onsdagen den 31 Mars 2010

Hahaha som ni kanske märkt så är ja super dålig på dagarna just nu.  Blandar ihop allt. MEn till mitt försvar kan ja säga att thea varit borta från dagis 8 dagar på 2 veckor! Så alla dagar flyter bara samman!

Men idag är det onsdag och det vet jag. Idag har thomas sin sista dag på praktiken sedan är han hemma med oss lite. Får se om han får jobb eller en ny praktik eller vad det blir!

Nu har thea varit utan napp/välling sedan månda kväll. Var inte roligt när hon skulle somna igår, Men hon somnade och sov hela natten=) det händer inte ofta=) Hon frågar knappt om vällingen och idag har hon inte nämnt nappen. Dock har hon napp på dagis när hon sover. dom hade tagit bort den också men fick ge upp då dom andra barnen behövde sova och hon väckte dom=/

Idag blir det bara pyssla på och plugga=) Får se om noel är snäll=)

Någon som vet vilken dag man ger barnen påskägg?=)

Oj redan halv snart. lika bra att börja klä på skruttan

Dagen i bilder=)

Idag kom sara på besök=) Hon och lilla simon=) Noel och simon låg under babygymmet. haha dock verkade dom inte jätte intresserade av varandra haha

HÄr kommer iallafall bilder=)

Det skiljer 10 dagar på dom och det var 9 dagars skillnad på bf=)Noel lipade massor höll nog på med det på denna bild=)söta simon=)Här kommer de kort på thea med sin trumpet också som hon fick imorse=)

En sjuk noel häromdagen=/liten igen!


Tisdagen den 30 mars 2010

Ja åter måndag=) Thea sov hela natten utan välling och napp. På dörren imorse hängde det en trumpet=) Känns som vi har en orkester hemma, trumpet, gitarr, trummor, marakas och microfon haha=) Fler instrument lär de bli då man har thea till dotter=)

Noel sov också bra i natt=) somnade i sin säng men fick komma över till oss när han skulle äta=) Sedan somnade både mamma och noel så han fick ligga kvar där=)6.30 slog han upp dom blå och vi gjorde morgon=) 7 gick vi in och väckte skruttan=) Hon älskar när lillebror väcker henne=)

Nu sitter skrot och äter apelsin. Hon åt en riktigt stor frukost före=) Men sedan ville hon ha efteråt och då vart de apelsin=)

Ska snart iväg och lämna henne på dagis. Hon längtar jätte mycket säger hon. Så hoppas det blir en enkel lämning idag=)

Ståbräda är underbart=) dock vägrar hon stå om ja drar men då har thomas varit med varenda gång vi varit ut. Så ska se om hon ställer sej nu=) Är så glad att jag köpte den! Värd vvarenda krona. Nu slipper ja sitta hemma när ja har båda, utan kan ut o röra på oss och hitta på saker=) Och det är smidigare än syskonvagn=)

Nu har thomas 2 dagar kvar. Sedan har han ingen praktik=/ Får se om han hittar något nytt eller om det funkar att få ett jobb för honom! Men det får allt utvisa, April ut ska han vara hemma iallafall om han så ska ta FP. Behöver det för skolan. Men from Maj får han gärna hitta på något igen haha=)

Nej nu ska vi borsta tänder och gå ner till dagis, Noel ligger redan halvt påklädd i vagnen haha=) Han vart jätte trött så då var de enklast än att måsta ta på han allt efter bara nå minuter. Skriver sedan och sak försöka få in bilderna

Måndagen den 29 Mars 2010

Oj vart inge bloggande igår. låg och skrev när jag somnade ifrån dator och allt och imorse hade ja ingen lust eller tid. Men nu ska ja försöka fåihop lite.
.
Thea är nu frisk bara lite snor men det kan hon ha i månader ibland. Noel är jätte snorig men enbart på nätter så det är också påväg åt rätt håll. Hoppas på en bra natt nu. Dock äter han mindre men ofta tror jag. Men ska hålla riktigt koll imorgon.

Thea har fått för sej att hon ska sluta med napp och välling. Båda på en gång och ja det hörs! Ljudnivan ifrån hennes rum är inte rolig=/ Får se hur länge thomas står ut med skriket och ropandet efter napp. Thomas tänker inte ge sej så ja vi får se hur länge det blir såhär. tur det inte är jag som ligger där inne med henne.

Imorgon är de dagis igen som gäller för skrot, VC ville inte ha in henne idag och nu är de bättre. Men blir de sämre på samma sätt igen kommer ja kräva en tid för en undersökning direkt.

Nu har thomas 2 dagar kvar på praktiken. Sedan är det över. Känns tråkigt men endå skönt. Han skulle gärna ha ett .jobb från 1 maj tycker jag. Och vara hemma april ut så ja kan börja rymma lite till bibloteket. Behöver verkligen det nu efter sjukdommarna som går. Hinner inte med mej riktigt men det ska gå! Jag ska klara detta!

Insåg att ja glömde skicka mitt grattis sms i helgen>=/ vart för mycket med allt. men det är ingen ursäkt=/ FY nu skäms ja verkligen. Får ta igen det när vi träffas E=)

Nu är thea tyst. ingen napp ingen välling. Kan thomas ha lyckats stå på sej? Hoppas

Nej nu går huvudet sönder.. skriver imorgon och då med bilder=) Har nu några på kameran igen

Tidningen idag

Ja idag är vi med i tidningen tyvärr. Haha. Är inte nöjd med mej själv på den bilden men självfallet bjuder ja på den endå! Det är ju barnen man vill se=)Ja här är lilla familjen iallafall=)

Nu ska ja sova godnatt! Lär bli en hemsk natt igen

Lördagen den 27 mars 2010

Hurra jag har vunnit en tävling!! Min första någonsin. Måste lära mej hur jag lägger in allt här i bloggen så ja kan tävla i fler tävlingar.

Men tävlingen jag van var duschcream hos http://johannajois.blogg.se/ =) Min motivering med att jag andvänder theas gick hem haha=) och det pinsama är att det verkligen är så. hahaha! Det jag har vunnit är detta:

2 provflaskor av Dove  visiblecare! Nu kan man kanske känna sig som Desire och inte Mamma;)Här hemma avlöser förkylningarna varandra, Verkar inte som Noel klarar sig=/ Började inatt så det har varit en skitnatt. MEN sålänge det stannar som ne förkylning denna gång och inte blir en RS så är ja glad. Men bara dagarna får utvisa!

