagt inte färdigmålat än. och har ingen sänglampa=/

Haha det är inte bra dock att flytta sängen! haha Thomas fick ta bort dörren för att han skulle få in sängen hahaha. Den gick inte in genom hålet annars haha. Stackars älsklingen bar den helt själv. Men ja han ville ha in den då får han bära!

Söta Thea

Thomas har lastat bilen och ska åka säger då hejdå till skrot och när han stänger dörren kommer detta:

thea - jag älskar pappa.

jag- älskar du mamma också?

thea- Nej men ja älskar moffen!

Sötnöten min! Älskar dej mest i hela världen


Onsdagen den 6 Januari 2010

Japp Den 6 januari. Tiden kryper fram just nu.

Inatt var det hemskt, jag börjar bli så grymt les!! 42 dagar kvar och det känns som om dom kommer bli LÅNGA!!

Idag är thomas ledig, dock kommer ja inte märka av det. Han ska åka vid 11 och är tillbaka 16=/ Eller ja till 16 SKA han vara tillbaka för då har vi tvättstugan.

Jag har massor som behövs göras. Det är saker som skjuts upp varenda dag pga smärtan. Funderar starkt på när ja ska få det gjort?!? Behöver ha någon som sparkar mig därbak. Dock vet jag hur jag mår efter 5-10 minuter därför känns det INTE som det är värt det... Men kan inte skjuta på det längre.

Får se hur ja upptaderar idag. Men Ska försöka vara duktig och även bjuda på bilder.

Hur ska ja få dej att förstå? Ord och tårar räcker inte. Jag vill att du ska förstå. Annars är de kanske inte meningen att det ska vara såhär.... Kanske meningen att jag ska  hitta en annan väg?

Min karl kan förvåna

Ja ibland kan han förvåna, ja märker hur han börjar smyga runt här hemma mellan förådet, sovrumet och vardagsrummet. Ser att han börjar lägga sig på golvet och lysa och ha sig.

Det han började med bara sådär var att höja spjälsängen. Han tyckte det var dags. Och när en KARL börjar med en grej självmant så ska man INTE förstöra eller hindra dom. Iallafall inte när de gäller min gubben Så han fick hålla på. Och nu är den höjd. Måste få bort den från sovrummet=/

nej nu ska ja ta min onda kropp och min älskade Man till sovrummet och få några timmars sömn!

Bestämt mej

Japp nu har ja bestämt mej. Det får bli hur jobbigt de bara vill men måste få det gjort. Jag vill inte missa delen att fixa ordning det sista här hemma. Måste nog ta den delen för att få försöka "njuta" någon av denna grav. Försöka förstå vad som verkligen ska hända.. Att vi snart inte är 3 utan en familj på 4.

Blir till att flytta klart bus kläder till byrån samt sängkläderna, måste tvätta upp allt de sista samt ställa in sängen i sovrummet. dock måste de thandlas lite men det får thomas göra.

Eller ja thomas lär få göra de mesta, tvättar gör ja inte, inte heller bära säng och sånt. ja de blir mycket för min karl att göra.

Vet att det är tidigt med att ställa iordning allt men vill verkligen inte missa den biten=/

5 Januari 2010

Japp idag har vi haft fullt upp men endå inte ett skit känns de som i huvudet. Dock mår min kropp skit.

Bm besöket gick skit som vanligt känns de som. Sf måttet ligger på 32 nu iallafall så magen växer, han sa att hon tyckte den sjunkit så det är nog därför. hjärtljuden låg stadigt på 147-148 blodtrycket var skit och lika så äggvitan.

Ska in på freda med för nya prover och då troligen även blodprov igen. Hon börjar bli riktigt orolig då det åker jojo som hon sa. Bra ena gången andra dåligt sedan bra för att sedan dala ännu mer.

Har fått rekomendationer att hålla mig hemma nu. Inte ge mej iväg för långt och inte utsätta kroppen för mer än jag behöver göra. Fick sedan en symtomgrej som ja ska hålla koll på. Märker jag något ska ja ringa DIREKT in på förlossningen och lämna nya prover.

Dock är K så underbar, jag bröt ihop totalt för många grejer och hon tog sig tiden trotts att hon var sen med att lyssna och även prata själv. *förlåt S* Fick även veta 1 underbar grej. Dock får vi se hur de blir med allt=/ Nästa besök bokade hon även in till 1 timme istället för 30 minuter. Vi ska gå igenom hela Theas förlossning då då jag känner att jag behöver göra det.

Känns som jag borde börja göra klart allt hemma nu ifall att. Finns ju inga garantier just nu för att han kommer stanna inne till 17 februari! Men ja hoppas han får stanna inne i värmen några veckor till.

