Tisdagen den 31 maj 2010

Är tyst här inne just nu men har väldigt fullt upp just nu=/ Inget går som jag vill och jag känner hur pressen blir större större och större!

Skolan går iallafall super =) Svenska A, religon a och samhälle A är nu helt färdiga=) Eller ja jag har en redovisning kvar i samhällen som jag ska göra på torsdag=) Naturen har jag 2 uppgifter kvar i men det kommer jag klara=)

Inför dopet går allt bra tror jag. vågar inte riktigt känna efter. Den största pressen jag har nu är att jag fortfarande inte har något att ha på mej=/ Gahh!! Måste försöka ta mej iväg och handla.

Thomas har kurser hit och dit. Men nu har vi fått veta hans fullständiga lön så nu är det enkelt att skicka in papperen till CSN.

Noel vände sig till mage idag=) och han lyfte huvudet =)=)=) Det jag är mest glad för är inte att han vände sig utan för att han lyfte huvudet.

Nej nu ska ja fixa lite innan Underbara S kommer och fikar=)

OJ hjälp!

Ja så kände jag idag då jag insåg att dopet är om 1 vecka!! Inget är förberett haha.

Men jag och thea tog oss in i köket har nu bakat chokladsnittar eller vad dom heter och muffins. Inte dom vackraste men godaste=) nu har jag 2 sorter kvar att baka=)

For även iväg och köpte drickan.SÅ nu är det bara allt annat kvar att handla.

Kommer bli en tuff och stressig vecka men gissa vad? Jag har börjat be om hjälp så känner mig lugn endå!

Nu ska maten göras sedan baka mera=)

Lördagen den 29 Maj 2010

Vart inget skrivet igår. Hade en fullrulle dag med massa annat=)

På morgonen myste vi bara på och tvättade. Har börjat tvätta massor för då blir det inte lika mycket=) Är så skönt=) På tisdag är det dags igen.

När gubben vaknade var vi och handlade lite. Sedan hann vi inte göra så mycket mera innan han skulle jobba igen.

Prästen ringde och berättade att hon tagit över dopet. Så nu har vi hon jag vill ha igen! Dopet hade kunnat bli riktigt roligt. När vi pratade med dom och bokade tiden tog vi kl 14 00. När vi träffade prästen i torsdags sa vi 13.30 skulle vi träffas.Igår sa hon på telen att vi skulle träffas 12.30. Tog säkert 30 minuter innan det koplade. Vadå 12.30 dopet är ju 14. Fick tag på henne vid 16 och ja vi har dop klockan 13 och inte 14. Någonstans påvägen har det blivit fel. Så det var bara att ringa 20 familjer och ändra tid. Har någon kvar som vi inte fått tag på men gör ett nytt försök idag=)

Noel somnade 19 och thea 19.30. Då lyckades jag somna brevid henne. Som tur är vaknade noel till och ville ha nappen 19.47=) Så då var jag vakenefter det=)

Satt och räknade FP dagar och sånt igår. Insåg att vi inte behöver ta lån som vi trott på samma summa och att vi pysslar på istället. kommer dock bli ett hemskt pyssel med dagarna. MEn får man bara in begäran så är det lungt sedan=) Ska dock bara få 1 sak bekräftat från dom=)

Har jättesvårt att somna när jag är själv på nätterna. Inatt somnade jag runt 1. sedan upp 6.30 när barnen vaknar. Är trött idag. Men tänkte byta plats med thomas vid 12.

Nu ska jag ta och göra frukost innan jag somnar om igen=)

SÅ glad!

Japp nattningen gick super bra! 19.20 sov båda barnen i sina sängar och sover fortfarande=) Så skönt. Dock har ja tråkigt nu=)

Sitter med svenskan. Har 2 uppgifter kvar sedan är svenska A avklarad=) Religion A är helt färdig har 1 redovisning i samhälle sedan är den klar. Naturen har jag 2 uppgifter i sedan är även den klar=) matten fortsätter jag med nästa år.=)

Mina fogar började gå till sig igår och idag känner ja dom inte. Märks att det är stor skillnad på min kropp nu!

efter att ha läst en blogg tänker ja garanterat fortsätta bära huvudet högt och bära mina nya skorts. Fy fan vad dom sitter bra på mig! *vart lite för taggad kanske?'

Nej nu plugga klart svenskan och hoppas noel vaknar snart så jag kan sova

nattningar snart=)

Ja just nu håller jag på att bädda rent i sängar=) Thea och Noels säng är klara bara våran kvar. Försöker dra ut på tiden för noel lite så han ska somna runt 19. för såfort han somnat kan jag natta skrot=) SÅ går allt som jag vill sover båda i sina sängar före 20=)

Frågan är ju bara vad gör man då?!? Haha helt själv resten av kvällen. Hoho tomt lär de vara.