Nej nu ska vi äta frukost och göra oss klara för att åka först till Mor och Far och fika. Sedan till Svärmors lånelägenhet och äta tacos och fira sebastian som fyllde 9 år igår=) Hoppas bara noel vill som oss=/

Ingen storvinst

Nej ja köpte lotter. Ingen storvinst precis vann inte ens tillbaka pengarna haha=) Men ja köpte lott iallafall haha

Idag har jag/vi städat=) Men orken tryter mellanåt haha. men börjar bli nöjd=)

Nu nattar thomas skrot och noel sitter i soffan brevid mej. Han är 8 veckor idag., Vart har den tiden tagit vägen?!? Det kan man fundera på. Men som ja o thomas sa ida om 2.5 månad fyller thea 3 år. vart har dom åren tagit vägen?!?

Invigde ståbrädan idag och thea stod på den=) nu ska man bara orka sätta på/ta av den hela tiden haha för den är ivägen =)

Nej nu ska ja mysa med noel innan han ska sova har börjat somna runt 21 på kvällen

Jag borde köpa en lott eller två

Ja så känns det idag, kommer mer och mer bra saker hela dagen! fick ett sms nyss som var underbart att läsa men endå konstigt att läsa. Något jag haft dåligt samvete för under 3 år kan ja nu släppa. SÅ skönt. Minen på min gubbe när han fick veta det var betalbar! Slängde sig på telefonen direkt.

Paketet från jessica har också kommit haha kl 14 får ja hämta det=) ska bli så kul att se hur tavlorna ser ut på barnen=) Sedan är inte hockeypulver helt fel heller;)

Jag svävar verkligen på moln idag. Hoppas dagen fortsätter såhär bra! Fast den kan nog inte bli bättre!

Fredagen den 26 mars 2010

Hurra denna dag har börjat super!!

min ståbräda kom idag och gissa vad? Den passar!!! HURRA!!! Tog en riktigt chansning på många plan men den kom idag och den passar och Thea ställde sig direkt på den=) Så vi ska ut och prova den sedan=) Så glad känns som en lättnad. Blir lite mer fri=)

Betalade även dom sista räkningarna nu när de kom mera pengar haha=) och vi har mer kvar än ja trodde=) känns också super bra=)

Halsbandet jag köpte kommer från http://www.luciadesign.se/index.html Jätte snabb leverans och jätte trevlig hon som säljer den=) Betalade i tisdags och den kom igår=) Det kallar ja super=)

Sidan ja hade köpt från först fick förhinder så fick tillbaka pengarna därifrån. SÅ då tog ja härifrån istället=)

Allt känns bra idag. var en bra natt också=) Noel åt 23, 02 05 och vaknade 06=) Bättre än vad dom brukar vara=)

Nej nu ska här börjas städa. Noel sover så får passa på=)

Torsdagen den 25de Mars 2010

Ja torsda idag. Thea är fortfarande dålig=/  mammas lillskrot! Hoppas Hoppas noel kommer Klara sig men vågar inte tro det.

Idag har noel haft en bra dag! var bara otröslig under 1 gång idag och då bara i 45 minuter ungefär. Sedan har han varit kinkig men inte alls som han brukar. SÅ skönt.

Idag har vi fyllt på alla skåp till max. nu finns de massa mat!

Dagen började med att mitt efterlängtade halsband kom!! Så lycklig! Är så nöjd, var mycket bättre än ja trodde det skulle vara.Dock skulle min ståbräda vara här efter 16 idag. anade orod redan imorse då ja såg att den var i ånge, där fastnar allt. och rätt fick ja den kommer hit imorgon förmidda. Men har gått fort endå. Nu hoppas ja bara den passar!! Annars får ja försöka sälja den.

Cindy och Emelie var här i veckan. Noel och cindy vart väldigt facinerade av varandra=)

så kul att se när dom märker andra barn i sin ålder=)

Nu blir de sängen


Trött=/

Ja mina upptaderingar här blir minimala just nu=( Lägger all energi på barnen och överleva haha=)

Noel har skrikit mindre än vanligt idag men endå massor! hans otröstliga perjod var bara i 1 timme idag. Hittat att han trivs med att ligga på en filt på bordet med babygymmet över. NEJ jag lämnar han inte själv där. Om ja så ska till hallen tar jag ner honom! Dum är ja inte.

Hämtade ut Theas paket med kläder idag. Allt hon ville hon ha som vi beställde älskade hon. Allt jag valde vägrade hon prova att sa att hon inte gillade. Sötfia. Nu är bara frågan, behålla och hoppas hon ändrar sig eller skicka tillbaka?! Kanske lika bra att ta med henne på affären så får hon välja själv istället haha=) Tonårsfasoner redan nu=)

Har försökt städa idag. Går inge vidare=/ Vill verkligen få ordning överallt nu men känns som allt förfaller. All min ork går till barnen och att få dagen att gå vidare.

Vill inte sitta och klaga=/ men ibland går det inte att undgå=/ Tar på krafterna nu då jag knappt får sova för honom heller. Ska ja vara ärlig är ja så glad att thomas ska gå hemma från 1a. Behöver den avlastningen av honom. Men jag kommer ta mig upp igen!

TAck för alla stöttande ord jag får och alla varma tankar dom betyder massor  mitt i allt. Även om de verkar som ja inte bryr mej eller tar till mej det så gör jag det!

Idag brinner ljusen!

Ja idag brinner det 2 ljus här på bordet och dom kommer få brinna dagen ut! Tänker på er vännen!

Satt och kollade förut på dom och bara kände hur oretvist livet är och hur fort det kan ändras. jag och jag tror många andra är som mej, tar inte vara på dagen fullt ut. Skulle kunna skriva en roman men ska nog inte skriva nå mer.
'
Jag tyckte thea var pigg mitt på dagen. Jo tjena såfort alvedonen går ur hennes lilla kropp så blir hon tvärdålig=/  Ska ta med henne nu och se om hon vill vila lite.


Dumbo älskar hon=)

Idag brinner ljusen!

Ja idag brinner det 2 ljus här på bordet och dom kommer få brinna dagen ut! Tänker på er vännen!

Satt och kollade förut på dom och bara kände hur oretvist livet är och hur fort det kan ändras. jag och jag tror många andra är som mej, tar inte vara på dagen fullt ut. Skulle kunna skriva en roman men ska nog inte skriva nå mer.
'
Jag tyckte thea var pigg mitt på dagen. Jo tjena såfort alvedonen går ur hennes lilla kropp så blir hon tvärdålig=/  Ska ta med henne nu och se om hon vill vila lite.