Sedan vart de badet. Jag gjorde inte ett skit utan Linda gjorde allt. lite dåligt samvete har jag=/ thea hade skit roligt och vi var där i 3 timmar. Hemresan var en pina då skruttan ville sova men inte fick. Nu är hon lite piggare och sitter hos thomas.

Får se hur de blir med våran resa i helgen=/ Vill ju åka när vi äntligen planerat och löst allt=/ Men ska se provsvaren på freda först..

Nu ska ja ta mina skitfogar och skit sammandragningar och gå och lägga mig i sängen medans familjen lagar mat. ONT är allt ja kan säga.

GAmla bilder

Skulle leta en bild nu och det slutade med att ja fick mej en nostalgitripp. bjuder på några.

Thomas har missförstått detdär med att vara sexig i snickarkläder, detta var på tiden innan magen kom hahaSkruttan liten=) Gillar denna bild=)Myser i gräset nästanOch en ganska ny.Denna gillar jag och morfar med!!


Till en speciell vän

Vad det är bra att jag har dig.
Vad det är bra att jag har dig.
Vad det är bra att vi har oss
och jättebra är det förstås;
att vi får träffas varje dag
och va´ tillsammans, du och jag.
För ingen, nej ingen vill va´ ensam.


Halsbränna

Ja så ser mina dagar ut halsbränna dygnet runt. Borde nog åka och kolla om ja hittar något som hjälper mot det. Håller inte i längden blir grinig  då det svider haha=)

Måste "försvara" det förra inlägget jag fick.

Nej vi har inte massa pengar, vissa månader går det +-0 och andra ligger vi på +. Nu i december vart det inte roligt dock var ja inställd på att vi skulle få en skitmånad så vi fixade det endå. Dock inte fullt en såhär dålig månad. Men vi har mat på bordet, kläder på kroppen och tak över huvudet.

Anledningen till att jag tänker som jag tänker är för att jag ska på skolan och dagis har stängt halva den dagen. Thomas har sökt ledigt men fick det inte *förstår inte varför* Så vi har ingen som kan ta thea den eftermiddagen. Om hon ska vara på dagis blir hon på ett helt annat dagis med helt främmande personal och inga barn från hennes hus. Så det känns FEL. Nu har vi sån tur så theas farmor kommer åka 40 mil den dagen för att vara barnvakt då vi inte kan  lösa det.

Därför så när  vi insåg att han fick åka ut och jobba och det var då prat om lön eller Ledighet en annan dag såg vi ljuset. Men nu vart det lön.

Och JA jag uppskattar dom pengarna och är glad för dom. Då pengar alltid behövs! MEN just denna gång hade ledigheten betytt mera. Vissa förstår inte hur jag trollar men jag har lärt mig att göra det!

Tänker inte försvara mej något mer utan det är mina tankar, och som en kommenterade och skrev att jag var bortskämd. Nej bortskämd är det sista jag är när det gäller pengar, och hade DU kännt mig så hade du vetat det.

Borde vara glad. MEn

det vart ja inte haha. Ja ett Ilandsproblem jag vet.

Gubben gick ut och jobbade på sin praktik i lördags och då visste dom inte om han skulle få lön eller få ut den tiden ledig någon annan dag. och då insåg jag hurra den 18 de kanske löser sig!! Bara ta ut ledigheten den dagen då han inte får för FK på annat sätt.

Nu fick han veta att det blir lön. Borde vara super glad. Lön är alltid bra att få, men just denna dag hade ledigt varit bättre. Men vi får se det från den ljusa sidan, dom ringde thomas om att få jobba. En öppning i allt.

Tur vi har svärmor som kan komma ner, känns bara lite dumt. 40 mil tur och retur för att vi behöver barnvakt i 5 timmar haha. Bara de inte regnar, snöar eller något sånt så vägen blir skitdålig

MÅndagen den 4 januari 2010

Stort grattis Far på 44 års dagen=) 1 år närmre 60;)

Inatt är andra natten irad jag drömmer om min egen förlossning! man kan ju alltid hoppas att drömmarna stämmer för isåfall så kommer allt gå super fort och super bra. Sedan kommer en liten Bus att komma ut. Men alla andra saker i drömmarna får inte slå in!

Inatt har jag ingen aning om hur skrot har sovit. För detta är första natten på länge jag sovit konstant utan att vakna. Det behövde jag. Mins inte ens att skrot kommit in eller något! Men ja tur man har Thomas.

NU har jag ringt massa samtal. 2 gick bra 1 gick mindre bra. Thomas ska få ringa 1 när han kommer hem också. Sedan är dom viktiga gjorde.

Nu ska ja försöka få lite ordning här hemma. Blir galen snart! Vart för många startade projekt i helgen med möbler, julen och schenken. Men det fixa jag! skiter i fogarna=/

Lång dag

Ja en lång dag börjar nu nå sitt slut. Vart iväg och hämta alla saker förut. Vart 2 vändor och snälla grannen hjälpte thomas så jag slapp bära. Försökte bära nu ikväll men thomas förbjöd mej och tog den själv.