Det tråkigaste är att det kommer bli tomt i sängen=/ Jag själv i stora sängen!


Gick super hos prästen idag, dock är de inte klart vilken våran präst blir än. Men vi skulle få svar i nästa vecka=)

Nej nu verkar noel  vara hungrig dags för operation äta kvällsfika och natta barn här hemma=) Får se om ja får in lite bilder här ikväll=)


Torsdagen den 27 maj 2010

Idag blir det en fullrulle dag=)

Ams, banken, träff med prästen, försöka hinna handla.

Sedan ska thomas åka och och jobba. Första natten jag står själv med båda ungarna och vet ni vad? Jag är inte ens nervös. Visst skiter sig nattningarna. Ja men då gör dom det! Nya tag imorgon isåfall.

Jag förstår inte. Är många många många som frågar och frågat mej om det inte ska bli jobbigt om jag inte är nervös för att stå med 2 själv. Och absolut inte. förstår inte varför?! Det är ju jag som valt att skaffa 2 ja men då spelar det ju ingen roll om jag ska ta hand om 2 heller.

Nej nu ska ja ta och ta noel=) så thomas får sova lite till

Tisdagen den 25 maj 2010

Full dag har de varit!

lämnade skrot på dagis, pluggade i massor. Kära L kom och lånade internet så jag skyndade mig att dammsuga av allt här hemma för hundarna. Trotts det hittade hundarna massor att tugga på!

Sedan tog vi en snabbis ner till stan och åt en lunchmacka.

Sedan vart det ekonomiräkning här hemma. Ibland ska det göras MEN idag ville jag inte göra det. Men nu vet ja hur allt ser ut iallafall.

Sedan gick ja ner till simone och lekte i lekparken med skruttan. Hon skulle vara där medans jag åkte och thomas kom hem. Hade gått super bra som jag förstod det och hon hade nästan ätit alla potaitsbullar=)

Jag åkte nämligen till Vårruset ikväll. Är så jävla otroligt stolt över mig själv. Redan under uppvärmningen som jag knappt gjorde något på så kände jag hur fogarna började, insåg att detta blir roligt.  När vi inte ens kommit 1 km var jag påväg att vända. Började göra riktigt ont. vid 2.5 km var det en stig så man kunde ta sig ner till målområdet. Hade inte Underbara Sanna skjutit noel i vagnen hade jag gått av där. MEN jag klarade det!!! 1 timme och 10 minuter tog det att ta sig i mål. 5 km.. SÅ långt har jag inte ens gått på 1 år. Hade jag inte haft medecin i kroppen hade jag aldrig klarat det.

Nu kan ja inte gå... Blir bara sämre och sämre så nu försöker ja hitta en ställning i sängen som funkar och kommer inte kliva upp förens imorgon! Hoppas bara jag tar mig upp imorgon!! Blir nog medeciner såfort jag vaknar.

Nog babblat om mig. Nu ska ja sova

tack för en riktigt trevlig dag=)

svävar!

Ja just nu svävar jag på rosa små moln=) HURRA!!! Allt känns SÅÅÅÅ Enkelt efter detta!!!! HURRA!! Mer tänker ja inte säga haha=)

Just ja om vikten. Nej jag vill INTE ner till 57 igen. Mitt mål är 70 och sedan se om jag vill gå ner till 65 beror på hur kroppen blir. Har ju trotts allt 174 cm att bära upp=)

Måndagen den 24 Maj 2010

Hurra ställde mig på vågen imorse! Den är där jag vill!! jag började ju viktmiskningen med att gå ner 3 kilo på 2 veckor. Sedan hände allt med barnen och noel så jag hade noll inspiration. Men höll vägningarna endå just för att veta vad jag hade att utgå ifrån. vikten då vart 0.2 hg upp. veckan efter 0.2 hg ner. Och nu kände jag nej nu kör vi igång igen med en smygvecka! Och resultatet varrt -1 kg till! Undra hur det sett ut om jag kört igång stenhårt.

Men nu fick jag den motivationen jag behövde för att köra igång stenhårt igen!! Jag är snart i mål. gått ner 4 så inte mycket kvar!

Är så kul att köpa kläder som framhäver och inte döljer nu! Magen är enligt mig nästan borta. Och mer kan ja inte räkna med då jag fick en son för 4 månader sedan.

Många har reagerat och förstår inte varför jag ska ner i vikt. Men kan dra historian jätte kort.