Dumbo älskar hon=)

Onsdagen den 24 mars 2010

Ja är onsdagen verkligen här?! Natten var hemsk. Thea har blivit dålig igen så hon har grinat massor och thomas har sprungit dit. Noel har också gnällt konstant så jag har försökt få han lugn. gått sisådär

Idag är jag en hemsk fru. Jag sa till thomas att fortsatte hon som hon gjorde igår så ville ja ha han hemma. Noel skriker konstant på dagarna och då räcker ja inte till en sjuk dotter. Men är hon inte sjuk är de inga problem alls. Men vill inte sätta henne i andra hand då hon behöber någon som pysslar om henne.

Skriver mer sedan nu ska ja försöka natta noel

kväll

Ja ida är ja riktigt trött. blir inte nå blogga ikcäll. Noel skriker konstant på dagarna, men bara bita ihop=) Han är underbar endå.

Gardinerna är köpa på jotex ni som undrade=)

Tisdagen den 23 mars 2010

Ja tisdagen är åter här. var en underbar morgon, Noel och jag gick in och väckte thea och det lös om henne=) Ville att lillebror skulle ligga brevid henne så vi myste alla i hennes säng ett tag=) Sedan vart de dagis=)

Hoppas thomas får bra svar på samtalet han kommer ringa nu kl 13.30. För hans skull. Visst är inte mycket tid det handlar om men vill inte se han såhär=/

Har idag skickat efter gardiner=) passade på att betala dom på en gång så ja bara kan hämta ut dom och njuta sedan=) har tom fixat bilder på dom=)

Thea kommer få dessa:Köket blir det kossor. Nu har ja en ursäkt till att det är blomlöst;) Kossorna äter endå upp blommorna annars;)Och i vardagsrummet blir det dessa fast färdigsydda längder=) Jag är tokkär i mönstret. Kommer bli så fint till allt annat==) :Fasligt dyrt vart det inte heller.Skönt med något nytt och eget! Funderar på sovrummet när man endå håller på men då måste ja byta överkast på samma gång.  men börjar bli lite less efter att ha haft samma i snart 2 år nu.'

Nej nu ska ja ta en alvedon och fortsätta plugga och vänta in Emelie

Bilder=)

Ja vi var iväg. Tokmissnöjd är jag över tidningsbilden. eller ja barnen ser bra ut thomas ser hyssat ut och ja ser ut som ett blekt spöke som väger 10 kilo mera. Men ja man får offra sig=)

Bestämde mej även att vi skulle ta syskonbilder=) han tyckte då även att vi skulle ta noelbild och sagt och gjort så nu har ja beställt bilder för massor. 1 syskonbild var till mor/far föräldrar och 1 till oss samt 1 på noel till oss. Men det är värt det om massa år då dom är stora. Och han är duktig så är super nöjd med dom bilderna=) Han fångade thea exakt som hon är=)

Nu ska ja laga mat=)

glömde sanna=/

Ja fredagen glömde ja att vi får främmande på men de ska ändras=) Får ju finfrämmandeav sanna + barnen=)

Noel har skrikit konstant idag. stackars lillmagen, Men på något sätt har jag lyckats få massa gjort i skolan=)

Nu är noel färdig för fotografen och thea är pågång hon med eller ja hon är på dagis men ska hämtas och få nya kläder=)

Jag får se ut som ja gör och thomas med hahaha=) Får se när bilden kommer i tidningen. lär bli på lörda brukar vara samma vecka om man knäpper på måndagen. Men vi får se=)

Nej nu har thomas rakat klart sig så ja ska få på mig lite maskara och borsta håret haha=)

Skriver sedan=)

Måndagen den 22 mars 2010

Telia har varit här idag, dom fixade till det men dom vet inte hur. konstigt.

Kom på att ska inte ja få främmande på fredag? Hur ville du göra Sanna?=)

Nej nu börjar noel skrika igen kommer sen

Söndagen den 21 Mars 2010

Japp söndagen är åter här.

Vi fick främmande igår vid 15.30 åt gott, umgicks och spelade spel=) 00.30 åkte dom hem haha=) Tvättade upp all tvätt också och har nu börjat vika in allt.

Insåg att jag handlade lite för mycket kläder igår haha. Men som tur är så vad de bra pris. Och hade ja köpt någon body+ byxa i affären hade de blivit dyrare.

Har ja tur så har ja hittat en ståbräda äntligen=) Men vi får se! måste våga chansa också.

Idag ska thomas och thea på drakborgen med a+h och s+s=) Elin kommer hit till mig. Sedan så ska vi på midda hos familjen s=) Längtar redan nu! Man kanske ska skita i att äta lunch;) Sara gör underbar mat! Hennes kyckling slår ingen=)

Idag ska de röjas riktigt, så nåde den som säger att det är stökigt här i eftermiddag.

Nästa vecka är full har ja insett! Men det går om man vill=)

Månda: Teliagubben kommer äntligen. Fotografering kl 15
Tisdag: Birsta med vagnen ev?
Onsda: Babysång + fika hoppas jag. På kvällen storhandla och har då barnvakt=)
Torsda: ??
Freda: ??
Löda: Tror ja det är viksjötur som står på dagen.
Sönda: Mysa hemma tror ja=) Eller har ja bokat något här?

har massa plugg att göra så är bra att vi har massa dagar tomma till det=)

Nej Nu är ja sugen på något!

Lördagen den 20 Mars 2010

Lördag idag och den inleddes med en klädbytardag=) Hurra säger jag. Fyndande massor i mina ögon=) Nu har noel kläder så han klarar sig i 2 storlekar. Så det ja köper nu blir i 74/80 så får man börja bygga på sakta men säkert=)

Köpte ett memory och ett puzzel till thea, puzzlet gillade hon och memoryt förstod hon direkt hur man skulle göra med. Så det ska vi sätta oss med sedan i lugn och ro=)

Var utan noel idag för första gången riktigt. Skönt med egentid, var lugn då ja vet att thomas klarar detta galant! Och ja det hade gått super bra=)

Nu kommer snart elin anders och harry hit och äter=) Mums. haha.

Imorgon ska massa karlar på drakborgen och elin kommer hit som de ser ut.

