Pippi på is=)

Japp fick nå ifall. sa till elin häromdagen att det skulle vara kul att hitta på något med familjen och unna sig något. Fick sms av thomas häromnatten att pippi på is skulle komma hit, gick in o sökte och insåg att idag släpte de biljetterna. Så nu är de köpt!!

Den 7 Maj 2011 ska jag thomas och thea gå på Pippi på is=) Så nu ska barnvakt fixas, men känns som det är lugnt 6 månader innan och har redan 3 som erbjudit sig=)Så nu är allt betalat och klart =) Ska bli super kul!!

OJ vilken natt.

Ja vilken natt det var inatt. Thomas jobbar nätter och jag hade på känn att det inte skulle bli kul just då noel vaknar varenda kväll av sin hosta och bara hostar hostar och hostar så man får ta upp honom. Och ibland hinner thea också vakna...

Igår la de sej i normal tid. satt och hade de lugnt och skönt fram till 19.50 då vaknade noel. Gick in gav han mat och inhalerade, han låg still i sängen men ville inte somna, gick jag ut så skrek han. Så jag satt där på stolen. gjorde inte mig något.

runt 20.20 får han världens hostattack, är precis påväg ut med honom då jag märker att skrot vaknat. Jahapp vad gör man nu?! Försökte kämpa på i deras sovrum ett bra tag men gav upp. La oss i våran säng och kände mig som en urusel mamma som slog igång pippi på videon så hon skulle vara lugnt och varva ner tills noel somnat...

Men så fel jag hade! Hon vart ju trött, så hon kunde inte ligga utan satt sig ibland, dock la hon sig såfort ja sa åt henne. Men då vart ju noel nyfiken. Så efter 3 timmar och 3 flaskor välling somnade ÄNTLIGEN prinsen.

Tog nya tag och skulle söva thea, då noel somnade i våran säng var det bara att söva henne också där, kan inte lämna han själv då risken var att jag somnar om ja la mej i hennes säng med henne... 2 somnar hon... Men det sista hon gör är att väcka noel som vaknade och var vaken till straxs efter 3. somnade ca 3.30.


Men ja vad gör man, hon gick på dagis idag och var pigg på morgonen endå, 11 ringde dem, ögoninflammation... så ja bara hämta henne.

Är lite sur att vi inte kan åka och fira Anders imorgon som fyllde 30 i onsdags. Men jag och Thomas pratade och får jag en bra kväll/natt inatt så åker han iväg själv imorgon, inte hela kvällen men ett tag så han får umgås. Men han ville inte fara om det blir lika illa igen.

Julgranen har vi nu tagit upp=) UNDERBART. imorgon kommer resten av julen fram i alla rum för thomas ville vara med=)

Thomas fortsätter jobba

Japp thomas fortsätter jobba december ut. är så glad fast just nu är jag låg.... han jobbar 6-18 på julafton=/ snälla kommentera inte tänk på pengarna. för mig finns det inga pengar som kan betyda mer än en jul. Julen är enda högtiden jag egentligen firar och gillar.

Men tror det kommer lägga sig om man bara får vänja sig. får öppna paket kvällen innan med barnen eller något. Äta god mat på julaftonskvällen och sedan får jag och barnen vara hos mamma och pappa på julafton.

Nu fortsätta plugga=)

Det enda som är riktigt skönt att han får en lön i december! den månaden man inte får csn=)

Vikarier de första barnen ser..

Ja jag har insett att jag inte har något emot vikarier på dagis... Ilagom mängd... Denna höst har det knappt varit nå ordinarie, och jag tycker vikarierna avbyter varandra jag kan inte ens namnet på hälften. Är en sak då det finns ordinaire på morgonen också, men som idag det enda vi möts av är en ny vikarie.  Min dotter gillar inte riktigt det=/ Sedan att de inte kan pressentera sig för barnen utan bara för vuxna=/ vissa är bra på det men de flesta inte.