Augusti 06 träffar thomas, väger då 57 kilo
Juni 07 Thea föds, väger då 75 kilo
augusti 07, väger då 65 kilo.
Juni 09, vågen står då på 79 kilo.
Mars 2010, väger 78 kilo.
April 2010 väger 79 kilo..

När jag insåg att jag var påväg uppåt på samma sätt som efter thea. Det var då jag kände att nej jag måste ta tag i dette nu. Idag står vågen på 74.9. självförtroendet växer massor och allt börjar bli kul igen!

haha oj nu vart det bara vikt. Kommer mera sedan=)

Theas Önskelista!

Theagumman blir ju snart 3 och folk frågar frågar och frågar vad hon önskar sig. Här kommer listan. Dock inte den roligaste men hon är inte nå rolig att köpa till just nu=) Men glad blir hon för allt!

Theas önskelista:
CD Spelare
Lättare spel
Puzzel från 25 bitar
Målargrejer
Ljudböcker med bok
Enklare dataspel
TIngeling filmen
Och en rosa bil;) haha
Tröjor i 116
Byxor i 110
KLänningar i 116/122

Grejer som hon får en utmaning av och får tänka, lära sig och prova på.

ABSOLUT INGA LEKSAKER!! Har en dotter med påtok för mycket=/

Söndagen den 23 Maj=)

Grattis till mig själv idag=) Gubben lär endå glömma bort det;)

Underbar natt även inatt. Noel vaknade runt 00 och åt. sedan när han skulle somna om så prassalde thomas med påsen så han kunde inte haha. Men tillslut sov han så gott! sedan vaknade han 1 ggr och sedan 8  imorse=) Skönt! Skruttan vaknade också runt 8 då kom hon och kröp ner brevid mej!

Vi har fått till världs underbaraste morgonmys här hemma nu=) Och det kommer själv av thea. När hon kommer in till oss på morgonen så vill hon krypa ner på min sida med mig under täcket! så kan hon ligga i flera timmar ibland!

Jag fick somna om imorse. Har värdlens bästa älskling. får sovmorgon nästan varje dag! Så idag klev jag upp 10=)

Idag är ja glad över regnet. Här ska storstädas. Ska röja skafferiet och kylen också. Samt städa frysen. Det är den 23 och frysen är fortfarande full. Förstår inte vad vi gjort så måste ta och syna om det verkligen är så mycket mat.

Dock vill ja ut till birsta. Vill köpa lådor till skafferiet. Fick tipset hos emelie och det ser ju så grymt smidigt ut! Då kanske man äntligen kan se vad man har i skafferiet igen!

Snart börjar gubben jobba=) Imorgon är de prov och sedan på tisda kör han igång=) Hurra!

Nej nu ska ja ta ett snack med gubben om vi ska ta birsta eller inte.

Lördagen den 22 Maj 2010

Lördag igen=)

Idag var vi till stan. Kollade på clownen duffduff=) Eller ja han cyklade runt. Han ska ha föreställningar på Norra Berget i sommar så vi ska dit o kolla tänkte jag=) Hon träffade även Bamse!

Sedan tog vi våran picknick korg som innehåll ostbitar, skinka, rostbiff, prickigkorv, vindruvor, hallon och lite potatissallad. slog oss ner på en film på en gräsmatta. Thea njöt!!

Sedan gick vi till resebyrån och kollade priser på en resa. Hittade en så nu är ja kär!! Vill verkligen åka dit och som allt ser ut kan det bli verkligt i mars nämligen den 21 mars=) Men vi ska bestämma oss till augusti. Måste se om vi verkligen är redo och vågar. Engelskan suger!

På eftermiddagen myste jag och skrot i sängen och såg på bamse, vaknade 2 timmar senare. Noel och thomas hade slocknat i soffan haha så vi sov alla.

Tyvärr råkade skruttan kissa ner sängen. Gick lite för lång tid mellan att hon kissade och sov hon på det. Men det var snabbt fixat=)

Nej nu ska ja försöka sova. Har en son som verkar ha börjat sova över 23 målet som han vaknat som en klocka till förut. Får se när han vaknar inatt=)

Skriver imorgon! Hoppas dock på skitväder då!

Kväll igen!

Ja nu är det kväll igen. dagarna springer iväg.

Noel väger nu 7200 gram och är 63.5 cm lång=) han har gått upp 420 gram på 11 dagar=) Storeman. Hon hade ett tips på hur vi kan göra för att få honom att sova lite mera på nätterna. Får se om nå veckor hur allt blir!

Inatt sov han bättre! mellan 21-06  åt han 3 flaskor. Så det är inte farligt för att vara honom.