Nu fick ja lust att fixa de sista i vårat sovrum så det blir ett sovrum och att noel kan ligga där han ska inatt. Skriver kanske sedan=)

Verkar inte bli=/

Har jag otur blir det ingen ståbräda. var ut idag och pratade med dom skulle ta in vagnen men kollade då ja kom hem och ringde in. verkar inte finnas någon som passar om int eja vill försötra tyger på korgen under=/ FAN Måste få tag på en gammal modell som de låter

Nu sova

Fredagen den 19 Mars 2010

Ja jag tänker inte skriva nå mer än att idag åker gravidgarderoben ut och vanliga kläderna in!

Här kommer det bilder som ja lovat=)

thea bakar lördagspizzan=)Noel=)

Skriver ikväll=) vänder på det=)

Torsdagen den 18 mars 2010

Hej hopp!!

natten var hemsk, noel åt 5 ggr och vaknade flera gånger. Men jag klarade den! Imorse bajsade han och mitt på dagen också. och sedan dess är han Noel=) HURRA!! Hoppas bara det håller i sig men det visar sej=) Sover jätte bra på ersättningen och behöver inte alls äta lika mycket utan blir nöjd på mindre. Livet är underbart!

Imorgon blir de full rulle men så de ska vara=)

Måste hitta en ståbräda till thea. Ger det till tisda, har de inte kommit något bra erbjudande kommer jag åka och köpa en på oordinarie pris som är dyrt enligt mej på affären. MÅSTE ha en nu. hon klarar det jämt förutom när hon är trött som på kvällen och vissa mornar samt ibland på dagen! Hon har nämligen börjat sova lunch igen.

Förmiddagen ida spenderades med sara=) Mysigt!

Helgen är späckad men endå inte. Lördagen blir rolig=) och söndagen är de god midda som de verkar!

'Just ja var och åt midda idag och hos S och A=) God korvstroganoff=)

Nej nu måste ja koka vatten till termosen !

Onsdagen den 17 mars 2010

Ja igår vart de ingen upptadering. Noel skriker förtillfället all sin vakna tid. och från 12- 22 igår sov han 1.5 timme och då sov jag också. Men ska försöka få in bilderna. dock kan ja inte hämta kameran nu då han äntligen somnat på mitt bröst.

Enda gångerna han är nöjd är på axeln. Inte ens barnvagnen funkar så jag känner mej lite låst. Men hoppas det snart vänder. Bvc trodde att det var omställningen till ersättning, och på efterkontrollen sa hon att många verkar ha problem med semper, så vi har nog gjort rätt som bytt till NAN.

Idag var ja på efterkontroll och det var riktigt roligt=) HAr gruvat mej MASSOR öve vågen, inte velat ställa mig. Och hon sa att ja kunde ställa mej och hon inte visade vikten, men ja ja ville veta!  Jag väger nu 1 kilo mindre än på första samtalet vi hade i v 7=) Då vägde ja 78 utan skor. Som längs vägde jag 74 kilo i v 12 då också utan skor. Nu idag vägde jag 77 kilo med skor!! HURRA!! Nu vart ja mer sporrad att fortsätta i den riktigningen! Ner några kilo till ska ja, dock inte enda ner till inskrivningsvikten med thea, är för många kilon dit och jag var för smal då.

Nu ska ja försöka göra lite nytta med noel på magen=) Försöker få in bilderna ikväll. Men lovar inget denna gång

Tisdagen den 16 mars 2010

Blir ingen upptadering just nu. Den kommer ieftermidda då även med bilder.

thea är jätte dålig med värk och feber och bara gråter ska vara med och vägrar äta/dricka och kissa

Noel har äntligen börjat äta ersättning, dock har det lätt till världens magknip på honom så enda som duger är axeln.

Nej nu var dom 3 minuternas tystnad förbi dags att försöka räcka till.

Vart glad!

Mitt i  allt som är nu så såg ja dessa två bilder på FB och nu vart jag glad! Såhär såg en annan ut för 3.5 år sedan. några dagar innan ja träffade thomas=)

Jag och Linn som ja bodde hos ett tag innan ja åkte hem igen=)


det skiljer cs 20-25 kilo på den vikten och den jag har idag. Borde gå ner halva iallafall!

Jävla Skit telia!

Ja just nu är ja riktigt riktigt iriterad på dom. Våran boxer funkar inte IGEN!! Pratade med dom igår och idag och ja hon säger att det inte ska vara såhär, Känns skitkul eller inte då vi betalar över 300 kr i månaden för bara boxern och sedan funkar den iblandoch ibland inte. Hon såg att vi gjort 7 anmälningar på 1 år!!! Varav det första var i 3 månader!!! Det är helt jävla sjukt!! Gahhh

Denna tjej var lite trevligare iallafall, lovade mej att får ja samma skitsms som alltid "det är inge fel på din boxern" så skulle ja begärna en personlig tekniker eller var det var, och det skulle hon skriva.

Så imorgon eller på onsda kommer ja få ringa igen.Tur jag fått ett gratisnummer!!

Måndagen den 15 Mars 2010

Ja detta kommer bli ett klagoinlägg känner ja redan nu så vill du inte läsa det så sluta läs direkt;)

Slutade amma igår som sagt, han vägrade ersättning och jag pumpade, Igårkväll kände ja hur ja började må dåligt  igen. Hej mjölkstockning ab=/ Idag är de ingen tvekan. mjölsktockning på höger=/

Natten var hemsk! eller början var bra. Noel åt vid 21 och sov till 02. Sedan vaknade han 03, 04 05 och 0630. Och ersättning skulle han ha varenda gång.

HAn har börjar bli slemmig igen, är ersättningen som gör det hittade ja en sida om. Då den inte är lika slemlösande som bröstmjöölken.

UVI på det har ja garanterat åkt på. Ska försöka få lämna prov när ja åker på bvc med ungarna i eftermidda.VC är i samma hus.

Thomas glömde stolarna hemma vilket innebär att han måste sluta tidigare för att tiden ska gå ihop.

GAh när ska jag få börja njuta av allt?!

Nu dagis

Det värmer i hjärtat!

Thea är för söt! Hon somnade förut och när hon vaknade kom hon in på sitt nya rum och utbrister " Åhh mamma vad fint jag har det nu! Jag Älskar dej"

Det värmer så gott i mamma hjärtat även fast jag har långt kvar innan ja är färdig

Söndagen den 14 Mars 2010

Japp söndag idag. Insåg att ja inte bloggade igår men tiden fanns inte.