Men Thea kom på dagis och hoppas hon blir glad fort=)

Inatt sov barnen bra när de väl somnade. Jag somnade straxs efter 00 och sov till 6 utan att kliva upp=) Så skönt att noel vissa nätter börjat ta bort nattmålet. Tyvärr händer det oftast när jag haft han vaken ett tag och sedan nattat han i våran säng. Men ja=)

nu ska jag skynda mig med naturen INNAN noel vaknar igen.Mina 2 älskade barn=)

Kvällen vart inte som tänkt. Vi startade e...

Kvällen vart inte som tänkt. Vi startade en film 20 och började se. 2115 pausade vi för thomas skulle hämta tvätten. Noel började med sin hemska hosta väckte sig själv och thea... Klockan är nu 2330 och filmen är fortfarande pausad... Thea sover äntligen noel är påväg. Bara släcka ner och skita i slutet på filmen... Hoppas nätterna och kvällarna blir bättre innan thomas hoppar på nätterna.... Så bilder kunde jag glömma att få in.


Tisdagen blir lång

Ja så känns det.. jag längtar redan tills noel ska sova och skrot är på dagis. behöver vila=(

somnade runt 00 och vaknade 1 av att skrot kom, vi gick in till henne och hon skulle leka men fick inte. vid 2 vaknade noel och då var thea fortfarande vaken. väckte thomas så han skulle ta thea men när noel somnat tog jag över 2.30 somnade vi. 5 vaknae jag av att ryggen höll på att gå av, smyger upp och då var thomas vaken.  Sedan tog det inte många minuter innan Thea kom upp och då vaknade även noel. Jag som trodde jag skulle få sova 2 timmar till! Så nu sitter vi här färdiga för dagis. Synd det är 1 timme kvar innan vi ska gå. Men skönt också=) inge stress.

Thomas jobbar nu sista vändan igen. Känns som jag skrivit så några gånger. men det har ju blivit några avslut. men man kan alltid hoppas det blir dec ut också, börjar våren bli inblandad blir det strul.=/ men vi får se.

idag ska här pluggas. engelskan ska in på dator så jag kan skicka in det.

nej nu är noel riktigt trött lägger in bilderna sedan

Filmer på barnen=)Noel Kryper=) dock börjar han krypa efter 30 sek underför i denna.Thea sjunger pippi.


dansen klar=)

Ja nu är de nog bestämt. vi hoppar av dansen  med skrot. Tänkte jag frågar henne och hon sa då att hon inte tyckte om det och att hon bara vill leka på drakborgen.. Men   vi får se har några timmar på mig att bestämma mig innan vi lägger oss så inte thomas tar bilen.

Känns tråkigt endå med 3 ggr kvar. Men vill hon inte ska hon inte behöva. Det ska inte bli ett tvång!

Ieftermiddag har vi bakat! Chokladbollar=) Gott vart det. Thea skulle smaka smeten och fick i sig enbart kaffe och kakao haha hon fräste!

Tänkte faktiskt lägga upp lite bilder sedan. kanske ev filmklipp om ja kommer ihåg hur man gör=)

Underbara kommentarer!

Vilka fina kommentarer jag fått=)

Madrassskydd har vi till sängen så inte madrassen blir förstörd. fick tipset att flera att kolla efter såna drag eller vad det kallas. och det ska vi göra. frågan är bara vart man kan hitta det.

Står inför ett dilemma med älskade gumman.. Hennes dans...

Hon tycker det är kul, och på tisdagarna vill hon dit. för 2 veckor sedan avbröt hon sin lektion och sedan dess har hon inte ens pratat om den. Varenda gång är en kamp, hon ska inte dansa själv när vi väl är där. 6 gånger har vi varit där och varit samma kamp varenda gång för att hon ska vara där inne själv. Hon går brevid sin danslärare hela lektionerna igenom.. Nu har hon inte ens nämt dansen på 2 veckor.. det är 3 lektioner + uppvisning kvar. Frågan är hur gör man?! Ska man fortsätta ha kampen eller låta just dansen rinna ut i sanden? Har inga problem att åka dit med henne och noel själv i bilen, men frågan är hur där blir där om jag ska ha koll på noel och sitta inne med  henne.. Nej jag vet inte....