Idag fick han sprutan. han ha rinte varit sig själv på eftermiddagen idag. Men om det är  spruta, ersättning eller vad vet jag inte.

Fick tid för theas 3 års kontroll på måndag=) Roligt ska det bli!!

Helgen ska spenderas med pluggande. Massa plugg. Men det är kul det också ibland=)

PÅ månda ska ja baka! Baka baka liten kaka haha=) På tisda får de åka till frysen haha då jag har snälla underbara e som har frysplats.=)

Mer och mer om dopet faller på plats! Skönt tycker jag!!

Är så grymt glad för all hjälp jag får nu!!  Vet dock inte hur jag ska visa hur mycket det betyder!!

Idag var vi till E=) Mysigt och roligt som vanligt=)

Nej känns som ja bara gjort mellanrum så nu skiter ja i detta. Men E är nog nöjd

Kväll=)

JA nu är det kväll=) Barnen sover men snart börjar alla vakenstunder för noel. Men from nu får han 2an och 1an blandat så hoppas det snart blir bättre! Har räknat mängden han ätit nu 3 dagar och den mängden han äter ska han inte äta. Så kan det vara så enkelt att han inte står sig på det? Ja det får vi se=)

Idag fick lilleman smaka morot för första gången! Den största hitten var storasyster som älskade den! Hon åt som en häst av det. Han fick lite på skeden satt o kollade svalde tog mer och samma visa igen. inte som då thea provade då det for ut och hade sig haha=)

provade även byta flaska till honom idag. Då jag hittat som går att köra i maskinen vilket ja tycker verkar bra även om man inte gör det ofta. Han tog den och sög och åt som bara den=) Och fort gick det=) 175 var borta på bara nå minuter=) Duktiga killen=)

Imorgon ska vi köpa bumbon=) hurra=) Ska bli så skönt.

Lilleman är riktigt pigg och vaken på dagarna=) Visst han sover mycket men är vaken destomer=) Mer än syster vid samma ålder. pratar som  bara den och är intresserad av allt!

Får se hur han reagerar på sprutorna på bvc imorgon. Ska även bli kul hur vikten och längden ser ut nu.

Thomas skrev alla papper idag. Bara drogtestet kvar och branden=) Han fick löneförhöjning också=) Hurra! Hans grundlön vill jag ha också haha=) Kommer bli en fin sommar=)

Nu ska ja lägga ifrån mej allt och bara vara=)

Torsdagen den 20 Maj 2010

Oj 20 maj redan?! När ska tiden sluta gå såfort?! om 21 dagar fyller skruttan 3 år! Hjälp!

Igår nattade jag skrot igen. somnade 2 timmar även igår. Men på 5 minuter sover både hon och jag så jag kan mina grejer=) Men nu ska jag bara kunna hålla mej vaken för man har ju ett liv bakom sovandet haha=)

Igår hade vi underbara gamla grannarna på besök. Godmat, skrikiga barn och trevliga samtal=) Så skönt!

Jag och thomas har bestämt att börja ta varannan natt med noel. eller ja det bestämdes men hur det blir det ser man. första natten funkade det inte, inatt funkade det tills jag kom in i sovrummet.

Thea vaknade efter 23 och hade världens växtvärk. ropade på mamma mamma mamma så gick in dit. Slutade med att jag kom ut till våran sääng 2.30 haha=) Sover inte skönt där inne. Thomas hade matat noel 00.30 och matade han då när ja kom. Han hade tömt termosen och doseraren så han gick och gjorde nytt. Noel vaknade sedan nu vid 6 för mat. Han surrar på som bara den så kul att se och höra!

Nu väntar ja på att tina ska vakna=) Ska försöka dejta henne på birsta nu på morgonen och äta en frukost.=) Nu ska ja snabbduscha=) sedan blir det väcka skruttan=)

Onsdagen den 19 Maj 2010

Sommarvärmen börjar komma. Men tror jag blivit en vintermänniska! haha vart riktigt förvånad igår då jag insåg att jag redan är less på värmen och ville ha regn. Haha=) Men det var så kvaft och fuktigt igår gick ju inte att vara ute ens ju!

Våran resa i helgen är på äventyr var jag påväg att skriva. Verkar som gubben ska in och lämna drogprov på nya sommarjobbet kl 10 på måndag. =/

Drogtester tycker jag är bra. Undra om alla arbetsplatser har det`? Var likadant sist han jobbade där. Drogprov innan.