Morgonen vart det mys och sedan en tur till grannen, thomas och stefan körde första turen kartonger. Sedan  vart de birsta och träffa svärmor en snabbis. sedan hem se deras lägenhet. Gick därifrån och köpte godis till skrot och sedan vart hem och göra pizza=) Sedan melodifestivalen alla 4 i soffan=)

Fick lura thea redan 21 att det var slut för då var jag och thomas trött. Han gick och nattade henne och somnade, ja flyttade mej in till sängen med noel. Kl 22.15 sov alla utom  jag här hemma haha så la mej ner jag med.

Verkar som noel har blivit en flaskbebis! Nu ska ja bara få honom att ta ersättningen också. han totalvägrar men de ger sej nog snart.snart dricker han säkert ersättningen också=)

Ida hände/händer det äntligen vi byter rum!! Kommer bli så bra. Vårat nya är färdig och är ås nöjd, Kommer bli riktigt fint när spjälsängen ska ut därifrån. men det är ju ett tag kvar. Theas nya rum börjar ta form fick en noel som vaknade så fick avbryta. Vårat vardagsrum nu ser inge bra ut=/ ALLA Theas grejer står där inne och hon har påtok för mycket grejer så enkelt är det!

Nu snart ska gubben hjälpa grannarna att flytta, jag ska fixa klart theas rum. Och sedan är de tvättstugan som gäller. Har MASSA tvätt som ska tvättas

Nej nu sover noel igen så lika bra att sätta fart ett tag till

Jag är nog inte så klar som ja tror!

Nej nu kom de avgörande. Har tvekat länge och mycket det har min karl befarat! Har varit många kvällar av skuldkänslor och att allt känns fel. har även haft en känsla att det inte var såhär de skulle bli. NU ska det ändras på!! Hoppas på bra svar på månda! ALLA saker har gått ont till detta så kanske inte var meningen? Får prioritera bort 1 sak men får så mycket mer. Slipper mina tankar, kan släppa på allt och kanske dela en sånhär rolig grej med en annan! Alla tankar funderingar och planer!

Nej på månda får ja mitt svar!! Nu vart det jobbigt för mej! Men på ett bra sätt. var kanske detta ja behövde?!

*en sten känns som de lättar. *


Känns som ja har för mycket på gång på en gång kan ja lova.... Skola 100%, 2 konstant sjuka barn, Hemmet, Hitta mig själv som 2barnsmamma med rutiner och sedan dop på det och massa strul med fk på det som rullar runt., fullbokade helger hela tiden, stressen över jobb. Måste prioritera om mitt liv! kommer vara levande begravd innan ja är 22 annars känns de som och de vill ja inte.

Jag vill bli den glada levande desire som ja var förut. MEN hur stressar man ner?!? Hur tar man bort kraven?! Längtar tills jag kan träffa dom vännerna ja vill igen!!

Dop Planer!

Ja planerna  för dopet går frammåt.

* Jag har nu fått hem korten. Ska fixa baksidan och sedan skriva adresser och posta
* Maten är nu planerad, ska bara börja göras och frysas in
* Tårta är planerad
* Dryck är planerad
* klänningen är hittat och ska köpas
* Inbjudningslistan är färdig
* Allt är bokat
* Psalmer och sånger är valda

Kvar att planera är

* vad ska vi ha på oss?!
* Fixa dikter, fast det är Es jobb;)


sedan är de säkert massa kvar att planera men känns som de viktigaste är planerat=)

Fredagen den 12 Mars 2010

Ja freda idag. sovit underbart sköönt inatt och båda små har sovit bra=) thea sov hela natten och noel vakna 1 gång och åt. Vid 6.40 slog dom upp sina ögon båda två=) sovmorgon=)

Satt vid datorn vid 9 och pratade med svärmor. helt plötsligt var hon påväg ner haha=) Nu har hon varit här 2 timmar och myst med barnen och ätit mat, dock somnade skrot i fotöljen haha. Ska träffa henne imorgon igen.

Fick lust att byta sovrum i helgen och få ordning på dom. Tror ni gubben ville det? Nej då det är för jobbigt. Det roliga är att han har lovat mig länge. Men vi får se. Dock åker ena datorn ut till vardagsrummet igen. Men då får den göra det. Känns som ja vill ha ordning och reda i första hand i sovrummen för en gång skull.

Nyss låg båda mina små under babygymmet haha nu läser thea saga för lillebror! Haha så söta =) Hon är för go med honom!

Noels gudmor elin kom på besök idag också=) Alltid roligt med besök=)

Nu ska ja se om noel vill somna haha bara för allt främmande har åkt så vägrar han somna. haha sedan ska inbjudningskorten fixas, eller ja texten som ska skrivas ut ska bara hitta en skrivare för 30 a4 papper

Ni som har små och vill träffas *vet att det är några=)* From den 24 kan vi träffa små barn igen!

Torsdagen den 11 Mars 2010

Ja torsdag idag och denna dag har gått fort!

Dagen började 5. då vaknade noel och åt. sedan kom thea 5.30 Noel kaskadspydde x 2 innan klockan var 6 haha. sista gången kom det på hela thomas så det vart duschen. Känns hyffsat kul att få bädda om sängen 8000 gånger i veckan=/ Han hann spy 2 ggr till innan 8.

Vi vart för tidiga till dagis idag med så skruttan skulle få gröt haha. Måste börja gå senare, men fans nog en mening med det idag. För när vi kommer ner så kommer en mamma och hennes 2 barn som går på theas avdelning. När vi lämnat barnen så går vi tillsammans en bit och hon frågar då om ja ska följa med henne hem på fika. Självklart sa jag ja!. Så var där 1.5 timme sedan behövde noel ny blöja så bara att gå hemåt. Fick veta att många ur hennes dagis bor där runt omkring. Alltid roligt.

Tänk om ja vore så modig att bara bjuda hem folk. vad lätt allt skulle vara då!

Idag har noel mest sovit, jag har hunnit med lite nytta. slängt tvätt och bäddat haha. Men sedan vart de inge mer MÅSTE bli klar med lägenheten. Lyssnade på en sak på internet också som tog tid. sedan kom kära grannen ner ett tag! Var länge sedan och måste göras om oftare. fast nu får vi längre till varandra. Men endå inte långt.

Imorgon är det FREDAG!! Jag längtar så! Bara gosa med skrot och sedan är thomas ledig hela helgen=) Ska laga gratäng och steka kött har ja bestämt! Fårse vad dagens middag idag blir. Något gott är allt ja vet haha.