Hur skulle ni ha tänkt?


Lilla älskade vän. Jag vet att du är en st...

Lilla älskade vän. Jag vet att du är en stor tjej och vill vara en stor tjej. I dina ögon har inte en stor tjej blöja på natten, så du gjorde ett val att sluta med nattblöja.. Första natten bytte vi 2 ggr men då tog du av dig när du kom till oss. Andra 4 gånger.. Du märker inte själv inte ens att det blir blött.. Ikväll fick vi återigen väcka upp dig då sängen var blöt och du sov.. Tog på dig en blöja och du svarade att stora tjejer har inte blöjor. Älskade du hur ska mamma och pappa få dig att förstå att man kan vara en stor tjej och endå ha blöja? Håller inte för varken dig eller oss att fortsätta såhär... Älskade Theabus!!!


Dagens pyssel=)

Ja idag fick vi för oss att pyssla. eller ja vi bestämde det redan igår=) här är resultatet=) Tyvärr var vi antingen för snabb att ta ut theas hand ur formen eller så var det att vi inte fick i gips helt för hela hennes fingertoppar försvann=/ Nu vill jag göra påfötterna också men vart lite avskräkt efter att ha försökt hålla noels hand still i en rosa mysig kletig röra i 2 minuter. Men som sagt såhär vart det:


jag är så nöjjd=)=)

Julen färdig=)

Äntligen är julen färdig och jag är så glad! Äntligen får Thomas som han vill och även jag igen=)

Pappa nämde sist att dom funderade på att åka till oss. Och nu pratade jag med mamma och  sålänge thomas inte jobbar kommer vi fira julen här iår=) Det är jag som känner att jag inte vill fira jul här om Thomas jobbar för det är så grymt mycket att hålla i själv. Småsaker som man inte tänker på och då är det skönare att åka iväg=)

Tyckte mammas ord var så underbara "det spelar ju ingenroll hur stort man bor eller litet, man är ju bara i vardagsrum, kök toa och hall endå och det har ju alla=) Så ja det känns skönt att det äntligen är klart=) Så nu ska man planera och dona för att få en underbar jul här hemma=)

Var på skolan i 2 dagar nu och det var skönt, men på måndagen ville jag hem, noel är nämligen dålig! Men tog mig samman och var kvar. Fick ny engelskabok och den är ggrym! Äntligen känner även jag att jag kan engelska och att det är lätt att lära sig=)

Idag var vi på "promenad med Emelie. Vi möttes på tempo hämtade thea och gick till tvättstugan haha sedan var den timmen förbi. Vi får setill att träffas snart igen=)

Sedan kom simone med barnmat=) Hon hade varit på citygross och dom hade bra pris så hon kom med 10 burkar=) Underbart med vänner runtomkring som tänker på en=)

Nu ska jag föra in bilder på datorn och framkalla lite julkort=) Är så härligt om 1 vecka kan man ta upp all jul=)

OJ vad lite

Ja jag har haft fullt upp med sjukabarn och skolan. Men ska skriva en upptadering ikväll=) Men nu har jag bilder att bjuda på=) var ju på drakborgens stjärnstudio och tog kort på noel här kommer dom=)
Det är så grymt mycket noel=) Här kommer bilder på thea då hon var exakt samma ålder


Dock är hennes kort på kort=)

Likheterna blir färre och färre. Men enligt mig syns det att de är syskon=)

5 Mars 2011

Japp den dagen blir det en tjejkväll på tumanhand för mig och Elin=) Vi ska gå på andra chansen i melodifestivalen=) SUPERKUL=) Taggad till tusen=)Dock är de LÅÅÅNGT kvar och hoppas inget kommer ivägen=)

Fredag=)

Ja idag vart inget som det var tänkt.