En sak är ganska komiskt, thomas vart arbetslös från Kubal, har inte haft ett jobb sedan dess och nu ska han sommarjobba där igen;) Skönt! Gillar arbetstiderna och lönen! Inte alla som barabehöver jobba isnitt 12 dagar i månaden och endå få ut den lönen=)

Nu ska skötväskan packas sedan blir det åka iväg=) Skriver mer sedan=)

Be om hjälp!

Ja det har jag börjat gjort. Inser att man är inte stålkvinnan nummer 1 som klarar allt själv. Blir så mycket enklare att göra saker om man får hjälp och slipper gå in i väggen och stressa sönder sig på köpet. Tack underbara du för att du fick mej att inse.!

Sitter fortfarande och funderar vem jag försöker bevisa för att jag kan allt själv? Man mår inte bra av att gå som jag gjort och bara stressa, stressa och stressa. Stressar upp mig för saker som kommer långt fram bara för att jag inte vet hur jag ska hinna!

Nu till dopet har jag börjat be om hjälp! Från flera olika håll. Och vet ni vad? Nu är det helt plötsligt riktigt roligt med dopet igen! känner inte bara bördan. Vart ju lite fel då thomas fick jobbet och jobbar just dopdagen. Eller ja han jobbar natten så han måste åka 17 och dopet börjar 14. Men det går!

Imorgon blir de sjukhuset. Hoppas på det bästa!

Nej nu ska ja ta och kolla lite i kalendern och se lite grejer=)

Snart är det sommarlov=) Skönt att inte behöva tänka på skolan på ett tag!

Tisdagen den 18 maj 2010

Idag är det Tisdag igen! Känns som det var igår jag skrev januari på ruriken och nu är det Maj. Snart Juni=)

Längtar så grymt tills dopet är avklarat. Känns som det är så mycket som hänger över. Det är om 2.5 vecka och jag har inte ens börjat handla! Jag är glad att jag beställt smörgåstårtorna iallafall! När Thomas fyllde hade jag bättre planering och började tidigt att handla! Det som stressar mig mest är dock att jag inte börjat baka något alls än! Hjälp!! Men  tänkte försöka fixa det tills på tisdag.

Idag vet jag inte vad som händer. Thea ska på dagis och vi här hemma blir hemma. Tror jag. Skulle behöva ut på birsta en sväng men tror det får vänta tills Thea kommer hem, eller rentutav imorgon

Nu är det inte lång tid kvar tills Thomas börjar jobba! 1 vecka. Han har dock inte fått mailet som han vart lovad än. Hoppas det kommer snart då  han ska gå igenom säkerhetsdelen. Gärna innan han börjar. Och den kommer ta tid!!

Har bestämt att den 6 Juni då vi ska fira Thea blir deet enbart släkten. Går inte med massa barn om Thomas ska sova och ut och jobba natt igen. Så alla andra som vill fira skruttan är välkommen den 12 juni=)

Är så glad! Det har löst sig med barnen den 3-4 Juni. Thea ska vara hos hennes underbara faster =) Är så glad att hon alltid ställer upp och det betyder massor!! Lilla Noel får följa med upp. Inte det utimata men det funkar.

Ingen som känner sig manad att åka och hämta 5 smörgåstårtor den 5 Juni kl 10 till mig;)?

3000 gränsen är nådd=)

Ja den gick över 3000 kr idag. Så kul att se hur den ökar och stiger!

Idag har vi haft en underbar dag! jag och barnen tog en tupplur mitt på dagen, tydligen finns det bildbevis på det ska bara lägga in korten i datorn haha=) Mysigt och skönt!

Sedan gick vi ut, skulle på bankomaten och affären, men slutade med att vi var ute över 4 timmar totalt! Eller ja jag hade en paus för att mata noel mitt i allt.

Noel har blivit jätte med! ligga i vagnen är skittråkigt. så funderar på att testa bädda ordning sittdelen, även om han inte får sitta fullt så kan han halvsitta. även om han inte ser mer än nu så är han nöjd av att sitta. Inte det enklaste att bulla upp med kuddar heller då mjukliften lutar högst upp. Men vi får se har inte gjort något val än. beror på hur ombonad den går att göra.

Han har börjat intressera sig för leksaker på riktigt nu. Försöker greppa det som hänger i barnvagnen och han har hittat en favobitring som han håller i all sin vakna tid nästan. han älskar allt som låter och som har mycket färger. Det går fort för min lilleman nu!

Thea är som vanligt glad sprallig och älskar att vara ute och gunga=)

Är så underbart att sommaren är här snart! Att värmen äntligen börjar komma!