Nej nu vart ja toksugen på sjömansbiff.. kanske ska kolla recept o se om ja hinner göra de idag..

Noel ska sitta!

Ja noel verkar gå i sin systers spår. Hon skulle tidigt sitta rätt upp och vara med och han är lika dan. Är vaken flera timmar om dagen och vägrar ligga eller halvsitta han ska helsitta=) Han är så underbar=)

Idag har han inte haft någon bra dag men det vänder snart hoppas jag!

Han har börjat ta tag i nappen och slita ut den när han inte vill ha den och sedan ligger han med den i handen och försöker få in den när han vill ha den igen. det går dock INTE bra hahah.

Jag gillar inte FK alls just nu. Strul, strul och åter strul. Hoppas pengarna kommer den 17de som dom lovar för annars blir jag sur. Inte billigt att bo på sjukhus precis. Men vi klarar oss endå=)

Telia har börjat strula ännu mer för oss nu. Flera gången om dagen som boxern inte funkar och internet flyger ut. BLIR LESS!!! Kunde vi få någon annan för samma pengar hade ja bytt direkt men nu går inte de=/

Fick veta att ja somnade 21.20 igår haha. börjar bli gammal;) ska försöka hålla mej vaken till 22 idag iallafall haha=)

Aldrig mer!

Aldrig mer en lista! Noel har skrikigt konstant!

Att göra idag!

Ja kanske ska försöka mej på mina listor igen och se om ja får något gjort då

Att göra idag!

*Köpa sopsäckar
*skriva 5 frågor + häfte i naturen
*RÖJA skruttans rum från botten
*städa badrummet
*vika sista tvätten
*röja hatthylla, samt golvet i hallen
*Dammsuga.
*rensa ur thea och noels garderober.

Det mesta ska vara klart innan 15 då ja hämtar skrot, fast inte dammsugningen för den älskar hon så hon ska få hjälpa till med det.

Onsdagen den 10de Mars.

Japp onsdagen är här. Skruttan är på dagis, jag sitter här och noel ligger i babysittern.

Idag fick vi svaret jag väntat på och vetat. Den 1 April kommer thomas gå hemma igen. Eller ja börja jakten på en ny praktikplats. Han kommer stå med i vikarie listan och i Sommarjobbs pärmen *sommarjobbspärmen förstod varken ja eller thomas vad det innebar* Men jobb blir det inte då det enda jobbet dom hade ledigt gick till en annan. Hela den historien orkar ja inte dra upp här, men det var dåligt gjort på fler än 1 sätt då dom inte kunde vara ärlig om det.

Idag ska sopsäcken fram, eller ja ja måste köpa först men funderar på att köra lite tillsvidare först, orkar inte gå ut igen nu. Vägrar ha de som det är i ett rum här hemma, så sopsäcken kommer bli full och lär nog bli flera som blir det! lovar att lägga ut bilder sedan på vad jag gör! Hoppas bara ja hinner klart idag.

Skolan ska också göras en hel del i.

Nu måste även filten tas bort i babysittern, måste börja spänna fast lilleman då han rör sig så mycket så han glider nästan ur. haha samma i sängen hittar han aldrig på samma ställe som ja lägger han

Nej nu knorrar han

Tisdagen den 9 Mars 2010

Ja vad ska man skriva? Känner ingen ork just nu, sitter knappt vid datorn längre, har en lägenhet att ta hand om, en dotter som vill mysa och en son som vägrar ligga ner. Tur jag har min underbara gubbe.

Är så underbart att se thomas. Han saknar verkligen barnen när han är ifrån dom och han visar det till fullt ut. Jag är så lycklig! I söndags då mamma och pappa tog skruttan så han kunde åka upp med matlådor till mej satt han och noel och myste konstant! han la knappt ner honom när thomas skulle äta! Igår när vi kom hem så satt noel hos thomas nästan hela dagen och jag myste med skrot! Enda ja gjorde med noel igår på dagen var att mata haha=)

Igår skulle ja o thomas se på tv och bara vara vi. Jo tjena. jag la mej i sängen 18.30 och skulle mysa med skrot, jag vaknar 22. Då har thomas försökt väcka mej massa gånger! Men nej ja ville sova!

Nu har ja blandat iordning 1 liter citronvatten till. Fick mej en tankeställare av en barnsköterska ellre vad det heter på sjukhuset. SÅ nu blir det ändring mer än jag redan har gjort!

Fk tycker om att strula, jag är hyffsat less på dom nu. Tur det inte är avgörande, men inte kul när dom inte kan hålla det dom säger.

Verkar som vi kanske får försäkra noel endå!! Dom ringde idag om kompleterande grejer! Hoppas hoppas. Dom skulle komma hit den 17de och prata om försäkring till mej och thomas samt prata igenom barnförsäkringarna. *ingen aning om varför*

Nej nu ska ja lägga mej i den nybäddade sängen med mitt citronvatten! Mums!

Måndagen den 8 Mars 2010

Japp nu är vi hemma mot min vilja. MEN jag hoppas dom har rätt och att vi inte behöver  åka tillbaka. Noel fick sin sista inhalering kl 9 imorse och 13 var vi utskrivna. Det gick 5 timmar som mest mellan en på sjukhuset.  Skriver mer om det sedan.

Nu kommer bilder på pocketbike skiten och älskade barnen=)

Ny energi!

Ja nu har jag fått ny energi, förut idag kände ja mej bara inlåst och ville inte alls vara här längre och då har vi nyss kommit typ! Mamma och pappa tog skruttan och thomas kom hit. han hade lagat sin goda kyckling och ris samt skivat kassler så jag fick riktiga matlådor. Han hade även varit underbar och köpt chokladhjärtan och bubbelvatten!

När han kom passade ja på att gå och duscha. helt underbart! Och sedan åt vi mat tillsammans i sängen innan han for tillbaka och hämtade skrot. Lät som hon hade haft det jätte bra=) köpt apelsin, varit ute med berit och spelat med morbror=)

Ja nu till Noel. Imorse när dom kom kände dom inte igen honom mot för igår. Så det är stor skillnad på honom! På ronden bestämde dom att dra ut på inhaleringen till 3 timmar mellan och att fortsätta med varannan koksalt och varannan adrenalin. Som det låter på sköterskorna har vi inte lång tid kvar här om han fortsätter såhär.

Nu är det slemmet som sätter sig som är problemet. dock sprutar koksalt och suger näsan med jämna mellanrum. Nästa amning skulle dom testa göra det innan och se om de blir någon skillnad. han har problem att suga längre stunder men får i sig rätt mängd endå. Men får se om man kan underlätta för honom!