Sedan vart det upp till elin anders och harry. GU vad jag saknat det insåg jag! Var så mysigt och behagligt där uppe och elin förstår verkligen tack gumman för idag! Hoppas bara anders är sugen på en sån helg jag och thomas är sugen på för isåfall kör vi det snart=)

Nu när vi kom hem ställde vi in skötbordet och thomas skruvade på överdelen på underdelen. Är SUPER nöjd. Vart mycket bättre än jag trodde och skötbordet var mycket finare än ja trodde! SÅ super nöjd.

Verkar som Thea behöver detta. Det första hon frågade när hon såg spjälsängen var " vart är lillasyster/brors gosedjur?! Han kan få ett av mig" Sedan när skötbordet kom på plats så hämtade hon sina blöjor och la dit dom, sedan hämtade hon Bus blöjorna och la dit dom också. Sedan ville hon hämta buskläderna och lägga i lådor men där vart de stopp. Det kan vi göra någon annan dag. Hon började prata massor om lillasyster/bror. att han ska ligga där på bordet och hon ska byta blöjan och att hon ska pussa lillasyster/bror godnatt i sängen. Hon är för go! Hoppas hoppas bara allt blir så också..

Nu ska ja ta och vika in alla Theas och bus sängkläder i ena lådan i byrån,, Behöver plats i garderoben. Perfekt

3 Januari 2010

Ja 3 Januari är här. Denna dag kommer spenderas ute=) Eller ja nu 12 ska vi och hämta busgrejerna och när vi kommer hem ska schenken ut till bilen sedan far vi och hämtar skrot innan vi far upp till sulå och leker=) Kan tänka mig att större delen av eftermiddagen kommer spenderas ute=) Skönt med friskluft då det inte är så kallt ute=) -3.6 i köket nu=)

Skruttan sov sådär bra inatt igen! somnade 19 igår och sov till 00 och åt=) Sedan så sov hon i sin säng till 8 imorse då hon kom och kröp ner hos oss=) Mysigt värre=)

Nu måste jag ta och leta fram lite varma kläder åt mig. Vill klara av eftermiddagen=) Ska bli SÅ kul att träffa dom igen=)stolta skrot på nyår=) Hon fick vara med och öppna=)

svar till anonym=)

Jag har testat. eller ja vi har gjort rent hela kameran, men är en skitkamera som thea fick tag i. Sedan var de kört. står dock en ny högt upp på min önskelista=)

men tack för tipset!

Badbilder

Japp bjuder på lite badbilder bara bjuder även på mitt knä och vårat lilla badrum med  både bob och pulka i=)
Birsta!

Japp thomas kom hem redan 10 idag så vi har varit på birsta och fikat med theas kusiner och faster. var gott. Sedan vart det en tur till ikea. Kollade in möblerna vi ska hämta imorgon. Var kul att se dom i affären så man har en bild av det. Kommer garanterat få plats iallafall=)

Elin smsade och frågade om vi ville komma ut imorgon. så nu ska vi ut dit imorgon efter att sakerna är hämtade=) Var länge sedan. Då ska även schenken lämnas tillbaka hoppas den går in i bilen, annars får vi lösa det. Så snart har jag barnvagnsplats i hallen som normalt folk haha=) Dock lär den få stå kvar här inne tills bus har kommit just med garantin och såna grejer.

Köpte även en badbalja idag. nej inte till bus utan till Thea hahaha=) Hon satt sej i skurhinken igår och ville bada så ja då kör vi på balja. ska bli kul att se hur stora hon reagerar. Måste ligga p vaktmäskaren så vi får badkar!

Nej nu ska skrot bada och ja ska duscha innan maten ska lagas=)

Lördagen den 2 Januari 2010

Det är lördag idag. Men det känns som måndag. Men det har ju sina förklaringar. Thomas var ju ledig torda, fredag. Så nu när han jobbar idag så är de ju månda i huvudet. Men nej det är Lörda=)

Idag kommer kanske Theas kusiner ner och hälsar på, berodde på hur faster mår. Men vi får se=) Har inte sagt något till skrot i fall att.

Det är  något jag är stenhård med thea då hon blivit ledsen och besviken många gånger då vi ska få främmande eller göra något med någon och det inte blir av. Så hon får aldrig veta något förens bara lite innan då det är helt säkert. Och sedan ja började med det så har ja en dotter som inte blir besviken=)

Imorgon ska skruttan vara med mormor som det ser ut=) Medans jag och thomas åker och hämtar Busgrejerna. Känns så fel. Jag vill ha dom i förådet thomas i lägenheten, helst uppställda. Men ja vi får se vem som får som den vill.