Nu ska ja försöka få gubben att vilja spela nå bilspel eller se någon film. Känner att vi är så sociala då vi sitter i varsitt rum med varsin dator haha

Måndagen den 1 7 maj 2010

Helgen har gått fort. Har inte gjort så mycket. i Lödags var vi och grillade på stranden med simoone, andreas och charlie. Riktigt mysigt och trevligt. spenderade 3 timmar nästan där. och då hade jag simone, linda och nana varit med thea på stan från 13- så från 13-19 var vi ute=) Skönt tyckte vi alla=) Hoppas på fler grillkvällar i sommar.

Idag satt jago ch knåpade ihop det sista. Nu väntar jag bara 2 timmar till sedan kan den skickas=)Hoppas hoppas nu bara=)

Imorse då thea väckte mej insåg jag att hon hade noels blöja på sig haha=) thomas hade reagerat igår att den var liten att ta på men viftade bort det. haha. Insåg varför nu imorse då hon hade en för 7-14 kilo och väger nästan 17 själv;) Men då Noel har blöjor han inte kan ha i kilon så kan ju inte hon vara sämre;)

Får se om vi tar en tur till birsta idag. Något jag verkligen ska göra är att städa iallafall! Massa städa varje dag. usch och fy!

Fonden är nu uppe i 2830. Skulle vara kul om den nådde 3 000 kr idag. Är så kul att se listan växa och summan med. Pengarna behövs.

Tack för dom fina komentarerna jag fått på andra bloggar och de jag fått i min blogg. Värmer jättemycket!

Nu ska ja ta och städa och vika lite mera tvätt. Tur jag kan lyssna på RENT=) jag har blivit kär!

Insamling

Idag startade jag en insamling till Barncancerfonden. Målet  var att komma upp till 1000 kr innan Harry fyller 2 år.
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Lilla-du/


Bidra gärna till forskningen och allt annat bra cancerfonden gör!

Här kan ni följa deras resa mot cancern!

http://lillemanochjag.blogg.se

Fredagen den 14 maj 2010

Underbara E igår påminde mej att ajg skulle ju träffa henne=) Tur jag har folk som påminner mig! Slutade med att hela familjen åkte ut på lunch=) mycket trevligt.

Thea har nu 2 kvällar irad somnat redan 19 igen. Det är så skönt. Dock ska mycket fixas med hennes nattning nu på kort tid så får se hur det går. Hade tänkt att vänta men det går inte riktigt.!

Den 25 då ja ska på vårruset blir det tufft! Thomas har sin första arbetsdag då och slutar 18 det börjar 19;) Så kommer måsta flörta med någon av dom andra tjejerna att hämta ut fikat. Stod att dom rekomenderade att man gjorde det innan. Någon som känner sig manad?

Maten och noel börjar släppa! Hoppas han fortsätter såhär idag!!

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Har jag något planerat tro?! Vet att kl 14 vet ja om ja ska ut på birsta eller inte. HOPPAS på det!

Nej nu ska jag ta min son som skrattar massor och busa lite=) han vaknade 5.30 och ville inte somna om =)

torsdagen den 13 maj 2010

Ny dag! natten var sådär men det gick endå=)

Idag funderar vi på vad vi ska göra. stan och kolla på drakar, eller hattparaden. eller kanske något helt annat? Något vill jag göra iallafall.

Lilleman är nu helt pigg. bara hostan kvar!

Är så grymt skönt med diskmaskin igen=) så mycket enklare att hålla köket snyggt=)

Tror noels blöjor har börjat läcka=/ 2 ggr i tisdags och 1 ggr i går.  Ingen som vill köpa 2 pkt liberoblöjor nr 4? haha=) Frågan är om det inte bara är att det rinner ur honom. Men vi får se hur denna dag blir!

Nej nu ska ja lägga mej och mysa med mina små=) thea ser på my little ponny och noel sover så sött=)

bilder ja lovat

japp här kommer de lite bilderthea och mamma åker buss till stan=)dansar runt blommorna=)underbar bild på min sötnos=)mys på morgonen=)lilleman älskar att sitta och vara med=)mina solglasögebarn=)tatueringen gubben fick när han fyllde

Mail

Ja idag fick jag ett mail jag inte trodde jag skulle få. vet inte om jag ska gråta eller skratta. allt vart bara så fel nu=/ ett val jag hade gjort som var så självklart har nu blivit svårare och jobbigare. Varför=/

Har insett att jag har svårt att be om hjälp. Undra vem jag försöker visa för att jag kan allt själv? Är det bara mig själv eller är det någon annan?. Mina tankar är inte där dom vore vara.

Har iallafall insett att jag måste be om hjälp till dopet. Kommer inte klara alla förberedelser, skola, dopet, theas 3 års kalas själv.. Hur mycket jag än vill. Behöver hjälp med förberedelser, städning och barnvakt åt älskade thea innan. Har vi tur kan thomas syster ha henne.