Skulle ju på drakborgen men inatt vaknade thea och hade över 39 i feber. Så vi blev hemma.  När hon varit vaken 3 timmar nu på morgonen tog jag tempen igen och den var då normal. Konstigt! Men hon är inte helt som hon brukar.

NOel ligger och sover, har sovit över 1 timme nu=) Skönt! Närhan vaknar ska vi klä på oss och gå på tempo, måste panta burkar samt att vi ska på statiol och posta ett brev haha=)

Noel HATAR verkligen alla kläder som ska på nu! skriker sig igenom hela påklädningen men blir glad när vi kommer ut. Hoppas det inte fortsätter så hela tiden.

Vet inte vad jag ska skriva=/ Längtar till julen, insåg att om typ 2 veckor får man ju julpynta!!! Då ska allt TOM granen fram=)

Nej nu ska ja klä på mig och göra mig färdig för tempo=) Ska se om ja kan bjuda på någon julkortsbild ikväll=)

Paketkalender

Ja thea ska få en sån även iår. Men fantasin står still. Ifjol fick hon en som innehöll massa pyssel och vi pysslade sedan varje dag. MEN nu skulle ja vilja göra något annat men fantasin står still=/

Någon som har någon ide att hjälpa mig med??

Bloggen kommer i skymundan igen. Men ska bättre mig. Imorgon blir det drakborgen med Thea=) Hennes dagiskompis ska dit med oss=) Nu vill ja bara inte ha nå mer snö inatt för jag vill köra ut dit imorgon!

Underbara små!

Kärleken är enorm till barnen. Idag åkte vi bob. Underbart=) Bjuder på en bild=)Halva vägen hängde noel över ratten och höll på att somna haha=)

Reser sig.

Ja tur man reser sig när man ramlat. frågan är bara hur lång tid det tar...

"Jag skall finna en väg eller skapa en"

Det fast på latin har ja bestämt mig för att tatuera in.

Skolan tar över

Japp lite får man sota för att man tog körkortet. Nu tar skolan över mitt liv, visst jag pluggade då också men inte alls så mycket som jag borde ha gjort. Men var helt slut som person=/ Detta blir en grisvecka. Det som ska göras innan måndag är:

* 2 test matte
* 1 fördjupning om kolhydrater *har dock börjat*
* Helst 7-8 kapitel engelska. så minst 1 om dagen?!?
* Svenska uppgifterna för denna vecka.

På det ska man även hinna leva och vara med barnen och familjen=)

Imorgon är det åter dans för skrot =) Ska bli på kul. Och på onsdag så blir det Drakborgen för mig och noel samt vänner=) Ska vara med på inspelningen där haha=) Ska även passapå att ta kort på Noel då vi tog på thea då hon var nästan 10 månader, skulle vara kul att ha på noel vid samma ålder=)

Livet flyter på här hemma. Känns dock som vänner försvinner i bakgrunden då då allt annat tar så grymt stor plats i livet=/

Nej Nu lunch innan man fortsätter med skolan=)

Har ju fått problem med skolan föresten. Tänkte ju förlänga det 1 år. Och hoppa in på högskola våren 12. Men insåg att man måste kompletera i december och det hinner inte jag!! Så ja allt ska bli klart innan sommaren så jag kan få göra det jag vill=)

<3


I gotta say what's on my mind
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try, somehow the plan
is always rearranged
It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok..


I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way


Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away
I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
you'll be ok..


I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own wayHavet nu och då=)

Ja jag har fått frågan hur vi ser havet nu när det är höst här är svaret.

Havet i augusti och inzoomad bild.havet nu utan zoom=) Synd det bara är från balkongen