Har fått skäll också haha. Att ja dricker och äter förlite. Samt att jag måste säga till om ja vill gå iväg och värma, mat eller nå sånt så kommer dom och kollar Noel. Men ja ja får försöka skärpa mej. Tur man bor mitt emot så man bara kan slänga in maten, gå in hit och sedan hämta maten haha. Sedan är det en underbar som har skällt på mej sedan vi kom att jag måste ringa på klockan när blöjorna tar slut så kommer hon eller den som jobbar med nya haha. Jag är som ja är så ja börjar ta våra egna när dom är slut haha=)

Nej nu ska jag vila medans han sover=) han kan vara vaken också=)


Söndagen den 7 Mars 2010

Lille Noel.

Nu väntar vi på ronden! Lilleman min älskade lilleman!


Lördagen den 6 Mars 2010

Vi är på sjukhuset. Jag och noel åkte in 19 igår. Eller ja jag ringde först. hennes kommentar var "Försök amma klart och åk sedan in DIREKT!. straxs efter 20 var det bestämt att vi skulle bli kvar. Dock pga maten som är pga RS. Han åt knappt, kissade knappt och var slö. Men när vi kom upp hit började han piggna på sig lite. Men det gick över direkt=/

När vi var här så åt han 25 och 30 ml sina första mål.. Då kom dom in och sa de han på akuten förvarnat mej om. Att dom skulle sätta sond så den satt där. jag bröt ihop.=( Vet inte varför, men tror sanningen kom ikapp mej om att han verkligen är sjuk min lilleman=( Hon försvann och kom tillbaka efter några minuter. Berättade att läkaren kommit överens om att ge amningen en chans under natten om ja ammade varannan timme. Dock ville inte noel det men de gick iallafall. Ökade sakta men säkert det han åt och slutade på 130 ml sista gången ja behövde väga honom

Saknar thea och thomas redan=/ mest skruttan=/ men känns skönt att vara här och ha koll på lillbus. Igår var det hemskt att bara gå hemma och vänta=/ Så ja jag är glad att ja åkte in.

Något jag tänkt på som måste vara tysikt för många. Varför är det mammorna som tas förgivet att dom ska orka /klara barnen och inte papporna? Nu kommer thomas vara med skruttan och jag med noel. Han ska även jobba samtidigt. Det är många som har reagerat så att vi borde skaffa barnvakt åt thea. Så thomas får avlastning. lika när ja är på skolan är det många som tycker att thea borde vara hos barnvakt istället.

Nej thomas är en underbar pappa och han klarar att ha skruttan själv, ja skulle noel också vara hemma skulle han klara det lika bra! Så nej barnvakt blir det bara om han vill åka upp hit beroende på hur länge vi blir här.

Hoppas jag slipper byta rum! Vill ha kvar detta rum. ett enkelrum med egen toalett och platttv med video/dvd=) Sedan har ja gjort det mysigt nu haha

Nej nu blir de vila lite innan noel vaknar igen

Noel har RS=/

Japp ringde vc imorse och hon tyckte ja skulle ringa barnmottagningen. Gjorde det och dom ville ha in oss. han spydde 2 slemkaskader innan vi for och vart lite bättre men inte mycket. Kom in och dom lyssnade och hade sig. han syresätter sig bra och andas med en bra frekvens. dock har han mycket slem. Dom gav han adrenalin och lyssnade igen sedan och han vart en anna pojk. Eller ja han spydde en till kaskad där mitt i allt. Tog RS provet och bestämdes att vi skulle få åka hem och se hur allt utvecklas men att det troligen är RS..

Nu kom samtaler. Han har RS. Nu är det bara att hoppas att det inte blir hemskt=/ Som läkaren sa det är inte säkert att vi behöver åka in utan han kan klara detta själv. <MEN blir han mista sämre ska vi in, ringa eller inte de bestämde vi själva han var alltid välkommen till akuten endå.

Så nu får vi se=/ Tänker ställa in mej på att behöva åka in. Bättre det än att gå och inte tänka på det.

Så nu sitter jag och samlar ALL information jag behöver på datorn så jag kan ta med den och plugga om vi blir inlagda. Känns som det finns dötid att fördriva där uppe.

Min lilla bus=/

Fredagen den 5 mars 2010

Hurra Dopet går framåt! korten är nästan klara iallafall texten som ska stå i. Psalmer är klara och har kollat dikter så får se vad E säger. Låtarna är färdiga och lät som M och E kunde=) Så nu är det inte mycket kvar=) ska fixa en dopklänning och kläder till oss. Men det är nog lätt fixat=) Thomas tror ja har allt och köper ja en tunika har även ja allt haha=)

Nu idag blir de läkarsamtal för hela bunten här hemma, Thomas ska ha en tid för sin migrän, jag ska ha torskmedecin så då lär ja ska måsta åka in och Dom ville att vi skulle ringa om Noel. Hans slem är inte roligt alls nu=/ Han lider av det själv också tror jag=/

Natten var hemsk, men med en lilleman som inte kan ligga ner och vägrar ta napp är det inte lätt! MEn det gick och han halvsatt och sov hela natten!

Nu ska ja gå och  plocka fram fika

en jävla minibike grej

Japp en skit pocket bike står det i vårat vardagsrum!! hur kunde thomas komma på den iden?? jaja bara se glad ut.. alla killar måste ju ha en sån.. eller inte alls.

Jag känner min gubbe. idag kom sanningen fram. tog 1 månad drygt så hade han lessnat! haha jag visste det!!

orkar inte skriva nå mer är helt slut. haft en skitdag här hemma!

Noel är inte pigg=/ lillvännen. Hoppas inte det blir värre inatt. Imorgon blir det ett samtal till vc på sjukvårdsrådgivningens inrådan. Men ja hoppas det inte blir mer än såhär. Mamma lillhjärta!

Nej sängen var det.

trotts att ja klagar på gubben så älskar ja han endå. lite les på alla prylar  bara;)

Dopet är nästa färdigplanerat föresten=)=)

Torsdagen den 4 Mars 2010

Idag är det torsdag. Denna vecka har gått segt!! Men tror det är för ja har 2 sjuka barn och allt har gått emot mig! Men snart är vi på banan igen!