Livet känns orättvist. Lilla H. Jag tänker på han dygnet runt. Kan inte fatta orden går inte in i huvudet.

Gråten kommer när ingen ser, livet är tufft från olika plan just nu. Men jag hoppas det vänder snart. riktigt snart så jag kan ta nya tag och gå vidare! Börja njuta fullt ut av min underbara familj.

Min karl har bytt stil! Han har gått från att vara den snyggaste karl på jorden till att bli ännu snyggare! nu ser man hans figur och han ser ut på ett helt annat sätt!

Nej nu ska ja leta kabel och äntligen föra in lite bilder.

Onsdagen den 12 maj

Ska försöka ta mej tillbaka. Tillbaka till att blogga och tillbaka till livet.

Anledningen till att jag försvann är att ett par av våra närmsta vänners son har fått en tumör i levern. Kom som en chock när det kom och har tagit väldigt mycket av mej.

Igår var en bra dag=) Thomas pappa kom och sov här kul för thomas. =)

HAn lyckades laga våran diskmaskin. Den behlvde bara nollställas tydligen haha =) Hoppas den fungerar länge=)

Sedan när thomas var på affären ringde telefonen=) HAn har fått sommarjobb=)=) Börjar den 25 maj. Nu ska ja bara försöka fixa barnvakt åt skruttan och helst även åt noel.. Noel fick följa med på sskolan om det verkligen krisar, men inte 2 barn det hade ja inte velat heller.

Så någon som känner sej föör att vara barnvakt från 6-18 den 3 och 4 juni?

Nu ska ja ta o duscha och städa lite=)

thomas firande

JA det vart super! maten var god dock mycket över. Han var på bra humör. gästerna verkade ha trevligt och vi fick super med hjälp! Nu är det bara 1 månad kvar sedan är det dop. Då är de bara börja om med all planering.

Nu sover noel gott i sin säng. ska försöka ha han där hela natten igen, men får se hur ja lyckas.

Är helt tom... Lilla lilla H.. Kan tänka mej att bloggandet blir kortfattat lite nu.. kan inte koncentrera mig.

ska dock lägga in alla bilder ikväll som ja skulleg öra i fredags=)

måndagen den 10 maj

oj oj kaous har det varit med sjukhus och allt sånt. men tar det inte här.

någon som andvänder nan 1 och vill göra en riktigt bra affär? kommentera isåfall=)

Tänker skriva sedan vart en superdag i lördags med thomas kalas. sedan att det slutade som de gjorde är en annan femma!

Lördagen den 8de maj 2010

Oj oj nä'r man redan har häcken full drar man på sig mer jobb. Glömde 3 kilo köttfärs på diskbänken igår vilket betyder att vi har 3 kilo att steka om. eller ja först ska det handlas! Men men när man har mycket att göra.

Idag ska vi som sagt fira gubben=) Mitt mål är att komma härifrån om max 1.5 timme. Men hur det blir med det får man se=)

Alla är påklädda och sånt iallafall. bara mitt huvud som måste fixas. Sedan ska frukost intas=)

Igår såg jag en sak som gjorde mej extra glad! även fast jag vet att det är så så är de så kul när det utrycks! Underbart!!

Nej detta hinner ja inte med. Ni får ingen mer läsning

Tripp till stan=)

Japp vart en tur till stan. E c Och t=) Skruttan var riktigt duktig i 2 timmar höll hon ut. gick gick och gick samt åt glass=)

Hittade strumpbyxor åt skrot. hon valde pippi "tyvärr" så då vart det ett par helsvarta också. kan inte ha rött till rosa ju! Sedan skulle hon köpa såpbubblor. Men då såg hon en vattenkanna så hon ville ha en sån istället. Insåg hurra kanske vi kan ha den när vi duschar så det går lite enklare med håret.

Jag frågade henne vad hon skulle ha den till *vi har inga blommor hemma* Hon svarar då att hon ska vattna blommor. jag frågade vilka blommor då? svaret jag fick var  dom jag plockar mamma=)

Handlade även 2 leggins och 2 tunikor eller ja den ena är en tunika den andra en längre tröja. Trivdes så bra med allt=) Och billigt vart det. 327 kr för det=) Ska se om ja får till nå bild.

