hej då blogg

Ja nu byter jag blggadress då ja inte riktigt gillar blogg.se

http://www.metrobloggen.se/theasmamma

oj hon är stor

Ja idag har vi varit på bvc och mätt och vägt lilla gumman. hon är nu 67 cm lång och väger 8070=) det går för fort.

nu kommer snart elin så ska vi äta pannkaka=)

Skriver mer ikväll

väntar

Ja nu sitter man och väntar. väntar väntar och väntar. Gumman sover, dennis kollar på tv och jag sitter här. har varit en riktigt slapp dag idag. Mest bara varit i sovrumet och busat med gumman och pratat. Ibland behöver syskon också prata=) Så imorgon är det tobbes och min tur=)

Elin kom även hit på lunch det var roligt=) visst det var bara strips och korv men det var mat=) Men medans jag gjorde maten så satt jag gumman i sin gåstol framför teletabis. ellr hu de stavas. Hon satt och kollade i 20 minuter. hade nog kunnat sitta mer om inte ja tagit henne in i köket. för då var det hennes tur att äta=)

Imorgon blir en fullspäckad dag. kl 11 åker vi och handlar med svärmor sen kommer elin och efter det tobbe. så det blir en fulldag! Sen kommer thomas hem från jobbet vid 19 så då ska vi nog äta nå gott alla 3. Unda vad. min kära bror är så kräsen! Sen på lörda morgon blir det sång. haha gumman får sjunga och ja kolla på eller något haha

Lutar åt köttbullar och makaroner idag. men vi får se. kan ju bli något annat också. funderade först på pytt men orkar inte gå på affären i blåsten och köpa potatis och lök. Blir ju ingen god pytt annars.

NÄ nu ska ja ta och gå och diska undan. lika bra innan man gör mat då det kommer ÄNNU mera disk.

här är gumman när hon kollade på tv!

image16

borde sova

haha ja ja borde sova nu!. GUmman sover fortfarande men jag vaknade och trodde hon skulle vakna. så maten är värdig och allt så bara o mata henne. KOnstigt att hon börjat sova så länge igen.

Men saknar kvällarn amed thomas. nu somnar hon itne före 23 igen=/  Men man ska inte klaga jag har en frisk dotter=)

Idag kommer dennis. ska bli roligt. Thomas jobbar också första dagen. Undra vad man ska fixa för mat till ikväll. det måste ju bli matlåda. NÅgon som läser som har nå förslag så får  ni gärna skriva=) har massor hemma men ingen fantasi.

NÄ nu ska jag passa på o röja lite här på bordet. hamnar alltid massor på vardagsrumsbordet! sen tar vi disken när fisen har vaknat=)

God morgon och ha en bra dag=)