Dopplanerna går inte framåt. Har beställt kort nu iallafall. Kommer få skriva i dom själv, men har en plan för det om ja bara får tag på en skrivare. Men någon borde ha en skrivare till svart tycker ja haha=) Tur man har en plånbok så jag kan betala färgen haha=) Får ja inte tag på nogon får ja se det som en ursäkt att köpa ny till våran.

NU har jag tagit tillbaka min gamla telefon. Så grymt missnöjd med sms funtionen på den nya jag köpte. Funderar på att ge den till min mor! Hon smsar bara utan T9e och har aldrig fått en nyare mobil utan bara fått ärva alla andras gamla. Så vi får se. Ska prova med denna gamla ett tag för att se om det är telen eller mig det är fel på i mina ögon! NÄsta gång ja köper tele ska ja kolla hur smsfunktionen är!!

Jag fick även rätt i thomas fall med det ska ja inte prata högt om;) haha jag känner min karl=)

idag ska ja försöka plugga! känner mej ganska pigg idag!  Är i valet och kvalet om thea ska på dagis eller inte. Hon är pigg men hostar på nätterna. och har varit feberfri 36 timmar nu. Men vi får se har en timme på mej att bestämma mej. Känns onödigt för 1 dag, men hon tjatar och verkar vilja gå dit!

Nej nu kläder sedan frukost!

Amningsnapp

Japp igår fick min gubbe nog så han for idag och köpte en amningsnapp åt mig som ja skulle använda för att få bort smärtan. Japp ja fick dit den som man ska med vakum och allt. men sedan var de totalstopp! Min kära son vägrar ta den. försökte med alla möjliga sätt och även att he lite bröstmjölk utvändigt på den men nej han ville inte alls. Så den åkte bort och han fick ta bröstet endå. Ska testa och ge den flera försök. Men just nu ser det verkligen mörkt ut tyvärr=/

Noel är fortfarande som imorse. har spytt slem och blir då bättre direkt,. Men aptit har han och är vaken och med massor så det verkar "lugnt"

Idag åt vi tacos=) Sedan diskade jag undan och thomas bar in tvätten ja vek förut idag. sedan skulle ja dammsuga,  slutade med att det inte vart jag utan skruttan. SÅ nu hoppas jag att hon inte är rädd för den längre.

När jag ammade förut idag vart det tyst.. Efter ett tag förstod jag varför. såhär snygg var skrot. Han hade klättrat och hittat mitt lite festligare smink från förr.. Detta är resultatet:
Jobb

. Japp jobb sitter jag ock söker nu. Har fått lite insider information om vissa jobb så ska chansa. Känner hur ja borde ge mej ut lite. Och i sommar har ja inget emot att jobba hela sommaren. ja jag vet konstig är jag. Men blir rastlös hemma och Noel och thea har faktiskt en underbar pappa. Så varför inte? Men skulle thomas få ett jobb eller sommarjobb går det först. Tänker inte puzzla och sånt.

Thea är nu nästan helt bra bara hostan. noel är fortfarande inte pigg=/

Onsdagen den 3 Mars 2010

Ja idag har ja bra och dåliga grejer=/

Det dåliga är att Noel har blivit förkyld igen och då RS smittar massor så håller ja bara tummarna att detta håller sig till en normal förkylninh. Tyvärr så går det VÄLDIGT fort. 2 inatt var han pigg 4 började näsan bli täppt och 6 hade han svårare att äta än vanligt och sånt. MEN än så länge är de bara en vanlig förkylning. Men ändrar han sig eller blir värre kommer ja inte tveka att ringa.

Nu till det roliga. Noel är nu FRISKFÖRKLARAD för njurbäcken förstoringen!!! HURRA!! Fick brevet idag! Äntligen kan ja släppa det. ingen är gladare än oss över det!

Nu måste ja ta min knorris som inte vill somna=/

Pigg!

Hurra idag känner jag mig pigg trotts huvudvärk. Märks dock att min kropp SKRIKER efter socker! Fy men detta ska ja  klara!

Vet inte varför men det känns som jag har mer energie när jag är vaken nu än innan noel kom. Eller så är ja bara inne i en fas just nu då allt är lättare!

Jag frågade thea vad hon ville äta idag så det blir köttfärssås till lunch och grillad kyckling till middag. Vi ska bara ta oss till affären och handla lite till maten=)

Nu på förmiddagen har jag städat lite, ska städa mera efter maten. Vi har även myst alla 3 i sängen=)

Noel är på g att vakna och skruttan är så söt hon vill att han ska vakna så han får äta så vi kan gå på affären=) Tror det är ett tuggummi som hägrar för henne.

Jag kan inte sluta tänka på er gumman. Fy för RS=/ Hoppas han blir pigg snart!

Tisdagen den 2 mars 2010

Ja tisdag idag och jag är INTE glad. Ikväll åker min kära gubbes telefon i soporna! Så enkelt är det. Han får börja ha den gamla igen vilket jag tyckt att han ska börja ha med sig. Det är  jätte kul eller inte alls att inte kunna få tag på honom då man verkligen behöver det!!

Thea är hemma idag=/ Hennes hosta är värre än värst och Nu har hon även feber. Snälla rara låt noel slippa på det=( Så har fått en tid på VC åt henne. Nu ska ja bara lyckas ta mig dit. Men det hoppas ja.

Fick avboka mitt fika idag också=( Men thea är viktigast.

Nej nu ska ja gå och kolla på kylen om det finns nå nummer till någon annan på thomas jobb.. MÅSTE få tag på honom nu.

Tänker på er gumman! Hoppas allt blir bra och att han är frisk snart!

Måndagen den 1 Mars 2010

Nu är vi inne i mars månad! är så skönt att månaderna går så det bli sommar snart. Nu börjar tom ja bli less på denna snö som bara faller faller och faller.

Inatt hade vi en skitnatt. noel hade massa magknip och skrikattacker. Så nu är de klart det är vitlöken. Inte ätit det på flera dagar och han har "varit" lugn. Åt det igår och inatt började det. JAg som älskar vitlök och lök av alla dess slag=/

Så idag är ja trött, skulle ha fikat med min barndomskompis som även är theas gudmor. Men ställde in det. Känner mej så dum när ja gör det men måste tänka på mej själv. Såhär trött är de inte bra att vara!

Noel är nu 1 månad gammal! Oj vad fort tiden går! Fick jätte fina kort på barnen igår som ja sak lägga in senare idag.

Nu blir det massa skola medans noel knorrar och är på gång att vakna, när han vaknar blir det mat och sånt sedan försöka sova när han sover