Tog massa bilder idag på skrot så ska lägga in dom sedan=)

NU är thea ute och leker med thomas. Dom målar asfalten. så som hon har tjatat hela vintern om det. Själv ska jag börja steka 6 kilo köttfärs. VILL verkligen inte!! Men jag måste

Morgontidningen

Ja jag fick höra idag att det var så tråkigt att jag inte bloggar så mycket längre. Då det finns en som har min blogg som morgontidning haha eller ja hon läste den istället för tidningen tror ja=)

Nu är gubben påväg hem=) Hurra=) Ska ta mig tid och leka sedan med dom små=) eller ja thea iallafall hahah=) Måste börja steka upp all skitköttfärs också=)

Har ju äntligen handlat allt till tacosen vart inte så farligt dyrt heller. 1638 kr för mat åt 21 vuxna och 7 barn. Samt känns de som ja köpt för mycket. Då är de allt som har med det att göra tallrikar, tårta, kaffe, mat, dricka och allt=) Har lite mjölk och te kvar att handla=)

Är så otroligt lycklig över mitt liv!  Mitt i allt kaous så hittar jag orken att gå ett steg framåt. Fortsätta.

Jag vill åka på birsta/stan idag Funderar på att göra det när gubben kommer hem. Vill UNNA mig ett par leggins och en ny tunika att ha på lördag=) Måste bara få gubben att tycka att det är en lika bra ide att åka dit på en fredag eftermidda;)

Sitter o kollar bilder på barnen dom är allt lik varandra=) Först kommer 2 på thea=)och här kommer noel

fast noel är mycket mycket rundare=) ska se om ja hittar bättre bilder sedan=)

fredagen den 7 maj 2010

Oj inget skrivet pga omständigheter. Men det tar ja inte här.

i onsdags fyllde thomas 30=) han blir gammal;) Helt plötsligt låter våran ålderskillnad större. men va gör det?!

Fick nys om att resturang chansen har kuponger på smörgåstårta. Ingen som har någon sån över som ligger som ni vill bli av med;)?

Idag har thomas skjutsat min bror till halkbanan=) Duktiga D ska ta kortet=)

Sedan ska allt inför imorgon fixas=) Är ju firande av thomas då. Ska bli så kul att se hur han reagerar på pressenten från mig/några fler. I onsdags fick han byxor och 2 tröjor av mej, kopp, bok,  ljus och skylt som thea valde av barnen=)


Nej nu ska ja nog väcka skruttan. ska blogga ikväll och då med  bilder så enkelt är det=)

tisdagen den 4 maj 2010

Imorgon blir gubben 30 haha=) stakarn;) Han har lite jobbigt md detdär;)

Idag blir det en dag full med saker att göra. Eller ja så kommer resten av veckan att se ut. Men idag är igentligen den lugnaste av dom och den är inte lugn.

Skruttan ska på dagis idag gu så hon längtat och tjatat! Hon är inte van att gå så sällan.

Hoppas massor att thomas ska komma in på samma utbildning som jag går nu i höst. Skulle vara kul och underlätta massor! Hoppas även på bra scheman då.

Här hemma sover fortfarande alla utom jag. Inte så bra kanske men ingen vill vakna haha.=)

På lörda blir det tacos och fira gubben=) känns som det är jätte längesedan jag började planera det och nu är vi snart där=) Ska bli så skönt att slippa allt i köket haha=) så på torsdag ska ja handla grönsaker, frågan är ara hur mycket man ska handla till 23 vuxna och 7 barn.

Nej nu ska ja byta blogg. Har massa att skriva i den andra. skriver mer här sedan

måndagen den 3 maj 2010

Oj denna helgen bara försvann.

firade sista uppe hos E och A. Mysigt var det. såg brasa och hade trevligt. Både jag och E gjorde en favorit i repris och somnade i soffan.

Lördagen tog jag och elin en tur ner till birsta. handlade lite då vi skulle äta tacos på kvällen och behövde kompletera lite. Skönt att bara vara vi=) Vart att vi sov kvar pga en sen midda.

Igår vart det drakborgen, thea vägrade åka hem haha. skulle hem och tvätta. men kvällen vart inte alls som tänkt. Men nu har vi svar iallafall.

Inatt fick ja vara vaken mellan 2-6 då noel inte ville sova pga hans förkylning. Hoppas den släpper snart!

Idag ska vi bara vara hemma och mysa, ska städa lite men det gör jag varje dag haha. Syns inte att ja gör det ens=) Men lite vinterkläder ska bort iallafall=)

Lunchen idag blir kyckling i vitlök och middagen blir fläskfile=) Mums=)

0.8 kilo till ner nu trotts denna vecka med fusk överallt. så 3 kilo totalt på typ 2 veckor! skönt. känns inte omöjligt längre! Ska klara detta.

Nej nu ska ja ta min sjuka son och fixa maten