Nej nu ska vi se Musse och sedan äta en god frukost=) skriver mer sedan=)

Bilder som ja lovade=)

Japp här kommer de lite bilder som ja lovade=)

Sura lillskrot målarRoligt att måla med händerna!Pappa är för seg att hälla färgerbildbevis min gubbe kan putsa fönster!Har fler men sparar mej till imorgon också=)

Januari, sedan kommer februari

Ja jag insåg precis att efter januari kommer Februari!! Hjälp!!

Vad ska ja o thea göra imorgon?

Ja det är frågan. hade planerat ännu mera mys och utelek imorgon. Nu så ringde dom från thomas praktik och han ska jobba imorgon. Så då blir det andra planer för mej och Skrot. Men på sönda får han inte jobba hahaha för då ska ju vi hämta grejer till bus haha=)

Jag har fått ett underbart bildbevis idag!! Thomas som putsar fönster!! Köksfönstret SKINER=) Snart är hela köket färdigt, vi ska plocka undan efter maten nu med disken och sedan ska kylen torkas ur. Sedan är allt klart. Eller nja, gardinerna är inte bytta och fönstret är tomt haha. Vi tar alla gardiner och lampor samtidigt. Kändes enklast.

Nu ska ja ta sista i köket. Bilder kommer ikväll på min älskling och skruttan som målat=)

En lista dock en dag sent

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oj det måste jag ha gjort men vad? Jo jag har ju sagt upp mej.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ger inte såna. kommer inte ge något i år heller

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Japp=) Måste se till att åka och kolla på alla underverk=)

4. Dog någon som stod dig nära? 
Nej

5. Vilka länder besökte du?

Vårat vackra sverige bara=)

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?

Mer pengar? haha nej men inget speciellt.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

Oj har inget datum så tror jag. Men kommer ju minas den 10 juni då skrot fyllde 2 och ja plussade

8. Vad var din största framgång 2009?
Att jag hittat en skolform som passar mej!

9. Största misstaget?

Oj såna har ja begått många men vilka?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Sjuk har ja varit dock inte allvarligt.

11. Bästa köpet?

Min dator. Hade aldrig klarat skolan utan bärbara

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Thea  och Mat haha=)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
min familj gör mej alltid glad! Men något mer är UL den 2 dec då njurbäckenet gått ner

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

Rybak låten samt alla barnlåtar

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Har nog tyvärr varit ledsnare delar. Skrot har alltid fått mej på bra humör som tur är!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit mer kort, och tagit vara på dagarna mer

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit. Kanske borde ge de som nyårslöfte? sluta sova på dagarna?

18. Hur tillbringar du julen?
Hos mamma och pappa med bröder farmor, thea och thomas. Helt underbar jul!

19. Blev du kär i år?

Jag är reda så kär som man kan bli=)

20. Favoritprogram på TV?
Har fastnat för Navy, sedan dom vanliga, bonde söker fru, ensam mamma söker och lyfällan

21. Bästa boken du läste i år?
Oj första året jag inte kan minnas vad jag har läst. Har jag ens läst ut en bok?! Det måste ja ju ha gjort

22. Största musikaliska upptäckten?
Oj ja du ingen aning?

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar=)

25. Något du önskade dig men inte fick? 
Nej.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Oj min födelsedag hade ja främmande, fyllde 20 så kom en hel dej folk utspridda.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det, dock inget ja vill dra upp här

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
oj ja du ingen aning!

29. Vad fick dig att må bra?
Min familj och vänner som stöttat och funnits här

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
ja du ingen aning

32. De bästa nya människorna du träffade?
Alla nya vänner jag fått=) Är väldigt glad att vi träffade grannarna på riktigt. Men kan inte säga att någon är de bästa nya männniskorna då jag har träffat många nya!

1 Januari 2010

Ja nu är det 2010 möjligheternas år! 2009 var både bra och dåligt. Men ska absolut inte klaga på det året även om jag vill ibland;)

Idag fick jag världens underbaraste sovmorgon! 10.30 klev jag upp på riktigt. det var inte igår och som ja sa till thomas. En sån sovmorgon lär jag inte få nåmer detta år! Det blir thomas tur imorgon;)

Idag ska ja fortsätta med min fina lista. Eller ja fin är den inte men den är bra när allt blir gjort=)

Var ganska konstigt igår första svängen folk smällde vaknade skrot. Men 00 slaget sov hon sig så skönt igenom!! Hon måste ha varit RIKTIGT trött då. Så vi fick äta våra revbenssjäll och dricka pommac/cola själva=) Mysigt. 00.30 la vi oss och somnade direkt båda två. Är man trött så är man=)

Nej nu ska ja nog överväga om ja ska äta någon frukost eller vänta till Lunchen om en timme. Känns ganska onödigt att äta nu haha=)